Борисов:Христос Воскресе -нека делата ни се водят от доброто

Христос Воскресе! На този светъл празник пожелавам на всички много здраве, благополучие и щастие.

Обратно в новината

Коментари - Борисов:Христос Воскресе -нека делата ни се водят от доброто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов:Христос Воскресе -нека делата ни се водят от доброто...' ......................................................... Делата: 1. Ортак на Маргина, Маджо и т.н.т. 2. Нелегално производство на цигари-Крайморие 3. " Ало , Ваньо" - прикриване на контрабанда 4. " Ти си го избра"- висш магистрат проплаква пред "набожния" мин. председател, че е направил неправилен избор за Главен прокурор- деяние , което само по себе си е подсъдно. 5. Кражбата на века , подкрепена от закона- Санирането с бюджетни , т.е наши пари на цени , надхвърлящи 5-6 пъти реалните. Естествено от фирмите на наши момчета. 6. БГ продължава да е единствената държава в Европа без осъден висш политик, висш СИК-аджия и висш ВИС-аджия, ако приемем общоизвестната истина, че ВИС и СИК печелеха от рекет, контрабанда и наркотици.

Предполагам е за ,,добро,,първи по смъртност и бедност.А обезлюдяването по този въпрос ,,никаква реакция,,Само проекти от които се,,яко краде,,

Безбожник , безсрамник , алчна тиква , крадец и лицемер ....не се гаври с народа!!!

Лицемер, станал член на БКП на 19 години. Ортодоксален комунист. Нарича Исус Христос "началника". Понастоящем обрязан правоверен. Честити християнски празник?! Само на мен ли нещо не ми се връзва?

Koito slyji na rysnacite idalgove ne my oprochtsavat ismetkite za tok ne namaliavat.Jslko ce ne sam garkinia.

Като се накани да споменеш името Господне, сети ли се преди това да извадиш партийната книжка на БКП от джоба си, богохулец ниеден? Ама че лицемерна гад.....

Да горите в ада ТИКВО нещастна .Ти и отроцитети да сте нещастни като българския народ.Това е моето пожелание за Великден.

Който няма Фейсбук не е поздравен?

И по-добре.

Те делата ви отдавна ''водят доброто към вас'' така че продължавайте в същич дух пък се чудете защо на всеки избор въпреки повечето раздадени пари, рекета и набъбналата администрация депутатите ви все повече намаляват.. Так и не проумя че от него и такива като него българския народ няма нужда от лицемерните им ''пожелания''...Толкова големи празници орезили с появата си ама и това не проумя поне тогава да се скрие..Христс Возкресе ама за истинските християни...

Не проумнява,че народът намалява ,а администрацията неработеща се непрекъснато увеличава.

БЪЛГАРСКИЯ ВЕЛИКДЕН

Днес е празник на духа, затова няма да те нарека Тиква... Христос наистина воскресе, но не виждам къде в стадото Божие сте ти и и приятелите ти- Маргина, Маджо, Пашата.... Защото нещо нямате вид на много богоугодни..

Казваш го като '' вярващ Мирянин '' или като ''Родолюбец'' ?! Питам защото , си вече 3 мандата на власт , а нацията продължава да се топи и да емигрира за постоянно ?????

Пътят към Ада е постлан с добри намерения !

Добре го изричате, но не го правите, г-н премиер! Най-доброто за човек на Вашия пост е да мисли за народа си и да работи за неговото благоденствие. Отново по 40 лв. на най-бедните пенсионери. А ни убеждавате, че държавата върви нагоре и сме ставали по-богати. Някои може-би, но народът като цяло - не!

По разпореждане на другаря Борисов Христос воскресе. Другаря Борисов веднага разпореди да бъдат изпратени двама министъра (от които и без това нищо не става!) и 16 линейки за помощ на пострадалите.

ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ - Ама с греховете какво ще правим - За това помислил ли си ???!!!!

Не споменавай напразно името господне! Бог забавя, но не забравя! Иде Видовден! За всичко, което причини на България ще отговаряш !... На всички истински българи - Христос воскресе!

Нека делата ни бъдат водени от доброто, е написал още Бойко Борисов. ..." :))))) ...написа правнука на Варава!:))))))

Не е Варава бе, Пройчо! Бараба Е! Та нашият си е истински Бараба, ако знаеш на кого викаха така в миналото! Няма нужда да му е праправнук! Нашият си е истински!

Воизстинна Возскресе, г-н Борисов! Пожелавам Ви от дъното на душата си крепко здраве, за да носите още много успехи на България и благоденствие на Българите! Стефка

Като хора нека си го пожелаем, но като премиер...не виждам кои са успехите.

Др.Нинова защо не ни поздравявате ...))))) ...на кого ни оставяте ...)))) Срамувам се от вас другари !!!

А ние живехме с надежда и три пъти го узбирахме и пак останахме излегани .Но човек от грешките се учи..Измираме като ,,пилци от птичи грип,,и не можем да му пожелаем здраве,ама той си има пари ще има и здраве

този индивид има грешна ,много грешна представа за доброто ,както и 89 на сто от българите . Господи ,моля те възкресни българския дух по-скоро ! Амин !

Хм, нямал достъп до фейсбук профила си, не пишел в личната си страница, пък ни поздравява. И на Великден ден се случват чудеса :)