Петров: Борисов изпадна в крайности заради мен

Вътрешният министър Цветан Цветанов е маша в ръцете на премиера Бойко Борисов, обяви Алексей Петров.

Обратно в новината

Коментари - Петров: Борисов изпадна в крайности заради мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕЕ , АЛЧО ,ПРЕЗИДЕНСТВОТО Е ДОЛУ , ЩО СОЧИШ ЛУНАТА ?????????

Коментарите и коментаторите тук вонят отвратително!

Мислете - 1.Апарата на агенти и информатори на зловещата ДС е бил на 9 българи един предател отДС. 2. Атеистите комунисти станаха Капиталисти /по решение на БКП/ и заявиха, че прехода е свършил. 3.Във всички сфери, партии и държавни органи се издигат ДС агенти ВИЖ ГОЦЕ - специялист по история на БКП.. 4.От 18 месеца има ВОЛЯ да си върнем държавата от мафията и СЕГА е БИТКАТА срещу злите сили Борете се с мафиите и злите провокаторите ТУК и на всякъде Европа е с нас от тази борба и победа зависи живота на всеки.

Абе човече, ти си съвсем изперкал? Точно от 18 месеца държавата е връцете на бившите мутри от 90-те години.Ако ти си забравил, или не знаеш, но Б.Борисов беше тартор на борческа групировка (мутри).И ако не беше "царя" (да му бъде простен и този грях) да го извади на "светло", сега Бойко Борисов щеше да е или в затвора, или най-вероятно при Доктора, Илия Павлов и многото други негови гръмнати бивши колеги.

Не харесвам Алексей Петров, няма представа какъв човек е, но снощи гледах прокурора по Канал 1, знаете ли срамувам се каква прокуратура имаме, ама някой си на 6-я разпит си спомнил как А.Петров го бил пребил с лопата, опит за убийство, ама не си спомнял, нормално било, ами , ако някой си спомни за мене,че преди 15 години съм го пребила с МЕТЛАТ, и ме арестуват за опит за убийство и си спомнил след толкова година на 12-я разпит. Ей хора в каква държава живеем.

Не се бъзикаите и не се подигравайте на Алексей Петров!Този човек има много информация , включително и за управляващите в момента бивши мутри.(а има ли бивши мутри - живи?).Не забравяйте че, той беше приятел и съотборник на Бойко Борисов в националния отбора по карате.А това са точно мутренските години на Борисов.И не намесвайте тук разни червени, сини, пембени и не знам си още какво.Всичко е пари, пари и пак пари.А при сегашната власт - и разчистване на сметки с бивши "съотборници"

И НАЙ МОДЕРНИЯ И МОЩЕН КОМПЮТЪР ,КУПЕН ДНЕС -УТРЕ Е МОРАЛНО ОСТАРЯЛ...............

Държавата е превзета.Марионетките разиграват зловещ театър.Кукловодите са комунистически подлоги-същите никога не са били извън властта.

комунистите да си ;чуват; землянките! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гнус ме е, че отявлени бандити са толкова често пред очите ни! ГНУС МЕ Е !!!

Лошо.., по-добре да се омитам от тази държава...

Петров: Борисов изпадна в .......канАвката

Петров: Борисов изпадна в .......канАвката

Писна ми елементарни мутроиди да изпълват общественото пространство със собствените си особи и нереализирани амбиции от татамито.

Много смешно изглежда,когато "октоподът" и премиерът си разменят реверанси.Каква държава сме-не проумявам!Няма нормален съд и прокурор,МВР се задъхва,журналистите са като червени терористи,а премиерът сваля шапка на някакъв сульо от "червените дс- бригади"!

А Гоце дава генералски пагони...

Борисов джентълменски свали шапка на Алексей Петров. Време е и да се наведеш, бате Батман.

Много се е объркало това нещастно момче Петров.

Само нещастни момчета на сцената на последък

Г-н Трактор, напълно сме съгласни с теб, ама не е ясно г-н Премиерът как ще преживее този крах, не е необходимо да бъде съдена държавата ни в Страсбург, а персонално по реда си всички участвали в поредният кьорфишек и определено ние не сме толкова виновни и нека най-сетне да има и персонални присъди заради тази абсурдна каша забъркана от Борисов и фузкултурника на държавата - Цв.Цветанов

Мисля, че не си Те-мидка, а обикновена Де-билка... но за пореден път се убеждавам, че най-добре да си останем в блатото докато по естествен път не изчезнат дупедавците.

Дамян

Дупедавците за съжаление са на власт.Това мислене да ги оставим на власт защото няма по-добри е втръснало до болка на всички.Опитай се да не го повторяш поне още две години докато дойдат другите на власт,за да се убедиш колко грешиш.

Специaлно до Wolf - що не ходиш да сеееееее.................прегледаш някъде БЕ професоре!?!? А ти наистина си.......вълк, или обикновен дръглив, квартален дълбокопровенциялен помяр????

...сега му сваля шапка след това ще го препорача за президент и така колелото на живота вав власта ще се заварти по комунистически :):)

Tоя октопод би трябвало да стане клоун. Hали и те са платени или не!? Oще не е късно де... Hо ще се п р о в а л и ако плаши децата....

Ясно защо Сергейчо се отказа и сдаде властта. Страх го е било от Алексейчо...

Дела за 100 000 000 лв. ще заведе срещу държавата бившият близък познат на Боко Петров.Аман от съдебни процеси,аман от тия циркове.Още от сега е ясно че такава компенсация икономическите кръгове около Петров няма да получат(няма български съдия който толкова високо да оцени пораженията от задържането).Но и за 20 000 000 млн. да се осъди държавата не е малко нали.Дянков ще съдере кожата на българина за лев задължения,а сега толкова пари кой ще ги въстанови на държавата.Ние ,бълците дето се доверихме на медийната машина на партия ГЕРБ.Политически поръчки,водещи до икономически загуби.Това е!И ако не си е тъпотия ,здраве му кажи.Наздраве ръбати тъпоъгълници.

Ако се провалят в политиката /ББ и АП/ ще ги приемем, като спасители на плажа.

АП не е в политиката.

АП е Ален Делон в сравнение с ББ.

То и възпитаник от училище за бавно развиващи се да земеш ще изглежда като професор в сравнение с Боко тиквата.

Отявлен престъпник ще съди кой крив, кой прав. Мисля, че е време да си вземам децата и жената и да се ориентирам към белите страни, колкото и дане ми се иска.

Брато, препоръчвам ти Италия-там Берлускони е безупречен.

Там са лееееко кафеникави, по-добре Австралия, Англия или в краен случай скандинавските. Имам деца да гледам, не да се занимавам с глупаци (политици).

Абе Берлускини е цвете в сравнение с помака Алексейчо и пожарникарчето. С удоволствие бих отишла в Италия

Има решение ! Да направят една борба на ринга - кеч, карате, каквато си изберат и който спечели народа ще е за него ! В това им е силата, нима друго умеят !

Егати и дебилската грозна муцуна дето е този Педров. И каква барета е бил като е торба с лайна. Нещо ми напомня донекаде на селтака Стоичков.Аман от "Наполеони"

Егати и дебилската грозна муцуна дето е този Бойко,направо е много голяма торба или цял чувал с лайна.Нещо ми напомня на Стоичков но умножено по две.Да не забравяме че все пак Стоичков е дал нещо на България,а Боко само взема.

Тракторе, я се съберете с Бойко и Цецо в някоя кръчма заедно с биргадите и се разберете, кой на кого какво дължи и какъв бизнес ще върти, че ни писна да харчите държавни пари за вътрешноведомствени разногласия и да ангажирате общественото мнание със същите.

Съвсем точно. Те са си имали общ бизнес, общи интереси и сега се боричкат, кой да води бащина дружина и ни занимават с това.

Картината е ясна. Хвани единия /АП/, удари другия /ББ/ и няма да съжаляваш. От един дол дренки са.

Какво ли ще каже АП след три седници и защо ли ББ е приел до тогава да мълчи. Явно има скрито покрито помежду им и ББ да не се прави на света вода ненапита. Дойде, като Симеон на власт, да не си отиде като него .

Не съм любител на "теорията на конспирациите", но по всичко изглежда, че зад този двубой стоят кукловодите от ЦРУ и МОСАД. Каква е причината - не знам, явно ще има още много екшън.

Ей, аз таман се чудех с какво ли се занимават ЦРУ и МОСАД напоследък, че отдавна никого не са бомбардирали, а то било с патетичните двубои на едни бабаитчета по Балканите! Направо ме убеди! Сега ще спя спокойно!

Видно е,че ББ има комплекси от Петров. Знае, че може да му разкаже играта, както е било и на ринга.Когато говори за Петров, вижте, как гледа в земята, не му пее петлето.

Вече и пръстче размахва.....Остава сега братушките да реабилитират посмъртно и Чикатило, и готово, картинката е пълна. Абе-е, с една дума, имало и по-лошо и горкони! Следват нови експерименти по темата "твърда ръка" и "реванш". Ако дотам сте изперкали да го допуснете....

От снимката нещо на ОТКАЧЕН ми изглежда.Какво ще кажете вие?

От Бочко нищо не става. Да си събира парцалите и да се изнася при Цветелина в някое райско кътче като Аруба. Там най-вероятно ще свърши като Поли Пантев.

Алексей Петров е прав,че Бойко и Цветанов са некадърници!Ако бяха на мястото си отдавна престъпници като Петров да е реално в затвора!

Той техен човек бе. Едните играят ролята на добрите, а на него се е паднало да е лошия. Сигурно го обезщетяват както трбява за поетите негативи.

Борисов пак ни е чул ни е видял- той изобщо вижда ли какво става в държавата или е точно от тия, които така заклеймяваше преди изборите? Там е работата, че май останаха само трима на негова страна- т.е. на Борисов, а останалите са добре платени, а тия които са се хванали за защитават Ал.Петров явно са видяли какви абсурдни са обвиненията и колко са калпави СРС-тата. Най-големия октопод в момента ни управлява, а те искат да ни отвлекат вниманието с какво ли не!!!

Не се радвай предварително.Не се изхвърляй като ч...я на плет.Скоро ще ти щракнат гривните..Щеше да ядеш и октоподчета у дома си за рождения си ден,но..Златната рибка,която изпълнявала желания отдавна била изядена..Така,че "който се смее последен,се смее най-добре"".И като гледам,как си се ухилил на фотото,си представям после как ще се озъбиш..

А.Петров е РЕЗИДЕНТ на МОСАД! Платен от еврейското разузнаване да разруши България.

Грешиш,много грешиш! Дянков е натоварен с тази мисия /знайно от кого/,а всички останали са в миманса на пиесата...в ролите на обикновени статисти и марионетки.

бахти хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алоууууууууууу съдиина БГ как ще я караме занапред

Честито!Най-големите мръсници и най-корумпираните типове в държавата-съдийте,за пореден път показаха как са овързани с мутрите като свински чирва.По нагъл тип от тая помашка мутра няма.Защо стреляха по него два пъти?Щото е от към онеправданите ли?Ще се кандидатира за президент.Подигравка с народа!!!

Точно там е въпроса- кой и защо стреля по него?

Където е стреляно - пак ще се стреля:))) Недосъден може , ма и недострелян - ТЦ-ъ :)))

кой и защо -то се знае , АМА МЕРНИКА ИМ ГИ Е КРИВ......

Ккаво значи аз съм му силен опонент,той е Премиер,а ти кой си?И кой беше тогава?Да е премиер го решихме ние.Като правихме избори теб те нямаше,криеше се зад РЗС.Бил опонент...тоя помак ще се изкара и политик и политически репресиран.

Нещастнико искам да ти припомня, че Адолф Хитлер също е дошъл на власт с демократични избори, което не оправдава нищо от това което свърши, макар да е избран от народа на Германия. Аналогична е ситуацията и с Б.Б. Банда болни мозъци като тебе, съставляващи 50% от 50-те процента имащи право на глас 6,5 милиона българи. Реално не сте повече 15-20% понастоящем, доказано е че и хората с психични разстройства са долу горе толкова, което обяснява известната подкрепа за този клоун. Освен това трябва да ти напомня, че така както "сте го избрали" така и ще го свалим пък ние от власт - разумните и мислищи с главата си хора. Това че болни хора като теб го качиха на власт не го легитимира Б.Б.

Ще го свалите по другия начин-то си е ясно.Иначе с нормални избори-доста ме съмнява...

Ей, ти пък се извъди най-умнит и най-нормалният в тази държава. Ясно е, че не можете да преживеете факта, че Бойкп ви натисна и ревете като сибирски мечки. Факт е, че натиснаха алкохолните барони и те взеха да влизат в правия път. Факт е, че натиснаха мафията в областта на горивата - фактите са неоспорими! Факт е, че Бойко си позволи да попита : "А,къде е интереса на България в руските проекти"? И това е истинската причина за целия цирк, който разиграва петата колона на Русия в България. Ако ти точно си мислещия - жална и майка на България!

Що ще го мъти 3 седмици - да го снесе сега :))))

"Следващият президент на България! Най-достойният мъж." "Влюбена" госпожо / це, вие очевидно си мислите с вулвата! Вие сте нагледен пример защо България е на последно място в Европа - поради вопиющата простащина на населението...

Не съм адвокат на влюбената, но каква визуална разлика виждаш между ББ и АП? И двамата са с мутрести физиономии, т.е. еднакво грозни. А за другото - ще цитирам един техен тренер, който преди време каза в директно предаване по тв, че "АП превъзхожда и интелектуално, и в спорта ББ". Само дето последният имал повече амбиции. Е, видяхме ги тия амбиции напоследък колко са болнави. Иначе предпочитам и двамата да се явяват по тв в друго амплоа, а не като управляващ и кандидат-управляващ.

Да бе, щото като се разхождам по улиците все красавци срещам...Мутрести били. Интересно ти дали го докарваш като Брад Пит?

Шльоко, ти къв си да да даваш квалификации кой къв е? На всяка манджа мерудия си. Пий си там шльоковицата и си глей работата. И си барай отвреме навреме оная работа, че съвсем ще увехне. От такива пияндета няма управия в България.

Доживяхме и това - две мутри и бивши милиционери публично да се хвалят един друг - свялали си шапки, единият бил победил другият ... пълен мрак ! И просташката част от народа седи на шише ракия, гледа чалга на плоските телевизори, купени на кредит и слуша по новините двете мутри как си разменят комплименти ... Гадна държава сме - прост народ, управляван от алчни милиционери - повръща ми се !

A теб те чета по форумите!!!! Какво стане, та ще повръщаш сега! Гласувай си за Борисов! Твой аналог е, май! Този път ще гласуваме, но не за Освободителя Крали Марко! До изборите, ще му светне светилото....

пуснаха един престъпник/комунистическо протеже/ на свобода, НО! идва ВИДОВДЕН.

Когато дойде Видовден, ама истинският Видовден, ти ще си първият който ще изгърми !

...изглежда умен човек, с визия... и гледа към небето...

Ще ни го съобщите ли още от сега, или кой гогото, да избира....!!!

Ами направете му паметник, като в Германия-Това вещае един нов "пророк", Октоподът оракул Паул.

Ако беше изпаднал в крайности да си мъртъв вече. Гоце ти плати за скандалчето със записите, като раздаде телефонното си правосъдие. Викам на есен с песен и двамата в Преник. Вземете и Яне, че има нужда да се лекуват нервите.

"Ако беше изпаднал в крайности да си мъртъв вече." Ооо, това си е признание кво прай бат Бойко с противниците си.