Борисов за Вучков: Нима заслужавам днес да ми правят номерца

В момента, в който се мъча всячески да стабилизирам и изкарам страната от кризата, те ме занимават с дребнички проблеми, с ченгеджийски номера, да се обяснявам.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за Вучков: Нима заслужавам днес да ми правят номерца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожарникарят, дето го направиха генерал - лейтенант от МВР вика:-Ченгеджийски номера! Ми то като в народната поговорка бе:- крадецът вика, дръжте крадеца! Па нали ти си го избра бе? Ама не му каза, че ти ще си министерстващ и той си поверва! Кво да го правиш и единия и другия? Я повече мацки назначавай, поне ще си знаеш, че ще ти правят кур..ски номера!

Не лъжи! Не изкарваш страната от криза, а я вкарваш в война.

Не, не заслужаваш. Ти си самия Господ Бог!

Малоумна, арогантна, нагла мутра! Избрахме си го, ще му държим шлифера....

Aaaa, да ме извиняваш, някои други го избраха. Аз нямам нищо общо.

Ошашавил! Кви ги говори, какво се изживява като благодетел, комуто вместо да му благодарят, са му теглили една п--ка майна! Обиден! Ми много му е високо и нивото, а ние сме боклуци, тор за постоянното им финансово облагодетелстване...

Боко ти загуби половината си симпатизанти с това некомпетентно назначение.

ТОЙ работел с чуждите служби . Дори се хвали с това. И те го хвалят. Дори вече в България демокраСИАта е като у дома си. След 500 години турско управление се вижда , че българското ДПС управление е още по -добро.

мисля че няма друга страна в ес където оставката на вътрешня министър може да бъде наречена от премиера "ченгеджийски номера". чуствам се малко тъпо като чета новината.

Бойко Борисов винаги се е обграждал от негови хора които да го слушат и изпълняват. Всъщност как може да ни предлага една НИКАКВА ЖУРНАЛИСТКА ДА УПРАВЛЯВА НАЙ-ОТГОВОРНОТО МИНИСТЕРСТВО? ТЯ ДОРИ НЕ Е БИЛА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТКА! ЦЕЛТА Е БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА МВР И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗАЕДНО С ДАНС И ГЛ.СЕКРЕТАР ДА СЕ ПРИКРИВАТ. Явно и до сега е управлявал не Вучков ,а Борисов МВР .Как да мълчи и да търпи безобразията на управляващата клика?Ние знаем защо дойде Директора на ФБР .Естествено заради неразкритите престъпления както с КТБ, така и за изнесените 19млрд. долара извън страната,но и за някакъв център позорен за България за приемането на "бежанците" -незаконни имигранти пък после уж да работели заедно за разкриване на престъпни бойци от ИД. ПОЗОР ЗА ТАКЪВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, КОЙТО КАЗА ,ЧЕ ОБИЧАЛ МЮСЮЛМАНИЕТ ПОВЕЧЕ ОТ СЕСТРА СИ.Това ще го пиша непрекъснато с цел най- после да се осъзнаят БЪЛГАРИТЕ ЗА КОГО СА ГЛАСУВАЛИ.

Бойко и ние /народът/ можем да правиме номерца. И да знаеш: АМА МНОГО СИ ГИ ЗАСЛУЖАВАШ. запомни: НЕ СМЕ КАЛПАВ МАТЕРИАЛ.Калпавите сте вие 600000 държавни служители ,240 депутати и много още . А600000 работят на минимална заплата. За това помисли, а не как да се правиш на обиден и да мислиш само за себе си.

С тоя заем дето го взе заслужаваш един между очите...

Егати психопата.

Така е Боко,така се прави:право куме в очите! Пък и имаше гост.Ха така трябва с предателите!

Прав си! Никой не те държи за шлифера! Просто някой здраво те е хванал за топките!!!

обаче не е крал, за да си изкарва яда на всички около него!Може и шут да си назначи ако иска, що не!

Двама шута на едно място няма ли да са множко.Шъ стане прекалено весело и забавно.

Затова си назначава "шутки"!

А България заслужава ли премиер мафиот?!!!!

съчетанието на двте думи е неуместно, той е български министър и е избран законно.Ако го наричаме и мафиот това значи че сме избрали мафиот за министър.Докато е министър заслужава уважение, като мафион - затвор.така правят в нормалните държави и примери даже в Румъния имаше скоро.така че имайте достойно поведение.Не можел да мисли, и други такива- щом е министър значи може.

"мафион - затвор.така правят в нормалните държави" АКО бяхме нормална държава???-НО не сме! Кой Нормален човек,би повярвал на ВИНКЕЛА,НА ДУДУКА,НА КРИВАТА МУЦУНА,И НА ПРАЗНАТА КРАТУНА???

На някой още да не му е станало ясно, че цялата политическа шайка се състои от шлифери и шушляци?

Антон Генов ли искате?

Не бива така господине, избрали сме го нека да управлява , обаче като нормален българин.Без псувни, епитети и прочее простотии-да работи, не да приказва.Те в министерството длъжностни характеристи нямат ли?

Въпрос-кой държи шлифера на тиквата,отговор-който гласува за тиквоиди.

правителството не е кафене, не може един министър публично да заяваява че друг министър му прави "номерца" или "чалъми".Поне някъкъв мениджър на етикета или там секретар да си назначи , в днешно време никой не се изказава така непочитително към колегите си.

Него не го досрамя да нарече народа си пред цял свят :лош матр'ял", не го досрамя пред цял свят да разправя, че трябвало да ни дръжат като кучета на каишка, не го досрамя да разправя пред цял свят че България приличала на кенеф погледната отвън, ти за какво казал за един министър!!! По- голяма порнография за премиер не сме имали!!!

Ами така е, щом позволяваме мутри да ни управляват! Желанието на ДПС е удовлетворено! БОСТАН в действие!

Не заслужаваш баце,не заслужаваш въобще да си там.Както се казва,изобщо не ти е там мястото,ама въобще.

Кой, си позволява да ми прави тези номерца? На мен, всевисшият ви Буда? Вие да не ме правите на БУДАла?

Борисов е много прав ! Борисов работи много за България, а злобарите се опитват пак да му пречат!

Той просто дойде, за да изтегли 16 милиарда лева на наш гръб. Като начало.

Борисов втори е като Борисов първи. Рита си мачлета. После операции и патерици. И така ден след ден управлението си върви. Борисов никак не работи. Мъкааа за държавата!!!

Борисов по начало стоеше старнно в новата роля. Я да се върнем към Винету и Буда, и да видим народът кога ще избеснее.

Я да видим какво стана сега.. протестна мрежа вече се активират срещу правителството. Язък за опорните точки на кутевчетата и сидеровчетата.

Нима заслужавам ... И НИЕ МНОГО НЕЩА НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ И НЕ ЗАСЛУЖАВАХМЕ....-ЗАЕМИ, "ПРИВАТИЗАЦИЯ" НА ИКОНОМИКАТА , КОГАТО АКТИВИ ПО ПАЗАРНА СТОЙНОСТ НАД 300 МИЛИАРДА ДОЛАРА СЕ "ПРОДАДОХА" ЗА 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА, МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ, ПРОГОНВАНЕ НА МЛАДИТЕ ПО ЧУЖДИ КРАИЩА, ЛОШОТО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ, СКЪПИЯ ТОК НЯМАЩ НУЖНИТЕ ПАРАМЕТРИ,..... НЕ ЗАСЛУЖАВАХМЕ И НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ.

Така ще е !!! Следващият път пак облечете новите дрехи и ходом-марш към урните с болните си надежди. Не разбрахте ли 25 години, че верният път не минава през училищата с бюлетини, а към здравият дъх и разум. СПЛОТЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ И МИСЛЕТЕ !!!

Сириза реши да скъса с ограниченията. Някой искал да реформира БДЖ, губещите линии да се ограничат, и да се намалят загубите. Да, ама хората са против. И от БСП са против, синдикатите са против. Най-добрата реформа е, спираш с ограниченията, плащаш влаковете, като от БТВ бяха изчислили, че в някои случаи за един пътник държавата субсидира около 1000 лв.

Си Стоя Твърдо на Предложението към Нас-Всички : - Комплексна План-Програма за Ревитализация на Транспорта !, като А. Се включи И пътен, И релсов, И градски, И аеро, И воден, И развлекателен Б. Се установят Реални Партнирания с Уважавани Водещи Производители В. Се Създадат Реални Работни места у Нас, Включая - Високотехнологични и в Развойната дейност. ----- Срамота Е в 21 век да имаме - влакове от 1970 - мотриси/метро от 1975 - трамваи ... (а новите - хем полски, хем ги гледаме кат че ли са от Марс) - самолети Извън приличен животоресурс - коли, струващи на Потребителя 2-3 Пъти Повече отколкото в Съседни страни - развлекателни возила (ВВТ, ски-ду, сий-ду) - дет са хем непродаваеми, хем са на години (Сигурно пропускам И други Недопустимости.)

Ако не за реформи, парите от заема поне за избори ще отидат!

Отиват за Америка парите, по-точно за строежа на Натовските центрове у нас. Пари за нас българите няма!!!Тия отрепки янките за какво мислиш път изораха до България.....

УмрЕ Циганката, дето ме хвалеше: "Нима в парламента има някой по-разбирач по службите и какво да се направи в МВР, и кой колко струва там..." И Оплаквачката също: "...нима заслужавам на днешния ден да ми правят тези номерца?" P.S. "ентелегентно" Боко, ще те потупат по рамото ;-))) Ще ти кажат и какво да правиш, слушай, ако не чуеш, викни Цецо-Ухото, той ВСИЧКО чува.

"Нима заслужавам днес да ми правят номерца"--какво унижение за мутрата Борисов! Кой си ти бе? Мислиш другите за послушни роби! Прости си за винаги Буда с тези химери. Игрите сега започват и какво те чака още , въпреки лицемерното " мъча се да стабилизирам държавата т.е. да стабилизирам джоба си с милиони!И някой ти вярва--гладна кокошка просо сънува!

Ще изперат и заема, и парите от КТБ само с един лек трик. ББ е неразбран, и подава оставка. Идва Професора, наесен нови избори. ББ пак печели, прави ново правителство, но от КТБ диря няма, парите от заема, ни чул, ни видял!!!

Абсолютно!Това е "интригата",ще плащаме и хоро ще играем!

Дървосекачът вече е научил стъпките!

мммОррре ! --> Иии Ррраз ! И ! - два. ...дет се вика - This Is It ! Finita la Comedia.

Ужас ! Срам! Безнадеждност ! Катастрофа ! И нека никой не се съмнява в това. Българския народ не заслужава това бедствие. Не е честно. Явно е изгоден с простотията и некомпетентността си за определени зли кръгове, които нито имат съвест ,нито жал, нито обичат народа си. Друго обяснение няма.

Очевидно е, че ББ държи на добри отношения и с ДПС, и с БСП! И успява да поддържа благоразположението на ДПС, а донякъде и на БСП. Така той разполага почти с неограничена власт. Официалната коалиция от 4 субекта когато зацикли, има вариант 2. При нужда може да постигне и подкрепа от БСП. Миков е доста добронамерен!

Никакви реформи няма да видим и този път, не че съм очаквал кой знае какво ама поне да започнат от някъде! Ново е само новия заем!

Бидейки Винаги ала La Grande vaudrouille - Двустъпковата !

Дали е възможно сега ,в петък ДПС отново да влезе официално във властта?

"Ха така" е точно в десятката-Борисов е неразбран и онеправдан,подава оставка,Близнашки идва,КТБ и заема са на втора линия- виновни няма,след това Борисов се връща,справедливостта е възтържествувала.Това е най вероятно, иначе нямаше защо Цветанов да се кипри покрай Вучков!

Проевропейските политически сили разполагат и с други коне. "Плевнята" е подготвил правителство в сянка, Професор Близнашки е на линия, така че чак да атакистите едва ли ще опрем. А при нови избори дали ще минат 4%, въпрос на късмет!

Според мен нещата може да се решат,като г-н Премиера си вземе болничен за днес.Кво било,било ,на болнични не се смята!

Както беше си казал чистосърдечно на една редизборна среща: Вие ме харесвате, щото сте рости като мен и се разбираме. Ха-ха. Поне не може да му се отрече, че е доста наблюдателени откровен. Лошото е, че е голямо шубе, а се прави вече 14 години на батман.

Да - така каза тоя. НО ! - струва ми се че Реалната Причина такова лице да се ковне на портретъ-нъ-стинътъ Е Съвсем-Различен ! ...и Е : - 'наште' Крадат-И-Лъжат Вече ВаБанк И ! - тоя Е баш-неебавшио/незагряващио от тях.

В опозиция РБ ще печели. Борисов добре си ги приюти. Сега с чисти ръце може да каже: извиха ми ръцете. Пълен провал в реформите в здравеопазването, съдебна система, МВР, МО всичко под контрола на РБ.

РБ е обречен да печели, и в опозиция, и в управление!

1.8% на нови избори бе тъпак!!!!!!

А нима България заслужава да бъде яхана и употребявана от такъв прост премиер безродник?

Надежда Всяка с тез Всички 'наште' Забравете ! И ! - ЗА Двустъпковата се подгответе.

Мисля, че за червено депесарската, атакистка смрад, стана пределно ясно, къде го държите, бате ви Боби? Ген. Борисов беше повече от красноречив.

Едно е ясно, Борисов си играе отлично картите срещу най-големия си враг, който сложи в клетката на кучетата. По последни проучвания само РБ губи позиции. Малко ли ви говори това?! Вчера се подиграваш на Първанов, днес ревеш за Вучков. Няма по-гнусно лицемерие....а уж са екип. Как може да си екип с такива хора?! Подли лицемери.

Да Ви разбирам че 'наште' прецениха че Вече няма к'во да съ цеуемунятЬ с Нас-Всички ... И ! - аре Снова по Силовашката !! (Така ли ?)

Koi prouchvania imaash predvid? Tezi na Mediana ot dnes li? Smehorii. Az pak ti kazvam, che GERB go chaka sadbata na NDSV i niama da e dalech vremeto kogato shte bade mladshiat koalicionen partnior na Reformatorskia blok.

Spirit

Страхливец! Тъй ше кажа и ще върша.

А,бе Борисов, на кучешката поляна по цял ден кучкарите си правят гъдели с глав.сек. на МВР, а ти се хвърляш да го пазиш.Гониш министъра,който ти си избрал и назначил ,заради него.Ти избщо, разбираш ли в каква ситуация попадаш?Ако не се извиниш и не промениш нещата, се превръщаш в палячо.Разбираш ли?

Голям резил.

Как на радан,бе?Нали Вучков беше заместник на Цецо, а тогава Радан даже и не сънуваше,че може да влезе в НС.

Напротив, Вучков е произведен от извиване на ръце от Кунева и Радан. То това и малките деца го знаят.

Вижте му речника на този простак и си направете изводите!!!!!!!!!!

Наистина са номера. Калфата и той днес точно реши да изглаждаме отношенията с Русия.

Само 9 % подкрепят НАТО срещу Русия. Ти какво оачкваш? Винаги малцинството ли да решава?

9 % ? Ти искаш хората отново да гласуват за Бойко? Ти да не си скрит гербер? Я недей да лъжеш. Хората искат НАТО - 60-70%. Но докато се говорят тези глупости, даже мразещите Боко ще гласуват за него.

Това е несъмнен триумф за Мики Маус, имам предвид главния секретар, който сега ще се разпаше, образно казано и няма кой да му търси сметка за нищо