Раздор между Борисов и Цветанов за ”Лукойл”

Размяна на реплики по темата “Лукойл” в отсъствието на вицепремиера Симеон Дянков се е разиграла на заседанието на кабинета в сряда, съобщава в. “Труд”.

Обратно в новината

Коментари - Раздор между Борисов и Цветанов за ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драмата с авиационното гориво е единствено за Лукоил, защото липсата на продажбите на такова гориво значително намалява печалбата им. А колкото за авиопревозвачите, те може и да не усетят, че Лукоил не работи, ако Съответните летищни служби си свършат работата както трябва. Сега на всички ни ще стане ясно, че е възможно да се живее и без Лукойл", също така е възможно и без ЕОН, ЧЕЗ, ЕВН. Както се казва - и без петел ще съмне! В пазара дупка няма и не може да има, а законите са, за да се спазват! Ако трябва да разясним ситуацията, то тя е следната - дали косвените данъци, които всички ние плащаме, когато зареждаме автомобилите си, да отиват в хазната, или в джоба на Лукойл?! И нека сега някой да ни обясни методиката, по която Лукойл е изчислявал колко акциз и ДДС трабва да преведе на държавата?! Отговорът е - колкото си пожелае! Монопол означава произвол! За съжаление руснаците за пореден път се показват като безцеремонни престъпници, действуващи от позиция на силата. Грубото погазване на закона обаче е показателно за действията им и симптоматично какво ще стане с енергетиката ни!...

Може да се живее и без Бургас. Умници. И НАИСТИНА ПРЕСТАНЕТЕ С ТОЯ ЗАКОН. ТОВА Е ЕДНА НАРЕДБА И НИЩО ПОВЕЧЕ.

Злетев и неговата ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ иска да закрие рафинерията заедно с Борислава Борисова и Борисов. Датчиците бяха изискани от самия Златев тъй като той знаеше къде е слабото място на Руснаците. Трайчо е заложник а Дянков е палач. Тези хора спазват законите само когато им е в угода. За Мишо Бирата спазиха ли законите ... лека му пръст? Българите се управляват от мафиот и мутри... отркиват се зали с парите на данъкоплатците и се спонсорира А група дето кой ги гледа. ЗАЛОЖНИЦИ СМЕ! СРАМ!!

В ЦЯЛАТА ТАЗИ АФЕРА Е ЗАМЕСЕН ПРИЯТЕЛСКИЯ КРЪГ "ХЕЛИОС"!!! ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА ПРОЧЕТЕТЕ МАТЕРИАЛА ОТ ВЕСТНИК ДЕСАНТ : "Бойко направи скъп подарък на Вальо Златев" НАПИСАНОТО В НЕГО Е ЕДНА ЖЕСТОКА ИСТИНА И Е В ПЪЛЕН УНИСОН НА ТОВА КОЕТО СТАВА В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ. Ше бъдете изненадани когато разберете, че бензиностанциите на Лукойл не са собственост на рафинерията , а на правешкия кардинал Валентин Златев, който чрез приятеля си Борисов управлява България !!!!!! МОГА ЗА ВИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ НОСЕЩИ ИМЕТО "ЛУКОЙЛ" НЯМА ДА ИМАТ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ С ГОРИВАТА ЗАЩОТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ПОДГОТВЕНИ ЗА ТАЗИ АКЦИЯ !!!! Сега когато заради настъпващата криза цените на горивата падат, в България те ще се качват с обяснението, че преработващата рафинерия е спряла производството си. Приятелския кръг Хелиос ще реализира стотици милиони печалба за наша сметка. Останалото са празни приказки и глупости.

къде в Иван Костов да го пратиме с тубите до Румъния да носи на БДЖ и летището, след като продаде Нефтохим за жълти стинки ?

Държавата глътна вода, те за Лукойл заплакали.Тва елементарно "да се спази закона" е за тъпия народ, който в карая на краищата ръфа дравето.

Спукаха се да говорят за закон, а в същност става дума за Наредба 3, заради която от 1 година пиенето /и бирата в т.ч./ и горивата поскъпнаха с близо 10%/. Никой не обясни, че въпросните уреди струват на Лукойл само 50 милиона лева, които са пари на вятъра и пак ще излязат от нашия джоб. Никой не се отчете, че митниците и Минфин физически нямат готовност да обработват информацията от тези уреди.

На 23 т.м. очилаткото с гласче на пубер и самочувствие, че е финансист между първите 100, предрече, че до 10 дни цените на горивата щели да започнат да падат. Не изтече и седмица след това знаменателно пророчество и това недоправено недоразумение, по команда от футболния интелект с пожаникарска тапия, изтресе предпоставките за масивен инфаркт на държавата. В разгара на жътвата, в пика на туризма, в опитите за мърдане на полуживата икономика и забелилата очи промишленост, в здравеопазването което при закрити болници щеше да ни вози с линейки и хеликоптери до други населени места, безмозъчните управници взеха решение за открита война със сибирския мечок. Отражението на тази мутренска закачка, ако се вземе на сериозно от Москва, ще бъде банкрут на държавата много по-тежък от гръцкия. Едва ли буди съмнение, че този изненадващ ход не е бил предварително съгласуван с настоящия губрнатор - мазния, със вид на хомо Уорлик. Какво ще ни донесе този обратен завой с безразсъдна несъобразена скорост? Най-вероятно тежко близко бъдеще, а в по-далечно - тотално дългосрочно подчинение на чичо Сам, в чието лице ще припознаем поредния спасител, държащ на къса каишка не една афро и латино държавици. Добре е вече да започнем да садим бананови дървета, за да отговорим на предназначението на държавата ни.

ти не си в час!Само в твоето съзнание нещата изглеждат така,но хапчетата помагат!Бързо!

"Галфона" от "Посрано"20!Вместо да квичиш от мъка,че Бойко действа точно така както трябва и спира идно по едно кранчетата на твоята Партия,бягай мърльо да си вземеш лептата за кокошето кудкудякане днес!Не е много,ама за такъв като тебе и 30 лв.са много!

Съвсем честно и убедено казвам: Тези хора /управляващите/ хал хабер си нямат какво правят. И какво трябва да е. Като на "тука - има, тука - нема". Ако уцелят...

Хем осрани, хем ербап. Половината държавни структори дължат пари на Лукойл за горива. Ха да видим дали вносителите няма да си искат парите предварително.

Това е много добра шумотевица за генериране на червени точки за всички страни. Завода ще се спре за малко, ще се поставят устройствата по-бързо, ще спрат протестите за високите цени. После ще пуснат завода, Лукойл ще намалят цените. ББ ще каже предизборно - ето как се справяме. И всички са доволни.

Дали законът важи за ски зоната над Банско? Или просто за Цирк Борисов няма ваканция!

Нека не се спекулира със забележката на Борисов към Цветанов.Комунистите веднага започнаха да си"вадят девиденти" от това.Раздор между тях не може да има и никой не трябва да се заиграва с това.

Никакъв раздор. Нали пърдят в едно гърне.И в една килия ще ги сложат. За компания ще им пратим Кстов и Сидеров. Кои сме ние ли? Ние сме от гладолечебницата. ПЕНСИОНЕРИТЕ- НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА

Кои комунисти? Тези, съпартийците на Бойко и Цецко ли? "Заиграване..." :))) Какви сте папагали само, не е за вярване просто.

Предизборно шоу за разсейване на лошия материал на нацията. Какъв раздор - единият шеф на държавата, другият-шеф на предизборния му щаб. Цирк. Оранжевите ленти са готови за пускането на фискалните апарати.

Има ли още някой да вярва, че въшките чоко и боко и шимо имат смелост и решителност да тръгнат срещу кукловодите си, както се предполага в случая с отнемането на лиценза на Лукойл? Нали ако е така, ще ги свитнат за 2 дни. Днес са тук, утре ги няма. Всичко това е планиран цирк и крупна далавера, от която ще се нагушат всички участници. За финал преди изборите боко лично ще пререже лентата на новолицензираната Лукойл, с което ще пробва да повиши жалките си шансове за спечелване на нещо на изборите. А овчето стадо блее от щастие и благославя тия бандити. Жалка работа.

къде е ... Костов???? този съсел продаде държавата на руснаците в лицето на Лук ойл.....и той ще обяснава и поучава..дали Беленее.. е добър проект за стрната или не!!!! евала на Бойко......трябва мнго дупе ама много дупе да имаш за да направиш такъв рисков ход,и то преди местни избори!!!в бг. всички политици се съобразяваха с "Валката", къде е Станишев заедно с онази марионетка Орешарски, на пазар за Наколенки ли???? на Мургина са й малко 4-ри години затвор....една данъчна проверка нее направенакакто трябва.....кдде е другаря Р.Овч.... или той сигурно в момента обяснява как кара ски Август месец!!!! Мръсни долни комунисти........разбихте народа бе....!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще те "светна" по въпроса "Къде е Костов?" След 2 дни в неделя, след 17 ч. 45 минути очаквам да го "видя" при Цветанка киРизова, на "4 очи". Много ще ми е забавен точно този скеч, на "шутовете" от цирк "Борисов". И без това аз ще платя за "представлението".

Хахахаха, брилянтна реплика! Поздравления! На нас, нормалните хора не ни е забавно в цирк БиБитко. Макар и смешно, повече ни е тъжно, защото, няма такава държава!

Ако си мислите,че това се случва само с ЛУКОЙЛ,вижте какво става в Русия. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега ми става ясно - ни ви даваме бензин безплатно, вие ни давате да одерем живи тъпите българчета!!!!!!!!!

Нещо журналята пак не са доразбрали. Какъв конфликт, какви 5 лева! В ГЕРБ няма място за конфликти между ББ и когото да било. Просто защото такъв конфликт е ясно как ще завърши - с победа на ББ. Мебду ЦЦ и Дянков тлее някакво напрежение, но конфликт межди ЦЦ и ББ е направо смехория. Но в БСП-то са така - те винаги приемат желаното за действително.

Няма конфликт, защото ББ и ЦЦ от нищо не разбират, ако не бяха чели само Винету, / впрочем, както и ти/ щяха да проумеят, своята инфантилност! Спрете да си играете на това да управлявате и си отивайте в къщи!

А елате вие, че сме ви свикнали на номерата и системата 8-5-3 много ни допадаше;о)

jizast

Казах ви аз, че Бойко рулира :-D

Не трябваше ли резервите от гориво да бъдат за 30 или 60 дни?

БРАВО НА БОЙКО БОРИСОВ.

Отдавна сме го оградили на снимката с червения фулмастер

Само така,Бойко!Държавата трябва да се защищава!Продължавай в същия дух!

Аман от незад..ни каки като тебе , които са тип перхидролги и се кефят на чалга . Ами нали това са феновете на Тиквата , предимно фенки .

Май доста си тренирал по времето на господаря на бодигарда - шляпане и скандиране : С БКП напред и Живков, Живков! Много екзалтиран в днешно време. Така е, щом в кочината управлява свинар, трябва да му шляпаме , той се радва на това.

"Важното е да не те поръчат. Когато ти оградят на снимката физиономията с червения флумастер, си заминал. " Та ако бяха поръчали царя, ако бяха поръчали бай Тошо, какъв Бойко Борисов, какви "Ипон"-и Нямаше изобщо да ги има днес.

Иска ви се, продажни писачи! От две реплики, разменени на едно заседание на правителството от една партия - веднага "раздор", "конфликт",... караул! Глупости на търкалета!

Никога! Никога. В Партията /ГЕРБ/ е кощунство дори да се помисли за такова нещо. Също като в кърмилницата - БКП. Ура и вечна слава!

Попрочети малко за фирмата ЛУКОМА, която хранява и ЛУКойл и тогава се изказвай неподготвен. От вчера ги плещиш тези глупости.

другари антикомунета искрено се надявам някой от вас да пусне снимков или филмов материал направил с телефона си който да показва как станишката или масларова носят чувала с парите спестени от "банички" през управлението им. а царя официално изнесе цял вагон злато и златни накити при абдикацията си,дядо му започна войните и знаете какво се случи. сега го докарахте и си взе вашите земи.помислете още кой котролира каналите с наркотици и оръжие,да не говорим новите вносители на бензини и масла. в света другари антикомунета има три начина на реализиране на зависимост: военен,административен и икономически. сега сме на третия вариант при който за една комачка хляб си подлагаш и онази работа и не се чудете защо сте и ще бъдете толкова бедни, а отсега обяснявайте на децата си.

Изглежда на никой не е направило впечатление,че раздорът в правителството е станал в отсъствието на бигбоса Дянков. Ако все още има някой,който мисли,че пожарникарят управлява държавата,време е да се раздели с тази си заблуда!

Дотук на Борисов му слагам отличен!Но тъй-като доста пъти вече се е отмятал, нека видим какви ще ги надроби следващите 10 дни, особено ако прогнозата на министрите му се окаже не чак дотам вярна, а и да не забравяме за диверсионния генезис на Златев, като нищо може да има провокации! Но поживем-увидим... Питам, няма ли ЖУРНАЛИСТ,който да зададе на Борисов въпроса какво правим с ЮЛЕН? И там ли закона е над всички и ако не, ЗАЩО??? Цеко Минев и ПИБ по-важни ли са от Локойл и ЗАКОНА???

И двамата са за по едно дърво в главите! П. П. Може и повече де!

Хахахаха, брилянтна реплика! Поздравления! На нас, нормалните хора не ни е забавно в цирк БиБитко. Макар и смешно, повече ни е тъжно, защото, няма такава държава!

Как може Бойко Борисов да се занимава с енергетика ? Та той ще си остане един прост охранител. Ипон зае едно празно място, което остави един човек-емблема на охранителната дейност в България Янко Димов. Ако той беше жив, Бойко сега щеше примерно да охранява паркинга на спортния хотел Славия в Овча купел, както го охраняваше в началото с една жилетчица, и щеше да казва: Г-н Михалев, къде точно да ви паркирам колата? Фирма Ипон е формирана някъде през 1990-91 г. благодарение на вакуума, оставен от Гардения 12, фирмата на Янко Димов, който ми беше добър приятел. Той си беше чист кадър на МВР, беше зам.-шеф на отдел Убийства на Софийско градско управление, трикратен републикански по джудо, един прекрасен младеж. Аз се видях с него един ден, преди да се самоубие или преди да го самоубият.

Аз не видях никакъв "раздор" в тези няколко реплики.

Нали г-н Дянков заяви, че всички други имат отчитащи устройства без Лукойл. Тогава няма толкова голямо значение ,че един няма. Г -да Лукойл е голяма фирма като площ и съоръжения, така , че да я сравнявате с другите бензиностанций и складове говори само за НЕКОМПЕТЕНТНОСТ от страна на държавните мъже?!Едно е да преработваш нефт, друго е само да мериш какво продаваш?!?!

Ееееей, ало? А защо ме погледнеш на нещата от друг аспект: голяма фирма-големи възможности за далавери. А и къде остава равнопоставеността пред закона?

Почвам да си мисля, че Бойко е само една кукла, а управлява Дянков, който пък е "съветван" постоянно от Щатите. Май от руска губерния ще се превърнем в бананова република подчинена на САЩ - съдба по-лоша и от предишната. Иначе, ако не е цирк /всичко за Лукойл/ ще е добре за държавата, защото на руските мутрафони са един от най-големите ни проблеми.

Крайно време е монополистите да плащат данъци в държавата. Евала на премиера! Замислете се, че само дрънкаме, че държавата не е в ред, а как да стане това без пари от данъкоплатеца било то фирма или физическо лице. Има държави по света - Швеция например, където хората се гордеят че са коректни с държавата и това им се връща многократно - затова вместо да бягаме от БГ нека подкрепяме такава политика!

Бая скъпо ни излиза тоз кукления . /// Познати са ми казвали, че бананите в САЩ били под 50 наши стинки килото . Простете за прямоста !

А бензина е 3.50 - 3.60 долара за галон, като го обърнеш в наши мерки става 1.25ЛВ ЗА ЛИТЪР !!!! А сега смятайте !!!! Тук нали ограничаваха доходите, за да се ограничи инфлацията, а там доходите са по десет, и пак бензина е двойно по евтин!!!

Така, така, така. Добре сте ги наредили. По повод и без повод. Параноята вече е пълна и ви влизам в положението. Когато си принуден от години да наричаш бялото - черно, това не може да не доведе до личностни изменения. Предупреждавам платените плювачи, че са застрашени ментално(взимам си бележка, че може би не са само КОМУНОИДИ). Най-накрая ще загубите представа за реалността и последиците от това могат да бъдат много сериозни. Че хората с психични отклонения често посягат на живота си... Така че, пазете се, безродници, да не ви застигне това, което бълвате по цял ден - няма как да остане без последици!!!

Или Дянков излезе голям пич, или има здрава подкрепа отвън и никой не смее да го пипне. Но това ми харесва, закона е за всички дори бензина да стане 5 лева. Отвън има рафинерии дето напират за внос. Цените им ще са равни на досегашните дори малко надолу но пък качеството е много по-добро. Не е нормално една рафинерия да дирижира цяла държава.

Очакваният от всички нас Видов ден е все по-близо ! Премиер да ти гъгне таквиз плашункания към плащащите заплатата-му ?! Неговото второ-аз и то баш по Вътрешните работи да ти пелтечи, че структурите на реда имат монополно/картелно-диктуван договор за снабдяване с горива и смазочни материали ?!

Драмата с авиационното гориво е единствено за Лукоил, защото липсата на продажбите на такова гориво значително намалява печалбата им. А до колкото за авоипревозвачите, те може и да не усетят, че Лукоил не работи, ако летищните служби"NOTAM" си свършат работата.

Ами то да се продаде трябва и да се произведе..Ако спира работа как да стане това? Освен това не може да се произведе само такова гориво защото покрай него се правят и други продукти??Дано сметката на правителството този път е "вярна" ама като чух ББ да казва че не бива да се стига до там да няма такова гориво....

Ти за кого пееш химни, че не се разбира!

Толкова некадърно правителство, че просто не е за вярване. Вместо да наложат глоби на нарушителите и да пълнят хазната те ги спират от работа и обричат на глад и хаос полвината държава. Е по - проста мутра рядко ще се намери. От цялата ситуация печелят американците, защото се пречи на Русия и агент Дянков ще може да докладва, че е е изпълнил една от задачите, за които е изпратен. Никога вече американски подлоги не трябва да достигат на такива управленски нива. Бойко също го шантажират американците и той няма какво да направи, защото им е длъжник още от времето на главен секретар в МВР.

В Русия съм, В Русия съм ....

Разбира се. Пушек и парлама да има повечко. Решенията на правителството са с дългосрочност до два дена. Дотолкова може да се мисли. Само че това не е селска кръчма, а държава.

Разбира се,че няма да има криза с горивата,но защо се опитват да ни заблудят и отклонят от най-важния въпрос-на каква цена ще са тия горива?Точно след месец от 2,54 лв. бензинът ще скочи на 3 лв. И тогава колко ще струват хлябът,олиото,захарта...?Мислех,че Кадафи е единственият управник,който мрази народа си,а,оказа се,правителството на ГЕРБ е по-бетер от него.

Само ми е интересно как го изчисли това 3лв? Просто ти хареса числото ли? Някак по-кръгло звучи? Ако ти плащаш да пишеш това - ОК, но в противен случай явно си поредната немислеща леличка която пише колкото да търка клавиатурата.

Числото е вселенското "пи" = Лудолфово число и също така известно като Архимедова константа. За удобство се закръглява на ... х 3. Дадена цена се формира, като борсовата константа се умножи по "пи". Цена за 1 L = 1 х 3,14 или 3 лева и 14 стотинки?!

Добър ден, колеги! Пак сме дежурните писачи от Позитано, ГЕРБ и КостоФ ейджънси. Как е днес? Тъкмо сядам, виждам, че някои са били по-ранобудни и пак ще хванат премиите от партийните централи. Давайте да си обменяме коментари вече, че напоследък не изпълняваме квотата - само по 200-300 коментара виждам на ден, изоставаме. :) Айде лека, доходна и безаварийна, докато дойде следващата смяна :) А, и не забравяйте да се изкъпете по някое време, че то цял ден пред компа.... работа, работа, ама да не прекаляваме :)

Не знам за кой говориш, ама аз гласувах за герб. И това беше огромна грешка. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!

Ето точно за теб говори, 123456. Мноо плоски коментари, може да сте нов още в тази тъй видна професия, форум-писач...

Добър ден, драги зрители ! ... Наспахте ли се ?

Тия герберасти ни водят към пълна разруха!!!!

Дянков защо не затвориш топлофикация София от години работи на загуба и се субсидира от нашите данъци. Затваряш конкурентноспособно предприятие което изхранва зял град оставяш хората на улицата. Мисли ли някой сериозно че 420 те вносители ще плащат данъци и акцизи. Повечето са мутри замогнали се благодарение на Нефтохим по време на ембаргото. Сега изведнъж станаха честни и добри и ще спасяват България като внасят "евтин" гръцки бензин

Май му завиждаш на Бойко , ми се струва :))) Че е компетентен по много въпроси, а ти само по интернет марионетка ЕООД. Обаче твоето ЕООД изкарва по 30 кинта на ден за плюене, на които дори не плащаш данъци :)

Не ви знам спора, ама ще кажа само - прав си! Лошото е, че все чакате месии, вместо да си седнете на мързеливите задници и да бачкате. Не са ви виновни месиите, дето ги няма, а вие. И преди 20 години пак си бяхте мързеливци , и преди 10 ... Който и да дойде, все ще сте мрънкала. Сам се оборваш :)

Каково му е много лошото да казва "аз", а не "ти" или "вие", защото не сте вие..."Ние" също не върви, защото отговорността си е негова, а колектива е като във фирма. Там директорът казва същото "аз", а не "ние", особенно ако е ЕООД. И какво те бърка това, ако нещата са за доброто на всички ни...И самодържеца казва "ние", но всички знаем че е "Той" или "Аз" с главна буква. Все пак резултата е в джоба ти или в хладилника, нали?