Борисов иска поскъпването на тока да се отложи

Премиерът Бойко Борисов поиска по-широк дебат по формирането на цените на електроенергията и настоя за отлагане на поскъпването с един месец.

Обратно в новината

Коментари - Борисов иска поскъпването на тока да се отложи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нита знъм кво малцинство си, но няма да те издържам нито теб нито пък другите индианци

Голям кърлеж е тоя дебил! Хитър като еднокрака хлебарка.

Добре че е Бащицата, че да ни увеличи тока след 1 месец, а не сега!

На Борисов и шайката престъпници, знаем какви са решенията за тока, но ми е много интиресно защо не се съобщава на обществото, че има отговорни политици в пърламента от Атака които предлагат друго но то не се харесва на колонизаторите. - Партия АТАКА поиска да се замрази цената на тока, но мнозинството в парламента отхвърли предложението на националистите.

призрака от Варна 2013 г., призрака от зимата на народното недоволство ..... го помни кучето хахаха ако падне бая калинки и седерсти ще се разфърчат ще отлетят и нема се върнат .... страх го е

И от запад и от изток империализма ни притиска. Лукойл- с цената на горивата, Щатите с американските централи, ЕС и нашите мошиници с възобновяемите мощности.

... АНЕЩО ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ СЕ Е ОСВИНИЛ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЗА КРАТЪК СРОК, ЗАЩОТО НЕ СЪМ В БГ ДА ГО ВИЖДАМ СВЕКИ ДН , ДЕ>>>>НЯМА М ДУМИ... ЕБЕ ВИ....((((((((((((((((((((

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Кой ви е виновен , НЕК можеше да не допуска ЕРП-тата и да се организират нещата тук в България , а не да се източва 1/2 от БВП към чужди фирми ! Пе--раси, смотани, продажници, крадци !

Бла, бла ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ и прах в очите, кой ли па още вярва на ПОЖАРНИКАРЧЕТО?

От написаното се разбират следните неща: 1. Бизнеса в момента плаща двойно по-ниска такса "общество" от битовите потребители. 2. Колко е сбъркано всичко и колко е прецакан битовия потребител. 3. Тока в България е един от най-скъпите в ЕС за битови потребители. Но това не се ограничава само до цените на тока. Не се разбира на какво основание отново се иска повишение на цените на електроенергията? Това с фалитите е пълна измислица и опити за извиване на ръце. Но да фалират, а държавата да ги национализира. Така ще е още по-добре.

г-н Борисов моята фирма няма да плаща предвидената печалба на енерго-фирмите. почвам да крада и да не плащам данъци. ако някой вдигне и с 0.001% тока. ставам ром и ще си правя каквото искам

Драги българи давате ли си сметка като се вдигне цената с 20 % за промишлеността , каква спирала на инфлация ни чака.Докога ще търпим разни дърти чехски ,австрийски и други изроди да ни разказват играта.Те искат само нагоре и нагоре цената на тока.Това става с блаословията на бащата слънце.Предлагам да си наплюмчи пръстите и да бръкне в контакта за да разбере какво го чака народа.Аман от лъжи рогати.Крайно време е да станем по умни от албанците които изгониха ЧЕЗ от държавата си.Докога ще чакаме да ни дерат кожите.НЕК бил на загуба и иаз съм на загуба но няма кои да ми вдига цената.Българино осъзнай се най-сетне.

За каква демокрация говориме в БГ реге, като политическия ни "елит" е съставен от милиционер-роднина или комунист роднина...ай сиктир бе

Споко Боко, наесен друг ще му бере гайлето!

За след изборите - много хубаво - таман по-скъпия ток през зимата!

ми да, такива неща се правят след местните избори, тогава ще ни го набрулят.

В Унгария тока само ще намалява! Това е изискването към енергийните дружества!

Тежко да си слуга на жадните олигарси ,които нямат насита , нали БББ

Искам да попитам, този мечок ли беше каратист? Много се огоил бре, като лоена топка е станал!

Бат'Бойко иска да се отложи след изборите (ами то всяка година има вече избори!), Аз, обикновенният българин, искам да се намали, а някой си Кирчо Д. иска да не му се пипа нито тока, нито печалбата, защото технологията му в заводите е от средата на миналия век! Предоговаряха някакви договори с американските централи, дето сме им като донори, тецове, вецове, зелени, сини енергии, ветропоказатели - кой им заложи високи изкупни цени и никой не ги проверява???? Енергийна мафия! Сега и на нея ще й ставаме донори! Какъв е този НЕК, дето непрекъснато му се отварят дупки? Да си ги запълни с баластра и асфалт! Мафия! Мафия! Тази комисия КЕРВ нали е независима? Нали никой не може да й влияе? Като на БНБ и Главния Прокурор! Осмелиха се да се опълчат и мафията гракна. По воплите ще ги познаете!

Pesh0

Мораториум , отмяна , забрана , на всички договори в енергетиката и пускане на пазарен принцип. Купува се от този който продава най - евтино. Тока ще падне поне 300 % .

Бойко,защо ще отлагате нещо,което не трябва да става изобщо.Това,че НЕК или друга компания са крали с пълни шепи,защо както частните потребители или бизнеса трябва да страдат.Намерете виновниците да си платят откраднатото и ще покажеш,че сме с едни гърди пред Румъния,а ако не,значи подкрепяш крадците.

Говорихме за реформи, направиха се в парламента определени изменения в Закона за енергетиката, но ние не виждаме НЕК да взима съответните мерки. Топлофикациите, които са с неефективна енергия, продължават да работят, заводските централи продължават да работят и да бълват скъп ток и трябва да плащаме за дупките, коментира Кирил Домусчиев. Нямаме намерение да плащаме на НЕК и да го съживяваме всяка година с едно и също нещо увеличаване на цената. Реформи в НЕК не видяхме, а там се взимат най-високите заплати. 21 хиляди човека работят в сектор Енергетика и средната заплата под 3,500 лв. там няма, заяви той. По думите му няма нищо нормално в това да се убива износът, като се изнася една суровина. Не виждаме перспектива и бъдеще. Убиваме българската индустрия.

Всичко добро и хубаво дължим ЛИЧНО на Него!!! Жив да е Бащицата!!! Господ да умножи годините Му на върха на управлението, че инак прави загиваме!!!

Ако мен имаше предвид много благодаря.

А кога ще вземаме европейски заплати бе аааланколу?

Омръзнаха ми лъжи ,защото на практика всеки месец го вдигат със 1.5 % процента и в края на годината се е увеличил със20% в действителност . А тези които си го вдигат тока си плащат на всяко правителство " такса спокойствие ," а на заспалия народ ПРИЯТНО ПЛАЩАНЕ , и си е свикнал вече.

Оставка без никаво отлагане!

ма тоя станал много дебел бе

Да се отложи за след изборите, нили така мутро мамин?

Говедото Орешарски ги сваляше.

Затова и него бързо свалиха.

аз изобщо не смятам, че тока трябва да поскъпва, за какво отлагане говори тоя. Я всички да не им платим само за един месец, па да видим какво ще стане, че ние тичаме да си плащаме щото ни изключват - да се солидаризираме и да видим как ще изквичат - душегубци. Издържаме чехите, англичаните, немците - най-работливичките и спретнатите европейчета.

Какви са тези врели некипели бе! Каква е тази такса задължение към обществото, която плащам бе! Значи аз си плащам към обществото, чиято "единица" съм аз самия! И какво всъщност включва тя? Или само лапане на пари! Защо аз трябва да покривам уж загубите на монополите! Една фирма, когато формира цените си, включва в тях и предвидени разходи за инвестиции и печалби!На тези кожодери какво ли не им плащаме - такса пренос, разни зелени, пембени и тем подобни енергии..... Стига вече "дране"!

Вместо да се увеличи цената на хляба и млякото, може да се въведе данък за търкане на зъбите при дъвченето.

Имаме си бащица-слънце! Не ни трябват разни независими комисии, парламенти,президенти(то един президент-майка плаче-грамофон свири) ! Каквото каже бащицата това става! Пък днес г-н Цонев по БНТ пита дали е обратима демокрацията у нас? Трябва да пита въобще има ли демакрация в България!!!!!!!

Борисов иска поскъпването на тока да се отложи Това да не е някоя среща , че да я отложиш.

Да се свети името му! И маслото му!

Пълно гражданско надмощие над мафията му е майката .

Предпочитам да се увеличи цената на тока отколкото да манипулират електромера ми. Тръгнали по двама единият върви напред - вторият отчита след него. Увеличили ми киловатите дневната с 20 а нощната с 10 кв. Другият път ще чакам до електромерите с един дебел кол и да видим какво ще стане. Проклети да са изпълнителите и господарите им! Да прочетат законите на Моисей!

ПРЕДИЗБОРНО - НЕ МУ ВЯРВАМЕ

А следизборно- хич

Едни папкат заема и изнасят оръжие за Идил и Укрите другите и на две работи работят и не могат да платят разходите по ток и не ползвано парно.Къде отиде взетия заем от мутрата някой знае ли?

Аз знам. В офшорни зони или там където отидоха парите на КТБ.

Не искаха АЕЦ Белене ,не искаха Южен паток а цените драстично ги дигат.Хора да изринем мъртвата топлофикация .И на въглища и на оборски тор да работи пак ще взима данък спокойствие.

Преди 89 тормозехте бедните и сега е същото, но властимащите имат и повече права от преди 89 ! Терористи !

То бива лицемерие и пиар,но номерата на Бойко нямат край.