”Атака” в черно срещу Борисов: Не на Турция в ЕС!

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров остро разкритикува подкрепата за членство на Турция в Европейския съюз в свое изказване в парламента.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” в черно срещу Борисов: Не на Турция в ЕС! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция по-скоро ще се разпадне, отколкото да влезе в ЕС. Тази държава е недоразумение и проклятие за цивилизованото човечество. Не е нужно човек да бъде пристрастен или да има лична причина за подобно мнение. Достатъчно е да обиколи тади страна и да пообщува с населението, да изучи нравите и бита, за да стигне до потресаващи заключения. Турция не трябва да излиза от Анадола, а и да й се помогне да се отърси, доколкото е възможно, от историческата си обремененост да престане да сънува имперски амбиции. Всъщност Турция е огромен проблем за Европа и света, като потенциално барутно буре, което може да запали война на Балканите и Близкия изток, докато нещата се наместват на местата им.

До дедо Йоцо ( нерегистриран ) До Дедо Йоцо 06.10.2010 21:37 Чадо, този имам, дето го дават по тв е бил на обучение в С.Арабия. Какво мислиш са го учили там? Това е риторичен въпрос. Същността на исляма е такава, че той не може да съжителствува с никоя друга религия. Престанете да се заблуждавате и да бъдете наивни. Знаете ли, че в съвременна Турция грамотното население не обича С.Арабия. И на въпроса защо това е така, отговарят, че насаждали исляма в Турция - давали пари за строежа на джамии и фундаменталистки училища, и така вървели против завета на Ататюрк и пр. Ексцесиите на исляма, фундаманталистките му настроения и акции, на които сме свидетели, нямат нищо общо с онова, което претендира да бъде като религия. Ислямът е войнстваща религиозна догма, която от своето зараждане проповядва установяване на световно господство и унищожаване на останалите религии. Тази религия не може да съществува по друг начин освен в кофронтация с останалите. В противен случай веднага лъсва нейната несъстоятелност и тя ще загуби своето влияние и контрола над неграмотните маси, които държи в подчинение. И тъй като това вече е повече от видно в съвременния свят, ислямът е принуден да обяви свещенна война на всички неверници, като единствения начин да бъде оправдае съществуването си.

За голямо съжаление на потурнаците у нас Турция няма да влезе в ЕС,поне още 100 години/ако има такъв/.Кой хамав френски и немски политик ще агитира за тях,след като държавите им са пълни с чалми до откат?Европееца го е страх от ислямисти и терористи,има евтина работна ръка от източноевропейските страни,не иска конкуренция на турски стоки, досъпни и евтини/като станат без мито/,фермерите търсят пазар на своите продукти,не щат турски домати и краставици,изобщо хората не са будали като нас.Не искат фесове и забрадки в европарламента/смятайте колко депутати ще има Турция като най-населена страна...Турция има огромен дефицит,кой европеец ще си дава данъците за помощи на шалварите?

Не готин, не съм стъпвал в Турция;)

Трябва да си пълен глупак да искаш референдум за нещо което не засяга лично живота в страната ти освен това решението не е твое за развитието на друга страна...

Разбира се, че приемането на Турция в ЕС засяга жизнените интереси на България.

По какъв начин.....

да ,засяга ....ако влезне турция в ЕС никой няма да иска да строи завод в Бялгария щото има евтин в турция ,така е със замеделие и прочие ...Сега имаме някакви шансове за развитие на икономиката евтина земя евтина работан ръка и без мито с ЕС (привличане на Азиатски и Американски инвеститори) които в момента бягат от Турция заради митата с ЕС.За това "НЕ на пуйката в ЕС"

Българина трябва да каже категорично НЕ на приемането на тази държава в ЕС! Тази територия с 30 млн. кюрди и над 80 етноса няма розово бъдеще, още повече с тази мракобесна религия. Това блокира всякакъв прогрес и демокрация. Турция се пъчи с икономика и армия. Икономиката се доминира от гастарбайтерите в ЕС, извършващи най-непрестижна работа и оформени в изолирани гета, което значи, че те са строго изолирани от елитното общество, с нулев интегритет.Армията се поддържа, за да парира кюрдите и за евентуални инвазии, като десанта в Кипър...Такъв член на ЕС не ни е нужен, той не носи никакви човешки ценности!

Браво,Волене!!!

еййййй мършо.....БГ я има от векове...и ще я има.....ако народа беше калпъв,до сега нямаше да ни има.....такива като теб трябва на место да се убиват /трагичен случай/ ние не се нуждаем от е..ни мърши....бог много яко те е наказал....нека ти е......хаххахах

Това си беше подготвена процедура от кака Цецка и бат Сидеров, за да се отвлече вниманието от вота. Иначе не мога да си обясня поведението на Цачева....която е много "стриктна" към всички останали депутати, дори изгони тези с фанелките на ГМО...а как чинно слушаше Волен . Не се оставяйте българи да ви заблуждават ...поредния цирк на бат. Бойко..ама му се вижда края .... макар и бавно....

РЕФЕРЕНДУМ така е редно казал "потурко"

200 коментара.Ще взема и аз да драсна един.При положение ,че Франция,Германия,Австрия и др. страни не искат Турция в ЕС,че на Холандия и Белгия им е писнало от фереджета ,джамии и забрадки,а Гърция и Кипър не щат и да се чуе за турци и че в крайна сметка нас никой не ни бръсне за слива в ЕС,няма никакво значение какво казва Боко и кого подкрепя. Ердоган това го знае ве по-зле от нас.И е по-лесно,вместо да се пъне Боко да вкарва Турция в ЕС,да вкара себе си в Турция.Доган ще му помогне в това отношение,те са си дружки ,нищо че се плювват леееко за пред нас.Да живей България,най-независимата страна.От нея нищо не зависи.

Че, тя Турция е по - европейска от БГ. Леле леле , колко прост народ има...Няма да казвам защо. Който е ходил знае.

Хе хе , ходил си в два града и 1-2 курорта от затворен тип и си мислиш че така е в цяла Турция, освен Истанбул и Анкара всичко друго е леш и камъни.:))) Турция е една изостанала държава. Всички технологии там са внесени с изключениие на турските русалки (от кръста нагоре риба а надолу мъж :))))), те са си местно производство:)))))

Айдееееее,гит към любимата Турция На който не му е мила България,да върви в Анадола.

Рефердум щели да правят... Ама вий много на сериозно се вземате бре... Да не мислите,че сте в Европа... Дами и господа намирате се НА БАЛКАНИТЕ - гъза на Европа. Същата Европа, която дълбоко съжалява ,че ви е приела и сте последните от които зависи членството на Турция в ЕС.. Европейци с европейци...10 милиярда обезщетения искали:))) Смяхххххх:))) Пожарникарчето преди време си позволи наглостта да се прави на мутра пред туркия президент а сега пее друга песен... Гледайте реално на нещата...в България няма политици които да защитават каквито и да интереси...няма... И да казваш от парламентарната трибуна натъртено турски или Турция не е национализъм... Турция не взема на сериозно за сега големия патриот и националист гусин Сидероффф но ще дойде и неговия ред... Ще запее друга песен и той... Останете със здраве...

Ха ха, резака с оцапания задник се обади.:)))

Турция е светска държава само на хартия. За съжаление е ислямът има голямо влияние и държавата е с доста проблеми в области като човешки права и свобода на словото. Някой спомена култура и образование...много далеч са от Европа в това отношение - неграмотността е сравнително висока, нямат достатъчно развита наука или специалисти в много области. Прочетете малко повече преди да хвалите Турция...икономическия им растеж не означава нищо - Саудитска Арабия също е много богата държава, но все още се считат за третия свят.

Имам един приятел ходжа - да те пратя при него да ти направи едно сюнетче, та да се успоки душата ти?!

Това със сюннета за нещо лошо го мислиш?

Всъщност - да, сюнета е нещо гадно. Както и рязането на опашки и уши на кучета. Който няма културата да се мие си измисля такива неща. Огледайте се - може и ушите ви да са мръсни...

Капиталистите Борисов и Сидеров отново ни разделят!Изходът е един-излизаме от ЕС-чумата за БЪЛГАРИЯ!Но капиталиста не разрешава,така ни експлоатира по добре!

Така е, в общия кюп със съвременните роби.

Какво са 20 години пред 1300 години история, бе. 500 години ни газихте и клахте и пак се изправихме. Егати ордата сте!

Ами откачалките се гърмят повече по ислямските страни бе джанъм. И не само тях ами и кюрди ще ни полазят.

тази болна глава, не го слуша Сидеров. представете си подкрепяш нов министър и след малко влизаш да плюеш срешу подкрепата на управника Борисов, който подкрепи Ердоган за европа и това е правилно. Смешния Болен Сидеров си отива, намери днес църква да се кръсти но за след 2,7 години се самозаличи завинаги.

Боко да не говори от името на България, да говори от свое име. България НЕ подкрепя Турция по никакъв начин, друг е въпросът с продажните политици, които тъпия народ избира вече 15 години.

Когато говорим за етническото разнообразие в Турция нека да не забравяме нашето. ОТ Шумен до Варна шофьорът ни развлича с мелодична турска музика.В много села от този край и не само от този радиоуредбите безспирно веселят със звучна турска и циганска музика.За грамотността да не говорим неотдавнв сам Костов призна че качеството на образованието в България е плачевно.Докато ние се самозаблуждаваме комшиите дръпнаха яко напред!

На гърба на фланелката пише: Собственост на психиатричната клиника!

Турция е мощна и стабилна държава. С Турция се съобразяват големите държави. Ние сме съседи, за добро или лошо и трябва да имаме перфектни отношения с Турция. Г-н Борисов постъпи правилно, по-добре Турция да е в Европейския съюз и да имаме връзка и европейски отношения, отколкото да се правят излишни напрежения. БЪЛГАРИЯ сега се опитва да се изправи на крака след тежки 20 години, не ни трябват междусъседски напрежения, трябва да си оправим къщата, трябват ни приятели повече сред съседите. Волен Сидеров има партия и преследва целите си. . Ние имаме около 2 милиона турски граждани, през последните 20 години основно ДПС се грижеше те да съществуват добре у нас, да са равни по права на българите, да сме една общност. ИМА МНОГО нарушения от ДПС, има самозабрава на лидерите им, има бъдещи съдебни решения за сериозни неща свързани с ДПС лидери, но не трябва заради група от 200 човека-това са те ДПС лидерите очернили движението създадено с добра цел да няма етническо напрежение. Заради тези 200 ДПС активисти по различни райони и в ръководството на ДПС не трябва да ликвидираме добрите си чувства към редовите турски граждани и към Турция като съседка. Справедливо е да поздравим Бойко за гъвкавата политика с Турция и добронамереност, а не да го хулим. Волен трябва да се извини на Бойко. Е, сега драги Бойко е справедливо да Ви кажем-Приятел се познава в труден момент-например днес при първият вот на недоверие към Вас. Приятел верен ли е Волен-баба казваше всеки тегли чергата към себе си в трудно и мътно време. Така и Волен. Така са и СДС и ДСБ. В мътна вода искат избиратели да ловят-трудно ще стане.

Каква спрваедливост, бре?! Че Бойко сгафи като се опита да пробута политическото си лицемерие като дипломация, е ясно и на децата. А това, че Волния Сидеров чак сега рипна като ужилен срещу членството на Турция в ЕС, е направо дебелоочие! Това той трябваше да направи много по-отдавна в качеството си на политически ортак на Бойко, а не просто да чака последния момент ( или най-вероятно разрешение от ББ)! Относно ДПС и техния електорат - къде видя ролята на ДПС в добрия живот на подръжниците им, които са предимно от ниските обществени слоеве във всяко едно отношение? И с каква цел и от кого се създаде ДПС? Дали някой техен апологет изобщо е чел устава и целите му? А някой помни ли как се пръкна Ахмед Доган през 1990 година и беше рекламиран по националната телвизия ежедноевно чрез интервюта и други поръчкови репортажи?! КОЙ БЕШЕ НА ВЛАСТ ТОГАВА И КОЙ Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА СЪЗДАВАНЕТО И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДПС??? Също така чий Конституционен съд дефакто легитимира съществуването на ДПС ? Крайно време е да се окаже категоричен натиск на всичките апологети на ДПС и Доган с всички възможни средства, докато има още, макар и малко останала историческа памет у булгарина!

Жоро, тези ти изблици с нищо не те правят повече от онези, които се опитваш менторски да осмиваш. Русия не взе страната на Б-я в т.нар. "възродителен процес", поради същата причина, поради която САЩ не подкрепиха Гърция и си затвориха очите пред разделянато на о-в Кипър. Въпросът е: Коя е тази причина , т.е. кои са хората/ кръговете в двете свърхсили които стоят зад Турция?! Правилният отговор на този въпрос има с/стта на диплома от реномирано висше уч. заведение.

Едва ли някой си с някава си партия,ще попрече влизането на Турция в ЕС.Не България определя нещата.Това да изплатят 10 млр за Тракийските земи е абсурдна глупост от къде я измисли не знам,напаво да се спукаш от смях,резил,резил,резил

Аристотел ( нерегистриран ) 05.10.2010 10:04 Влизането на Турция в ЕС е лошо за България, но е още по-лошо за самата Турция.Демократизацията на обществото ще доведе до нерешими вътрешни проблеми и остра заплаха за цялостта на държавата, конгломерат от много етноси.Не случайно в секретни военни карти на американски висши офицери на въпросната територия са нанесени 3 държави. Гръцко лоби в САЩ готви голям удар за Турция като реванш за събитията след Севърския договор и невръщането на гръцките територии и Константинопол. Арменците също искат реванш, кюрдите са обрали мекия спусък... Много ми е любопитно какво ще стане с тая измислена от българина Ататюрк държава. А за България не се тревожете-зад нея са 200 милиона славяни и 500 милиона европейци...

Днес кресльовците - патриотари вдигат врява и се правят на герои. Абе БУДАЛИ не четете ли весници не слушате ли радио не гледате ли телевизия, не ползвате ли интернет? Не виждате ли , че Турция не е Турция от края на 19 век, е регионалната сила в тази час на света с най- голямата воена сила в НАТО след САЩ Забравихте ли , че когато БКП и Т. Живков смениха имената на българските турци Русия не си мръдна и пръста в наша полза , а руските и турски адмирали се прегръщаха в Одеса при посрещането на турския флот . Да припомня на кресльовците , че Турция без да и мигне окото окупира северен Кипър, а Европа се напъна и ги порица, но те са си още там и ще останат там до , когато сами решат. А у нас "бабаитите" крякат и се пенят още малко и ще смачкат омразните турци. Абе "ЮНАЦИ" не виждате или не знаете , че на голия ни тумбак няма не само два пищова, но и нищо друго не виси освен един гол Х. . !

И като окупираха източен Кипър какво го направиха?Не знам ходил ли си там,да видиш разликата с останалата част на Кипър. Препоръчвам ти там /в турската част/ да идеш на курорт.Или в мъртвия град Фамагуста.Това е разликата между цивилизацията и ислямската тъпотия и мръсотия. И в Европа и на Луната фесът си остава фес.Нищо не са дали на света турците,а само са рушили.

и аз не ги ща! как може бб да е толкова наивен! досега имах друго мнение за него! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Волен какво се е напънал заради тази българска рая:))) Губи си времето, нито си заслужава народа нито държавата.

Ей, я млък!

Струва ми се, че всчки спорове тук са излишни. Има един изключително демократичен начин за решаване на проблема - РЕФЕРЕНДУМ. Има задвижена процедура за референдум. Нека се довърши и се реши. Защо да се хабим да спорим. А ако няма референдум - значу управляващите ги е СТРАХ от мнението на собствения си народ. За мен такива управляващи са ДЕМАГОЗИ.

По-спокойно друже, охлади ентусиазма! Я се разходете из Турция и поогледайте хората, навиците, бита; вслушайте се в езика и пр. За каква култура, какво образование и пр. неща говорите? Че то ако беше така, турците в Герамания първи щяха да дадат пример в тази насока, тъй като живеят в държавата , дала най-много н света по отношение на културата. А те си остават същите примитивни и неграмотни хора, каквито винаги са били и не желаят да се цивилизоват (впрочем, могат ли?) Единственото нещо, което им е в главата как да възпроизвеждат малокултурието си и липсата на всякаква духовност и да рушат, построеното от другите. Защото само така могат да просъществуват. Ако не им правеха политика Англия и САЩ (за да ги използват за користните си политически цели) Турция и турците отдавна да са забравени, или поне заврени в Анадола и никой няма да се сеща за тях. Това племе не се поддава на цивилизация и приобщаване към културните народи, просто защото олицетворява тяхното отрицание и се е превърнало в нарицателен символ за другите хора. Жалките опити чрез разни сериали да се докаже другот, по-цивилизована страна на турското общество е смешна, и дори при добро желание на зрителя да приеме показваното за чиста монета, илюзията изчезва в момента, когато чуете езика, който се лее от екрана и всякакви съмнения отпадат, каквито зрителят би могъл да има.

браво на Волен че отстоява Българското

Голям клоун е Волен Сидеров. Трябваше да реагира веднага след гафа на Боко и то по-сериозно и задълбочено, а това с тези фланелки ми напомни за Шоуто на Слави например.

Браво, Сидеров! На следващите избори ще гласувам за теб. Защото ми обръзна от национални предатели, дето все се нагъзват на турците.

Аа съм на мнението че от България /хора , политици, АТАКА и т.н./ грам не зависи влизането на Турция в ЕС. И се извинявам че го казвам ама "кои сме ние" Некви 7 милиона бедняци. Пазар ли сме? Производители ли сме? Мисля че господата от АТАКА след като са в парламента трябва да вложаът енегията си в доста по належащи неща за да оправдаят заплатите си!

Мдааа, дипломацията е тънка работа, а дипломацията с Турция още по-тънка. Един блестящ пример на правилния подход са ни оставили Запорожките казаци: ... Султан Мехмед 4-ти им пише: "Аз, султан и владика на Високата порта, син на Мохамед, брат на Слънцето и Луната, внук и наместник на Бога на земята, властелин на царствата Македонско, Вавилонско, Ерусалимско, Велик и Малък Египет, цар на царете, владетел на владетелите, несравним рицар, никога непобеден воин, владетел на дървото на живота, непреклонен пазител на гроба на Исус Христос, управител на Бога, надежда и утешител на мюсюлманите, страшилище и велик защитник на християните, повелявам Вие, Запорожките казаци, да ми се предадете доброволно и без всякаква съпротива, и вашите нападения да не ме безпокоят" ........... На което казаците дипломатично отговарят: "Ти Султане, дявол турски, на проклетия дявол брат и другар, и на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол гъз таралеж да смачкаш? Дяволът сере, а твоята войска яде. Няма да успееш, кучи сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ние с тебе ще се бием, да ти ебем майката. Вавилонски готвач, Македонски водонос, Ерусалимски пивовар, Александрийски дерач, на Великия и Малкия Египет свинар, Арменска свиня, Подолски злодей, Татарски колчан, Каменецки палач, на целия горен и долен свят шут, а за нашия Бог - глупак, на самата аспида внук, а на нашия хуй - кука. Свинска мутра, конски гъз, месарско псе, непокръстена тиква, да ти ебем мамата. Ето така ти отговарят запорожките казаци, нищожество! Не си годен дори на християните свинете да пасеш! Числото не знаем, защото календар нямаме, месеца е в небето, годината е в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по задника нас! Подписали : Кошевия атаман Иван Сирко с цялата Запорожска войска

Браво дипломате,Напълни ми сърцето с радост.Свалям ти шапка.Може да не си казак,но имаш казашка душа.Поклон!

По-спокойно друже, охлади ентусиазма! Я се разходете из Турция и поогледайте хората, навиците, бита; вслушайте се в езика и пр. За каква култура, какво образование и пр. неща говорите? Че то ако беше така, турците в Герамания първи щяха да дадат пример в тази насока, тъй като живеят в държавата , дала най-много н света по отношение на културата. А те си остават същите примитивни и неграмотни хора, каквито винаги са били и не желаят да се цивилизоват (впрочем, могат ли?) Единственото нещо, което им е в главата как да възпроизвеждат малокултурието си и липсата на всякаква духовност и да рушат, построеното от другите. Защото само така могат да просъществуват. Ако не им правеха политика Англия и САЩ (за да ги използват за користните си политически цели) Турция и турците отдавна да са забравени, или поне заврени в Анадола и никой няма да се сеща за тях. Това племе не се поддава на цивилизация и приобщаване към културните народи, просто защото олицетворява тяхното отрицание и се е превърнало в нарицателен символ за другите хора. Жалките опити чрез разни сериали да се докаже другот, по-цивилизована страна на турското общество е смешна, и дори при добро желание на зрителя да приеме показваното за чиста монета, илюзията изчезва в момента, когато чуете езика, който се лее от екрана и всякакви съмнения отпадат, каквито зрителят би могъл да има.