Бойко Борисов прописа и в Туитър

Бившият премиер Бойко Борисов си направи профил в Туитър, дни след като профилът му във Фейсбук бе хакнат.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов прописа и в Туитър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боце, "Туитнахте" ли си с "Първата" дама?

ПЕТРОВ, ТИ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ,БРАВО ОТ БОЙКО ЛИ СЕ НАУЧИ?

Като чета коментарите по-долу , разбирам че цялото червено "войнство" е впрегнато в яко плюене и неистова омраза. Позитано,вземете починете малко.

"Днес Бойко Борисов вече пика" Ако ми изтриете коментара, като обидна квалификация, значи признавате, че Б.Б. прави обидни изявления!

КАКЪВ ПОГЛЕД. СЪЩО КАТО БЕН ТЪРПИН. ТЕБЕ ГЛЕДА ,МЕНЕ ВИЖДА.

Ще нападнат ГУГЛЕ-то да разберат кой е тоя Бен Тъпин от времето на дядовите им.

НАЙ-НАКРАЯ, СЕ ОБЛЕКЧИХ, ЩОМ МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ И НА ДРУГИ МЕСТА //АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ МОЙТА "МАДАМА" Е ЕДИНСТВЕНА//

Г-н 420,не всички хора могат да се бият.това го правят само простаците.като кмет каза,че който иска да се бие да отиде в кабинета Му.отиде Христоско кой беше от ОС -София ли, или от топлофикация БОЙКО му ударил един шамар и оня си признал всичко/питайте Бареков/. тогава имаше няколко човека които бяха готови да отидат в кабинета Му,или даже да се срещнат на улицата ,но "големият каратек" се скри като сурикат и повече не се появи на разбойното поле. той може да се бие само с Доган или Станишев, но се уплаши от Корнелия Нинова когато го покани да излезе в коридора да се оправят като мъже. абсолютен ПЪЗЛЬО.

Хм, чудя се колко от форум смелчаците биха му казали Тиква насаме и без свидетели :) Тука е лесно да сме големи, когато обаче нещата опрат до истинския живот изведнъж разни смешници печелят вотове. И да не е интелектуален титан, но това мога да му го кажа и даже няма да се обиди. Просто защото не би го е разбрал :) Обиждайки опонента, всъщност се опитваме да си вдъхнем смелост и увереност. Някак си мен това ме сблъсква с въпроса, като е толкова прост защо ми беше управител...

Само да попитам всичките тия възмутени сънародници. Като е толкова прост, това какво говори за хората, които управлява? Демек нас. Аз се махнах още докато управляваше той. Сега шансовете да се върна са още по-малки. И ще гласувам. Имам това право и ще го правя докато мога. Поне докато не върна паспорта. Нацията се чисти от 23 години от предатели като мен и все не можете да се изчистите. Все намирате още врагове с партиен билет. Никой не ни е виновен на българите. Ние сме тия дето гледаме да не си разваляме рахатлъка и ако може друг да свърши гадната работа. Пък някой заради едната идея или принцип да е против нещо несправедливо ни е съвсем непонятно... Защото дълбоко в себе си всички знаем, че келепира е най-голямата далавера. И "къв е тоя дето ми се прави на светец?!?" И той нещо крие. Пък когато някой ни каже нещо гадно за него, най-хубаво ни става. "Ето, знаех си!" А сега да се връщам, че чиниите ще ме заринат ;) Приятен ден и на Вас.

Баце, ша ме научиш ли и мене да пиша, ама така като тебе да е.

Направих си труда да му посетя фейсбук страницата, докато все още я имаше. Това там няма как да го е писал той... Абсурд! Бас че даже не може да се "лог-не" сам. Пълен нещастник.

защо само ББ трябва да е в раета- не тси ограби заводи ткзс апк банки пирамиди имоти Кои остави народа на произвола-слабоумието на бкп струва скьпо

Появи се нов писател ,по-велик и от Пишурката.

ХЕЙ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ! НЕКА ВСЕКИ КАЖЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, А ТЕ НА ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДА ИЗЛЯЗАТ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ , ЧЕ ПОВЕЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ! УПРАВЛЯВАТ НИ УНИКАЛНИ ИЗРОДИ! ХОРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА - И ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ. ПОМАГАЙТЕ. ЗНАМ , ЧЕ Е ЗЛЕ В ПРИ ВАС , НО МОЖЕ ПО-НАДОЛУ ДА СТИГНЕТЕ. ПОВЯРВАЙТЕ. ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИМ НЕЩАТА КАРДИНАЛНО ! ОСТАВКА !!!!

Интересно какво ли пише там - някой чел ли е? Макар че мога да предположа - Станишев, магистрали, Тройната, лентички, Станишев, Костов, Доган, Тройната, асфалт, милиарди, Станишев, новата тройна, всички останали са виновни - но не и аз, Станишев...просто не вярвам, че има потенциала да смени плочата...

Грешка-Туитър прописа чрез Бойко

БОЙКО БАРИСОВ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ И РЕГИСТРАЦИЯ В ЕЛМАЗ.КОМ;ГЕПИ МЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ.КАТО КАТЕГОРИЯ ЩЕ МУ ОТИВА "АКТИВНО ТЪРСЕЩ".

Не го пускайте извън границата.парите ги няма,Но тоюй е тука !

Стига,Баста,Това,че ги хулим им става по-добре-и дори се кефят.А ние?Организирате си ,обединете се.!Знаете,че всички те са не лъгали и гаврели.Напр. Мото на митингите: Искаме власт от народа за народа.Която "партия ни подкрепи" Да вземе 10 " % Ние сме останалите 90 " "Българи,цигани ,турци или с една дума Човеци !

Сакото му стои добре, но на мен по ми допада с трикотажната фланелка на раета. Единствената ми забележка е, че раетата трябва да са вертикални и панталоните да са със същия десен. Така ще свикне с новите одежди и няма да се стресира, когато се преоблече в Централния.

Абе и по Армани ще го приемат в отделението. Няма да го върнат я

Я тоа завърши основно.Бързоразвиващ се.

Не го пускайте извън границата.парите ги няма,Но тоюй е тука !

Новината: Бойко Борисов прописа в Туитър. Извода: Значи, ВСЕ НЯКОЙ Е УСПЯЛ ДА ГО НАУЧИ ДА ПИШЕ - поздравления за сизифовския труд! !ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!: Никой ДА НЕ СЕ И ОПИТВА ДА ГО УЧИ ДА ЧЕТЕ, защото ако успее веднага автоматично ще бъде подведен под отговорност за предумишлено убийство (екс-премиера като прочете само част от мненията на хората за себе си, сам ще се гръмне). А за протестиращите мислите ли - ПОСЛЕ КОЙ ЩЕ ОСРЕБРЯВА ПРИСЪСТВИЕТО, А?

Поредната световна "новина" - Предишния премиер на България достигна седем годишните по знания за влизане в мрежата...

Да ,амо он ис зна е за трите милядчета ? Да не му преседнат ?

Трябва да си невероятен гьон-сурат за да позволиш с поведението си да омаскаряват покойната ти майка хиляди блогъри ежедневно! На мястото на този урод, уважавайки паметта на майка си, бих се скрил в миша дупка! Но Боци Тиквата очевидно предпочита да го псуват всеки ден, но да него забравят случайно! На такъв екземпляр му викам политически покойник!

Както е тръгнало, след известно време може да пропише и стихове в панделата!!!

УРРА ,БОКО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ПИШЕ. ДАВАМ 5 ЛЕВА ЗА ПАМЕТНИК НА ВЕЛИКИЯ ПРОСВЕТИТЕЛ ТИКВИЧКА. МАЛЕЙЙ СМЯХ .И АЗ ЩЕ ПРОПИША . УРАААА....

А email научи ли се да пуска?

оффф умряха от глад и скука на Бойко неуките любовници и се почудиха как да го цоцат. Поне да си беше наел някое умно момиче ами то тази елементарна Ина Пелева, бивша подлога в ТВ7

Да си чул или видял в бейзболен отбор да наемат шахматист?

Боце, спри и се прегледай, че тази твоя жажда за внимание е вече болестно състояние.

Има ли значение за една тиква дали ще е в градината на Туитър, или в тази на Фейсбук? Тиквата си е тиква, където и да е.

Стига,Баста,Това,че ги хулим им става по-добре-и дори се кефят.А ние?Организирате си ,обединете се.!Знаетете,че всички те са не лъгали и гаврели.Напр. МЧото на митингите: Искаме власт от народа за народа.Която "партия ни подкрепи" Да вземе 10 " % Ние сме останалите 90 " "Българи,цигани ,турци или с една дума Човеци !

ебаси картофа,да видим там колко ще се задържи

Като влизам сутрин в банята ме е страх като пусна водата Бойко да не потече от душа.

Точно, ама много точно казано! И аз така! Но трябва да добавя, че имам опасения, че може и да се появяви от клозетното казанче или клозетната чиния, а вечер като се стъмни - току виж изпълзял и от някое осветително тяло!Аман !

Какъв профил,какво писане на Бойко на челото му пише,че не знае как се пуска и спира компютър,камо ли от кирилица на латиница да превключи

Анекдот: Ако не умееш да рисуваш - ставаш фотограф, ако не можеш да свириш на музикални инструменти - ставаш DJ, ако не можеш да пееш - ставаш рапър, АКО НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ - СТАВАШ БЛОГЪР, ако нищо не можеш - ставаш политик! Логичен извод: Ако и за политик не ставаш - няма начин инициалите ти да не са са: б. м. б.;-)

Най смирено моля да бъда извинен от всеки, чиито инициали са Б. М. Б., но: - титлите пред името му не започват с генерал - доктор(което в конкретния случай звучи като тенекеджия - неврохирург). - не е бил премиер мин. на БЪЛГАРИЯ. - не е "единствения антикомунист" на света, запазил си ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ ОТ БКП. - не си е направи профил в Туитър вчера.

ГОТИНО ;-)

Държавата е обрана от мафии и обръчи БСП-ДС-БПС и страната е последна в ЕС и мафията си има държава, а подлогите хулят Б.Б. а от къде дойде това: Магистрала Люлин вместо да върнем 110милн евро, Цяла Магистрала до морето строена 40год. и да Крадат, Морето с пречиствателни вместо фекали, За Варна първия у нас Циклотрон, Цените на газа минус 20% вместо прекупваци с +10%, Мобилни оператори регламент и - Убитите по пътищата - 50%, Такса за ВЕИ от стари договори и ликвидиране увеличението на тока, Намаление ДДС в туризма Забрана на тютюнопушенето на закрито... Има още толкова ...! Това и...при Световнакриза, КАКВО има за страната отСер гей?

Хааа, събудиха се и на Пашата писателите. Май всички сте такива, обичате да пишете, но не обичате да четете. Много си прав - магистрала Тракия беше строена 40 години. По времето на ГЕРБ откриха 40 км от 400, от Нова Загора до Карнобат, при това с уредено финансиране, ама Бойко й вика "мойта магистрала". Не, че някога нещо е построил, просто е откраднал. На това му се вика класическото "С чужда пита, помен прави." За Варна не знам много, но знам, че там особено силно го обичат. За Люлин, не знам колко километра са откркрили, но със сигурност са ги построили други, и то пак с осигурено финансиране от предишни правителства. Световната криза е само в главите на тия дето непрекъснато се оправдават я с Тройната ламя, я с международдното положение, я с турците, но ако ги питаш за кризата и дефиниция не могат да ти дадат. От макроикономиката са прочели само заглавието на учебника ама ти дават акъл каква била "макрорамката" - пълни безхаберници, сравнете показателите на България в таблиците на Евростат преди и след управленеито на Борисов и тогава ми говорете за "успехи", нагли бездарници. При това сравнително по отношение на другите страни в Европа - ама "световната криза" явно ни удари само нас. Убитите по пътищата може и да са намалели с 50%, но пътуванията и изминатите км със сигурност са намалели повече от 10 пъти при тия цени и тая безработица. Като пишеш глупости добре е преди това да се запознаеш с фактите.

Най-лесно е да се сравнят отчетите на търговците на горива преди и след управлението на ГЕРБ. Не разбирам наглостта на пишещия глупости само по отношение на енергетиката и цените на електроенергията. При 3 пъти намалено потребление, цените скачат с по 12% средно всяка година от управлението на ГЕРБ и на шофьора на Пашата в ЧЕЗ. А какво да кажем за останалите постижения - в спорта - пълна излагация въпреки рекордно похарчените (ограбени) средства за подготовка, в администрацията - ако има някой с диплома то е от унивесритет в Катар или Украйна, нарицателното Калинка беше измислено за щерката на шефа на пожарната в София и личен приятел на доносника Буда. Масово подслушване и терор на всеки бизнес, който носи някакви доходи. Неграмотно законодателство, с автор титана на монтанската правна школа с фалшива диплома ИФ. РЕкет на всички нива, предимно от администрацията и т.н. Малко ги позабравихме подвизите на вожда. Е, в класацията за най-стар професионален футболист картотекиран някога от УЕФА няма кой да го бие и по простотия също.... за малко да стане и футболист на годината, ама що се отказа и до сега не мога да разбера, щеше да му отива... като на свинче звънче.

Стига,Баста,Това,че ги хулим им става по-добре-и дори се кефят.А ние?Организирате си ,обединете се.!Знаете,че всички те са не лъгали и гаврели.Напр. Мото на митингите: Искаме власт от народа за народа.Която "партия ни подкрепи" Да вземе 10 " % Ние сме останалите 90 " "Българи,цигани ,турци или с една дума Човеци !

След партията БАСТА, направена от бивши тиквета, е добре да направим и партия iСиктир, и всички да се запишем в нея! Хем ще е модерно като Туитър, хем ще сиктиросаме тоя уличен гамен, издигнал се до нивото на посредствена мутра и сложен за премиер!

На тази "мутра",Станишев може най-много да му носи "топките" на тенис корта.

Да си беше останал на корта, за кво му беше да прахоса цяла България и да ни вкара в 5-ия свят.

Ай сиктир бе другарю старшина то както върви скоро и личен меил може да извадиш .

Я, две страници коментари само осмиващи другарят Борисов! Какво стана с пламенните защитници на единствения "антикомунист"? Явно наистина са ги наели да му пишат във фейсбука и туитъра. Направо не мога да повярвам колко е чистичко тук!

Те платените поне знаят защо пишат тук.

Добре, че тоя е фен само на Винету! Ако беше фен на Трите Хикса, и да вземе да набие някой профил в ХХХ страница... Леле мале... И чука някой пубер в гуглето: "Олд Матуре Сех", а там се появява профилът на другаря Бойко Борисов!

Хаха, това беше много добро! На тоя пубер така ще му спадне, че няма да му стане дълго време, че и кошмари ще сънува! А ако пък цъфне тиква в компания на цецка и фидоска, тогава вече не знам!

Уважаеми форумци, имам конструктивно предложение. Както знаем Борисов е герой от телевизора. Показват го по телевизора и значи него го има. Обръщаме му внимание и значи той е важен. Предлагам да го забравим, да не коментираме неговите простотии и той ще потъне там откъдето изплува. Телевизора няма да се интересува от Борисов, ако ние не се интересуваме от него. Убий простака с мълчание.

Ами то хубаво като идея, ама като го няма ББ после с какво ще се занимават форумните тролове? Скучно ще им е. Така, че тя зависимостта е двупосочна. Виж к'во става 410 поста по тази тема - ББ "храни" дира и другите медии.

Не съдете дира - "Бойко е прописал" Само по себе си е новина :) Никой никога не и мечтал това да се случи... И. О чудо !

Пиши, Бойко, пиши, ама така с подробности, къде ходиш, в колко часа, в кой ресторант вечеряш с Цветиту, кога от колко часа си на мачле, пиши подробно, щото на 10 септември излизам от затвора и нали знаеш, че искам да се видим!

Мутра - писател, мутра - не читател.

. Да се държат хората в неведение, като се култивира посредственост.С това се гарантира хората да не са в състояние да разберат техниките и методите, използвани, за да бъдат контролирани против волята си. Качеството на образованието, предоставяно на по-нисшите класи на обществото, трябва да е толкова оскъдно и посредствено, за да може невежеството, което разделя по-нисшите класи на обществото от върхушката, да остане на такова ниво, което нисшите класи да не могат да преодолеят.

Че е прописал, е добре. Ако започне и да чете, ще е отлично...

А ако можеше и да вникне в това, което пишат хората занегоооо?????

Конгратюлейшън, дженерал!

Много им дойде на КОМУНЕТАТА. ..." Не може един човек с претенции на държавен мъж, политик, депутат и бивш премиер да държи такъв ГАМЕНСКИ език! Нито публично, нито дори в частен разговор. Това само по себе си красноречиво говори за умствения му багаж, за възпитанието и манталитета му - а те са под всякаква критика! Да не говорим, че тези8 комунета дълго време са били неговата политическа компания. ДАли и тогава в очите на работодателя си Тодор Живков пак ги е наричал така? ГАМЕН !

Стига,Баста,Това,че ги хулим им става по-добре-и дори се кефят.А ние?Организирате си ,обединете се.!Знаете,че всички те са не лъгали и гаврели.Напр. Мото на митингите: Искаме власт от народа за народа.Която "партия ни подкрепи" Да вземе 10 " % Ние сме останалите 90 " "Българи,цигани ,турци или с една дума Човеци !