Борисов ексклузивно пред Дир.бг: В политиката най-трудно се връщат думите

Да гарантирам нула натиск от турска страна на миграционната вълна бе най-ценното за българския народ

Обратно в новината

Коментари - Борисов ексклузивно пред Дир.бг: В политиката най-трудно се връщат думите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дираджийчета, хайде сега като сте много обективна медия да направите една равносметка на всичко казано от Бащицата и да ни обобщите, кое е истина, кое е популизъм, и кое е чиста лъжа от всичко, което е казал!!! И дали в това интервю става дума за... Бантустан или за някоя друга, неназована държава??? Защото наскоро, същият този индивид се похвали с един, нечуван по своите размери все още успех според самия него си, а именно, че е невиждан успех третото ни място в ЕС по големина на външния дълг?!? Питам се аз като нормален човек, кой идиот би се радвал изобщо на това, че е длъжник особено, ако знае, колко му е лъснал голия г...,...задник???

Поздравления за това, че след 20 г. решихте да направите технологичен скок, обаче с този огромен шрифт на новия ви сайт, и с безумно огромните снимки, може да извадите очите на нормално виждащ човек... Грозно е, не ми харесва, мониторът ми е 24 инча и като отворя вашия сайт, могат да го четат от отсрещната сграда! Все пак успех!

Окрадените от измъчения български народ кога ще върнеш? Нали знаеш, че човек рано или късно го застига съдбата му и след като е заличил собствения си народ няма никой и добра дума да каже за теб. Такова зверско управление не е имало дори по времето на бай Тошо. Жалко е когато простия човек не осъзнава какви глупости върши.... приказките са най-малкото, няма дела, дела няма- това е!!!

Благодаря че давате възможност за предишната първа на дир бг!Щото е доста по подредена и по добра!Иначе политиката не ме интересува

Да се каже за това,че лъжеш на поразия и по няколко пъти на ден си променяш мнението. На такова чудо му викат- въртиопашка. Според ситуацията........Иначе си оставаш най- болезненият ци.рей на България....

Е па същият като Тръмп е тоя цирей - днес едно, утре друго..

Лицемерни Подмазвачи! Заради такива либерали като вас загнива цялото ни общество. Защото не можете да кажете на един Премиер, че е проста Тиква.

За такива като Ваня Николова България е на 111 място по свобода на словото. Когато не си подготвен за лъжите на главатаря на шайката, когато не си запознат с псевдо делата на този човек, когато не можеш истински въпрос да зададеш, не мърси микрофона и професията. .. А за падашаха...Той обича пърхащи те около него. А за нас остава изгнанието в чужбина. Писна ми!

Доста късно научен урок. И не само в политиката - думите никога не се връщат. Казана дума - хвърлен камък.

Борисов е типичен шоп, просто не е истина, как си верва, колко е велик и колко го харесват и одобряват другите! Ей, умре циганката, дето го хвалеше...,абе ПР-агенти, намерете му една циганка, та да се скромни! Познавам такива хора и трябва да гарантирам, че на някакво полусъзнателно ниво те си вярват, имат шизофреничната способност да виждат това, което искат да видят и да тълкуват света според диктата на подутите им ега! Но на дълбоко, подсъзнателно ниво знаят, че нещата стоят по-различно и спят неспокойно, истината ги тормози в съня и за това имат проблеми с кръвното, стомаха, главата... --

Снежанка (Меркел или Германия) и седемте джуджета (седем страни от източна европа ако сметнем че Балтика е едно).

Всичко заприлича на филм за мафията и Ал Капоне.

Чучело. Сутрин казва едно, а вечер обратното.

Затова някой му викат "Разнобойко".

О,к личност , избутана напред от сиви сили ? но така и не успяла да разбере кое всъщност е правилно , натрупал пари / а дали това е богатство е друг въпрос/ , подхранван от медиите / а на КОЙ ли са подчинени те / , ами остава извода че са го добре предценили и си е изиграл ролята , крадците по богати ? робите безмълвни ? модерно общество ? светлини , фойверки и дявола прибрал още една самопродала се душа

МУТРА ТА ДРЪНКА! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ. АКО НЕ СЕ ВРАЗУМЯТ МАЛОУМНИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ. ПРОКЛЕТ ДА Е ТОЗИ ЛЪЖЕЦ. А КОЙТО ЛЪЖЕ, ТОЙ И КРАДЕ.

Научил си бил урока да си мери приказките...И насърчил европейскта младеж да се размножава :( Конграчулейшън, г-н Борисов! Вместо да маршируваш по плаца, а дружката ти да прави челни стойки във физкултурния салон, си направихте ОПГ...

България умира. Учи се от Орбан. Четири деца иска човека, дава хиляди евра. Не стане ли това, България изчезва. Спирай дотациите на земеделските хрантутници, газ на мръсниците. всеки лев за българските семейства, деца, деца и пак деца. Не го ли направиш, България загива. Стига глупости, стига идиотщина, нима не го разбираш. Първо деца и после всичко останало. Зарежи всичко и деца, деца и пак деца. Не виждаш ли че умираме и загиваме? Не виждаш ли къде е бъдещето? Без деца няма да има и България, изчезвеме.

От 19-07-2016 за ДИР.БГ Акционерно дружество Управители: Име: Веска Гeoр. Василева, БЪЛГАРИЯ, ЕГН: 5811, Съвет на директорите Име: Владимир Ив. Ж е г л о в, БЪЛГАРИЯ, ЕГН: 5904, Съвет на директорите Име: Моника Люб. С т а н и ш е в а, БЪЛГАРИЯ, ЕГН: 7105, Съвет на директорите ЧЕСТИТОООО !!!

Баце, защо си бил ядосан, когато си влязал в политиката? Да не би защото твоите шефове мутри ти даваха само да им паркираш колите? Или защото поради некадърност беше докарал фирмата си почти до фалит? Абе не ми е много ясно някой насила ли те е карал да ротираш около мутри, бандити и рекетьори? И не мислиш ли, че трябва да си понесеш отговорността за това? Апропо, какво стана с онази банка на Цецо Мустака? Разделихте ли си активите и? Все пак става за над четири милиарда, а не за 5 лева.

Май ще сменя сайта... след новия дизайн, интервюто с тиква не ми понася на стомаха ...

Nad gorata, sniag vali, Zoiko anusata go boli! Neka go boli, zashtoto Tpi manda, osra vsi4ko

Prostotiiata prelia, kato zapu6ena toaletna ! Velikata ni Balgariia, tozi sram, ne zaslujava !

Доста неща са написани в този материал за г-.н Борисов. Той не трябва да се напъва за бежанците. Няма бежанец който иска да остане в България, това всички го знаят. Има много факти които не са намерили място в публикацията. Можеше да бъдат споменати поне само два. Първият факт, според Григор Лилов г-н Борисов е застрелял Стефан Деспотов през 1994 година. Вторият факт е, че г-н Борисов е заплашил с убийство Асен Йорданов, като му е пратил писмо с поканата да си избере най доброто място в бургаските гробища. Очаквам този сайт да публикува скритата част от биографията на г-н Борисов, която обхваща периода 1990-2001 година. Моите уважения към Дир.бг.

Въпрос! ДЪРЖАВАУПРАВЛЯВАНА ОТ ПАЗАЧА НА БИВШИЯТ СИ ДИКТАТОР???? Примати...

ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ПАЗАЧА НА БИВШИЯТ СИ ДИКТАТОР И БИВШИЯ СИ ЦАР???? Примати...

Освен глупости, друго не говори

Вие се продадохте на гроб.Триете му постовете,по гадни сте и от предишните.Защо се назните с тая статия,като сте комунисти.Отврат ви е сайта,но печа мнението на хората.

Борисов: Познавах много хора от подземния свят , защото такава ми беше работата-Главен секретар на МВР... За коя работа става дума бе, Борисов? Защото и децата знаят , че си работил с Маргина, Бай Миле , Маджо, Руснака, Пашата доста време преди да станеш Главен секретар. Има те даже и на снимка с тези гангстери..., или ще кажеш , че СИК не е рекетирал?????????? Борисоооооов, не е най-трудното да си върнеш думите. Най-трудното е да си промениш биографията във века на Интернета.....А биографията ти е на гангстер 3-то ниво.

Тоя не отменяше думи... Тоя си променяше мнението ежечасно ! По едно време почнах да се обърквам и аз от неговите вуми... :)))))) Явно аз съм сбъркан.. :))))

Целия тоз мега дьльг пасквил за 1книжника кои го 4ете .Само като видиш ярко СИНИЯ натрапчив цват на саита и ти стаа ясно че Суджук Ага е инвестирал разКЕШвал в саита

Които съсипаха Родината и изградиха "Държава"!

От цялото интервю, моят takeaway е следния: "- А от царя какво научихте? - От царя, много неща. Като започна от най-елементарните, като отидеш някъде и не трябва да покажеш, че си гладен. Научихме се на обноски." - иначе казано, в семейството Му са се справили твърде зле с възпитанието през Първите Седем ! ОЧАКВАЕМО !!!

МИНАВАМ С РАДОСТ ДА СЕ ИЗСЕРА ВЪРХУ ТЪПИЯ ВИ САЙТ И ТЪПИЯ МУ ДИЗАЙН КАКТО И ВЪРХУ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА :)) .... КАКТО ВИЖДАМ КОМЕНТАРИТЕ СА МАЛКО -ДЕМЕК ТРАФИКА ВИ ПАДА ЯКО ГОВЕА ПРОСТИ :))

Верно а тава :D Аз го тествах и четох дори на пръстотъркащо устройство, ебаси злето е, верно !

То по добре някой който стои и събира таксата на тоалетната от този малоумник!Повече работа ще свърши от него!!

Е най - ме кефи снимката дето е хванат на фона на европейското знаме и звездите са като ореол . Оооо ...великолепни да се свети името ти ....!!!

ББ със сигурност не е най-добрия. Но някак си се справя. Но пък всеки народ си заслужава управниците. Дали българския народ е най-добрия? Съмнявам се. И дали в България би проработил немския модел? Или Швейцарския? Или исландския? Или... Съмнявам се. поради една проста причина. В България има остър недостихг не меци, швейцарци и исландци. За България си трябва човек като ББ. Балансиран и с опит. Който не си получава заповедите от Кремъл (че такива има достатъчно). Самия факт че БСП-то го мразят толкова, и са готови в капка вода да го удавят е достатъчен за да бъде уважаван такъв човек. Той навря БСП-то на Мурджо в ауспуха. И не един път, а 10 или 11 пъти. Изгубих им бройката. Пък и при тази ситуация друга алтернатива не се вижда. БСП не може да спечели избори. Ако въобще стане някаква комбинация за управление на БСП, то ще бъде с турчолята от ДПС-то. Но моля, този филм сме го гледали с др. Обущарски. Няма как такова управление да се задържи повече от година. Но за една година управление БСП прави поразии като за 5 г. И най-страшното е че не им пука - тях ги интересува само московските другари да са доволни. а България - кучета я яли. Ето затова ББ е добре да изкара още някоя друга година - да направи 3-я лъч на метрото, да завършат магистрала "Струма", да построят магистралата до Варна, да направят връзката от Ботевград до Видин, ако могат да направят поне единия от тунелите под Петрохан и Шипка.... Не е малко, но ББ е показал че ги може тия неща. Пък после..... ще видим. важното е никога повече да не допускаме бСП на власт.

Цецо, познаваш се по миризмата на мръсни гуменки---даже и през екрана с новия дизайн на ДИР!:))))))

БСП не го мразят, просто няма за какво. Да се пишат хвалебствия за този човек е нелепо. Всички знаем биографията му, знаем каква оценка са му давали повечето от българите и като кмет, и като гл. секретар, знаем как партията му печели избори и т.н. Да се чуди човек на какво отгоре си дава отлична оценка! Може-би разчита на къса памет? Ако в следващи парламентарни избори пак те спечелят, значи някой е решил съдбата на нашата държава и така "отлично" уппавлявана, тя е на път да се превърне в територия. Не внушавайте, че той сам взима решения. Сам призна, че щом "началниците" се разберат, "ние" ще изпълняваме. Повече от това нужно ли е?

Докато има индивиди като теб, които да тиражират мантрата за БСП и по-малкото зло Борисов, никога няма да тръгнем във вярната посока! Докато ВСИЧКИ ДО ЕДИН ОТ ДНЕШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА НЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ НЯМА БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ! Не случайно мнозинството гледат към Терминалите 1 и 2. С много малки изключения българите , които емигрират успяват и намират своите нови държави и своя нов дом. Тъжен факт, който за жалост явно е неизбежен. А ти уважаеми продължавай да броиш още колко пъти Борисов ще бие неговите си хора всъщност, любимите му комунета! Всъщност ще те улесня при броенето, след 2020 г Борисов сам ще се откаже от управлението, и ако не го вярваш само стой и гледай как ще се случи!

Евала Бойко,голем си ;-)!!! ХО ХО ХО

Изключително силно интервю на независим политик. Няма как световните лидери от Г 7 плюс Русия, Китай а и от съседна Турция да не се замислят над думите му. Може да се очаква завой в геостратегиите в близко бъдеще.

Бре да ти еба майкята! Независим политик бил! Ясно е,че от него нищо не зависи,деебем и Боклука,а ти не спирай да му целуваш осраният Гъз

Не усети ли иронията? Аз така приех поста.

Бре да ти еба майкята! Независим политик бил! Ясно е,че от него нищо не зависи,деебем и Боклука,а ти не спирай да му целуваш осраният Гъз

Бре да ти еба майкята! Независим политик бил! Ясно е,че от него нищо не зависи,деебем и Боклука,а ти не спирай да му целуваш осраният Гъз

Бре да ти еба майкята! Независим политик бил! Ясно е,че от него нищо не зависи,деебем и Боклука,а ти не спирай да му целуваш осраният Гъз

Бре да ти еба майкята! Независим политик бил! Ясно е,че от него нищо не зависи,деебем и Боклука,а ти не спирай да му целуваш осраният Гъз

искаш и още как,но вече разбра че след Плювналиев -магарето което ти назначи се провали и хората го свързват с теб ,нямаш никакъв шанс да спечелиш изборите

България - на последно място във всички класации по качество на живот. Да гледаш как съсипват странатати и живота ти и пак да си избереш тях. Един вид - съгласен. Требе да си много прос. Или некой те прави на маймуна.

Излиза, че националната мярка за "скромост" е един "бойко", а за простотия - един "боце"....

Не му пука какво е. казал този,защито толкова години управление станахме,,по бедни и първи по смертност,,А ВИЕ СЕ ГОРДЕЕТЕ С 20годишнина и в тази чест вие се издънихте.Аз бедният пенсионер ви четех редовно и коментирах,но човек като загуби нещо тогава отценява ,че СТАРИЯТ ДИР БЕШЕ ПО ДОБЪР. ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА СЕ ПОУЧИТЕ ОТ ГРЕШКИТЕ,ДА СЕ ВСЛУШАТЕ ВНМНЕНИЕТО НА МАСОВОТО НЕДОВОЛСТВО.СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ ОБЩОТО МНЕНИЕ НА КОМЕНТИРАЩИТЕ ИЛИ ТОВА ВИ Е ЦЕЛТА.ПРОДАДОХТЕ СИ ДУШАТА НА ,,ДЯВОЛА,,,ЗАЩОТО НЕ МОЖАХ ДА ИЗЧЕТА ИНТЕРВЮТО,ЯДОСЪХ СЕ ОТ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ. НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ КОГАТО ИМА ИНТЕРВЮ С ТОЗИ ГОСПОДИ,С НИНИВА СЪЩО,ЧЕ НАРОДЪТ ГИ НЕНАВИЖДА. И ПАК МОЛЯ ЗА да искате да сме ви клиенти придържайте се към старият вариант,особено отценките.Бяхте номер едно,но сега се замисляме как да ви накажем за ината или за интереса ви.

Още от Римската империя е останало правилото големия и силния да приобщава малкия. Защо да го убива, като му върши черната работа. Дават морков на най-големия глупак, за да управлява в негова полза. Дава му и тояга с която да бие по умните. Днес сопата е заменена с лицемерни идеологии , но ролята на глупака е в сила. Ако Боби беше прочел не само десетина страници от Винету щеше да се усети, че не му е отредено да бъде вожд, а временно средно статистичен индианец. Няма значение кой ще му вземе политическия скалп, може и Цецо да бъде. Сигурен съм, че носейки папките му си е мислел, че вожда е по –глупавия от двамата.

Защо лъжеш Борисов ? Интересуваш се и то много ,то нямаше да се заяждате за щяло и нищяло с Румен Радев ! Това е твоята мечта ! Друго няма да пиша защото ще ме изтрият !

Няма да те изтрият защото тук са принципни и независими !

:)))))

Нямам време да чета такова интервю. Няма и смисъл, защото този човек е толкова повтаряем, че нищо ново не може да каже. Неговата самовлюбеност е пословична - друг подобен случай не си спомням нито от близкото, нито от по-далечното минало, което помня. Обидното е, че дори не си дава сметка какво е длъжен да направи един премиер, за да остане в паметта на хората с добро - да работи за народа си. Няма нужда много да мисли - просто да погледне какво прави Виктор Орбан и ако може, да се опита да направи сравнение между него и себе си.

Никога човека не се е интересувал от поста на президента... защото просто там не може да се краде!

И от пари също знам че не се интересуваш!!!

Огромно его !

Европа осигури, защото Турция и се плаща по 3 милиарда на година от Европа! Ти нищо не си осигурил.. Второ Турция има нужда от мигранти (сунити, повечето тюрки по националност) да ги интегрира в общестото си. В крайна сметка повечето хората са просто ресурс. Надявам се българите да разбират, че Бойко вобще го няма в тази картинка! Трето в България е такава мизерия, че дори африканците искат да си се приберат. За това разбира се Бойко има принос.

Човек оценява нещо,когато го загуби.Има едно такова правило.Разбира се има умни и прозорливи хора,които не чакат да го загубят ,а го оценяват и ценят още докато това не е станало.Преден пример е Стоичков,който бе хулен и недооценяван точно от българите.След Стоичков е потоп.Няма на какво да се радваме,нямаме успехи,намаме и футболисти от неговият ранг,но даже и от поне някакъв сносен.

А относно хвалбите на Борисов без особено покритие нещо да има да кажеш?

Нищо не си постигнал във вътрешен план господине бивш охранител на някогашния първи Т. Живков! Това което ежедневно ни внушаваш ти и продажните медии е някакви фантастични и нереални "успехи"! Теб те милват, потупват и гъделичкат навън, защото обслужваш външни и чужди интереси! Никакъв нулев натиск не си гарантирал, просто султан Ердоган успя да си издейства нови милиарди евро от ЕС и толкоз! Ако кранчето от евросъюза към Турция секне, тежко и горко първо на нас и ти нищо не ще можеш да направиш! В България ВСИЧКИ ЧАКАТ ТИ ДА КАЖЕШ, ТИ ДА РЕШИШ, ТИ ДА СЕ РАЗПОРЕДИШ! Това господин премиер на територията е някаква нова изродена форма на култа към личността! А уж се отрекохме и отказахме от подобен култ. Е, уви явно не сме. А ти Борисов ще можеш да се перчиш с "големите си постижения" докъм 2020 г после спират всякакви средства от еврофондовете и тогава нека на всички да е ясно, че ти сам ще се откажеш от управлението и ще оставиш умиращата си държава да се бъде окончателно погребана!

Глупости, бе! Онова страшилище Йончева спря емигрантите. Сирийците чуха, че дебне по границата и не смеят да минат.

добре че поне такива страшилища има, щото на Бойко страшната ограда може да ги спре само с мизерията си. Представяш ли си стигат до оградата гледат мизерията и си мислят какво ли е зад оградата!

Пожарникаря от Банкя Бойко Борисов, приет като добър приятел както от ръководителите на ЕС, САЩ и НАТО, така и от Ердоган и Путин...!!!!!!, пак скри топката на всички червени дебили, както ги определи че са към 80 % от народа червения депутат Иво Христов...!!!!!! Нерде борисов, нерде червената партия мафия/БСП и нейните лайномети-хейтъри начело с другарката Нинова... Според мен а и не само, не че е върха на сладоледа Борисов..., но друг по-добър на този етап като лидер на България и като водач на партията ГЕРБ няма - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!! Казва ви го един бивш член на НКС на СДС от Жельовото време...

ти ли си, бре???

Или е той, или някой от другите двама-трима, които биха твърдели такива неща. Вероятно имат лична изгода.

Прави дълбоко впечатление как Борисов обмисля всеки отговор,колко е точен в изказа,какне засегна никой и колко дипломатично се изказва,когато говори за важни и отговорни за България и света срещи.Всичко това показва ,че в момента е най добрият дипломат в света и макар и от невзрачна държава,като България успява да ръководи успешно срещите между представители на могъщи държави,които търсят неговото съдействие за решаване на световни проблеми.Доказан държавник,доказан политик,доказан дипломат,това е Борисов.Гордея се,че съм българин.

понеже обикновено много хвалиш този човек, а той не заслужава чак толкова суперлативи, ще напомня поговорката "Прекален светец и Богу не е драг".

А Владимир Владимирович?... Путин, де... Някой му казват и Окурок, а други )(.йло! Просто питам, нали и той, като нашия, все безгрешен...