Бивш митничар: Танов искаше да пазим приятели на Борисов

Бившият шеф на Агенция "Митници" Ваньо Танов е предупреждавал да се внимава какви хора се предлагат за наказание, за да не е някой приятел на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Бивш митничар: Танов искаше да пазим приятели на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде "шменти капели" --сега куцо и сакато ще се пише " натискан" за да лапне пак кокала!! Дали им вярва някой или това е поредната ПАРТЕНКА на Пеевската медийна групировка???

пазиш моите приятели, я! Освен това ти сигурно си провокатор-лъжец! Защото това е чиста провокация на Бея, Гея и Злодея. Няма начин те да не са го измислили! Боци не е такъв, той е народен герой-прост сред прости и безрезервно обичан и уважаван! Боци и Цвък са безпогрешни народни герои!

Ама как така всеки ход срещу ГЕРБ е провокация и манупулация? Да не би ГЕРБ да не са участвали в описаните действия?

поредната провокация!!!поредната манипулация!!!-по скоро опит....омръзнахте ниииииииииииииииии !!!!!оставка

гледаме,гледаме от 1 година сякаш контрабандата е спряла....кво правите вие /всичко влиза във вашия джоб -смешници/......всички знаем

И ти не си спрял, hahaha.

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ.КЪДЕ БЕШЕ ТОЯ МИТНИЧАР ДО СЕГА? ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ПОМИЯ ДА ИЗЛИВАТ - ТАКИВА СА ИМ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, НО БАЛАМИТЕ ВЕЧЕ ГИ НЯМА ДА ИМ ВЯРВАТ.

СЛУШКАЙ БАБИ И СЕ УЧИ ДАЛИ НЯКОЙ ПО ОНОВА ВРЕМЕ МОЖЕШЕ ДА КАЖЕ НЕЩО СРУЩУ Б.Б ЦВ.ЦВ А КАЖИ УМНИКО МОЙ

Нова опорна точка на хоризонта. Калта се сгъстява яко. Много уплашени тия от червено-бяло-черната хунта, бре. Дават мило и драго ГЕРБ да не се върне на власт.

Хвани едните, удари другите. ББ ако беше в някоя по-нормална държава при разкритията за този скандал най-малкото сам щеше да си подаде оставката, да не говорим че прокуратурата щеше да го погне веднага. В булгарише политиците ГЕРБ, ДПС, БСП, Атака и всички останали мекерета са хванали господа за ....

Че не им се сдават местата в кабинетите е очевидно, кой пес би пуснал доброволно кокала. Остава да обясниш сега с какво твоите ченгета/съветски слуги ще са по-добри за хората от тия сегашните ъакива и защо трябва да си правят труда да им помнят имената и приказките на тия или ония.

КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? ОСТАВКА! МРАЗИМ БЕЗПЛАТНО!

А СЕГА КАЖИ ЕДНА ПРИЧИНА ДА СЕ ВЪРНАТ И КАЖИ ЕДНО НЕЩО КОЕТО ДА СА СВЪРШИЛИ В ПОЛЗУ РОДУ

Добре е ,че в България Прокуратура, МВР и следствие не са си на мястото/няма още осъдени бивши управници,министри , депутати .../ не вършат никаква работа и не са заинтеросовани да разкриват и разплитат ПРЕСТЪПНИТЕ МРЕЖИ, оплетени от настоящи и бивши бандитски управници и властимащи...!?

А защо си трае до сега? Защо не е излезнал тогава и да го каже когатосе е случило,а говори за това след 2- 3 години?

Защото работата му не зависи от професионалните му качества, а от това кой политик трябва да обслужва и той го прави. Рискове на професията.

Ами сега го измисли.

А ДАЛИ Е СМЕЕЛ ДА СЕ ОБАДИ - ТИ КАК МИСЛИШ

НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ОТ КОМПРОМАТИ БЕ

А така Ваньо. Тези "генерали" всички с изцапани гащи, начело с боко!!!

Борисов , каква стана тя ?Гарван гарвану око не вади , особено когато гаргата си плаща , а ? Ех какъв си мръсник подъл!!!

Шопов е бивш катаджия, който израства до длъжността на ръководител на инспектората в Агенция Митници. За него се твърди, че сътрудничи на известна правоохранителна служба с избирателни и манипулиращи доноси. По времето на Асен Асенов като директор, той има за задача за неглижира проверки и замазва резултатите от тях по отношение на включени в схеми за трафик митнически шефове, срещу които има сигнали и оплаквания за рекет. Същевременно Шопов е острието на репресиите срещу неудобни на Асенов служители. Много шум за нищо и откровен провал на предишното правителство бяха извършените ревизии на 62-ма митнически служители. Имуществата на 62-мата и на техните семейства бяха обстойно проучвани от данъчните власти почти 2 години, но от НАП обявиха, че не са установени нарушения. Публична тайна е, че имената на ревизираните от НАП митничари са били определени и подадени от ръководения от Шопов инспекторат и сред тях са попаднали именно най-почтенните и несъгласни служители с политиката на Асен Асенов да покровителства контрабандните канали и митническите измами. Кабинетът Станишев целенасочено не обявяваше резултатите от ревизиите на така наречените рискови митничари. Защото се оказа, че не са никак рискови, а истински рисковите през цялото време са били под топлото грижовно крило на благодетеля им Асенов! Можете ли да си представите какъв мащабен административен и финансов капацитет е бил ангажиран и каква обемна кореспонденция е била осъществена без да бъдат постигнати очакваните от обществото резултати само и единствено защото, в опит да разчиства лични сметки, шефът на българските митници чрез своя шеф на инспектората Спас Шопов целенасочено е въвел данъчната администрация на погрешни следи?! Затова пък, не са докоснати с пръст разставените на възлови постове лица с цел да обслужват пирамидалното разпределяне на парите от незаконния трафик.

Явно си навътре в нещата, но потъваш в подробности , от което се губи главното - Шопов и Асенов чии хора са - на ГЕРБ, на БСП или играят сами за себе си? Защото трябва да си изясним от какво са предизвикани и доколко са истински показанията на Шопов. И не громят ли само бившите управници, за да се запазят същите постове (а и функции) при сегашните?

Виж кога е бил шеф на Инспектората към Митници Шопов и сам ще стигнеш до отговора - 2008 г. кой караше трамвая?;о)

абсоллютно вярно. сега се вазстановяват хората на асенов. като се поцне от заместнизите мв, от които единя напусна само месез след назнацаването му румен данев, бивч чеф на мобилките и директор дирекзя митницеско разузнаване и разследване до куцето спас (спас чопов)както го нарицаха се изявава по порака на бсп и асен асенов (дебеля). мецти.... чте управляват до изборите и после пак им се пада да си останат само далаверадгии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И що не ги говори тия неща, когато трябваше? Що не си подаде оставката на момента? Ако съм на твое място бих се срамувал от себе си за това че не си имал себеуважението да го направиш тогава, а го правиш сега целувайки задниците на началниците си днес когато нищо не можеш да промениш.

оставката? Нали и човека има семейство,ти ли ще го храниш?

Той и мангала дето ти обира къщата семейство храни.

Бойко забогатя с тези митници, а отделно престъпността се ширеше, защото бе прекарвана всякаква незаконна стока по негово нареждане.

E то пък сега изобщо няма незаконна стока.

и от 1 година как така няма нищо заловено..колко съмнително!!!!да ви кажa новина....новото управление прибира всичко!!!

Ето, още един човек разкри схемите на Боко! Кога прокуратурата ще се заеме с най-големия престъпник в България?

Вътрешномафиотските им ръфания касаят хората колкото ланшния сняг. Действително "фирмите" на едни ченгета получаваха поръчки по Бойково време а сега - други такива. Е и? Все съветски слуги работещи против обществения интерес. Това, че са лакомо/крадливи е просто подробност, всички слуги са такива.

Спас Шопов е лъжец и половина . Той може да си говори всичко пред тази измислена комисия . Той не носи отговорност за думите си ! Важното е Медиите да го цитират многократно и това да се приеме за истина !

Сега комуноидния шизофреник пак ще налапа кукичката вместо да се замисли!

Като се замисля, установявам, че всеки, който е билна власт се е оал и е яхвал каналите на ДС (от всякакъв вид) без изключение. Така, че не виждам никакъв смисъл да живея в България докато не стане някакво чудо и мафията от ДС да изчезне от хоризонта, без значеие дали е БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС или всякакви други издърнки на БКП. Комунистите никога не са пускали властта, само сменят лицето, но повечето хора не могат да го проумеят, че всички са от едно котило!

Чудото няма кой да го предложи, камо ли да го наложи. Амнистия за чуждите агенти срещу пропяване е главното, да се изтръгне контрола от Москва; и лустрация при приемливи условия (все пак трябва да им е изгодно да пропеят). Отвътре няма да стане за жалост, те държат пушките.

jingiby

Това плащане се потвърждава и от изтеклите преди две години записи: Ваньо Танов: "Предният път като идва, (Мишо е бил в Агенция Митници) на асансьора ми каза: "Аз съм се разбирал с всички власти и съм си плащал и сега съм изненадан защо така се процедира с мене." Човекътявно си е плащал наред и не е искал да го закачат!

голям тъпак си!!

"Ало, Ваньо!".

ТАНОВ ПРЕНАСОЧИ КАНАЛИТЕ КЪМ ГЕРБ И СПРЯ КРАНЧЕТАТА НА КОМУНИСТИТЕ. ЗАТОВА ВПРЕГНАХА ВСИЧО.

И заслужава ли аплодисменти за това?

И това признание идва точно ден след като Пеевски си разтовари душицата.

Tанов,Таноов ,...стара лисицо!? От 1989г.,....за кои работеше????

За мафията! Заедно със Странджев и Катерина Мечкарова завлякаха тази опоскана държава със стотици милиони !!

Неговата дума с/у тази на Танов.Не може да има последствия.Но ще си понесе отговорноста за клевета.Разприказваха се след като разбраха,че Танов като служител на ДАНС се е сдобил с уличаващи в престъпление документи на новоназначени митнически служители.Стара тактика да го вкарат в обяснителен режим.

Ivan

Гнусни герберасти!

това е изказване пред парламентарна комисия. Никой не Ви задължава да вярвате или да не вярвате. Комисията трябва да установи истината по случая.

То пък една комисия!

Тая комисия нали беше създадена за Бисеров? Кво стана с Бисеров? Боко е ясен и записи изтекоха. Като всичките другари от 89 досега. А Бисеров какви пари пререше щом чак чуждите служби го сгепиха?

jingiby

"Богатите не желаят да бъдат притеснявани, когато си плащат." Тогава питах кой е собственикът и той ми каза Михаил, председател на федерацията по баскетбол. Интересно на кого е плащано? На старата ми шапка или на отговорните фактори от управляващите - тогава ГЕРБ....

бе тия всичките ползват държавата като че да им е бащиния да ги ллл

Тоя явно иска да стане шеф сега. За жалост обаче ще му дадат абсолютно същите съвети - да не се излъже да спре нелегалните канали, обслужващи СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ. За това мислещите хора в тази страна искат РЕСТАРТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА, защото ако някой смята, че тези порочни практики са измислени от Герб за 3.5 г. управление, а БСПи ДПС, дето управляват 20 г. са "вода ненапита", значи е пълен глупак и наивник.

Лаптопа ми като се напълни с прах и вируси не го рестартирам а го преинсталирам и го нося да бъде почистен. Какъв рестарт какви 5 лева нали след рестарта всичко ще си е по старо му. Честни политици може да има само тогава когато има действащи органи на реда които да ги гонят когато крадат.

Айдее, болшевишката атака за изборите започна...една жена казала...един мъж, ама неизвестен видял...Типични комунистически лъжи, а за хората и абдалите, които им вярват остава само помията после... Какво мислят, че хората ще изядат още една костинбродска пръчка ли???ОСТАВКА цинични и лъжливи милиционери и селски простакеси...ОСТАВКА!!!

Защо сега различно ли е. Да стане един и да се закълне в децата си, че е различно....... Никой не стана.....

Че само танов ли се е страхувал от борисов и хората му?

СПАСЕ, СПАСЕ, МНОГО СИ ТЪП БЕ СПАСЕ...

ГЕРБ бе уродлива наказателна бригада, която разчистваше бизнес, финансови и политически територии с методите на ударна престъпна групировка. А капото на тази групировка бе Бойко Борисов. Нищо не се случваше без неговото добрe.

Всеки може да си говори каквото си иска, лошо няма

Боклуци смърдели затова никога повече ГЕРБ ,за да не се управлява държавата като бащиния,никога повече аз дадох,но не мойте пари а ваште тъпанари тъпи.

Това са глупости, всеки може да се пошегува ! Това бих го казал и аз ! Простака търси материал !

Давайте хвърляйте кал!Колкото по-оцапани толкова по-добре!

Това крадливо ченге Шопов ли ще се оплаква??

Колкото по наближават изборите, толкова по- гнусни са клеветниците и "хвърлячите" на помия. Боже, дано им се върне тъпкано. Потопиха България в помийна яма. Какво ли не са готови да "свидетелстват" за пари и власт.

Наближават избори за евро-парламент. Всички други избори са мечти и нощни полюции на пубертети и дребни интриганти.

тоя спас шопов с лъжата си гарантира или повишение или запазване на поста митничар - хайдук

За такава клевета им е искал на мафиотите кеш, това се плаща

никога не е бил митничар, ченге си е бил винаги

Тогава Ваня уволни шефа на оперативен контрол!

И този митничар недоволен,че не можеше да краде по времето на Танов и Борисов. Затова клевети сега, като Мирослав Найденов.

Хаха,я да чуем нещо за мишо бирата,герберче тъпо

Всичко знаеш ти, не се прави на гламав. Първанов помолил Борисов...

ХАХА, а я да чуем нещо за Моника, Пеевски и т.н и т.н УМНИКО.

Добре, кой направи тези записи? Помисли рационално. Защо само на ГЕРБ има записи? Че са лекета лекета са. Има много гнилоч в тези компроматни войни. Никой не може да ме убеди, че преди ГЕРБ е било по добре или че след ГЕРБ е станало по добре. Също никой не може да ме убеди че Чобанов е по кадърен от Дянков. За Цветанов по мога да се съглася (куха лейка си е).

Добър ден,тъга!Сега откриваме топлата вода!Преди,както и сега се пазят"приятели",които са твоите гласове!нещо да бяхте ни изненадали!!!!

Абсолютно вярно ! Не подлежи на съмнение въобще !

Ехеееееее, точно Спас Шопов ли ще говори това????? Най-големия мафиот в района!!! Мафията е много по-голяма от колкото си мислим. Гласовете на народа са на дъното на пирамидата.

Мен ме интересува прихода от митниците по времето на Боко - той беше нагоре - всичко друго е ала бала глупости

И конътрабандата на цигари беше нагоре , направо по улиците ги предлагаха и полицията ги пазеше. Лично съм докладвал за такива , и ми бе казано от полицай да си мълча. Отгоре идвала заповед

ТО ПЪК СЕГА НЯМА КЬОРАВО ЦИГАНЕ ОТ КОЙТО ДА СИ КУПИШ ЦИГАРИ.И ли си кьорав или си платен драскач.

Толкова нагоре, че се наложи да прилапа парите от Здравната каса да си закърпи бюджета...