Юрген Рот към Борисов: Защо не пипате ТИМ?

Въпреки напредъка в редица области, българските власти не правят достатъчно срещу организираната икономическа престъпност.

Обратно в новината

Коментари - Юрген Рот към Борисов: Защо не пипате ТИМ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами човекът я пее тази песничка от доста време,ама пожарникарчето не може и е в несъстоятелност да му отговори по никакъв начин!Че тя гаргата,гарвану оченцето клъвка ли!Мафията си изгради държава тези 20 години,но на тебе не ти харесва,че някой търси възмездие за пладнешките грабежи на мафията!Не, не може да има давност за престъпленията!Тя мафията на такива безпаметни,като тебе разчита,затова сега бизнесите им са на светло,без никакви последствия,а народът затъна дълбоко в блатото и скоро не се предвижда изплуване,докато има такива безпаметни,като тебе!

Евалла на поста на:" И не само той е.." Именно червената мафия разчита на слабата памет и овчедушието на българина, засвителествувано особено през последните 6/шест/ века. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Свободна и НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА сме били само 30 години от шест века! И това е перода 1908-1938, следва войната и ..останалото го знае всеки, а някои и до днес си празнуват една "светла септемврийска дата"...

"... ( нерегистриран ) 28.09.2010 10:46 Този Рот, знае ли какво е ТИМ? Или като всеки драскач само си повтаря поредния слух от улицата!!!? ТИМ отдавна минаха на светло. Можеби господина иска да ги съдят за недоказани престъпление преди 20 години??? Да Групировка са, и като такава имат значително лоби във властта. Притежават половин България. Навремето бяха просто едни от много "застрахователи". А сега са: Армеец, Bulgaria Air, Hemus Air, MSat, половината хотели по черноморието са техни и много други все големи и печеливши дружества." Ей такива боклуци-шопари, дояждали трохите от свинските копани на обирджийте на Майка-България последните 20 год. са най-големите БОКЛУЦИ в тая скапана държавица Бълхария!!!! Отврат ! Ако тоя боклук е припечелил 100-тина бинки от вероломните кражби на тия КРИМИНАЛЕТА-ченгета от ДС, ще пояде ,ще попие, но СЛЕД 20 год., внуците МУ ще бъдат БЕЛИ РОБИ на тези добре облечени бизнесмени !!!! БОГ ДА ПАЗИ НЕщАСТНА МАЙКА-БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!

"Очевидец"- дай по-ясно, по-конкретно! Общите лафове ги знаят всички, а изводите ще си ги прави всеки...Минали били на светло, добре, ама дотогава, на тъмно, кой ги сформира и "охрани"тези, както ги определяш - шопари от и край "трапезата" на ТИМ? Много станаха общите лафове и мъглата от тях става все по-гъста, за "слепите"...

Боговете много отдавна не живеят по нашите земи, очевидец на последните 20 г., а някои -- бяха планирано-целево прогонени/забравени . Колкото до наследниците на лицата от парно-котлените подводни лодки ... е, все някои щяха да са в такава позиция днес ; Въпросът е, че същите обещаха адекватност и съзидателност (пред планирано-целево прогонените, но не и забравени или забравили-ни, богове ), а нещо .... Та може би и именно затова г-н Рот (или както ще да му е реалното име) вика в непрозрачностната тъма .

В никоя друга тема няма толкова много коментари?! Варненци, я вземете, че ни светнете, какво е туй ТИМ и кой, кога и как я създаде? Много е любопитно! Такава гюрлутия няма в никоя друга тема...Туй за СИК и ВИС не е имало толкова коментарии, брей...

.Гражданинът с име на сайта ИБ го е казал ясно-цитираме го: Решението ,което подсказва Юрген РОТ, е смяна на цялото политическо статукво с изкарване на партиите бандити- всички до един от Парламента, наредили се там по криминален начин с подмяна вота на избирателите и създаване на ново законодателство.Това може да стане само с обявяване на закон за преразглеждане приватизациите от първата до последната и закон за проверка на произхода на капитала- първия милион. Това го има в Германия и другите развити европейки страни и демокрации, техния път трябва да следваме и приложим техния опит. Tова ние залагаме в нашите документи. Идея за България- алтернатива на статуквото. Наше становище: Както върви България-не добре, както ни сочат негативно с пръст от всякъде и за престъпност и мафия и бедност и болести-ние отиваме към осмисляне на какво правихме тези 21 години. Избирахме различни партии, играехме си на демокрация, постигнахме място в Нато и Европейския съюз. Е, след като Европейския съюз търпи всичко това у нас и гледа безучастно как един народ все повече обеднява и страда, трябва сами по пътя на Германия да тръгнем. И децата знаят сега че сме грабени и доограбвани и лъгани и подлъгвани с ореоли на личности. Не е нужно Рот да ни казва-знаем ги всичките и тим, и банкерките с банкерите, и забогателите престъпно. След като и леля и баба и чичо на село ги знаят- значи би трябвало екипът на Бойко да ги знае всички до един. На Рот ще отговорим с българска поговорка че гарван гарвано око не вади- и да питате все тая, г-н Рот. Всички виждат игрите на високо ниво. Всички виждат как няма пари за пенсионери и бедни, но има пари за екскурзии наречени държавни визити на голям брой хора. Или политическата класа е тежко болна от мозъчо заболяване или ние като народ целия гласуващ и негласуваш, търпящ сме болни-търпим, лъжат ни и все се надяваме. Ако Бойко провали надеждите ни-моделът на Германия е пред нас.

ХАЙДЕ , КАЖИ ТОГАВА: Кой може да има по честен начин първият милион в България? Кой при социализма можеше да има един милион, за да докаже сега, че е тръгнал с него в началото на бизнеса си? А и ако трябва да тръгнат да търсят първият милион на замогналите се след Втората световна война германци, кой ще може да докаже, че го е придобил по честен начин? По логиката на г-н Рот излиза, че България трябва да се приватизира и притежава само от чужди милионери, тъй като българите нямаха милиони до 89-а.

И ако бъдат изкарани сегашните политици с кой да бъдат заместени? ИБ, НЕ СТАВАТЕ, колкото и сами да се хвалите.

Много добре казано и написано,макар,че няма нищо ново и постановките са добре известни даже на най-широката публика.Лично на мен не ми харесва заглавието ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ.За идеи хората са губили живота си,поколения българи са страдали съзнателно и са търпели неправди,лишения и даже издевателства.ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ е имало през Възраждането,Априлското възстание и Освободителната война.След това ИДЕЯ - та продължава в Обединението на страната ни,сръбско-българската война и балканските войни.Следва крушение - чистата ИДЕЯ постепенно се изражда в груба политическа манипулация,добиваща понякога зловещи размери-1923г,1925г.1941г.-когато приветстваме германците,1944г- приветстваме руснаците,1989-вече приветстваме всички знаем кого и какво.А вие издигате ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ за какво?-като АЛТЕРНАТИВА НА мизерното днешно политическо и социално СТАТУКВО.Това статукво което другите народи не допуснаха,а ние сами си създадохме.Ние сами допуснахме недостойни българи да яхнат наложения ни от вън преход, да ръководят и грабят,и мрънкаме по форумите колко сме зле и анонимно казваме кой е виновен.В исторически план не сме възставали като французи,унгарци и поляци срещу собствените си правителства в защита на по-справедливо общество.Аз питам- каква е тази ИДЕЯ против това СТАТУКВО,което ние сами си създадохме?Моделът на ГЕРМАНИЯ е един хубав пример,обаче германците си създадоха сами съвсем друго ,,статукво,,.

Здравей, пътнико, мъдро говориш! За България е така, за Германия....съмнявам се! От една разрушена държава..изведнъж, като птицата Феникс! За мен, използвайки познаване по народопсихологията и усъвършенстване на комуникацията, всичко е дело на световните кукловоди, вкл. хала, на който се намира България сега! Хората сме само пионки....

Не бива да се забравя и кой стоеше начело на немската държава във важните исторически моменти - Конрад Аденауер,Вили Бранд,Хелмут Шмидт,Хелмут Кол,забележителния външен министър Ханс-Дитрих Геншер -лисицата,Меркел.А паралелно на тях- Г.Димитров,В.Червенков,Т.Живков, Луканов,Костов,царя....За какви модели и какви сравнения става дума?

По всичко личи че ртаботите за мафията - и че не са ви взели бизнеса под носа. А ако живеете във Варна значи сте лицемер, както и ББ и шефовете на ТИМ и всички които знаят как станаха групировка!!

А тимаджията от28-09-10:46, знае ли с чии капитали, освен с Лукановите куфарчета е създадена ТИМ? И че ще наложат да се "поразтовари" именно от Запад, защото е много "източна" тази групировка...

Ако някой има данни за извършено престъпление, трябва да ги съобщи на прокуратурата, а не да събира журналистите из коридорите. Не е ли така?

Браво на ИБ ,това е истината за България.Стига сте драскали глупости .

а това, което пише г-н рот не е разследвано от него, а преписано от вестниците на Иво Прокопиев. Това са български дъвки от последните 20 годинир които г-н рот малко резактира и ги пуска на всеки 3-4 месеца. Все пак човекът трябва да се храно / да го хранят, както казваше Надежда Михайлова преди години в Плевен/.

Не в Плевен а в Ловеч

А г-н Рот защо не се захване с енергийната мафия в България? Преди време се изнесе информация за подменено ядрено гориво в Козлодуй и после заглъхна, НИЩО !!!!

Г-н Г., ами най-вероятно знае какво точно е ТИМ!!! Мислите ли, че е решил ей така да си попише малко?! Ние всички имаме перални и знаем как да перем на 90 градуса :-)

Този Рот много добре знае кои са ТИМ малоумнико, проблема е, че ТИМ не знаят какво ги чака.

А бе, много добре знае, но продължават със старата схема, да елиминират българския бизнес, за да се намести германския, примерно, или който там му плаща. Поръчков "журналист". А и нашия и немския бизнес, а и който и да е бизнес не е станал такъв по честен начин е друг въпрос. Но това е капитализма. Честните да го духат. Но не е и по-добре да разчитаме на чуждия бизнес, видяхме и ЕРПтата и Софийска вода и банките и ТЕЦ МИ 1 и 3 и т.н.

Хайте бе, Рот е насочил стрелите си към картелите на Борисов, които сега най много гълтат от управлението му. Ай сер Батс се мислил за бизнесмен?

Mod vege

Поне немският концернен бизнес може да не е баш чист но пoне там си има закони които работят.

интересно защо г-н рот не пита за Еон, за ЧЕЗ,щрабаг, за БТК-ВИВАТЕЛ-ВИВАКОМ? от тези фирми сме потърпевши всички българи от самото начало на стъпването им в България. С всеки изминал момент загубите за всички българи нарастват, а печалбите на горните ЧЕСТНИ ЗАПАДНИ ПРИВАТИЗАТОРИ растат. Защо г-н рот не пише и за дъртия от Мадрид, за техния ШРЬОДЕР, а собствениците на ТИМ са българи и не изнасят българското в чужбина.

Веске, изказала си се (да не кажа друго) като една проста варненка. Ами да дойда у вас и да ви взема всичко, с което си изкарвате хляба (ако въобще имате), но ще ви обещая да не изнасям нищо.

Е, дано си плащат данъците тогава. То да минеш на светло не е само да си купиш фирма, но и да си изкарваш легално парите с нея..

Когато,преди доста години ви казах,че къдто е стъпвал комунистически крак трева не никне,изсипахте отгоре ми купища обиди и епитети.Сега уверявате ли,че съм бил прав?

hard, отговори ми на въпроса-каква е разликата между нашите червени и сини комунисти? Ти нали клонеше към синята идея?

Добре, че има чужди разследващи журналисти, че да задават нережисирани въпроси и да търсят отговори....Дано да успеят, защото държавата смърди на гнило.....

Е, една от бандитските групировки ползва МВР като наказателен отряд... Какво му плащаш.... Едни скъсани обувки.

Какъв Кюлев, какъв Доган и Станишев?! Изброяваш все подставени лица.. нещата просто не стигат до нужната дълбочина, за да бъдат разрешени. Ние си плюем Бойко, Гойко и сие, а чичковците в сянка ни купуват и продават.

Не ги пипат, защото ТИМ вече не се занимават с престъпна дейност или го правят само в краен случай. Имат си хората плажове и авиокомпании и си ги развиват.

Да, така е Варна, изброените са поставени лица, но имат огромна власт и всичко те движат, защото са в Парламента и държат цялата политическа власт и с нея си разиграват пешките в полза на чичковците, които седят зад своите партийки- превърнали ги в бизнес картели и кадруват в тяхното ръководство- слагат там само хора верни на тях. Решението ,което подсказва Юрген РОТ, е смяна на цялото политическо статукво с изкарване на партиите бандити- всички до един от Парламента, наредили се там по криминален начин с подмяна вота на избирателите и създаване на ново законодателство, в което да се вградят златните правила на демокрацията- РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ и ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. По тях трябва да се извърши НОВО ПРЕ-РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СОБСТВЕНОСТТА , защото собствеността е наследствена , а истинската демокрация не позволява престъпно заграбена и разпределена собственост, намираща се в престъпни ръце , спиращо развитието на обществото. Това може да стане само с обявяване на закон за преразглеждане приватизациите от първата до последната и закон за проверка на произхода на капитала- първия милион. Това го има в Германия и другите развити европейки страни и демокрации, техния път трябва да следваме и приложим техния опит. това ние залагаме в нашите документи. Идея за България- алтернатива на статуквото

Драги Точков от 10:46, знаем, че принадлежиш към крадливата синя мафия .Какво като са минали ТИМ на светло? Изследван ли е началния им капитал и как са правени техните пари? И как са им давали тези приватизационни парчета? Юрген Рот иска да каже на Борисов, че като в Германия и всички стари членки на ЕС и по правилника на ЕП и желедните правила на демокрацията, не се допуска начален капитал и набран чрез пладнешки грабеж на държавна собственост или мафиотски чрез рекетиране на биднеса или бъркане в държавната хазна с използване властта. Там е въведен железния закон за проверка на началния капитал и това е част от закона за борба с мръсните капитали действащ там. В тези бели страни също не се наказват за 24 часа държавници използвали властта си да раздават държавна собственост най -непрозрачно, на свои лобита за един лев , но за комисионни в личния им джоб ! И, че Борисов трябва да постъпи като е практиката в тези страни. Трябва да въведе известния в Европа железен закон за борба с мръсните капитали и да изследва началния капитал на всички известни легализирани сега бизнесмени. Но се знае, че Борисов няма да го направи, защото и той е в кюпа и цялата негова олигархия за която работи във властта. Никой там в Парламента няма изгода от този закон, защото всички там са представители или самите крадци на държавна собственост. У нас началото на престъплението и извора на престъпността е крадливото и престъпно направената приватизация. Сега цялата мафия в парламента работи да не бъдат преразгледани приватизациите, да не бъде отнета тяхната абсолютно незаконно придобита собственост. А без преразглеждане на приватизационните сделки и без СПРАВЕДЛИВО преразпределение на собствеността за обществото, няма бъдеще за България и народа й. Юрген Рот просто подсказва на българския народ какво трябва да направи за бъдещето си.

Я бе, господин Смешников, защо не отидеш във Варна и да си изкажеш мнението за ТИМ. Нали си професионален политик. Направи го! Егати мижитурката, дето само лае от безопасно разстояние.

Мижитурката си ти, защото не разбираш, че с едно отиване въвв Варна при ТИМ, на един политик, нещата НЕ могат да се променят.Те могат да се променят ГЕНЕРАЛНО като се СМЕНИ СТАТУКВОТО!Дебил!

Не зная дали си в България, бай Петко Напетов или си в странство,но си написал истината,на която трябва да обърне внимание нашия народ!Не е важно,че разни плюнчовци под твоя пост пишат простотии и те плюят!Ти поне назоваваш истинските проблеми с истинските им имена,но някой трябва да чете внимателно и да осмисля,а не да се изхвърля,като ч...я в манията си да опозира!От там трябва да се започне!С преразглеждане на всички приватизационни зделки и да се разследва произхода на капиталите!Е да,ама при това положение трябва да се разследва и Цветелинка,а те са едно престъпно цяло!

Не правиш разлика между теория и практика! Едно е да искаш, друго - да можеш, трето - да направиш! Тези с идеите наблягат на първото! Истината, който не е сляп, я вижда, ама сложното идва после!

Този приятел смята, че като с магическа пръчка се правят тези работи. Вижда се, че е човек на приказките и въображението, а не на реалността. Ами нека дойде да помага и ще го видим колко струва. Иначе е добре да подтиква службите, но разкриването на престъпления и ОСЪЖДАНЕТО на престъпниците не е детска игра. Нашите катили са по-умни от немските (особено като гледам по филма "Ветъровете на любовта"...

а,тоя рот откъде знае ,че не ги пипат?!въпроса е обаче, къде!!?

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Следващите са ``тим``.

ТИМ та ТИМ ... има далеч по-опасни ... ТИМаджиите от другаде им дърпат конците

Не искам да засегна никого персонално, но ако токо прозвучи - нека да ми бъде простено предварително - то е от егн-то ми. Жал ми е за всички 57 драскачи писали преди мен. Жал ми е за това, че нацията профанира, но не мога да направя нищо. Не трябваше да се връщам в такава страна! Знае ли някой от тези 57 драскачи какво означава ТИМ. Знае е ли някой от тях каква им е подготовката, специалността и собствеността? Не - те си драскат против ЮР. И срещу всекиго! Тимотей (о.р. капитан ранг), Ивайло (о.р. ранг) и Марин (о.р. капитан ранг), заедно със подченените си - между които 32 "тюлени", подводничари и т.н. са основали фирмата за търговия и производство със нефтопродукти, строителство и т.н. през 1990г. Собственици са на ПЛАМА от 2004, Холцим, имат участие в ЛукОйл, Петрол, Егидар имат участие н Левинс, Енергопроект и т.н. Банката им е на "кошарита" - ако 57 селяни знаят това къде е. За каква светлина става дума, след всички земи купени срещу компенсаторки от МО? Половината са незаконни, но и ББ е вътре с СИ банк и други. Не може ББ да скочи срещу тези които му плащат - Те не са нито червени нито турски! Сега им е времето. А тези 57 тъпаци писали тук, поне да поискат ББ да им плати за написаните тъпотии в негова защита!

Така е darum-емигранте, виж какво бай Петко по -горе казва. Ти си прогледнал, защото виждаш България от вън, но с двоен поглед, през погледа на една друга действителност в която живееш. Но нашия народ е СЛЯП понеже не познава опита на развитите демокрации( както Германия) и как постъпват в този случай там, за това не може да си види истинските душмани и да намери правилни пътища за своето бъдеще. Цялата преса на България е в ръцете на олигархията и там не се дава нито един пример за опита на развитите демокрации. Юрген Рог се опитва да ни го покаже, но пресата или изопачава думите му или ги отрязва. Идея за България- алтернатива на статуквото

Карлсон хвърчи и се разхожда по покривите.. Цецка иска да стане богата, при онзи с кръгчето брада около устата си ...) Течат "обсъждания" на нещо си , непрекъснато.. Има и футболни мачове на "управляващите .. Цветанов - нямал данни за ТИМ...и за Златевчето..) Комунисти -говорят за демокрация .. Търсим усилено "мощи"-по методите на ДС.. Максим искал да сме религиозни..) ЦСКА бил най- добрият отбор, сега , в България .. Пеем и танцуваме по телевизии- за бедните и нещастни деца .. Някои другари, дори не е нужно да 'възкръсват", като майор деянов..Те просто са си ТУК и са си добре .. НЕ ЖИВЕЕМ в страната на абсурдите..В "нормална" България сме ..Член на ЕС !!???

ортаците не се карат

Сложиха Ваньо Танов да спре течовете в митниците и в момента, в който той започна да посочва конкретни производители и браншове, които нарушават постоянно законите и ощетяват държавата вместо да го подкрепят и да започнат акции - те му запушиха устата и най-демонстративно се срещнаха примерно с алкохолните босове, за да се разберат на думи?! Защо? За съжаление до тук правителството се занимава най-вече с медийни представления, които да отклоняват важните въпроси. Няма реформи, малкото предложения за такива са в много грешна посока, лобистки интереси постоянно прокарвани от депутатите им и много много популизъм. Що се отнася до престъпността - много шумни акции, но с некачествено разследване, което води до провал в крайна сметка.

Господинът Рот защо не се разрови и да види колко есесовци са управлявали бизнеса и държавата им в 50-те години, вместо да дъвчи темата ТИМ. Най вероятно иска и тяхната собственост да мине в ръцете на някоя германска групировка и да смучат от изпразненото виме на България. Ако и тази групировка изчезне ще останат бизнесмени яхтаджии и кючекчии. Ако знае нещо да казва , а ако не да си мълчи, защото на нашите глупаци и продажници само това чакат скандали за да си напълнят вестниците и телевизиите, да си искарат паричките , а България майната му.

Той Рот не е на ясно с израза "Не хапи ръката, която те храни!", затова задава тъпи въпроси ;)

Сакън! Не пипайте ТИМ! Иначе какво ще стане с "нашия" град, пардон, с "техния" град, който си донесоха от село?

Защо този разследващ журналист не попита Борисов как така се получава, че всичките пари на държавата събрани от данъци, пенсионни и здравни осигуровки се събират в една ЧАСТНА банка. Кога ке стане ясно КОЙ Е МАЖОРИТАРИЯ СОБСТВЕНИК НА ТАЗИ БАНКА в която парите на данъкоплатеца потъват като в черна дупка ??!!! Не е ли издирвания от западните служби Тор Бьорголфсон лицито което по подобие на Исландия предизвиква кризи не само в икономиката , но и в здравното и пенсионното осигуряване на България??? КЪДЕ СА НИ ПАРИТЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗА ПЕНСИИ И ЗДРАВЕ??? Кой и как ги управлява г-н Борисов и Цветанов??? ИМАЙТЕ ПРЕДВИД , ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ИСЛАНДИЕ Е НА ПЪТ ДА СЕ ПОВТОРИ И В БЪЛГАРИЯ НО В ДВАДЕСЕТОКРАТНО ПО ТЕЖЪК ВАРИАНТ, НЕ ЗАЩОТО НАСЕЛЕНИЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА Е САМО 300 ХИЛ. ДУШИ, А ЗАЩОТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТЪРПИМ БЕЗОБРАЗИЯ ДО ТОЧКА НА КИПЕНЕ КОЯТО НАЗРЯВА ТОЛКОВА НЕЗАБЕЛИЖИМО ЗА ВАС, ЧЕ КОГАТО ВИ ПОПАРИ ЩЕ ИЗРЕВЕТЕ КАТО ОБОДЕНИ МЕЧЕТА.

Защо не фалираха мерцедес като ги хванах че са претъпкали сопасни вкл обемни вкл черни скенери автомобили и автобуси и бутат огромни рушвети

този скапаняк платен от западните служби да полива само помя да седне и да напише за техните политизи като започне от кохл, които е поддаржан от продавач на оражие ( састо като виктор бут, но е немез и никои не го закача) или този, които се самоуби като скочи с парашут преди години ( тогава осте шеф на фдп).

За ТИМ са необходими хора отвън,защото на всеки тук ще му падне главата!Няма по добре облечена групировка в многовековната история на нашата ни държавица с икономическа,политическа и всякаква друга власт и това е причината всеки,дори и ББ и неговите хора да не смеят да пипат там.Когато се намери някой който разрови техния кошер бих повярвал ,че властта е в държавата ,а не в мутрите!

Този Рот, знае ли какво е ТИМ? Или като всеки драскач само си повтаря поредния слух от улицата!!!? ТИМ отдавна минаха на светло. Можеби господина иска да ги съдят за недоказани престъпление преди 20 години??? Да Групировка са, и като такава имат значително лоби във властта. Притежават половин България. Навремето бяха просто едни от много "застрахователи". А сега са: Армеец, Bulgaria Air, Hemus Air, MSat, половината хотели по черноморието са техни и много други все големи и печеливши дружества.

Уважаеми нерегистриран, Видимо е, че сте много заблуден, в пъти повече от въпросния г-нРот. Или сте служител в някои от фирмите "обръчи" около ТИМ или сте много глупав човек. Няма нищо чисто в тази гнусна групировка, която преди 10 години беше страшилището по морето, а преди 5-6 години се опита да навлезе в Пампорово и със сила да превземе местните хотели там (btw тази информация е отразена в местния вестник, имам информация от първа ръка) Относно нашия мил премиер, всички знаят в България за неговото "тъмно" минало, за това на неговата спътница в живота по прякор "Цеца Секса" и прочие. Г-н Рот има тази инфрмация, немските служби също, така че въпросните марионетки никога няма да подгонят ТИМ, а има за какво, защото не се знае какви близки отношения имат.

Какво значи че са минали на светло. Адругите фирми които винаге са били на светло и не са грабили като ТИМ да ги порицаем ли . Ето затова България няма напредък .Българина е свикнал да живее сред групировки и да духа супата. Заради такива мекерета като теб витаги ще бъдем последни не само в Европа но и в по южни континенти.

Еми дай, заради такива мекерета като тебе, да започнем да колим и бесим всеки, за който се заговори че е престъпник. Извади доказателства, че "ТИМ" някога са нарушили закона и те ще влязат в затвора. НО такова животно "ТИМ" в момента няма! Имаше едни "застрахователи", който се казваха "ТИМ", а сега има Армеец, Bulgaria Air, Hemus AIR, MSat и т.н. все легални и печеливши дружества, за които САМО СЕ ГОВОРИ, че са техни. Та от такива такива "мекерета като тебе", дето само говорят и повтарят какво са чули... Господин РОТ си драска материалите!

Ало, бе, известно е на всички, само не и на теб, че ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА НЕ!

коку

Да, на светло са, но мен повече ме притеснява кой плати на Рот да задава този въпрос?

точките, а какво като са минали на светло? Изследван ли е началния им капитал и ако са правени техните пари? Юрген Рот иска да каже на Борисов, че като в Германия и всички стари членки на ЕС и правила на ЕП, не се допуска начален капитал и набран чрез пладнешки грабеж на държавна собственост или мафиотски чрез рекетиране на хората или бъркане в държавната хазна с използване властта. И бе Борисов трябва да достъпи като тях. Трябва да въведе известния в Европа железен закон за борба с мръсните капитали и да изследва началния капитал на всички известни легализирани сега бизнесмени. Но се знае, че Борисов няма да го направи, защото и той е в кюпа и цялата негова олигархия за която работи във властта. Юрген Рот просто подсказва на българския народ како в трябва да направи.

Напълно съм съгласен, че трябва да се разследват всички тъмни капитали и групировки. Аз се дразня на господина РОТ, "Защо не пипате ТИМ?".... 1-во кои са те? Той можели да ги посочи? 2-ро Има ли едно доказателство срещу тях, че да задава така въпросът си?.. На такъв провокативен въпрос, реакцията на хората се вижда ясно във коментарите...

Престъпленията са си престъпления, дори и от преди 20 г. Аз познавам рекетирано от ТИМ, мои приятели познават такива. ТИМ печели търгове за невъзможни продажби, купува фирми с незнайни пари. Сделката за покупка на част от Морска градина във Варна е една от огромните наглости! Ясно е и кой упрвлява кадастъра на Варна и не е изобщо трудно да се докаже - рекетират всеки, който е наследил апетитен имот, като го затапват със 'зелена площ' според кадастъра. И прочее, и прочее. Доста единични факти има, които са достатъчни, за да бъдат съдени. Но дали н аправителството му стиска? Този немец е прав, че не друго, а действията спрямо ТИМ ще са критерий за напредъка на България в демокрацията. Другото е плява и помия, които ще се отмият бързо.

ТИМ продължават да си правят престъпления. Това, че се опитват да демонстрират светлата част на заниманията си, не оправдава наличието на криминалната. Настъпи им интересите, просто с честна работа и конкуренция, пък ще те видим как се чувстваш с кило димамит в ръцете или натопен с фалшиви документи в съда.

Само не разбрах защо след последното му изказване преди няколко месеца , в което каза , че ТИМ били сериозна опасност и в Германия , защо Германия не прави нищо по въпроса? Още един поръчков индивид.

И бате Бойко е от червената мафия. Хляба поскъпна с 20 ст. а търговците изнасят жито на поразия. За чий х..й ми е такава държава

Тимажии сасипаха Варна. Оставиха я без стадион. Нищо не може да се предприеме в града без тяхно нареждане. Нямат пари, а лакоми за все повече и повече.

Г-н Рот, там бият през пръсти. И с основание - като си си "трудил" толкова много за "подмяна на един строй с друг", трябва и малко "благодарност", де.

Прав е този господин Ю.Р., но трябва да кажем, че това не се отнася само за ТИМ г-н Рот. Те това управление не е пипнало никого със значими позиции в престъпния свят- само се правят, че правят нещо като тормозят дребмните хора и чиновници и си крещят гръмките заглавия по пресата на какви ли не акции, а реалността е, че не се прави нищо , за да има реално наказани големи престъпници, защото докато не бъдат те наказани само ще се сменят чиновниците, които "опират пешкира" вместо поръчителите си и после други и други отвратени от начина на управление на държавата ни- ченгесарско-комунистическо уродливо творение. Така че в държавата ни абсолютно нищо не се прави по предизборните обещания на вече многократно цитираните- те и затова може би другите партии ги оставиха, за да се омаскарят сами- явно без грам мозък ще е пълен провала- това е жестоката реалност, но лошото е , че пак най-бедните ще го отнесат!

Юрген Рот към Борисов: Защо не пипате ТИМ? ББ към Рот: Защото те не ме пипат мен!

и духовни родственици. Не оставате човек да си има свой обръч от фирми. Ваш Борисов.

От първите дни на Бойковото премиерство стана ясно, че между него и ТИМ има специални отношения. Или са си разпределили териториите, или тимаджиите на са лъжица за Бойковата уста. Е, няма как да му вярвам на такъв премиер!

' Юрген Рот: Борисов пази приятели, гони врагове ' ' Юрген Рот към Борисов: Защо не пипате ТИМ? ' Обществена тайна е, че Ю. Рот и Румен П. не са приятели , дори има съдебни дела между тях ... Сега Ю. Рот критикува и Бойко ... Бойко казваше, че няма приятели ... Означава ли това, че Бойко и Румен П. са приятели ? Румен П. в присъствието на Бойко говореше за ' ФОРМУЛА - 1 ' ... Когато Бойко говреше за ' алтернативата ', дали всъщност не правеше пиари на Гоце ? Гоце и Румен П. са си от една порода ! Ако изходим от скандала между Волен Сидеров и Костов - Атанасов, дали няма да излезе, че Волен индиректно защитава Гоце, респ. трактора ? И Гоце, и трактора са продукти на ДС ... Забележка : Нека разграничаваме Бойко от Цветанов !

А означава ли това, че всеки, който пише във форума е със всичкия си?

Страхотен отговор е дал цицко-демек -о те отдавна са на светло бандитската групировка ТИМ и ние нищо не можем да направим. Балъците измреха Цицко еле пък в белите страни, към които ние все още не се числим.

ахахаха. е че как ше ги пипа нали е с тех. искам бате бойко да каже и за румен пашата.

Военна структура ТИМ,какво да се направи,олигарси -забогатели с дьржавни пари от дьржавни фондове.То е абсолютно невьзможно да се промени нещо.