Борисов джентълменски свали шапка на Алексей Петров

Свалям шапка на Алексей Петров, че с трима журналисти - Кристина Патрашкова, Явор Дачков и Сашо Диков, с един вестник и една телевизия подчини всички медии.

Обратно в новината

Коментари - Борисов джентълменски свали шапка на Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОЙКО ,КАКВИ СА ТИЯ ТЕМЕНЕТА ?НЕ СВАЛЯЙ ШАПКА , А БОЙ .......

българопродажници,...омийници и страхливци е тва сте вий от dir.bg

Ама разбира се, Алексей е дългогодишен приятел и съдружник тъкмо с Бойко.

Докато за Борисов всичко е една игра, гарнирана със СРСта, лобизъм, дандании, кражби и шуробаджанащина, народът измира от глад. Ама си го заслужава, щом си го е избрал и му се радва на шоуто всеки ден.

Оставете настрана уважаемия експерт по история, г-н Министър Председател .. и си продължавайте съобразно получените-дотук корекции започнатата-вече работа ; Успех !

За Борисов е по-добре да спре да се показва по телевизорите и е по-добре да спре да приказва.С всяко отваряне на устата показва колко е тъп. Цялата преса и всички телевизии, с изключение на СКАТ, канал 3, вестник"Сега", "Галерия" Стършел" се занимават да лъскат имиджа на Борисов. Никога не е имало такава цензура и автацензура през последните 20години. Със страх ли ги държи или с пари не е ясно. Ако няма някой, който да го критикува ще стане страшно. Лошото е, че сами си го правим.

ББ започна да си постила с болести преди да е необходимо или пък нали неможе да живее да е на 2-ра писта та и той си хвана "исхемична болест"...

Днес са Доказали Пълната 100% автентичност на садържанието на записа "Мишо бирата". Френска фирма работеща и за Фр. правителство е потвърдила,че няма манипулация на Садържанието на разговорите. А Бойчето горкия се пъна 2 седмици,че никога не е провеждал такъв разговор и бил пялен фалшификат.Ванйо и той. Представям си какви панически разговори в техен мутренски стил водят сега. Ножа опря до кокъла.

Не му пука брато. И видео да му изкарат пак ще го извърти майсторски :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Автентичност може да се търси само от оригинал,....а не от трето копие в което се чува гласът на П/ат/рашкова.Бойко си играе с вас както си иска...

Ний сме тъпи комунета, На Русия верните хюмнета. Сутрин ,обед,вечер, с мерак Ще ви храним с демагогия и мрак. В наш'та раПта няма брак ний сме вещи в тозий занаят Флашки на пазара има, чака ни и дълга зима....

Тук има нещо полезно за размисъл

Ха, мъж!

Унизителното мрънкане на Борисов, и простоватия му "джентълменски" манталитет, наред с неистовото му желание да се изявява по медиите го доведоха до този хал да прави мили очи на Ал. Петров негов колега и съсобственик на фирма, защото не се знай след време дали Ал.Петров няма да се окаже във властова позиция "и тогава к"во праим?". Тази смешна и жалка ситуация в която се намира м-р председателя носи все повече отрицателни последствия и негативи за България във вътрешен и международен план.Въпросите от типа "Вие комунистите защо убихте дядо ми?" показват само наглостта и простотията на човек напуснал органите на МВР срапорт, че неможе да се раздели с комунистическите си убеждения и червената партина книжка на БКП, охранител и пазител на един от тези които обвинява че са убили дядо му, ген.л-т от Народната милиция и ген.сек. на БКП. Да беше го питал него защо е убил дядо му, а не да му прави масажи и да му целува ръка, но келепиреца е велико нещо. Колкото до върнатия на работа митничар, ами то така се прехвърля контрабанда през границата със свои приятели митничари на Терминал 2. Нали такива негови приятели Цветанов и Танов и пр. съучастваха в кражбата на 369 кг.злато, сребро и платина от същата тази митница? 45-годишната практика показа, че от прост милиционер умен държавник не става, камо ли за две години време. Дай му власт и му гледай сеира. Сега народа гледа и то много сеири!

Пееш си,но лъжеш бездарно,като канарче.Или, по-вероятно, пак не си в темата.Третото е наглост.Но ти не си си виновен - толкова знаеш и можеш...

Като му сваля шапка, ще му предостави ли поста си - министър-председател!

Аз не съм от Позитано 20 и никой не ми плаща, но ми писна от да се надявам, че все някой ден ще дойде Бойко и да се оправим. Писнаха ми мръсотиите и бандитите. Писна ми от крадеца Лечков, съсипал хубавия ни град Сливен. Но за съжаление и Бойко ...

Мили Боже, Не ти, що си в небесата А тук, Боже , при нас При сливналии, На земята Дай ни, Боже, флашка С обаждане на ББ, за Лече, до магистрата За да може прокурора Да тикне Лече в затвора Амин.

Вучката работи там много години преди АЗ ДА ДОЙДА НА ВЛАСТ. Чета и не вярвам на ушите си!! Тоя напълно се изживява като едноличен Диктатор.

Тоя разбра че управление на държава не е като управлението на някоя от десетките мафиотски фирми в които е участвал.Като секретар на МВР му пречеха съдиите като кмет правителството като премиер предишните винаги някой трябва да му пречи за да оправдава некадърноста си.И защо Капка Сидерова е ходила на екскурзия в Япония с парите на данъкоплатеца или това е наградата за помощта при вота но при Борисов винаги друг плаща сметката в случая ВГ дънакоплатците.

Бат Бойко се окичава сега с "джентълмен". Аз лично мисля че това е последното нещо, което може да се каже за него. Аз мисля че този "джентълмен" е готов да изостави по пътя всеки "приятел" който в съотвтетния момент не му е от полза. Точно така правят "джентълмените"

Да, Бойко Борисов не само е джентълмен, а е прекалено...мек!! На комунистическите мекерета им трябва една здрава: ГЬОСТЕРИЦА!

Да, Бойко Борисов не само е джентълмен, а е прекалено...мек!! И Цветелина Б. така казва :)

Всичко си отива и всичко пак се връща!Вечно се върти колелото на Битието!

В манипулирано изказване той каза: - За Вучката се обаждах, за Леденика и за Лечков съм се обаждал, каза Бойко Борисов

Точно така в момента Бойко Борисов няма алтернатива!Предполагам и втори мандат!

Аз предлагам да завторим, че и потретим. Ако искаш - може и да не бъдем само двама. Доведи и приятелки.

Призовавам всички тук НОРМАЛНИ, без де-се агентите и партийните секретари, платените драскачи от Позитано - ДА СПРАТ да плюят подведени Бойко Борисов!!! Защото дълго ще стоят в .. КАЛТА на последното място в Европа!!! БОЙКО БОРИСОВ има ВОЛЯ да изведе БЪЛГАРИТЕ от блатото!? Иначе се връщате назад към крадливия Цар Сакса, хитреца Доган или безхаберника серГей!? А и де-се агенурата АБВ с Гоце!? БОЙКО БОРИСОВ може да не е идеален, НО НЯМА АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ сега!? Това не го ли схващате..!?

То и Бай Тошо така мислеше, че няма алтернатива на БКП. Оказа се обаче че има, но лошото е, че стигнахме до там да ни управлява човек, който в буквалния смисъл му размачкваше ушите и лъскаше обувките. И сега ти ни казваш, че няма алтернатива?! Е по-голям резил от този няма, а алтернатива винаги има!

И не каза за твоята алтернатива, що се срамежлив, другарю?

Много ми допада този начин на отношение -с твоите камъни по твоята глава... "Призовавам всички тук НОРМАЛНИ, без де-се агентите и партийните секретари, платените драскачи от 'Дондуков'1 - ДА СПРАТ да плюят подведени 'социализъма'!!! Защото дълго ще стоят в .. КАЛТА на последното място в Европа!!! БОЙКО БОРИСОВ има ВОЛЯ да натика БЪЛГАРИТЕ в блатото!? БОЙКО БОРИСОВ може да не е идеален, НО няма АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ сега!? Това не го ли схващате..!? " Да няма алтернатива, и няма и да има, докато големият % българи са мижитурки като теб.

може да прави грешки, но борисов поне се опитва да направи нещо и си признава някои неща. предпочитам открит човек, пред лицемерен страхливец като станишев ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От целия поток компромати, лъжи, обиди и манипулации във всички медии, както и от платените коментари и подигравки под всяка новина за ББ личи, че Бойко Борисов много яко е настъпил интересите и е нарушил финансовия кеф на много другари. Може да не се изразява като възпитанник на Кеймбридж и да не е много обигран като политик, но е искрен и има желание наистина да направи нещо значимо. Не джавкайте около него като палета, а се опитайте да мислите и да отсявате плявата от зърното!

Напротив, той е лъжец и демагог. Освен това е безумно арогантен и нагъл, но най-лошото е, че е абсолютно некомпетентен да управлява и държавата с срутва!

глупости

Като си толко навътре в нещата защо не кажеш, кой според теб е този, който е компетентен и който е в състояние да се справи по-добре от Бойко на този етап.

Изхемията е не само на сърце, но понякога обхваща и мозъка. Ако имате доказана исхемична болест-трябва да сте умерен със спортуване. Ако имате данни за исхемична болест на сърцето трябва да носите топла шапка, топъл шал, топли чорапи и ръкавици.Сауната е полезна, но за кратко време и не често. . Следете холестерола, мастите и глюкозата в кръвта. Да се контролира магнезии, калции, цинк и калии в кръвта. Да вземате комбинацията витамини с минерали Центрум-там има няколко много важни минерали които заедно с витамини от В група помагат на сърце, мозък и др. Усетите ли че ставате агресивен-това се случва когато сте на студ или има повишаване на кръвното налягане, силен стрес, което засилва исхемията-веднага спрете натоварването и почивате. Агресивността в резултат на исхемия е предвестник на инсулти и инфаркти. Не се къпете в гореща баня, не плувайте в горещ басейн-не при температура над 29-30 градуса. Горещите вани са рискови. Моля да се следи функцията на щитовидната жлеза редовно-понякога исхемията се дължи на нарушената й функция.. С приятелски съвети сме към Вас(имате истински приятели а не службогонци или алчни за власт и пари около Вас)-не се ядосвайте-дразнят Ви, дори Ваши хора Ви натоварват. Добре сте проверили мобилните оператори-те там имат вина. Там трябва строг контрол. Дядо Ви са го убили, както щяха да унищожат и татко но го спасиха честни хора. Жестоки бяха. Записите с подслушване ще затихнат, но помислете за социалното положение и бедността, обхващаща големи маси от населението. Немотията се врязва като нож в успеха на управлението. Бедността е много страшно нещо. Мисля че позабравихте социалното положение на хората в динамиката на разправийте. Бъдете жив и здрав.

Напоследък лекарите толкова се изложиха,че техните съвети се приемат с голямо съмнение....и недоверие...Особено пък когато бъркат медицината с политика.

Нека идат терористи на талази! Дюнерът на ъгъла ни пази! Не ни трябват ни Мосад, ни Щази, нас Осамата не може да ни гази! Хапваме си дюнер със салати, затова не ни засягат атентати! Имаме летищен терминал - там ще бачка, който е ритАл! Вкарваш гол - и ето имаш пост, нищо че си селянин и прост! Може да набираш ЕГеНе, ма си от нашите - ченге!

Ний сме комунисти мързеливи тъпи, упорити и крадливи и когато Бойко ни удари викаме "Стегнете се , другари" Секна вече наш'та далавера място веч' не можем си намери вадим от ръкава СРС-та но ще ни излезе ли късмета?

бездарно :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много свежо :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

естествено, едното е бездарно, а другото много свежо. Да позная ли, от коя партия си?

Я не обиждай добичетата. Този "анализатор" ( "До по долните"), с тоя бистър ум и прозорливост, и за кравар не става.

долу гоzе престапник си ти

Отворко,има едно копченце на клавиатурата което се казва-Caps Lock. Именно това копченце говори за интелекта ти!

Ти си грешка на Природата!

Някой да му обясни на премиера каква е разликата между стенограма и СРС. Не може да поставяш и двете под общ знаменател,още повече, че първият случай беше за лично обяснение на човек, който не знае как да се държи с тези , по-високо от него в ерархията.

То не бяха лъжи то не беш лов по време на влакови катастрофи ,то не беше взривявяне на църкви то не беше крадене то не бяха остреляни редки животни то не бяха доноси то не беше Мариана Попова то не беше Весела Лечева то не баха обииства без да бъде замесен Гоце-Кръстника!

Тоест Бойко с мънкане признава, че е водил разговорите, но виждате ли всичко било наред. Не е наред Бойко, принципът е важен ! Щом си се обаждал за Вучката дето рита топката с теб и за Мишо Бирата, значи механизмът ти на работа е корумпиран и лицемерен. В началото беше ербап да отстраняваш, ама сега трябва да отстраниш себе си. Не се знае и още колко и какви записи ще излязат. Като се видя в безизходица, започна вечната песен, ама защо комунистите убивали хора. Вижда ти се края вече, само още не е ясно, кой ще е следващия медиен герой. Все пак теб осем години те готвиха, а ще изкараш само един мандат. Май най-логично е наистина, Първанов да е следващият.

пак първанов му виновен че дирижирал кампанията против кабинета. ами нали си правите услуги бе тикво, обади му се и го помоли да ти върне услугата за мишо бирата и да престане да оказва натиск! докога ще ни правите на маимуни. на мен ми е обидно, че един човек които не знае да се изразява и се излага пред света ме прави на олигофрен. няма друг които да се е държал толкова нагло, както се държи борисов.

Сваляй шапка , щтото кой знае какво още иде :)

Да , да ! :)

БОЙКО Е НАГЛА МУТРА!

ти не си нагла мутра.

Че е много прост-много прост е,ама защо толкова говори да излага себе си и цялата държава!

Ми Бойко, пак ги срази, тези, дето мислят народа за малоумници! И Бойко, не мисли, че народът не знае, как се манипулира един запис. То сме чели за Емил Боев, то се "радваме" на 20 години преход. То не бяха Кобургчета, то не бяха юпитчета, то не бе външен дълг и МИЛИАРД загуби за народа, то не бяха Масларки, Гейчета +сер, Ганчета +До, то не бяха милиарди откраднати... А баща ми, Лека му пръст, не можеше да бъде прегледан в Пирогов на скенер, понеже не работеше, по време на Кобурга. Нямаше пари за лекарства за онкоболни, като него, ама аз не съм съдила никого, защото Бог СЪДИ. И защото бях съсипана от мъка, а в МА в хематологията ходех и се молех на докторите, и не ме чуваха, чуха ме в частния кабинет, за да разбера, че състоянието на баща ми е безнадеждно, тук, в България, а в чужбина е лечимо. Извинете, че съм сантиментална, според някои. И така Бойко е първият премиер, според мен, който се опитва да направи нещо за страната и народа си! А някои се опитват да му вкарат гол и публиката да завика за тях. Глупости, абе тоя народ, 20 години видя и търпя. Първият сигнал за тези години според мен бе учителската стачка, че не сме малоумници, да са живи и здрави ДУШМАНИТЕ, дето изядоха парите и за пенсии, и за болници, и за училища. Сега искате Бойко да падне, ама няма как! Защото прави добро, защото хората го обичат и му вярват, и защото пак ще гласуват за него! Пък вие, неуважаеми и необичани, си развявайте СеРеСе-та и ако щете Ду-пе-та по медиите, все тая!!! Историята ще ви отхвърли, а отгоре Някой ви гледа, не тормозете повече народа си, мислете за вас, децата си и поколенията, че е грях да завещавате нещастие и омраза. Бог Да Ви помогне и Да Пази България и децата й!Бойко, дерзай и бъди смел, народът те обича и подкрепя1 Да си ни жив и здрав, а това за исхемичната болест са глупости, ще живееш дълго и ще правиш още много, много добрини! Това е мисията ти, ще я изпълниш!!!

то не бяха цветелинки, то не бяха ипон, то не бяха сик, то не бяха паши и маджовци, то не бяха винетки, то не бяха калинки, то не бяха бири......., хаиде като си говорим да говорим за всички. всичките са маскари.

Учудвам се на лековерието ти. Тоя ако приличаше по нещо на теб, никога не би си позволил да каже "убиха дядо ми", както и ти не си съдила никого. Но ако трябва всеки да съди за личните си онеправдавания от страна на властта, знаеш ли колко са хората, изгубили прехраната си днес? Пенсията си, медицинските си гриижи, образованието си, и изобщо бъдещето си -своето и на децата си. Това е капитализмът -шепа алчни тутманици строяват и доят огромни стада от говедо-хора.

Покрай тия митници и СРС-та доста странно изглежда сега "забулването "/с хиджаб!?/ на "доктрината Дюнер"!А според мен нейното въздействие ще е като на неутронна бомба!Даже бих казал ,че след появяването на тая "доктрина" България не е същата !Даже и Япония ,и Европа вече не могат да бъдат същите!

Прегрешенията за които обвиняват Бойко Борисов във връзка с прословутите телефонни записи / явно манипулирани/ са нищо в сравнение с далаверите и престъпленията към тази страна от управлявалите преди него. Достатъчно е да посочим само малък брой от тях като тези на енергийната ни мафия с която са свързани най-вече хора от БСП, защото са руска пета колона, Цанков камък и получения от Доган рушвет от милион и 500 хиляди, загубата на един милиард евро от финансовите машинации с дълга по време на управлението на царя. Сега искат да свалят ББ за това, че се е застъпил за един митничар на нищо и никакъв пост с когото играел футбол! И с тази тъпотия ни занимават дни наред от първите страници на вестниците и в централните емисии на радиото и телевизията! Оставям настрана такива явни изпълнителин на поръчки като Патрашкова, Дачков и Сашо Диков. Това ли са ни най-належащите ни проблеми? Каква е перспективата, ако за подобни глупости правителтвото на ББ падне? - В най-добрия случай коалиция от пет-шест партии, които ще се хванат за гушите веднага след съставеното с много зор правителство. Да не говорим пък, че на ЕС вече отдавна му е писнало от нашите простотии и отношението към нас ще стане меко казано още по-хладно, а може и направо да ни бият шута. Чудна работа ! Непрекъснато гледаме по телевизията и от първите страници на вестниците хора, обвинени за присвояването на милиони, за извършването на рекет и убийства, за отвличания , за контрабанда с наркотици и всички те ни се представят за абсолютно невинни и наклеветени по политически причини! До кога ще търпим този цирк!

наведи се още по-ниско за да е удобно на твоя ББ

Спиш ли? Вече сме 2011 г. Не 2008-9. Ако не си чул-от 19 месеца управлява Герб-партията на божеството на Спящите и неразбиращите. Ако от БСП са крали,Защо не ги съдят? Ежедневните скандали са с Герб. Един подобен скандал е предостатъчен за оставки в/на правителството. Оправдания и обяснения не вървят, вече. Ореолът падна,и Герб е гол.

голям глупак си! И ти какво видя за 19 месеца, а? Две измислени флашки! И това те кара да псуваш сега управляващите? Слушай, уйчо, вдигай си опикания юрган и марш на бозлука, заедно с твоите кумири , селяндур!

Бойко е бил гл. секретар на МВР и член на полит. кабинет в правителството на царя! И какво свърши! Цитат През 2001-2005г. по време на четиригодишния си мандат във вътрешното министерство Борисов е използвал своите правомощия да се бори с корупцията във властта с цел да помогне на съратниците си мафиоти да ликвидират конкуренти в подземния свят. "След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на вътрешното министерство през 2001г.... имаше голям брой убийства и мафиотски разстрели на личности, свързани с престъпните групировки в България" ... "Нито едно от тези убийства не е разкрито. Много разследвания, за които се съобщава, че са ръководени от Борисов, бяха прикючени без заключение или обяснение" (Congressional Quarterly от в. Дневник Не ти ли прави впечатление, че най-яростните защитници на Бойко и Цецо са в "Уикенд" собственост на червената мафиотка бившата шефка на тотото Ирена Кръстева и синът й - бившият зам.-министър на бедствията от ДПС - Делян Пеевски. В "Нова" най-големият бранител на Бойко и Цецо е Люба Кулезич(Клозетич) партизанската щерка. Какво става? В същото време Сашо Диков, например, винаги е бил противник на ком. режим. Същото въжи и за Явор Дачков.

Така е, в клана на мафиотите, на боса, подчинените винаги му свалят шапка.

И аз искам разпечатка за минал период ама повече от 6 мес. назад не ми дават.

коку

Извинявай за разочарованието, но съм безпартиен. Тотално безпартиен... даже и съм атеист (т.е. и църковните "партии" не ЧЛЕНувам). Просто ми направи впечатление липсата на обикновената помия под подобен тип новина и така да се каже малко "стимулирах" нещата. Определено доста хора се засегнаха и "се вързахте". От доста време съм осъзнал, че в БГ само подаваш нокът от пръст и ти изяждат ръката до коляното, за пореден път го доказвате :-) Как не се уморявате всеки ден да пишете едни и същи глупости? Нямате ли по-полезна употреба на вложената енергия? Никога не съм разбирал ентусиазма на Българина да коментира най-ожесточено нещата, които най-малко разбира и за които има най-малко информация... Аз лично си гледам работата и живота, независимо от това дали там горе Бойко, Петко, Георги, Курнелия, Гумен, Пенчо, Станчо е в партер или отгоре при текущата полит-схватка... Радва ме, че ще мога да си карам колите по-бързо в повече посоки в резултат от този мандат на ГЕРБ, а благодарение на това, че си гледам работата имам и парите да го правя. В този смисъл бих казал, че ги подкрепям, защото работят за един мой интерес - да ходя по-бързо на море или пазар в Гърция. Така като гледам не са нарушили останалите ми интереси, така че съм ОК с тях, а това кой ме посреща на аерогарата изобщо не ме интересува, защото тъй или иначе не се занимавам с контрабанда. Не познавам (за съжаление) лично Бойко Борисов, но от хора, които са го срещали и го познават знам що за човек е и определено дори не е близо до това, което му вменяват чрез манипулирани записи... Пожелавам на всички, които изливат злобата си тук да се сдобият някой ден със сърце, поне на 25% от размера на неговото :-) Тогава БГ ще стане едно доста по-приятно и позитивно място...

Ужас, Само погледнете с какво се занимаваме.Какво казал Бойко, какво казал Алексей. Никой не се занимава с икономика.Икономиката на България се срива и върви надолу и надолу.Като си видите януарските заплати ще ви стане от лошо по-лошо.Само от вдигане на осигуровките вижте как скача личната осигуровка.