Борисов се включи в танц със саби в Рияд (снимки, видео)

Премиерът Бойко Борисов се включи в прословутия танц със саби арда при посещение на българската правителствена делегация в Националния музей в Рияд.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се включи в танц със саби в Рияд (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голям боклук сме си избрали,ТАТО само целуваше ,този е готов и кючек да заиграе ,като мечка на панаир ,срам ,срам ,срам

Антропологично нямат разлика, сурата му е кафява като на арапян.

Гоолем смех!!! А като какъв е там до него мадридския крадец на когото сега със закон ще му подарят държавни имоти за десетки милиона лева?

Смешна работа... как ги наричаха тия... творците на безсрамия.

Национални предатели.

Докато бях жив написах музика за един балет. Гаяне се казваше. Дълги години го изпълняваха професионалисти: изключителни музиканти и най-вече балетисти, но не... те са били посредствени и нищожни. Това е най-голямият музикант, артист и балетист на съвремието! Той е. Други няма!

Просто вижте каква е разликата ето тук : https://link

ГЛАВИТЕ НА ДЕДИТЕ НИ,БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ И ДЕЦА СА БИЛИ ПОСИЧАНИ С ТАКИВА САБИ,А ТОЗИ НЕЩАСТНИК ТАНЦИ ЩЕ ТАНЦУВА.ДАНО ДА ТЕ ЗАТАНЦУВАТ НАНЯКЪДЕ И ДА ИЗЧЕЗНЕШ ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ СЪВСЕМ СЕ УЛЯ9ЕВРЕЙСКО-МЮСЮЛМАНСКА ПОДМЕТКА!!!НЕ МОГА ДА ДИШАМ ТОЗИ НЕГРАМОТНИК ВЕЧЕ!

Всичко е наред - Вождът Винету си танцува у чужбинско, а индианците се гърчат в Булгаристан да оцелеят.

Покажи на тия хора как са мяташ, как го движиш, как го бараш (меча)

Добре, че не са го включили в ритуално убиване на жена с камъни.

Не е женен. Все едно, че е малолотен.

с нетърпение коментар на Корни или Дончева.

някой да коментира защото съм тъп галош герберски.

Тиква, а нямаше ли там наблизо някой министър (Каракачанката например), да му резнеш зелката? Както навремето нарита Миро Мършата в Япония! Да им направиш кефа на чаршафосаните!

ритуалите с пръчове-герп са публични, а тези с козички-герп - ?

Когато истинските българи запасаха саблите и тръгнаха да умират за свободата на България,дедовците на тия буфосинхронисти правеха кафе на агаларите!Това е гавра с паметта на героите загинали за България.Е...м ти икономическите интереси!

Това е ЧЕСТ...И преди да ти я окажат ти правят пишката с къс ръкав.

Спомням си вица за пратеника при султана: Ядене, пиене, танци... Султанът плеснал с ръце, влязла кръшна кючекиня. Султанът казал: Айше, олаби го госта! Та тъй два-три пъти поред влизало Айшето. По едно време ГОСТЪТ задремал. Султанът плеснал два пъти с ръце и влезъл гол чер арапин. Султанът му заповядал: Асане, натегни го госта, че много са олаби..

Няма нужда от Асан. Само пътни и дневни от Симитли до Риад и обратно.

Бойко Борисов е уникум ! Каквото и да каже, каквото и да направи - всичко му утива !

..... танцът със саби се играе преди да отрежеш главите на врага (овцете).... многозначителен намек за активно действие... ако не колиш..... ще те заколят за гергьовден....

Що не се присмивате сега както се присмивахте на Тръмп? Стиска ли ви журналисчета?

е те сеги да земат и да дадат на баце и един бел конь, ама целио бел, и да се върне баце на бел кон и сос тънка сабя у ръка. И да го снимат, да види целио свет колкав е голем юнак! Малеййй, гулееем мерак.

и Царя е със сабя

Ооох,добре ,че не се намери някой в стихията на танца,да му резне зелката.

Не е добре.

Дир, зарежете тана със саби. Дайте нещо за резултатите от това пътуване. И да може да се коментира,а не както сте спуснаали инфото,че саудитите щели да инвестират в 5 звездни хотели в БГ. Имаме си достатъчно хотели. Дава се туризма на БГ на чаршафите,които да изнасят печалбата на вън ли?

В С. Арабия - със сабя. В РБ - с голямата брадва.

гала премиерен спектакъл на цирк герб на междумонархическото поле екскурзоводът на цирк герп-боко-тиквата и бодигардът им - американския офицер - кадет рилски и представителна група циркови артисти-герп

накрая на ритуалния танц туземците попитали кадет-рилски какво предпочита: хам-хум или нани-нани кадета отвърнал - нани-нани тогава туземците го нае-али и изяли дошъл ред на боко-тиквата последния като видял съдбата на бодигарда си пожелал хам-хум , но туземците му отвърнали: - ааа не може само хам-хум - първо нани-нани а после хам-хум

Баце, изби рибата с посещението си в родната страна на Осама бин Ладен! Очакваме следващото ти посещение да е в родната страна на Ким Ир Сен!

ще е като у дома си - Обожествен! Също като онова тумбесто човече със смешната прическа!

С риск да повторя някой от коментарите ще попитам Борисов демонстрирал ли е уменията си да размахва БУХАЛКА????!!!!!!!!!!!!

За сега се изпъкват ясно събития ,които се случват паралелно : -Влошаване на отношенията на България с важен икономически партньор - Иран -Връщане на имотите на Симеон отнети през 1947. -Пускане на свобода на пазарджишкия имам Ахмед Муса свързан с ислямистка терористична групировка А колко ли още не е видимо. Нищо добро не ни чака от този танц на антихристи ! Тръпки ме побиват!

Саудитският танц със саби е религиозен танц на ултраконсервативния уахабизъм, който е официална религия в Саудитска Арабия. Тази религия изповядват и убийците от ИД. "Правата вяра", която се проповядва с този танц означава да мразиш политеистите и неверниците. А след като пък цял свят знае, че Саудитска Арабия снабдява ИД с оръжие, е интересно защо тя не допуска бежанци на своята територия?

Имам чувството, че именно този танц със саби има символика, заради която Иран не пуснаха самолета на Боко през тяхна територия.

Бойко сигурно с умиление си спомня за годините му свързани със СИК. Само по-добре да му бяха дали бухалка. ;)

Преди с бухалка, сега със сабя. Развива се, спор няма.

няма сабя да размахва,ама има голям и дълъг език като зъмя да го размахва всекидневно,да плюе и сече наляво и надясно и накрая може и сама да се прободе със собствения си език.

Ами нали трябва да се прави на тръмп и няма как да остане по далеч от него:)))Тръмп ''игра'' и боко както винаги да не остане по назад като първосигнален измекяр а и ще има какво да добавя до галенето от ТРИ ПАПИ...

Добре се бил справил Боце със сабята. Ми то сабя или бухалка все тая. Опитът го има ;)

Иранските ракети, иранските ракети - скоро кой ще ги усети? Алоооо, шопландеритеее, озаптете си вождовете, щото иранските ракети едва ли ще фъркат по провинциални цели. Нашата политика НИКОГА, АМА НИКОГА може да не е била УМИШЛЕНО насочвана срещу трети страни, но винаги така става накрая. Забихме нож в гърба на Русия, при това без даже да сме застанали на страната на Украйна реално и да имаме грам полза. Саудитска Арабия е във война с Иран. Пак си навряхме малкия гъзец там дето атовете си мерят ония работи. Ако не бяха САЩ за тези продажби на БГ оръжие към талибаните през разни уж слпжни и омотани канали бая хурка щяхме да ядем. За нищо не ставаме. Имаме само старите руски технологии за оръжие и нищо друго. Просто нямаме какво да изнесем. Жалки сме, каква външна политика, какво председателство. Жалка немощна умираща държавица.

Никой не е забивал нож в гърба на Русия! Друг е въпроса,че когато спреш да им играеш казачока ти си предател(това важи най-вече за българите). Когато турците им свалиха самолета Путин каза: ,,Получихме нож в гърба от някой който мислехме че е приятел" а след няколко месеца започнаха да се прегръщат с ердоганя.

Краля е подарил една сабя на Баце да си реже суджука в банкя

Господи защо не си прибереш версиите. Аман от излагации на тъпи и прости родни политици. Ще храним крави, интересували се от нашия опит.... толкова общо и неконкретно казано, че повече няма и накъдер. И защо като ще ходи да си наглежда личните "спестявания" в арабските страни трябва да сме свидетели на цялата тъпотия, при която протича едно негово посещение. Отива да покаже колко велик крадец е и как може да докараш до просешка тояга целия си народ и да си мислиш, че по този начин правиш нещо велико..... и с цялата си наглост празнува празниците на Васил Левски и Ботев... трагедия!

Господ ни е обърнал гръб.

Голяма"атракция",няма що. Сигурно и младо камилско е похапнал,там това е традиция. Шоуто на Борисов. Добре,че у нас забраниха танцуващите мечки,с халките на муцуните. Че намирам много прилики с тази снимка/видео.

Но Борисов да ги размаха тези саби и у нас, а не само генералски бла, бла...!?! Пиночетовски да се размахат сабите др. ген. Борисов - може и да не се колят комунетата мафиоти и отроците им, но поне да се отстранят, лустрират завинаги от обществено политическия живот в България... Но защо Чили, та Борис първи какво е направил преди векове...?!? Докато не се измете тази мафиотска червена мафия БСП, ДПС и подобни, няма да има светло бъдеще за България...!!!!!!

Борисов да не изпуснеш сабята, че а си се навел, а са те хакнали изодзаде.

Той е свикнал,не плаши куче със салам.

:))))))))))))

ДРУГАРЕ ПУСНЕТЕ СИ В ЮТУБ ДА ВИДИТЕ КАК ЛАВРОВ ИГРАЕ СЪЩИЯ ТАНЦ. АМА НАЛИ СТЕ РУСКИ МАСТИИ ВИ Е ШУБЕ! МАКАРОВ ЩЕ СПРЕ НАДНИКА.

Нито в ютуб, нито където и да било може да се намери такава измислица!

ами, диваци, сър. така се е случило, че са бъкани с петрол и тънат в мързел и охолство, но си остават все същите пустиняци, каквито са били и 500 години назад. само че освен диваци, са и най-агресивните разпространители на дивашката религия "на мира"! впрочем, те и доналд тръмп накараха да се прави на маймуна с тях, но там поне ставаше дума за договори за стотици милиарди долари. борисов я е договорил стотина хиляди, я-не, язък за тъпия "танц"! и не разбрах царвуля за кво е там, барабар петко с мъжете?!

Боко танцува с ислямистките главорези, докато те пеят как ще колят християни. Браво, Тиква!

loyola

Видяла жабата, че подковават коня и надигнала крак.

ChatGPT

Боко танцувал като истински войн... цитирам саудитския крал/султан/шейх/мейх/къфто ше да е Бил се справил по-добре и от Тръмп... ме да, наш Боко този танц го играе всеки ден ама с бухалка в ръцете

върнат визитата/дойдат да избират оръжие за терористични атентати/да ги почерпиш със свинска сланина и от 3те тона суджук.

С тия саби глави на неверници ли се секат?...

Простете не разбрах да не е танц с БУХАЛКИ