Първа дама и Борисов откриха реконструираната ”Трапезица”

Мехрибан Алиева, първа дама на Азербайджан, и премиерът Бойко Борисов откриха социализираната и реконструирана крепост "Трапезица" във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Първа дама и Борисов откриха реконструираната ”Трапезица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕСТИТ НИ ПАРЗНИК! Още празнуваме! Кой каквото ще да казва, НО: Бате Бойко, кавалер от класа! И в ЕС и при първата дама на Азърбейджан. Да не му е уроки!:) Днес никой не знае колко точно сме зависими, за независими не става и дума. НО С БОГА НАПРЕД, АМИН!

какво ли е да работиш МОПДЕРАТОР? идва от МОП ДЕРА ТОР МОП - Парцал с дръжка, ДЕРА - глагол Дера, ТОР - Гов.на ОДА ЗА МОПДЕРАТОРА МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, тук да трия имам власт. Сутрин рано като стана, бързам МОП-а да захвана. И от нощните гов.на, не оставям ни следа. На умниците не спали, дет'са форума ос.ра.ли, аз устите ще запуша, Тор-а, ми дойде до гуша. Цял ден с МОП-а да вилнея, от дете за туй копнея. МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, май съм пълен пи.ди.Прас.

Всичко е наред, когато има хора с добронамерени идеи да подпомагат нашите исторически ценности. Ето, първата дама на Азербайджан дава добър пример със спонсорирането на Трапезица. Но, лошо впечатление прави неистовото желание на нашия премиер да налита и да се целува с всеки, който види у нас или в чужбина. С Меркел, ОК, но тази г-жа Алиева е мюсюлманка - по техните традиции е недопустимо да ти налитат и да те гушкат и целуват чужди мъже. Няма ли съветници в МС, та да дадат акъл в подобни ситуации? Знае се, че има огромно значение как се ръкуваш, какво казваш, какви маниери демонстрираш и т.н., когато срещаш различни ВИП от различни националности. Ето, това липсва на нашите властимащи. Но, тука е така!!!

Оооо, тази се изтупала като американка. А иначе ще налагат ислямските "ценности" на белите хора в Европа.

много е готина тая милфка готов съм да й оближа краката и да мастурбирам скимтящо подмокрен душейки потта на подмишницата и/ дада

някой платен от Драгалевци "администратор" или "модератор" е изтрил коментара ми за мангалите от Драгалевци. Иван, Радан и другата циганска сган, сипят помия тук и там. От Сосоидни боклуци аман.!

той се нагърбва и поема отговорност , другите все се криеха зад "колектива", все някой гласува и тогава се приема и ръцете им са чисти. гадняри са, а той е ясен, което не е маловажно, прост умен просто е ясен не се върти като мекере

Цели сте се изгорили и пак не се научихте да духате...

оставете човека ве, дейба вашта мама ко искате от него. не виждате ли че с него поне до момента дълга не ни е нараснал. евреопейците пак реват че наши разбойнически фирми ги крадат, ама поне след реването се прави замазване на положението. предишните нагло отричаха и крадяха идиотски направо от народа. сега ако и ктб осъди, наистина ще е "бойко борисов-финансиста"

Как да не е нарастнал бе? Едни 16 млрд ей така м/у другото нищо ли са?

Велик политик е Борисов! Нищо общо с останалата сган нарекла се политици! За това българите слушат всяка негова дума и гласуват за ГЕРБ! Кой да слушаме? Врачанската селянка Корнелия ,или пощенския и гълъб дезертьора Радев?!

Слушай бойковите бежанци и циганите - утре те ще управляват.

Личи си, че сте поданик, т.е. лакей а не гражданин...

освен снимки на "великия" няма ли все пак да покажете и Трапезица как са я реконструирали, този го гледаме по цял ден навсякъде, запомнили ли сме го... Голяма мафиотска държава станахме.

Ос.рано по чалгаджийски. Ти какво очакваш.

Пихме, пяхме буйни пусни, и, като се събудихме... ха, България опасана с бодили и ограда, и чуждите самолети порят небето! Ив. Тотев , поет от Коматьово Хр. Ботев поета, е от Калофер

И какво е сега това заглавие? Реших че са били Бокич и Плевнелиев...

jingiby

Добра инициатива. Азерският нефт и газ са потенциална възможност за диверсификация у нас и добрите ни отношения с тях с Азербайджан са полезни за България. Иначе, Кавказ и Балканите са примери за горящи бурета с барут...

Зщо плащам данъци ??? Социализирана крепост.... Боже колко глупост има по този свят.... Няма такава простотия !

Един народ, две държави.

атака путкинисти всичко хубаво което става в България да бъде оплюто веднага за какво ви плащат бе

представям си как са си говорили на руски с Мелиха и преводачите .. било е голямо шоу..

Комедията Българан е галант

На тая първа дама свекър и Гайдар Алиев беше пожизнен президент допреди десетина години, след него мъжът и пое властта по наследство. Явно тоя вид демокрация на Боце му харесва, той вече има внуче на 2-3 години, след някоя и друга годинка може би си прави сметка да му сдаде властта по наследство и да основе нова династия по примера на братски Азербайджан.

Бойко вози внука на хеликоптер от София за Евксиноград. Вдига детето към илюминатора и му казва: - Гледай, гледай! Некои му бикат бащин край, ама това е твоята дедовия, дето ще ти я оставя...

Бат Бойко звучи като миска на конкурс - "искам да има световен мир и да няма бедност". Ами като искаш, говори с бат Барак и с който там му стане наследник. Не че това ще промени нещо, ама се пробвай все пак.

Много му е ниско нивото на Бойко щом му пращат първата дама. Президентът на Азербайджан се подиграва с него. Не се ли усеща? Изпънал се е като фелдфебел и изглежда доволен, защото няма нищо общ с дипломатическия етикет. Срам!

Пращат му дами защото го смятат за пут..., а той е тиква. Ирония на съдбата.

Pesh0

А не е ли подигравка , да приемаме пари от азарбайджан ??????? Докато депутатите ни плюскат като прасета и САЩ и Русия ни точат като кифла , кредитна карта ?

Много красива жена! Браво ! Направо си е MILF

Тези първи дами защо ходят без мъжете си ? Къде кмета на Симитли Апостол и Президента на Азербеджан ? Въпрос : Как двете Дами от снимката ще станат Три дами ? Като присъединят Плевнелиев бе !!

Като прочетох с първата дама и се усетих, че имаме егати и държавниците! Един няма със здрава връзка. Те собственият си живот не могат да вкарат в ред, иначе народа тръгнали да ръководят. Не на празно има почетен пост "първа дама". Това показва, че президента има здраво семейство и подкрепа зад гърба си. Показва, че има някой, който да се намеси в ситуации, когато съветници не биха били от полза. А нашите, к'во? Не стига, че изпоразведени, ами и децата им до едно из запада пръснати. Кой учи, кой работи и кой само пръска парите на мама и на тати. Но иначе нашите да стоят в България и да учат с малцинствата, които само пречат на учебният процес. С пример се ръководи, не с назидание и сила!

Е ти какъв пример чакаш от един лъжлив мутро-пожарникар?

Като прочетох "първа дама" и си помислих веднага за Плевнята, като видях снимката реших, че последния най-после си е направил операция за смяна на пола!

...Първа дама и Борисов откриха реконструираната Трапезица.... ---- еи това е цялата ни история и цялата ни политика! бутафория, измишльотини, творение на болни мозъци на архитекти, историци, политици и т.н.... и некои се гордеят с това! а иначе всички плащаме за тези лъжи! гръмни мавзолея, (защото е истинска история) построи измишльотина, защото е фантасмагория!!!!

Някаква далавера се гласи с тея азери ама ще се разбере в последствие.

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е верно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов.

Тиквата да се беше поне избръснал. Можеше и да го огрее тази нощ и да лиже.

Нека не разводняваме излишно нещата. Нека приемем статията така, както ни е поднесена.. България и Азербейджан наистина може да бъдат много близки страни. И това да бъде от полза за всички. Този жест, да се дават пари за културни паметници на други страни, може да бъде добър пример за подражание. И то по времето, когато някои се опитват да изкарат двете световни религии - християнската и мусюлманската.врагове. Ето че не са такива. Приемам новината и статията като много положителни. Коментарите към нея не коментирам.

Ейййй,че то Мехрибан много хубава ,бе!А,на Бойко да му излезе късмета,да закрепи българо-азербайджанска дружба!

ще му излезе...големио късмет като дойде една група азери и ще го направят него и колибата му у индианка на пълнеж на западната тангента...

Лентичкиииии искам лентичкииии.

Бойко,пита ли дъртата гостенка дали гнусното И мюсулманско племе изнасилват пленените арменци,после им режат главите и се снимат с тях.

Е, само Трапезица не бе откривал нашенеца. Очаквам скоро и Рилският манастир да открие.

Бате Боки,да им го инвестирам и на майката и на щерката,по цел ден ще си сътрудничим за мир и дружба!

гледах този илхам алиев, на нищо не прилича - нашият петел е далеч по мъж, не случаино жената и дъщерята на грозния дицтатор, гледат нашия хубавец в захлас

Борисов и младата Алиева бяха като двойка свенливи влюбени на годеж. Много си личеше химията по между им. Майката и тя явно го харесва, направо да се взимат "младите" пък на масата ще наредим роднина-милиционер, а трите дечица на Лейла ще си играят под магнолиите в Банкя и ще дишат чист въздух докато тате праща газ и нефт на преференциални цени за Бг, а и нали ще се кандидатира за президент, трябва да си намери първа дама. Тази е красива, богата и от сой, с една дума подходяща. :) Хайде горчиво

Паисий, Паисий, жалко за името дето използваш. Недей така, грамотен човек си. НЕФТА от Азърбайджан отива към Грузия. Там има едно пристанище - Супса се нарича. Там има и един буйов терминал през който Грузия изнася над 15 милиона тона нефт.

Мюс.юлмани са извършели най-големия геноцид срещу българския народ, няма как пропагандирането на разбирателство на православните български християни да са в добри отношения с мю.сюлманите. Предците ни са ненавиждали тази религия и ние трябва да я ненавиждаме.

случихме, единия - прецедента го зае.ба собствената му жена, а другия го раздава соло, ама соло, неясно по какви полови и анти причини! Е, заради това ще има такива заглавия!

Въпросът е към кмета на Симитли. Но го е страх да си признае. Мълчи, като комунист на разпит.

Ами кметът е почтен. Каквото било - било помежду им. Нали сме европейци - еврогейци начлело с НЕГО - да му е свато името.

Ей такива са чуждите инвестиции по Боково време.

Забавно. ББ си е глътнал корема - като за пред чужда булка... А може просто повече да са му стегнали бровежилетката де. Ама направо е като петел на плет! :-)

абе не е случаино че и дъщерята и маиката са дошли да се запознаят баце. за него тръпнат всички жени в европа и азия, вижте как само му се усмихва госпожа алиева, в дневник има повече снимки на които и дъщерия и гледа в захлас неговото необръснато и мъжествено лице, и небрежно запасани панталони. а на една снимка като истински жентълмен, е подал ръка на госпожа алиева.

Газ тече като из спукана каца! То не бе от Катар, от Саудитска арабия, от Египет, от необятните ни находища в Черно море, от Румъния, от САЩ втечнен шистов такъв, газовите гиганти на Русия, САЩ и Европа при Борисов , Газпром, Бритиш Петролиум, ОМВ, СОКАР, Ротшилд и пр. и пр. Какво ще правим тоз газ, ще разбием борсите!

Tова го е сънувал и като се е събудил краката му били одвити.

И ад г.за му - симитлийският кмет.