Коментари - Борисов: Завеждам много дела срещу Сидеров | dnes.dir.bg
назад

Борисов: Завеждам много дела срещу Сидеров

Бившият премиер Бойко Борисов ще съди лидера на "Атака" Волен Сидеров за клевети. Националистът го обвини за изнесени пари за офшорки в чужбина с правителствения самолет, контрабанда, канали за проститутки, наркотрафик.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Завеждам много дела срещу Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ БОРИСОВ, ЩЕ ЗАВЕДЕ ЛИ ДЕЛА СРЕЩУ ДИМИТЪР ПЕЙЧЕВ- БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ДОБЪР СПОНСОР НА МВР, ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ.......??????????

Не съд за Сидер ага, а мнооого бой трябва.

на небивала толерантност се кефи своеволен!той публично върши работа на душманите на България,така че гражданският съд е мана небесна за него.

Марковски - адвоката на всички изроди. Браво бе Тикво.

СЪДЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСВТВА БЪРЗО ПРЕДИ БОЛЕН ДА ИЗВАДИ ДОКУМЕНТ ЗА БОЛЕСТ

г-н борисов не се занимаваите с ибрици обърнете се към народа

Много, много? Колко да са много? Най-добре се кордисайте двамата идиоти в една съдебна зала и се съдете пожизнено. Поне няма да дразните. А парите все пак ще бъдат прибрани този път.

Понеже всичко ни е наред ще си водиме дела за да ни минава по-лесно времето и да има къде да си харчиме крадените пари.

Ха, ха, Марковски, много красноречиво защо си избрал него!

Труп и червей се срещнали в ковчега и си говорят. - Ще те изям с парцалите - казал червеят. - Не, аз ще те осъдя преди да ме изядеш - казал трупа. - Не ми пречи, мога да те ям и така.

Лицето Бойко Методиев Борисов - пожарникар и охранител със средно незавършено образование, милиционер по душа и крадец по призвание, натрупа 4 милиарда лева народни пари в офшорни банки. Пари от контрабанда на цигари, от трансфер на наркотизи от и за Близкия идток, пари от бюджета - от пенсии, инфраструктура, поддръжка на шосетата, комисионни от тъмни сделки, от рушвети, от банковите далавери на една тийнейджърка - Цветелина - милионерика и престъпничка като него, от незаконни полети на държавни самолети, от 4 години мръсотии и извращения, плод на болен мозък. Във време на перманентна дясна криза, този човечец обсеби 4 милиарда лева, които не може да изхарчи и за 10 свои живота. Но разсипа живота на старците ни, на децата е, на гражданите на Републиката. Това е невероятен престъпник, за когото смъртта е малко наказание.

Вервай си

КРАДЦИТЕ обвиняват в КРАЖБИ единственият, който близо 4 години работи колкото можа за народа си! Какво оставиха след себе си КРАДЦИТЕ от тройната коалиция? А царските КРАДЦИ? А костовите КРАДЦИ! ГНУСЕН СИ, ПЛАЗМОДИЙ!

а ти си глист живеещ в дебелото черво на гореописания престъпник

имам чувството че си му бил левата ръка за да знаеш толкова точно!маи и ти си за панделата!

ПЪРВО ВЪРНИ ПАРИТЕ!ПОСЛЕ СЪДИ КОЙТО ЩЕШ.

И колко точно дела заведе?

Тоя турчин Сидеров ше го отнесе за това дето излъга народа

Уважаеми господине, ДПС не е турска партия. Трябва да приемете факта и Вие и много други като Вас, и да разберете, че сме обречени да живеем в съседство с една държава която някога ни е окупирала и близо петстотин години държала почти в робски условия. Това обаче е минало, нищо не можем да променим. По тази и други причини също така сме обречени да живеем със съграждани от който от 5 до 10 % от са с турско самосъзнание. Е какво да направим, да ги изгоним или да ги избием- не става, просто трябва да ги приемем, още повече, че много от тях са повече българи от много измислени патриотари. Моля Ви оставете приказки за фесове, чалми и подобни, замислете се къде сме вече 2013 г и накъде отиваме... Мислете ако можете, ако не можете да мислите не пишете глупости по форумите!

Цвьк

Дпс си е точно протурска партия. Да твърдиш обратното си е чиста глупост. И друго: бг народа не е срещу обикновените хора, били те с турско самосъзнание, или не. Бг народа е срещу лидерите на дпс, които окрадоха държавата. Всъщност, най- потърпевши са техните избиратели, но ще мине още много време докато го осъзнаят този факт. Така че, не пиши глупости по форумите.:-) :-) :-)

Много ще се радваме на Борисов и Марковски - страхотен тандем ! За нас са.

Сидеров,току що пристигна заповед от централата на Гестапо в Истамул.Шифрограмата гласи-извади ампулата с цианкалий и я глътни.Това е всичко за днес.Хайл.

Волене, сега са наред ЕРП и злато добива, напомням само, да не би да си забравил вече. Чакам и 1000лв. минимална заплата - сега и веднага.

ти или си лумпен или си идиот някакъв .трябваше да гласуваш за сидеров и тогава да чакаш за 1000 лв заплата не виждашли колко са малко в парламента от атака той го каза ако повечето гласуват за него това се отнася и за всички останали дето мислят като тебе

да погледнем обвиненята и да приемем че има нещо вярно в това че човек суди по себе си. мога да си направя извод на какво е способен сидеров освен да клевети. обвинения без доказателства са само клевети. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Mitko ти какво си решил сега-искаш да убедиш хората че Бойко е забогатял по законен начин и Волен не е прав да го клевети.А ти самият убеден ли си в това.Можеш да го споделиш с нас.Аз пък ще споделя с теб че в една държава в която нищо не се произвежда голяма част от богатството на някои хора е придобито по нечестен начин.И съответно скрито по офшорки.Изказвай се по конкретно и аргументирано.Ако си в час с материала разбира се.

Цвьк

Боката със сигурност има и тъмна страна и болен Волен има пълното право да го клевети, но дай да погледнем и другата страна на монетата...защо болен Волен спря да клевети бсп и дпс, които открадоха държавата? Там са ни парите. Питам: защо???

А така, това е начина срещу лудия Сидеров. Ако го глобят няколко пъти по няколко хиляди, може би ще поумнее, ако това е възможно при него.

Ще ми накривиш шапката. Аз съм ЛУД, ЛУД, ЛУД. Не се е родил съдия, който ще ме осъди.

Че нали си с имунитет, бре! Не мое те бутнат...

Буда ще осъди Сидеров на кукуво лято, препоръчвам на Сидеров да го осъди за нематериални щети, Волене, не се давай, зад теб сме и те подкрепяме....

Е да ама лудите не ги съдят, (а случаят е такъв) тях ги прибират в специални заведения и ги обличат в ризи с много дълги ръкави. И колкото по-скоро се случи толкова по-добре.

Завеждай-завеждай,че и срещу теб Борисов няма да са малко - и казано откровено да ти подсигурят държавната издръжка за доста голям период.Човек който съсипа държавата трябва да отговаря пред народа и да си отиде на местото.

тиквои Сидеров никога не си измисля!!! Това го запомни!!! Това не ти е куклите на конци-янето и валери симеонов-ВИНКЕЛА от скат... От тук нататък си едно лошо минало което сполетя БЪЛГАРИЯ...

И децата в детската градина разбраха кой е на конци... Аууууу какъв патос! Разтреперах се. Ще падна от смях. Единственото по- лошо нещо от ГЕРБ или БСП във властта е АТАКА.

Атака е само националистическо крило на БСП.

Вярвам и се моля Марковски да отърве МАЙКА БЪЛГАРИЯ от изрода БОЛЕН.АМИН.

Лумпен да се моли!? А може би на Буда по известен като Кратун - удряш ли глава о палци?

Марковски си е научил урока и явно не е бягал от лекции Това ,че политиците ,които са се ...... го търсят като най -добрия не е негов проблем

Герб май си взеха Марковски за щатен адвокат! Пак с нашите пари ще плащат за глупостите си!

Най-сетне и прокуратурата да свърши нещо смислено.

те не могат ,защото не знаят какво да правят, освен да плуят срещу предишните

млади балгари сабудете се и осазнаите,че ако продалявате да си малчите,ще ви нахлупят чалми и фереджета

Чалгата бая ти е промила мозъка...

Клевета е.Парите са изнасяни не към Ливан.Полетите са били за Катар.

При тез думи силни на Генерала, Бойко. Мишоците от Атака се скрили в миши дуки ! Половин час след това, надушилили по миризмата, на развалено сирене, една мацка от Бургаска "Атака"?? Сврели я в един ъгъл натиснали я до стената и Й разказали играта на нея, и за урок на Бойко !

Видех си и две-три пичатни грешки ?? --------------------------- баба Тодорка

според Болен Сидеров, Б.Борисов е виновен и за глобалното затопляне! Аман от продажници....

тия ще почнат ли да вършат работа за държавата някои божи ден или ще продъляват да ни занимават с глупости?

Борисов явно е истински традиционалист и патриот , вместо да обикаля ЕС да търси адвокати е избрал най-логичният адвокат на мафията - Марин Марковски

М-даааа, ми къде да ходи Боко мутрата, при адвокатина на мафията разбира се.

А, ти при Долен Сидеров!

Бойко, разбойко музиката свърши а ти продължаваш да танцуваш. Ще стане интересно, ще се вадят кирливи ризи. Нека, нека.

Спомняте ли си как през 2010 г. Болен Лидеров от трибуната на парламента каза, че Трактора е бил свързан с едно посолство и говореше за някакви 13 - 14 - годишни момиченца ? Какво стана с това негово твърдение - доказа ли твърденията си ? Ако Болен Лидеров има доказателства за думите си, то Трактора трябва да носи отговорност за станалото ! Ако пък Болен Лидеров няма доказателства за твърденията си, то ДАНС трябва да го арестуват и прокуратурата да му повдигне обвинение, защото твърденията му са заплаха за националната сигурност ! Болен Лидеров може и да има амнезия за казаното от него, но ние помним ...

За много от думите си болния лидер трябва ше отдавна да е пътник! И щом това не е станало още, явно е удобен на олигарсите, защото служи за отклоняване на вниманието! А относно паметта - защо им е на някои хора памет, като не могат да мислят и са атакисти???

Вярно е че атакистите ме могат много да мислят.Но в замяна на това умеят по важното-да печелят избори.Успеха им генетично заложен.

Опаа, герберасти, последни вести от прокуратурата. Става въпрос за едни 480 000 бюлетини, нямащи нищо общо с т.н. тъпоъгълно от неспециалистите на Цвъки и Боко "надпечат". Въпросът е сега някой гербераст много сведующ в печатното дело да ни обясни какъв процент правят тези 480 000 бюлетини от 8 милиона и как можем да си обясним наличието им? И нали знаете в сряда на разпит!

И сигурно са с надпис ГЕРБ на гърба, нали?

Сметни процента не от 8млн, а от броя на гласувалите!

И всичките НЕнарязани.Тоест, не бюлетини, а тапети. Е, хайде да не преувеличавам като червените папагали, като четат от чуждите посолства, нека видят че има и сериозни хора в интернет. Та съобщението на прокуратурата е : 170 хил. нарязани и 310 хил. НЕ нарязани. Прокуратурата не се произнася, дали поддържа становището си, че НЕнарязани бюлетини може да са "готови за експедиция".

Един от най-големите ПРЕДАТЕЛИ в новата българска история - психопатът Сидеров, се прегърна с КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА България, за да ОТКРАДНЕ, КОЛКОТО МОЖЕ, преди да се махне ЗАВИНАГИ от българската политика!

За този период на Сидеров ли споменаваш??? В-к Атака 05.01 2011 г. "В началото на 2010 г. - месеци след като АТАКА даде безкористната си подкрепа за правителство на Бойко Борисов, враговете на националистите заговориха, че партията на Волен Сидеров губи облика си. Защото бяха свикнали гласът на АТАКА да бъде глас в пустиня в парламента, а да гърми по площадите, защото виждаха в Сидеров само опозиционер, а не политик в отбора на управляващите. Да, ама в 41-вото НС нещата се промениха и националистите показаха, че могат да бъдат и конструктивна политическа сила...."

Dobromir Dimitrow

Кога пък атакаоод са били КОНСТРУКТИВНА политическа сила?

Волен Сидеров е болен!

НЕ МОЖЕ ДА ЗАВЕЖДА ДЕЛА,ЗАЩОТО И ДВАМАТА СА С ИМУНИТЕТ И МОЖЕ ДА СИ ДРЪНКАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ ГЛУПОСТИ......ВАЖНИ СА ФАКТИТЕ ???.ДАЙТЕ ФАКТИТЕ !!!!!.

Бих извил тънкото вратле на Лудия Болен, ПРЕДАТЕЛЯ, като на пиле...

Ей че ЕНТЕЛЕГЕНТНО изказване, напъл съпоставимо с твоето IQ1,46

Какво чакаш, върви...........

Това е България.Всичко почти е против логиката!

Роздравявам ви chudesno !И аз писах в същия тон , но не се включи репликата ми , на някои те е удобно да си признаят за корупцията и грабежите на мафията от БСП и ДПС и не искат да се пише за тях.Докато в Б-я гласуваме са комунисти и "фесове " , ще сме най- гладните и бедните , защото те мислят само за собствения джоб .

Марковски искарва доказани убийци от затвора.Каква наглост,като има много пари ,смята и явно е убеден че може да купи всичко!

Да спре вече с публичните си изяви - нагледахме му се. Да си завежда делата, ако наистина ще го прави и да се скрие някъде, докато минат другите дела!

Тоя ревльо, дето орева орталъка, има достатъчно време да завежда всякакви дела, нали не ходи на работа! За да си уплътни времето може да отиде да поскимти на рамената на посланиците на някои близки нему страни. Но най-добре е да отиде в Турция при неговия любим Ердоган - да го успокои комплексно.