България втвърди тона към Русия

В един ден президентът Росен Плевнелиев, премиерът Бойко Борисов и министърът на външните работи Николай Младенов реагираха остро по повод внезапния иск на държавната руска компания "Атомстройекспорт" срещу България за 1 млрд. евро заради АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - България втвърди тона към Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

MT

Русия като държава, руският народ и България са приятели от векове и ще бъдат приятели завинаги ???? ай стига глупости, някой трябва да поправи учебниците вече, че хората явно все още оставят с промити акъли от миналото..

сър

Ми в Европа ни мразят.Америка ни използва, малки сме да сме сами, май ще намажем ятагана пак.

защото обичам България!!! Няма България без Русия!!!Политиците ни нещо са сериозно превъртели, за да плямпат подобни смехотивини, но това не е новост. Втвърдяваме ние тона, дъра бъра, да гледаме само руснаците да не го втвърдят, че ни чака много страшна зима.

Обичаш България, но най си обичаш Русия. :)

НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ що е то ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛЕН интерес и кой действително ти е съюзник както исторически се е доказала Русия за България.Теб силата на вятъра, т.е.моментната политическа мода те направлява и си мислиш, че можеш да "мислиш".

Продажник си ти, свирчо и затова ще студуваш. Иди работи да се стоплиш.

Простете -- но България Я няма. ...Разбирате ли -- просто Я Няма ! ......... Със страх у Нас -- ни през Зимата ще се стоплим, ни Жегата Днес ще разкараме.

Браво, браво, да му мисли бедния българин дето пак ще плаща масрафа и простотията на външния си министЕр. ОСТАВКА !

Съжалявам, че не бях прочел до край интелектуалното ти писание. Но не можех да си представя, че така може да се изразява един привърженик на Царя. Но светът е пълен с изненади.Ако Царя прочете този твой пасквил, сигурно ще се отрече от теб. Но за твое сведение ще ти кажа, че Костов пръв подаде заявка за ЕС и НАТО, но комунистите доведоха Царя с уговорка да му платят яко както и стана. В противен случай Костов щеше да вземе втори мандат.А сега какво ще правят - освен да плюят друга алтернатива нямат. Но аз с отвращение, както Костов гласува за Първанов, иначе щеше Сидеров да стане президент, ще гласувам да ББ.

Що не Сидеров? Тоя по-малко луд ли е?

БРАВО БРАТЯ !САМО РУСИЯ,КОЙТО НЕ Я ХАРЕСВА ПЛЮЙ МУ ОТГОРЕ.ДА СЕ ПРЕСЕЛВАТ ТАМ ПО-БЛИЗО ДО "ХУБАВАТА ИМ АМЕРИКА"МАРШ ТАМ ЗАЕДНО С ДЯНКОВ.УНИЩОЖИХА ХОРАТА И ПАК ЛАЯТ СЪС САМОЧУВСТВИЕ,НО И ГОСПОД НЯМА ДА ИМ ПРОСТИ.

Какъв интелектуалец си, не смей да мърсиш тази дума. Прочети си гнусните епитети. Не съм за ББ но така не се изразяват културни хора даже и за най-големия си враг. Понеже така се изразяват комунистите искам да те попитам. След като Р.Овч. изчисли, че 1 милиард евро ще се разпредели на всеки българин по 5000 лв.ли евро ли не разбрах - то комунистите си играят с такива големи суми, то тогава една построена централа няма начин да излезе по-малко от 10 милиарда евро,което е 10 пъти повече. Значи ще ни се падне по 50 000 лв.или евро на всеки.. Е, такава централа не ща да плащам

СЕГА, в момента България не може САМО без руския газ. И това е така благодарение на политиката на ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ПРАВИТЕЛСТВА-КОМИСИОНЕРИ! Затова и купуваме руския газ ПО НАЙ-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ В ЕВРОПА! Но до 3-4 години и това ще се промени! И то точно благодарение на политиката на ТОВА правителство. Което с това ще остане в историята на България като НАЙ-ПАТРИОТИЧНОТО от 70 г. насам в пантеона на родолюбците! А ПРЕДАТЕЛСКАТА, КОМУНОИДНА, РОБСКА, КОМИСИОНЕРСКА СГАН нека си врещи! Как няма да пищи, като ги лишават от ЕДИНСТВЕНОТО, което умеят добре-ДА КРАДАТ от обществото!

IQ148 ( нерегистриран ) 14.09.2012 08:43 След като контролирано из агенциите бе пусната информация, че Владимир Путин ще пристигне в България в началото на ноември и след като премиерът Борисов се изцепи като шеф на наказателна бригада, заканвайки се на Путин, прес-секретарят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи пред журналисти в Москва, че към днешния ден в програмата на Владимир Путин няма потвърдена визита в България. И на практика натроши всичките пиар-пласменти на българското правителство.

А дали пък пердето Борисов няма да каже:"Щом Путин няма да идва, значи Южен Поток не е в приоритетите на Русия, в такъв случай още по-малко на България. Ще го оставим този въпрос и строителство на газопроводи на следващото правителство"? Как мислите ПРЕДАТЕЛСКА, КОМУНОИДНА СВОЛОЧ, дали ще му хареса на Путин това? Аз така бих казал и се обзалагам, че Путинчо ще дотичка като пуделче в София. Бързо, бързо...:о)))!

..... в такъв случай, тръбата ще мине я през Турция, я през Румъния.

Странно! Когато имаме нужда, водим политиката на "бай Тошо". Когато нямаме нужда, "се прегръщаме" с "други братя". Когато осигуряваш 100% печалба на една компания за сметка на друга, която "не ти е симпатична" не можеш да се позоваваш на "братство и крепка дружба". Нито Борисов, нито Путин не магат да се месят в икономическата политика на която и да е компания. А в случая, последна инстанция е Международния съд. Там ще се види кой сват, кой на булката брат. Това е днешната пазарна икономическа логика. Без значение дали на някой му харесва, или не. Всеки си носи последствията и отговорността за решенията, които е вземал.

Бойко е голям тъпак,мутра и примат но споделям външната му политика. Трябва да внимава смахнатия кръволок Путкин да не го утепа.Никакъв гювеч на руснаците. България е европейска суверенна държава и Станишев с останалата червена паплач да си ходят при КГБ то. Цар Симеон 2 ри ни вкара в Европа и в НАТО, където ни е мястото

Русия е глуха за пуделско джавкане? За фалцета на чиновника на световната банка, назначен от нея за и.д. "премиер" на БГ (до официалния), дето искал да го "пляскат" (или "да пляскал", но то е същото)? За фалцета на другия - с ордена за най-нагло и отблъскващо държалия се представител на янките у нас? За фалцета на третия, викащ "сирийската" "опозиция" по летищата ни? Всъщност, ако вместо Б.Б. беше С.Д. в тройката, щяха да са "тримата фалцети". Дали Русия различава управнически фалцети от гласа на народа...

Не знам дали скромното мое-лично Гласище Е на Народа. Но отвъдчерноморците -- определено Ме Знаят. Брюк-селците -- тоже. За отвъд Атлантика -- ще трябва да Попитам. (че там едни ветрове веят) ===== Та : -- Дали не Е Време да Съградим Необходимото ?!

Голямото пляскане на руснаците ТЕПЪРВА предстои. ЕС вече се усеща, че срещу себе си няма нормални търговци и бизнесмени. Усеща, че в Русия приватизацията, особено на енергийния сектор, беше извършена в услуга на олигархията. И Путин, след като дойде на власт, първото, което свърши, бе да разчисти олигарсите, които не му се подчиняваха. И всъщност енергийната политика на Русия сега, е продължение на Студената война, но с други средства. Газовата тояга се стоварва в зависимост от интересите и угодата на Империята. Защото, нека не си правим илюзии, Путин се стреми да превърне Русия в империя, а себе си в Император. Е, политиката им е просташка, но какво да очакваме от един бивш КГБ-ист...Тъпото парче Борисов си няма понятие от тая реалност, той си въобразява, че като нещо там по "мъжки" са си говорили и готова е работата. Тепърва има да се учи на к_рвенска политика... Но що е време, пред него е, ще му дадем шанс да се ошлайфа. Защото, ако не е той, алтернативата му са все ДОКАЗАНИ КРАДЦИ. Освен ако не изберете мен, батко ви с голямото IQ, ама засега не възнамерявам да се кандидатирам...

Обективно погледнато, много си прав! След издънката на американците в Япония покрай цунамито е ясно, че НЕ СА ПО-СИГУРНИ от руските реактори, въпреки мноогото "плюене" по Чернобил. И след като Русия строи над 10 централи по света, някой да се изказва, че нямали усъвършенствана ядрена технология? Сигурно за тази АЕЦ във Великобритания англичаните плащат, защото са по-големи глупаци, отколкото нашите трима "ГОЛЕМИ" умници? Ама щели "да ни заробят"- чакайте, да намерим газ на дъното на Черно море за 20-30 години!? Брей, колко ги уплашихме тези лоши руснаци! Но като го намерим, колко ли ще е, за късогледите ни днешни президент, премиер и протеже-външен министър? Те само са чули за понятието "диверсификация", но трябра дълго да им се обяснява какво означава и пак не е сигурно, че ще го разберат!

Браво, на това му се вика достойни българи и патриоти. Не са като сганта от Позитано 20, дето, като видят руснак, веднага правят чупка в кръста.

ЦРУ дава $86 бона за агенти с български 14.05.2008 г./ " ЦРУ търси да наеме хора... вещи в работата с интернет. Да знаят български език. Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers... За това те ще получават годишна заплата от 44 465 до 86,801 долара годишно с опция за бонуси в зависимост дали са отличници в службата..."

Бойко Борисов на следващите избори ще спечели с абсолютно мнозинство. Ако средното IQ на българина беше над 100, можеше да мислим и за конституционно мнозинство. Но като се има предвид тежкото 70 годишно наследство и увреденото мислене на ГЕНЕТИЧНИТЕ КРАДЦИ, мисля че конституционното мнозинство е нереалистично...КОМУНОИДИ, народът понякога е прост, но никога толкова, колкото ви трябва на вас, че да дойдете отново на власт...

Е това ме освобождава от отговорността да гласувам за ББ. Благодаря ти умнико ! А за "комундета" особено такива като теб не съм и няма да гласувам, вкл.ББ и комун. му чета.

Абе да питам КОМУНОИДНАТА СГАН, какво стана с Бургас-Александруполис, там също щеше да има иск за около милиард евро? Не напляска ли Дянков руснаците, като им спря нефтопровода???Напляска ги и ПАК ще ги пляска, както си иска, така ще ги пляска! Ще ги пляска ВИНАГИ, когато се опитат да ОГРАБВАТ България! Защото СЕГА България се управлява от ПАТРИОТИ, а не от бъзливи ДУПЕДАВЦИ! Нещо НЕВИЖДАНО последните 70 години...

....ами емилчо,ти говориш някой да се държи за палците,ама както си против Русия и руснаците ти май ще се хванеш за другаде и ще ревеш като говедо.много хора са ходили в америка и аз също ,но не ми харесва,а на теб като ти харесва заминавай там с челядта си и никога не се връщай тук.какво стоиш тук и драскаш във форума.място за такива като теб в тази"скапана"страна няма .вън с отрочетата си и никога назад.

Снощи без да искам улучих едно изказване на представител на РОСАТОМ скрито от този сайт дето руснаците питат ,олигофрени ли са министрите Добрев и Дянков че не казват на Бойко ,че техния иск не е за наказателни и други някакви химерни пари,а са за произведени машини и оборудване ,които са готови и са поръчани от НЕК-България за двата реактора на Белене.Те са произведени от по малки руски фирми които ако не си получат парите ще трябва да фалират.Тази глупава клика не стига че фалира 3000 малки БГ фирми но с простотията си се разпростря и в Чужбина.

АКо е така, и ако това е записано официално и се докаже в съда, ще платим всичко и главницата, съдебните разходи и тези за скъпоплатени адвокати.Нека частниците в България си представят че им е възложена поръчка, те са я изпълнили и не им е платено !

Сега като станем и председатели на ЕС и тях ще фалираме;)

Русия може без Борисов, Плевнелиев, Младенов и другите исторически незначителни индивиди, но България без Русия неможе.

България можеше и може и без тримата споменати по-горе, но без Русия не може, колкото е да е неприятно за русофобите.

русия не може без България защото няма къде да си избива присъщата си комплексарщина и никъде не може да намери, дори и в русия, толкова проруска измет. Без руския воденичен камък на шията и руските слуги България щеше да е водеща световна сила. Това се опитва да не допусне жалка, комплексарска русия.

Не съм наясно какъв метод за втърдяване са избрали нашите управляващи,но от всичко казано дотук се разбира,че първичния материал е много мек, а и втърдителят е некачествен.Освен това изказванията и на президента ,и на ББ и на Н.Младенов показват,че не са запознати с една много подходяща поговорка от бушменския фолклор -"Когато си затънал до брадата в лайна ,не се навеждай напред".Апропо ,как е правилно да се казва -президент или президентин ,един германец ми каза ,че на нашия президент в Германия му казват Herr Praesidentin?!

Сега е време да замразим дипломатическите отношения с руските комплексари и да не връщаме паметника на окупатора пред Народното събрание, а на негово място да поставим Цар Обединител- Борис . Русия е вековен враг на България, но зомбираните сънародници за съжаление още не могат да го разберат. А през Първата световна война доста понапляскахме прехвалената им армия барабар с непобедимите им казаци така, че русофилските еничари да не остроумничат за "пляскането" на Дянков.

всеки си 4ете историята как му утърва! не 4ух нищо за турските "братя" или "американските" или шиптърите ... аз пък не поствям въпроса истори4ески защото той си е просто полити4ески ! и по повод паметниците като изклю4им 4исто комунисти4еските всеки има стоиност и то голяма и щом тогава са го правили и поставили зна4и имат пове4е познание и 4увство от колкото един "Българин"

А бре турче-комунде, не знаеш ли, че в българския език съществува буквата "ч" или вие спинозните владеете по-добре руския сурогат. Защо някой трябва да ми плаща да казвам истината ра руската и русофилската диващина. Това е необходимост така, както да си пуснеш водата в тоалетната.

Уточни, че си българин - заработващ лапането си, като платен гербаджийски драскач по форумите. Все пак, нали герберите много обичат прозрачността трябва да е ясно!

ЦРУ дава $86 бона за агенти с български 14.05.2008 г./ ЦРУ търси да наеме хора... вещи в работата с интернет. Да знаят български език. Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers, разузнавачи експерти на чуждестранни медии. Работата им е да преглеждат сайтове... и да събират важна за външната политика на САЩ информация... За това те ще получават годишна заплата от 44 465 до 86,801 долара годишно с опция за бонуси в зависимост дали са отличници в службата... ЦРУ инвестира в следене на интернет/ окт 2009 Американското разузнаване инвестира в технология за мониторинг на интернет сайтове, блогове, Twitter, YouTube... Според авторитетното списание Wired компанията In-Q-Tel - основаното през 1999 г. инвестиционно поделение на ЦРУ за високи технологии, е вложила средства във фирма за софтуер за следене на глобалната мрежа, включително на социалните мрежи. Visible Technologies анализира над 500 хиляди сайта на ден, претърсва над 1 милион постинга и размени между блогове, в онлайн форуми и популярни социални сайтове... Компанията дава своеобразна оценка на всеки постинг...

Никой не е упълномощавал българските управници (от всякакви периоди) да бъдат слуги на янките! И ако те го правят (гротескно) ТОВА НЕ ЗНАЧИ, че може да се каже "България е подлога на САЩ"! Защото не е "България", а конкретни "нейни" управници. Така и сега: Не "България" "втвърдява" "тона" "към Русия" и не "България" се криви с олигофренски мимики час през час към нея, чакайки като нахилен "мистър Бийн", одобрение и похвала от янките, разпореждащи се вече тотално и с вътрешните ни, и с външните ни работи. Народът ни никога няма да изперка до толкова, че да застане срещу интересите и историята си, в които сме заедно с Русия. И обяснението е елементарно: интересите са ни с нея СА ОБЩИ, като историята и кръвта ни. Нещо противопоролжо на интересите на янките в нашите земи (през девет океана от собствената им територия), които СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЕХНИ. Кълченето и кривенето на хора, които НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ българския народ, не е кълчене на "България", а на конкретните индивиди.

Никой не е упълномощавал българските управници (от всякакви периоди) да бъдат слуги на руснаците! И ако те го правят (гротескно) ТОВА НЕ ЗНАЧИ, че може да се каже "България е подлога на Русия"! Защото не е "България", а конкретни "нейни" управници.

Управляващите "втвърдили тона" Да не им омекнат задните части и да се напикаят после.

"Не бих съветвал никоя страна или никоя компания да смята, че може да се държи с България по начин" Тук нещо не схващам. Не може една държава или отделна фирма да слагаш на един кантар, под един показател. Какво общо има държавния глава с ръководството на компанията Атом ремонт експорт. Те не могат да се държат така с нас. Кои те от държавата или от фирмата. Като отделен икономически пазарен субект Атомремонтекспорт си има своя търговска и финансова политика. Свои принципи и правила за правене на нещата. Къде намесваме държавата, строя, манталитета, президента и други. И плюем, плюем и водим битки. С кого? В тия управленци още бушуват залповете на Аврора. Русия вече е капиталистическа страна. Какви циркове разиграват милиционерите. Що са малоумие и нескопосаност. Да демонстрераме на САЩ колко сме най....Като тези дето ги избраха. Дори и да не искаш да стане, така не се прави бе чоджум. Дърдорещи и перещи се клепари. Кой плашите бре ? На кой рипате бре българановци ? Немам думи. Тия ни затриха. Може би и това заслужаваме !!!!!!

Тендер на строительство в Болгарии АЭС "Белене" был объявлен в 2005 году, его победителем стало ЗАО "Атомстройэкспорт". Соглашение о сооружении АЭС было подписано 29 ноября 2006 года. В 2007 году российский проект признан соответствующим всем европейским техническим требованиям к станциям с легководными реакторами нового поколения, и 18 января 2008 года было подписано контрактное соглашение на сооружение станции. 28 марта 2012 года правительство Болгарии объявило о прекращении проекта АЭС "Белене".

"България втвърди тона към Русия" СМЯХ!! Толкова смешно, когато царство България обявило война на САЩ!!!А

Когато Царство България обявило война на САЩ тя си се водила те мятали бомби ние пък сваляхме техните "крепости" така,че спести си пуберските изяви...

накрая след бомбардировките май се огънахме на Антихитлеристката коалиция

"Мы до сих пор не получили от болгарской стороны никаких уведомлений и предложений как расторгнуть эти контракты. И поэтому на всех заводах вплоть до сегодняшнего дня, на всех заводах по изготовлению оборудования продолжается этот процесс. За три года, с 2009 года, большая часть оборудования физически изготовлена и принята заказчиком. Заводы точно не предназначены, чтобы хранить такое большое оборудование. Болгарский заказчик может принять любое решение - строить или не строить АЭС. Мы что хотим, чтобы оборудование было оплачено, и мы готовы хоть сегодня отгрузить его заказчику. А дальше будет право болгарского заказчика - хотят сделать из него музей или использовать в строительстве блока на АЭС "Козлодуй" - это их решение", - добавил Комаров.

"Ние все още не са получили уведомление на българската страна и присъдите да прекрати тези договори. И така във всички растения до ден днешен, във всички растения на производственото оборудване, за да продължи този процес. През трите години от 2009 г., най- оборудването е физически изградена и приета от клиента. Растения просто не са предназначени да съхранявате като много оборудване. Български клиентът може да направи каквото и да е решение - да се изгради или да не строи атомни електроцентрали. Ние сме това, което искаме, че се плаща за оборудването, и ние сме готови да превозва днес, въпреки че клиента. И след това клиентът ще има право на български - искаме да направим музей или използвани в строителството на звеното на завод "Козлодуй" - това е тяхно решение ", добави Комаров.

публикуваш, го преведи нормално не през електронен преводач

каквото и да говорим-развалим ли си отношенията с РУСИЯ майка ни жална.да не би на америка да й пука за нас.корема ги боли американците .много е верна приказката,че където е стъпила американски крак хубаво няма,така че мислете.руските далежи,ресурси никъде ги няма и те са хората ,за които трябва да се държим защото в противен случай след години поколенията няма да ви простят,а този дето казва БСП вън-той да напуска страната и такива като него некъдърници и слепци.

Pifi, ти си се дръж за палците на краката брат, а руснаците да са ти отзад с техните залежи. И откъде твоята празна кратуна е чула, че има приказка, 'че където е стъпил американски крак, хубаво няма'??? Ти бил ли си някога в Америка? Или не ти стигат паричките за да си платиш сметките за ток и парно в панелката? А да, този ток и парно се произвеждат от 'залежите и ресурсите' на твоята любима Русия!

А те къде си чул, че има хубаво. Първо са избили коренното население на земите си, дакарали са милиони роби да им работят в плантациите, поробиха и Латинска америка като крепяха откровени кръволоци на власт, отровиха земята на Индокитай, сега запалиха пламъка на нова световна война с глупостите си, които ще създадат страховита мюсюлманска империя.

ЛОНДОН, 13 сен - РИА Новости. Росатом считает странными заявления представителей правительства Болгарии о нежелании оплачивать изготовленное оборудование по проекту АЭС "Белене", заявил заместитель генерального директора Росатома Кирилл Комаров журналистам в ходе конференции Всемирной ядерной ассоциации (WNA). "Я с большим уважением отношусь к нашим заказчикам, и ситуация, когда нам не заплатят за то, что мы сделали, и это все заказано и записано в документах - это странная ситуация. И когда я читаю комментарии некоторых представителей болгарского государства, что у нас есть план, по которому мы платить не будем - мне это слышать странно",- сказал он. Комаров напомнил, что проект АЭС "Белене" существует с 2006 года, все основные документы были подписаны в 2008 году, том числе документы, в соответствии с которыми началось изготовление оборудования.

Мнооого ще уплашим Русия!

След като контролирано из агенциите бе пусната информация, че Владимир Путин ще пристигне в България в началото на ноември и след като премиерът Борисов се изцепи като шеф на наказателна бригада, заканвайки се на Путин, прес-секретарят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи пред журналисти в Москва, че към днешния ден в програмата на Владимир Путин няма потвърдена визита в България. И на практика натроши всичките пиар-пласменти на българското правителство.

Тука в затвора много скучно ... Пратете ми няколко български борчета за купон :) ....

БОЧАРОВ РУЧЕЙ (Сочи), 13 сен - РИА Новости. В настоящее время в графике зарубежных поездок президента нет утвержденного визита в Болгарию, сообщил журналистам пресс-секретарь президента Дмитрий Песков, отвечая на просьбу прокомментировать сообщение болгарских СМИ об ожидающемся визите президента в Болгарию.

Секретарят на Путин отишъл при него и му казак: -тавариш президент България напада русия какво да правим? А путин попитал: -В кой хотел са отседнали?

Сигурно Путин много се е стресирал от твърдия тон на българските момчета и много се опасявам да не си влоши здравето.Ха- ха -ха.

До: резпутин Ще ти се!

Зърната имат различна твърдост и форма

Цял свят се съобразява с Путин, а нашите управници са толкова изперкали, че не знаят какво говорят. А бе господа кой Ви смята Вас за нещо навън ? Ако някой в момента дава работа и хляб по Черноморието, било то в строителството, туризма, търговията - то това са руснаците. Без тях всичко ще бъде катастрофално. Слезте на земята и щом сте решили да сте управници в тази страна, защитавайте и се грижете за този народ.

Русия винаги е помагала на братските страни като България. Русия ни е помагала много пъти дори без да я молим за това. Да искаш помощ от Русия обаче е все едно да искаш пари от италианската мафия. Ако не ги върнеш навреме и с 200% лихва може да се окажеш със циментово блокче на краката на дъното на морето!!! Затова - далеч от такава "помощ"!!!

Само да не втвърдим оная работа на Русия, че с туй тясното дупе което имаме направо ще се накъкаме ако ни изплющят.

Тиквата се перчи ,но не вижда че се получава поговорката-"На гол гъз,чифте пищови".

ТОЗИ ХА ХА МАЙ Е БЕЗМОЗЪЧЕН.КОЙ ЩЕ УПЛАШИ ПУТИН ? НЕ Е ВАЖНЖ ДА ИМАШ ЯК ВРАТ И ПОВЕДЕНИЕ НА МАХЛЕНСКИ БЪХТИЧ,А НАИСТИНА ДА ИМАШ СИЛА НА УМА/КАКВАТО ИМА ПУТИН/.ТАКА ,ЧЕ БЛЪСКАЙ СИ ТЪПАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ТИКВА И СИ МИСЛИ,ЧЕ СИ СИЛЕН...АКО НЯМАШЕ ТОЛКОВА ГЛУПАЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ СТО ПЪТИ ПО-ДОБРЕ.

Другаря Путькин има сила на ума? Хе хе хе....

Едно ченге втвърдило тона към друго ченге... Генералът от полицията -тарикатът Борисов втвърдил тона си към безличното нищожество подполковника от КГБ Путин... Ориенталски му работи, простотии, далече от тъжденията на народите ни. Диваци, седнали в креслата на властта, си разиграват коня - без наказание, без разследване, без ум. Настройват народите ни един против друг, без да си дават сметка, че не можеш да рушиш братство, градено с кръв. Но простаците под пагон не знаят мярка, не познават законите на дипломацията, не стават за нищо, освен да рушат - от алчност, частни интереси и невероятна омраза към онези, които ги отгледаха, възпитаха и направиха такива, каквито са - комунистите. Такива ренегати и отрепки досега светът не беше виждал. Тези двамата трябва да си получат заслуженото - един ден. За тях спасение няма.

не знам дали комунистите са подлоги,както някои тук се изразяват,но поне винаги са имали и ум и такт,а тези некадърници/никога не е имало по-бездарно/правителство от тях.един не става за нищо.какво ми се дърли този дянков щял да удря шамари-на кого бе ? къде сте тръгнали срещу русия ? вие мозък имате ли?руснаците ни изкупиха цялото черноморие и ще се нагласят дори по нашите земи,а вие духайте супата.малко ви остана.никой не ви харесва и никой не ви иска.

не знам дали комунистите са подлоги,както някои тук се изразяват,но поне винаги са имали и ум и такт,а тези некадърници/никога не е имало по-бездарно/правителство от тях.един не става за нищо.какво ми се дърли този дянков щял да удря шамари-на кого бе ? къде сте тръгнали срещу русия ? вие мозък имате ли?руснаците ни изкупиха цялото черноморие и ще се нагласят дори по нашите земи,а вие духайте супата.малко ви остана.никой не ви харесва и никой не ви иска.

Indulance

а колко лесно може да ги набие путин, питам се защо не вземе наистина да ги поотупа малко но да почне с главестия

тези няма кой да ги изрита ,джеймс си замина

Kalin

Чудно ми е партийнити драскачи и от ГЕРБ и от БСП що превръщат един търговски иск в политически театър.И за най тъпия е ясно има ли договор и има ли нарушаване на договора -има и неустойки.Едните са виновни ако са подписали неизгоден за България договор-другите са виновни ,че прекратяват този договор без да са явно наясно за последствията от това.Сега да ми се надуват като плондири и репчат е направо смехотворно.То и за слепеца е ясно че другата страна ще си ги иска тия неустойки.Да бяха първо се разбрали за това с руснаците а после да ми спират Берлене.Сега ние ще отнесем дървото а не сме виновни нито за подписването нито за развалянето на този договор!!!Така че вместо да се репчат да вземат да седнат с руснаците и разберат защото с такива приказки дето ги ръсят в момента не само неустойките ще се увеличът а и още сумати неща покрай тях.

rado_7_6@

Според мен правят това защото са продажни хора, служащи не на България, а на чужди страни и илюминатите-змиеносци!

sav27@

Аз пък си мисля ,че вашите герберастчета смятат че политиката е като филия с мас-проста и евтина и точно по тази причина ще гризнат скоро дръвцето

Най - хубавото в цялата неприятна ситуация за РБ е, че наш Премиер е Б.Борисов, а не, например Станишев. Тогава крахът би бил пълен, а Станишев вместо да се кани за Председател на ПЕС, щеше да поеме пътя към някой от българските затвори. Придружен от от няколко свои министри и приближени съветници... Сега тези другари трябва да са щастливи, че ударът, последвал далавери им, поема той, Борисов. И е сигурно, двама големи мъже и политици - Путин и Борисов, ще решат проблема, без да има някакъв ущърб, за някоя от страните. Но не е сигурно, какви ще бъдат последиците за Станишев и компания. Да не забравяме и Гоце, с неговите големи шлемове ... Сега на Гоце ще му e нужна каска.

Kalin

Смешник точно в това е трагедията че изобщо имаме такива премиери като изброените от теб-щото колкото едните са згафили толкова и твоя любимец ББ и компания закопават България.Ако беше по умен нямаше да се стигне то това-хората са го казали -Три пъти мери един път режи.При него е точно обратното от много рязане на лентички е забравил че преди това се мери!!!

rado_7_6@

Това згафям има ли връзка със збогом? Hope not! Изками си муфтянето на аванта!

Ми всички обаче бягат в Америка, САЩ тоест.А в Русия никой...