Емил Димитров: Крайно време е България да се проветри от милиционерския ботуш

Цветан Цветанов остави Бойко Борисов без приятели. По един и същ начин отстраняваше всички, които имат пряк достъп до него. Крайно време е България да се проветри от милиционерския ботуш.

Обратно в новината

Коментари - Емил Димитров: Крайно време е България да се проветри от милиционерския ботуш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали разбирате - общи приказки, общи приказки, но конкретно - нищо. И цитирам "Крайно време е България да се проветри от милиционерския ботуш. " Този човек явно има добри спомени от милиционерското минало в Б-я. Ако може всички гадняри като Найденов и Емил Димитров да напуснат ГЕРБ ще бъде много добре за Б-Я.

ТОЗИ КОМИНДЖИЯ КАКВИ ПРОСТОТИИ МРЪНКА! КАТО БЕ У ПАРЛАМЕНТО И СИ РЪГАШЕ ЗАКОНЧЕТА ЗА СЕБЕ СИ БОЙКО И ЦЕЦО ВЯХА "БЕЛИ", КАТО МУ БИХА ШУТА - НЕЩО МУ БИЛИ МНООООГО "ЧЕРНИ"! АЙСИКТИР БЕ, СМОТАНЯК - ТАКИВА КАТО ТЕБ В БЪЛГАРИЯТА ИМА МИЛИОНИ "ЗА ИЗНОС"!

Фас,като казваш А кажи и Б !За да не последваш съдбата на Мишо Бирата си кажи всичко!Добре си решил да е пред чужди прокурори ,защото все пак ще си защитен свидетел!Не съм ти фен, защото си същия измамник като Боко и Цвъко.Просто вече не им трябваш и си довиждане.

на някой друг омръзна ли му от софийски педераси, които се боричкат да разпределят държавната пара или аз съм единствения?

Не си не си,народа въобще не е толкова прост и търпелив.Няма просто как да продължи по същия начин!

Това е от много години насам и е много гадно!!!

Ма те повечето са от провинцита бре селски, само живеят тука отскоро или по отдавна,

Добро утро смотаняци/олигофрени/историята никога няма да ви го прости!

Кво ги интересува историята, те знаят, че народа може само да пише по форуми и да реве......бой им требе....ама як.

Гадовете си мислят че ще е някога,но не сега.Това ги успокоява и там е грешката им!

Ох, горкия, искал да бъде приятел на Премиера, ама му попречили

Има едни проветриви заведения.

Човекът казва истината,дори това да е активно мероприятие пак е казана истината.Преди 4 г. БСП тънеха в охолство по банкети в реномирани ресторанти в дните преди парламентарните избори,а герберите правиха шествия и се събираха в ламарини заведения и танцуваха на чай и тук там някой пиеше бира,сега,сега ролите са разменени.Сега банкети във всички автобуси докарали хората в зала Армеец.

МИ ТО НЕ СА САМО ГЕРБ , ДПС И ЦОЦИАЛИСТИТИТЕ ОТ БСП- ВСИЧКИ ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ ПРЕХОД ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ СА ТАКИВА............... САМО НОВА ПАРТИЯ С НОВИ ЛИЦА И С НОВ МОРАЛ МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯТ СИСТЕМАТА ...-ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ КОИ СА ЗАД БЮЛЕТИНА НОМЕР 19- И КАКВИ СА - ОБИКНОВЕННИ БЕДНИ И ЧЕСТНИ ХОРА ОТ НАРОДА ...

Герберска работа,този път показана от техен човек- някой нещо да каже по въпроса.

Това че падналият го бият, това си е ясно.Само едно не мога да разбера - това удар по Цветанов ли е или обратното - поредното омаскаряване на Димитров?Метафизика някаква, кво знаем ние, простосмъртните, за кухнята на Олимп :-)

Мутрите се самоизяждат

Браво на ГЕРБ!Който се оплеска веднага му се бие шута!А,кажете ми коя друга партия го прави това?Честно и искрено си кажете.За това не трябва да се плюе,а да се адмирира.Ако всички партии бяха такива нямаше народа да храни толкова тумбаци с години.

ГЕРБ за сетен път доказа, че всички негови членове са такива боклуци и престъпници - ИЗМЕТ!!!

Леле нещата загрубяха . Гледахме инструктажа , отвратително поведение на инструктора . Такива по-добре да не работят за ГЕРБ . С тоя провинциален хъс за гласуващи по - добре човек да загуби изборите и да бъде една истинска опозиция отколкото да управлява със селяндури и първосигнални .

Настъпено лайно претендира, че ботуша, който го настъпи мирише по-лошо. И не ходи да хване гората, където пари уж прави, а ходи по чужбина. Видя се какви ги събира в хотела си ... на конференция за собствена сметка.

Скрий се бе мошеник( Използва Герб за далаверите си.

Ти най-вероятно си някой прекаран от комунистите смотаняк. Не си успял да се вредиш с връзки на софрата и сега плюеш ли плюеш ...

Бъдете сигурни, че каквото и да е казал Емил Димитров щом е против ГЕРБ няма да излезе в медиите! Възможно е да се разпространят извадки от неговите изповеди, които могат да се използват предимно срещу БСП околоп изборите и за други моментни опозиционери, за притискане при политически сделки!

Ето още един,който не се вижда в огледалото, защото се мисли за безсмъртен и богоподобен!

Предлагам да гласуваме по избор(съобразно политическите си придпочитания) САМО за партии и коалиции, заложили в предизборните си програми ОСЪЖДАНЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГРОБ ,при спечелване на изборите или участие в коалиционно правителство. Моля да бъда подкрепен.

И този като го исхвърлиха зад борда и няма да лапка вече взе да ги плюе .А досега къде беше бе ТАРАНКОЛУ.....

казва се АЛАНКООЛУ........

исхвърлиха????неграмотен си

Депутат на ГЕРБ Официално Обвини Цветанов в опит за За Отвличане/Убииство на него и Семейството му !!! Ами Мутри бе !И ченгета в единен ГЕРБерастки строй ! Пак изберете ГЕРБ ! Ще ви скъсат .. !

Божке-е-е, мчи на тоя кой му вярва?

ОЩЕ ЕДИН ПОДМАЗВАЧ РЕШИЛ ЧЕ ВЕЧЕ ГЕРБ НЕ МУ ДОПАДА. СТРАШНО Е ДА ЖИВЕЕШ МЕЖДУ И ПРИ ТАКИВА ХОРА.ЩЕ ТЕ ИЗЯДАТ ЖИВ ЗА МАЛКА АВАНТА.НЕ Е ВЪПРОС В КОЯ ПАРТИЯ Е БИЛ.С ТАКИВА" ПРЕЛЕТНИ ПТИЦИ"СА ПЪЛНИ ВСИЧКИ ПАРТИИ.ТАКИВА ПРАВЯТ ЧЕРЕН ЖИВОТА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА-СПОМНЕТЕ СИ ПОБОЙНИЦИТЕ-ПОДМАЗВАЧИ ОТ Д.П.С. ПРИ ЦИРКА С "УБИЙСТВОТО НА ДОГАН".

ЕТО ЗАТОВА Е НЕОБХОДИМА СМЯНА НА СТАТУКВОТО - ТРЯБВАТ НОВИ ПАРТИИ С НОВИ ЛИЦА И С НОВ МОРАЛ ... ТЕЗИ СА ДЕГРАДИРАЛИ БОКЛУЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ-ОТ ТЯХ САМО НЕЩАСТИЯ И ГРАБЕЖ...- НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ - ДОКАТО НЕ СМЕНИМ ПОЛИТИЧЕСКИЯ МОДЕЛ- А ТОЙ Е В НОВИ ПАРТИИ И ЛИЦА !!!!

Абе цървул къде беше три години и половина и не разбра ли досега ,че има милиционерски ботуш а?

rado_7_6@

Тук е разликата - Ячкото с куфарите, Ша-то, Камата (Респект към това, с което са Известни) и разни по-маловажни симпатяги разбраха, че идеята тука не е да се краде и кой сам, кой с шутове напускат и храчат яко. Потурнаци навремето минаха 'калибрация' като съслюто в партер пред поганоолу. Иначе безспорно умни, но с морал-компас ишус беха седесари пък ся са бесеапаши. Някой да ми напомни за такива случаи при бесеапашите?!? Имат си яко интриги ама са си у фамилията, обединена от общата цел - ЯКО ПЛАДНЕШКО КРАДЕНЕ.

Нещо май се опита да кажеш, другарю милиционер?

А иначе ти беше добре на тяхната маса, макар и смърдяща на милиционерски партенки !

Чичко Паричко! Да цунка на милиционерите, - ботушите!

Дълголетието и "живота" на всяка една престъпна структура или организация - е до време ... Така -както бе и с великата БКП на великия Т.Живков... тя бе пуснала дълбоки "пипала" чак сред народа , чрез своите секретни служби-ДС - чрез така наречените доносници... , но пак се разпадна - на съответните крила след 1989 година - БСП , ДПС ,НДСВ, СДС, АТАКА , ГЕРБ и всякакви други подобни "мимикрии"...- демонстриращи , че са носители на демокрацията , свободата , плурализма и пазарната икономика ... Така - се разпадат всички производни-ако не сте забелязали- както изкуствено създаденото СДС- разлюспило се на разни сдс , дсб , ..... , така и например АТАКА , НДСВ ,А СЕГА И МУТРОМИЛИЦИОНЕРСКАТА - ГЕРБ .... ВСИЧКИ УЧАСВАЩ В ПИЕСКАТА - "ДЕМИКРАЦИЯ"- ЗАПОЧВАТ ЛЕКА ПОЛЕКА ДА СИ ПОКАВАТ -КОЙ ОТ КОЙ КОЛКО ДЕМОКРАТИЧНО Е КРАЛ ОТ ОБЩАТА ДЪРЖАВНА БАНИЦА , КАКВИ ТЪМНИ ДАЛАВЕРИ Е ПРАВИЛ ...., С КОИ ПРЕСТЪПНИЦИ Е ДЕЛЯЛ КРАДЕНОТО .... НА БЪЛГАРИЯ - ОТБЛИЗО 69 ГОДИНИ ВЕЧЕ- И ЛИПСВАТ - ПОЛИТИЧЕСАКИТЕ ПАРТИИ- ИЗРАЗИТЕЛИ НА ВОЛЯТА НА ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРОСЛОЙКА ОТ НАРОДА...- ВСИЧКИ ДЕМОКАТИЧНИ ПРОМЕНИ - И ДОСЕГА СА РЕЖИСИРАНИ - ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС - В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА АНАРХИЯ И БЕЗРЕДИЕ.. ДА НЯМА ИСТИНСКА ОТГОВОРНА ПРЕД НАРОДА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА - ЗАДА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА СИСТЕМНОТО КРАДЕНЕ И ОДИРАНЕ НА КОЖИ ОТ ГЪРБА НА ХОРАТА .... КАКВОТО И ДА НИ КАЗВА ЕМИЛ ДИМИТРОВ- ВСЕ ЩЕ Е МАЛКО И ВСЕ ЩЕ Е НЯКОЯ ДРЕБНА СЕНЗАЦИЯ ... НАРОДА СЕ НАСЛУША НА КАКВИ ЛИ НЕ СЕНЗАЦИИ И АБСУРДИ ...- СВИКНА С ТЯХ И МАЙ ЗАПОЧНА ДА НЕ МУ ПУКА ОТ ТАКИВА "ДРЕБНИ " НА ПРЪВ ПОГЛЕД ФАКТИ- ЧЕ ОТНОВО ИМА ПОДСЛУШВАНЕ СРЕД ОБИКНОВЕНИЯ ТРУДОВ НАРОД , ЧЕ ИМА ПОРЪЧКОВИ , ПАРТИЙНИ ТАЙНИ СЛУЖБИ , ДОНОСНИЧЕЩИ НА ПАРТИЯТА И ЛИДЕРА И .... , ЧЕ СЛУХОВЕ ЗА ЕДНА ИЛИ ДРУГА ДАЛАВЕРА ЗА МИЛИОНИ - ВЕЧЕ НЕ Е НИТО НОВОСТ- НИТО НА НЯКОЙ МУ ПУКА -А НАЙ-МАЛКОТО НЯКОЙ СЕ ЗАМИСЛЯ - ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕМАТ ТИЯ МИЛИОНИ...- А ПОСЛЕ - ПИТАМЕ - ЗАЩО - НИЕ ИМАМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНИ- А НЯМАМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАПЛАТИ ....- АМИ ЗАЩОТО СТАНАХМЕ БЕЗХАБЕРНИ- СЛУШАМЕ ЕДНИ И СЪЩИ НЕЩА , ОБЕЩАНИЯ . ЛЪЖИ , ВЯРВАМЕ ИМ - А ПОСЛЕ ИСКАМЕ ...- НО КАКВО- И НИЕ НЕ ЗНАЕМ ... ХОРА , СЪГРАЖДАНИ - ДА СПРЕМ ТОВА БЕЗЗАКОНИЕ , ТАЗИ АНАРХИЯ -КОЯТО НИ ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП , ДПС , ГЕРБ , АТАКА , СДС ,ДСБ ,И ВСИЧКИТЕ ПОДОБНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТРУКТУРИ .... ДОКАТО ГИ ВКАРВАМЕ В ПАРЛАМЕНТА -И ИМ ДАВАМЕ ВЛАСТТА- ВСЕ ТАКА ЩЕ Е -А ДОРИ ИДАТ И ПО-ЛОШИ ВРЕМЕНА- ЗАЩОТО УСЕТЯТ ЛИ , ЧЕ НАРОДА СЕ ПРОБУЖДА-И ДЕБЕЛОТО НА ТОЯГАТА- ТИЯ ЩЕ КРАДЪТ НАИСТИНА НАКРАЯ -КАТО ЗА ПОСЛЕДНО .... ДА ГИ МАХНЕМ ДОКАТО Е ВРЕМЕ ПО МИРЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ- ДА ИЗБЕРЕМ НОВОТО И НАИСТИНА - ДЕМОКРАТИЧНОТО...- ДА СЕ СПАСИМ САМИ- ЗА МЕНЕ СПАСЕНИЕТО Е В БЮЛЕТИНА НОМЕР 19 И ПАРТИЯТА ДЕМОКРАТИЧНА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА !!! А ЗА ВАС ????? ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-НАКРАЯ - ХОРА ОТ НАРОДА- ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ НАРОДНИТЕ ПРАВА ....

Да,но да не забравиш да кажеш,че си направил заменки и си взел 1 дка гора за 0,90лв.Безсрамник!!! Да върнеш горите,хотелите в Слънчев бряг и Етрополе мушенник подъл!!!

Ще ги върне когато бойко върне 127-те заменени имота или цветанов върне някой от 8-те апартамента.Сиреч на муки.

Какви 8 апартамента бе, кратуно проста? Явно И ТОВА НЕ ЗНАЕШ!

Да,но да не забравиш да кажеш,че си направил заменки и си взел 1 дка гора за 0,90лв.Безсрамник!!! Да върнеш горите,хотелите в Слънчев бряг и Етрополе мушенник подъл!!!(

Бандата ГЕРБ се разпада. Алчността беше тяхната идеология и това което ги свързваше.

И ДОКАТО НИЕ ТУК СИ ПИШЕМ ЛИ ПИШЕМР ЕМИЛ ДИМИТРОВ ПРЕНАРЕЖДА СВОИТЕ МИЛИОНКИ ОТ СМЕТКА В СМЕТКА И ОСИГУРЯВА СВЕТЛОТО, ЩАСТЛИВО БЪДЕЩЕ НА СВОИТЕ ДЕЧИЦА И РОДНИНИ. БЪДЕЩЕ, КАКВОТО НАШИТЕ ДЕЦА ТУК САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ЩЕ ВИДЯТ

Нещо не схванах. Емо Ротманса(тоя прякор пък къв е) си говори на частно с прокурори, които го предупреждават да се изнася, защото има проверка срещу него. И този човек говори за милиционерски натиск върху него!?!? На мен защо не ми звънят поне катаджиите като пътувам да знам къде да карам по правилата?

Този ми прилича на Алексей Петров..знам,, ще разкажа..дрън дрън..егати недостойния мъж..отдалече знае само да лае..айде идвай тука и разкавай на съда..и не забравяйте - преди да сте политици трябва да сте МЪЖЕ!!!

Е, това бяха водачите в листите на ГЕРБ. Да не се забравя, че тази партия се пръкна от егото на ББ и се напълни с отерпки, уж зарязали бизнеса си, за да помагат на България. Бог да ни пази от такава помощ!

Винаги се е знаело, че когато човек крие нещо рано или късно то ще излезе на яве. Политиката е мръсна работа и заради това ние трябва да гласуваме за чисти хора. Такива дето още преди изборите ще извадят цялото си минало на светло и няма да скрият нищо от избирателя. Та в този ред на мисли нека г-н Димитров да разкрие цялата истина за себе си. Пречистването започва от всеки един от нас. Лесно е да се търси чуждата вина, но по-правилно е да започнем от самите нас. Той и пред Господ ли ще се оправдава с грешките на другите?

Га меткаше кифтетата добре ти беше , а сега нещеш. Писна ми от такива конспиратори , достатъчен ми е Яне , след като има нарушения сезирай прокоратурата

Емо разкажи всичко !

Не стана работата да крадеш и с гъза си и сега ботуши некакви споменаваш.

Наистина интересна метаморфоза се наблюдава при Емо Фаса, от "Държавата е наша, гората е наша" до "милиционерският ботуш". Докато той тъпчеше, това беше хубаво и правилно, сега не е...

Да бе, да, то според ЕНП и Цвъцко и Бойко,всички в България сме престъпници докато не докажем противното! Само те са с кристално чисти биографии,ние всички останали работещи сме мафия,дето иска достойно заплащане на труда си!

Щом и спонсорите на герб пропищяха от милиционерският ботуш - значи нещата вървят на зле ! Нищо добро не идва от факта, че си обграден с такива индивиди като този на снимката - диктатурата на борисов е към края - най-тежката, за която се сещам, защото е скрита зад името "демокрация" ! А всъщност държавата се ръководи от един пожарникар, един милиционер и една измамна нотариуска ! Грозно, но факт ! Затова вървим към по-зле !

"Цветан Цветанов не изключи днес ГЕРБ да си партнира с ДПС и партията на Меглена Кунева за съставяне на правителство след предсрочните парламентарни избори на 12 май." Какво стана бе, другари герберасти, видяхте ли какво е намислил Цецко? Нали много пищяхте, че БСП е с турците, нещо да кажете сега?

Пак си пил белина май...ЕП нищо не е казал, това беше някаква сдухана от ЕНП, и хвалеше Цвръцко по партийна линия. Кого е ударил тоя цървул, той се занимаваше само с подслушване и интриги. Целия народ е срещу него, всички ли са престъпници?

Яааа,още един ренегат,като другаря Орешарски.Много се навъдихте напоследък,май?!

Емо-Натариусът си е "гробарско производство", така че нека си ви е "хаирлия". Няма как да се изниже, като черва от ГРОБ

Димитров, ти не беше ли бея на тетевнско? Ти ли ми се правиш на свестен. Чудя се как не си опандизен още?

Да добавя само.. Цветанов е мекушав спрямо теб.

Бойко Борисов в началото на мандата заяви, "аз нямам приятели, който съгреши, отстранявам и наказвам!" този какво си помисли че като се пише за "приятел" на Борисов ще получи индулгенция!? Емо Ротманса мрази Бойко Борисов, защото го накара да да върне всички земи и гори които беше придобил със заменки по времето на тройната коалиция! Със Стоичков опитаха да лобират за Гриша Ганчив но удариха на камък, Емил Димитров година бойкотираше всички усилия на ГЕРБ за забрана на тютюнопушенето на обществени места, заради такива като него преди 6 месеца Бойко Борисов обяви че ще подаде оставка!!!

Емо Ротманса отговаря за цигарената контрабанда на Бойко, затова не е отстранен и наказан, пък и кой ли е отстранен от тая банда престъпници, една-две дребни риби.

Да не би да отговаряш за лайняните боеприпаси на БСП,а?!

Хапчетата другарю,хапчетата.

Бря! Тоя иска да маха своя благодетел тиквата! Досега смрадливия банкянски цървул не му пречеше, пък като падна властта и му засмърдя! Къде си, Алеко, да осъвремениш своите истории за бай Ганя, като промениш само датата?

ИМА МНОГО ВНЕДРЕНИ ОТ БСП БОКЛУЦИ, КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА, КОИТО ПЛЮЯТ ПО ГЕРБ. ИМАТЕ ЛИ ДУМИ ЗА СЕЛСКИЯ ЦЪРВУЛ СЛАВИ ТРИФОНОВ ? ТА ТОЙ ВСЯКА ВЕЧЕР АКО НЕ ОПЛЮЕ БОЙКО ИЛИ ЦВЕТАНОВ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСПИ ! СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРЩИ ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ !...

Бойко е архипростака на България, където не е ходил, там не ни е изложил! Добре, че се махна, дано е завинаги!

Да, има много боклуци в ГЕРБ внедрени от БСП. Аз бих казал почти всичките. Има дори един, който е внедрен от БКП.

Като гледам просташкият ти акъл май си прав,а герб беше създадена от БКП-БСП така че там всички са от една партия комунистическа.