Борисов: Пример сме в ЕС за борба с контрабандата с цигари

Приходите за януари от бюджета на горивата са с 12% ръст. Контрабандата на цигари е под 6%. За пример сме в ЕС с борбата срещу цигарената контрабанда.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Пример сме в ЕС за борба с контрабандата с цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли Рюте и немците нещо не ти вярват много, другарю-господин Народен Вожд Винету? Дали пък не са и те "лош мат'рял"?

БОКО, по ул. "Н. Габровски" в старата столица няма да обръщате контейнери, а само ще ЗАРЕЖДАТЕ- ЦЕЦО!

ние сме пример за това какво не трябва да се прави и какво не трябва да се говори, но все тая

баш контрабандистите останаха :)

Ха Ха Ха

Дотук добре, ама на първо място по рак заради пушенето - изберете сами.

имам едни комшийки вечно димят като невидели

Досега бяхме "най-зеленото правителство". Сега сме първи по борба с контрабандата на цигари... Дето викало макето:"Хвалете ме у'ста, оти ке ви посе'рам..."

Ние можем да сме пример само по кражба и корупция на най високо ниво. шмеркел и юнкер май захлебиха от нас ,затова не са ни изритали от ЕС.

Добре ,че и на него дните са проброени на тази земя...

много лошо гледа, друг смешник ли се появи на брюкселския еврохоризонт? Много съм любопитен, корифеите психолози да се произнесат, как да тълкуваме всичко показано на тази снимка, буквално всичко.

Почти е докарал олигофренското изражение на кремлевското джудже

Рови в боклука за кутии от цигари ли???

Нема контрабанда

Пинокио, ако имаше как да те види татко ти Джепето, с пълно право щеше да се срамува от теб.

това ли е нивотто на ЕС срамувам се, че съм българка,че съм част от Европа -корупция,лъжи ...

За друго си пример ти.

Ей, пуяко, престани да лъжеш, а остави някой друг да те похвали, ама то няма за какво, бахти и наглеца си.

Боко Мутрата разгонва контрабандистите на цигари, за да не конкурират...неговите. Толкова е алчен, че преди няколко години намали и легалния лимит за пренасяне на цигари за лични нужди през границата - от 2 стека до 2 кутии.

Най-лъжливият в ЕС е Биби. Той изведе България на нови висоти по корупция, по неграмотност, по бедност, по смъртност и по правосъдие. Благодарим ти Биби за видимите резултати.

Царе сме на демагогията! Вчера създадохме и толерирахме контрабандата, а днес се борим с нея! Егати двуличниците комунисто-ГЕРБерасти!

Не ми разправяй глупости ами кажи на Българите какво прави Московски в петък от 12 на обяд в Боровец да не би да е в грип на ваканция

Прав си човече, сложих ти +, но жалко за детенцето, а и Московски не вярвам че е добре!

А и защо не подсъдим за убийство по непредпазливост. Има ли книжка за моторна шейна? Има ли право да вози малко дете? Обезопасено ли е било детето, със подобни колани и седалки, като в МПС? Убийството си е убийство, дори да е на собствено дете.

"Контрабандата на цигари е под 6 процента" - Изглежда съм прекалено глупава и не мога да разбера какво трябва да означава тази статистика- 6 процента от какво,спрямо какво,спрямо кога?

Как спрямо коя - спрямо другата кофа на ъгъла.

Сме първи в ЕС по детска престъпност и геноцид на деца в домове за отглеждане. Сме първи в ЕС по избиване на възрастни жени и мъже по домовете им от 50-то лв. слуги на властта от гетата основен донор на партии като ГЕРБ! Имали държава в ЕС да прати отряд за борба срещу тероризма да лови стара жена и синът и 52 годишен без досие в домът им по тъмни доби. С теливизионен екип за да снима държавния подвиг и тези барети да изстрелят над 500 патрона по семейството му, да загубят човек и да рапортуват, че са срещнали отпор. Има ли в ЕС полицаи да избиват момичета от народа с държавните си пистолети, ей така за добър ден... Борисов се хвали, че си спрял контрабандните цигари, защото оставил отворена държавната информационна система и всеки може да заличи каквато си иска контрабанда за партийни и лични цели... Браво Бойко! Умен си!

Ау,ти да видиш,ам чи как няма да е... ,тя работата е ясна,не ни баламосвай бе,тарикат селски,и на твоите овце понякога им идва до гуша от тебе...та да си дойдем на думата-нали всичко през тебе минава и дет се вика -си има цена,кво са прайш на слънчасал...

ЕДНА "ПАРТИЯ", ЕДИН "РЪКОВОДИТЕЛ", ЕДИН "ПАРЛАМЕНТ", ЕДНО "ПРАВИТЕЛСТВО" .... и всички ТЕ ЗАЕДНО .... СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ... това няма да завърши добре?!

еЙ това беше вица на месеца!

ООООО, НЯМАТ КРАЙ ИЗГАГАЦИИТЕ МУ. ТЪКМО СМЕ СИ КАЗАЛИ,ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЕ-МОЖЕ И НОВИ ИЗЦЕПКИ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ДА СПРЕ ДА СЕ ДЕРЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ВЕЧЕ ЖЪЛТОТО...

ПО-ГОЛЯМ ПРИМЕР ЗА НАГЛОСТ....ЗДРАВЕ МУ КАЖИ...БОЖЕ,КОЛКО НАПОМНЯ БАЙ ГАНЬО. БОЙ В ГЪРДИТЕ И ПЪЧЕНЕ.ГОЛЯМО ПЪЧЕНЕ, ГОЛ НАРОД

А, бате Гойко яко сецка от лулата на мира...

БОРИСОВ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ПРИМЕР ЗА ПРИМИТИВИЗЪМ И ПРОСТОТИЯ.МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИМЕР ЗА МАГАРИИ И НАГЛОСТ .МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК САМО С ЕДНА ПРОЧЕТЕНА КНИГА СЕ СТАВА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ. Е, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

ТОЗИ ОСВИНЕН ОТ СУДЖУЦИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ЗА КАРЛУКОВО, НЕ МИСЛИТЕ ЛИ?

НЕДОЧЕЛИТЕ МУТРИ ТОЛКОВА МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ.КОГАТО ГО ЧУХ ТОВА ЗА КОФИТЕ СЕ ХИЛИХ С ГЛАС, НЕ МОЖЕШ ДА ПОВЯРВАМ...ЧУДЯ СЕ ТИКВАТА ЗА ТОЛКОВА ИДИОТИ ЛИ НИ ВЗЕМА, ЧЕ ГИ РЪСИ ТИЯ ПРОСТОТИИ

Борисов- пример за примитивен премиер.

НА КОГО ГИ РАЗПРАВЯШ ТИЯ И КОЙ ПЪК ТИ ВЯРВА. ДРЪН-ДРЪН. БЛЯ-БЛЯ.ПРОСТОТИИ, ЛАКАРДИИ

АКО КАЗВАШ,ЧЕСИ ДЕМОКРАТ, ТОВА НЕ ТЕ ПРАВИ ДЕМОКРАТ. ТИЯ ЛАКАРДИИ НА ТИКВАТА МИ ПРИЛИЧАТ НА РАБОТАТА НА ПОПА:СЛУШАЙ МЕ КАКВО ТИ ГОВОРЯ, НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВИ ГИ ВЪРША. НАГЛЕЦ. ПРОДЪЛЖАВА ДА НАГЛЕЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ВСЕ ПОВЕЧЕ. СРАМ МЕ Е ДА Я СЛУШАМ ТАЗИ МУТРА

Тате викаше-внимавай сине, колко по голяма уста отваряш, толкова повече затъваш в калта. Та и наш, "да се свети името му", Боко, тъй! Марш към кофите, бре, кьопек!

КАК СА МУ ДЪРПАЛИ УШИТЕ :-) УБЕДИТЕЛНО ОМЪРЛУШЕН, ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕУБЕДИТЕЛНО АНТИКОРУМПИРАН;-))

Боко лаладжията. Няма нито едни човек арестуван за контрабанда. Не осъден, арестуван няма.

А защо не кажете колко лош пример сме за корупция на всички институционални нива! За това,че законите в България не работят в полза на обикновения гражданин,че няма работища съдебна система,МВР и т.н?

ТОЧНО ОТ ТАКАВА КОНТРАБАНДА ! ПОСЛЕ КОНТРАБАНДИРАХТЕ С ДЕЛЯНЧО БУЛГАРТАБАК !!!! ИНТЕРЕСНА АМНЕЗИЯ ВИНЕТУ !!!

Страхотно,а пък осигуровките са бая нагоре от 1-ви,но всичко е точно. Но си чакаме за чакалнята,браво.

съществуващите мрежи за контрабанда на цигари, възлизаща на десетки контейнери месечно, като всеки контейнер носи печалба от 1,1 млн. евро. Западните партньори засекли трафика и факта, че той преминава през България, където логистиката се осигурявала от малки, специално селекционирани за целта компании.

Връо сме.

Социологическо проучване: Количеството на изтритите постове, както и съдържанието на преобладаващата част от другите, са показателни за "огромната любов" на представителите на лошия материал към Божествения и неговото обкръжение.

СРАМ МЕ Е ДА ВИ СЛУШАМ Г-Н БОРИСОВ. КОКИЧЕТА.... МИНИСТРИ.... БРОИТЕ КУТИИТЕ ОТ БОКЛУКА .... СРАМ ..... СРАМ И ПРОСТОТИЯ

които са над 1 милион гласували за него и шайката му търтеи и лапачи. Затова дълго време няма да се оправи бг. То затова над половината народец е беден, ама пак гласува за хора спъващи развитието

искаш информация за контрабандата ли... ето ти златна мина.. Всички Ремаркета на фирма БИОМЕТ имат направени Тайници в предната част. Тази фирма кара основно за Англия..(защо ли..).. Това са стотици ремаркета, безкрайна Контрабанда и абсолютен Държавен Канал.. айде сега Прокуратурата да се Самосезира.. Ремаркетата се продават на старо и всеки може да провери, че наистина така са 'оборудвани' ... Бойкооо..всеки народ като го мъчат много дълго време управниците му, накрая избива 'елита' и почва отначало...

Дерзай ! Щом си вЕрвш ! Ама ако по-малко гластност даваш на тъпните си - по-малко жалък ще си !

Народът е казал "много хубаво не е на хубаво".Така е и с това изказване.Ако бяхме такива отличници в граничния контрол,то пъпрво щяхме отдавна да сме в Шенген,второ- щяха да ни хвалят вестници като "Гардиън" ,Монд" и Ди Цайт"/а на не да се хвалим самчи/ и трето-статистиката на съда и прокуратурата щеше да е пълна с осъдителни Присъди по дела за контрабанда/чл.242 от НК/.Нищо от горните три условия не е изпълнено.Значи не сме такива отличници,за каквито се мислим.Една контрабанда става такава , когато влезе в сила Присъда за престъпление по чл.242 от НК.Преди това не е никаква контрабанда, а са само детски песнички за наивници.