Дянков се разминал на косъм с уволнение

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков се разминал на косъм с уволнение миналата седмица, пише "Труд". Той предизвикал премиера Бойко Борисов заради категоричното си решение да забави плащанията на селскостопанските производители.

Обратно в новината

Коментари - Дянков се разминал на косъм с уволнение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЕКИ МЕСЕЦ РЕФЕРЕНДУМ !!!! ТОКА ,ВОДАТА,ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ ДАРЖАВНИ!!!! САКРАЩАВАНЕ НА ДАРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ С 70 % !!! И ТОГАВА В ДАРЖАВАТА ЩЕ ИМА ПАРИ!!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ДАНАЦИТЕ -КАВ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН КМЕТ ,КОИ ПИТА ЗА ДА ГИ ВДИГА ТИЯ ДАНАЦИ-ТОИ 2-ЛЕВА ИСКАРА ЛИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ !!!! ПАЛЕН МЕМАТОРИУМ ЗА ПРОДАЖБА НА ДАРЖАЖНИ ЗЕМИ -НА БАЩТИТЕ ЛИ СА ИМ???????? ПАЛНА РЕВИЗИЯ ОТ 90-ГОДИНА НАСАМ !!!!МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ИМАЛО ТАКАВА ПОЛИТИКА -ДА АКО МУ Е ФИРМАТА ДА ИМА ТАКВА ПОЛИТИКА !!!!!ОТЗОВАВАНВ НА МАФИАТА С БЕЛИ ЯКИЧКИ -КМЕТОВЕ МИНИСТРИ.............................. още още още още още още още още още още ПРЕЗИДЕНТИ -ПРУКОРОРИ СААДИ !!!!! РЕФЕРЕНДУМ ВСЕКИ МЕСЕЦ С 5-10 ВАЖНИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА ТОЧКИ !!!!!

Всичко е в ръцете на комунягите- зърнена мафия, енергийна мафия, заменки на гори с морски плажове,пълна власт в медиите,съдебна система само от ченгета...За мен отърване от тях няма ..И народът емигрира на талази познавайки ги добре..Аз останах да им гледам саира!!!

Дянков си е подал оставката, сменете темата, казаха по обедните новини!

Оставката на един финансов малоумник е добро за България. Сега - как трябва да се закърпи съдрания от малоумника чувал? 1. Бърза девалвация на лева за стимулиране на износа (какви пречки трябва да се преодолеят - не зная) 2. Бързи мерки по стимулиране на производители ориентирани към износ. (с цената на всичко.) 3. Бързи мерки по вдигане на крака на среден и дребан бизнес. 4. Тютюна за да донасе бързи приходи от ДДС да се тури предишния акциз. 5. Стимули и охрана за зеленчукарството, животновъдството ... 6. Възстановяване на потребителните селски кооперации от 20те г на 20 век, за да подкрепят дребния производител. Да отбраняват дребните и средните селяни от мутренските свръх коопераци.

КОГАТО изобщо управляващите не си говорят и не си дават сметка откъде те ще се вземат? Къде, къде по-важно на заседания ма МС да говориш за скоростта на МЕЧКИТЕ. Те винаги ще те настигнат! КАКТО И МИНАЛОТО ТИ!!!

За оставката на Дянков след малко по Канал 3 при Сашо Диков.

Дянков е подал оставка!!! Дали ще я приеме БОКО??? Спасява ли се Буда, като изхвърля любимите си министри????

не, не се е разминал.

За созополски вампири пари има, а за хляб и зърно няма!!! До къде я докарахме... народе???

veche e aut...

Финансовата стабилност на хер Флик отдавна се удави в блатато на мизерията. Проблемът е как да се формулира дневния ред след изритването на всички бекапета от властта? Ако се абстрахираме от въпроса доколко това е възможно, страната ни и българите, трябва да имаме сериозна,реалистична програма за изправяна страната на крака.

Бягайте от България, бягайте!

SH

НЕ МУ СЕ РАЗМИНА НА ШИМОН !!! СЕГА Е РЕД НА ИПОНЕЦА !!!! УВОЛНЕНИЕ!!!!

SH

ШИМОН ДЯНКОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА!!! ДАЙ БОЖЕ ДО ДОВЕЧЕРА ДА ЧУЕМ, ЗА ПОДАВАНЕТО И НА ДРУГАТА!!!

Господ Бог чу молитвите ни! Ако е подал оставка, следва да се срещне с прокурора.... Само да не назначат някой нас.ан монетарист бетер хер Флик...

Оставката на Борисов!

Хора умолявам ви даите да махнем не само Боико но и Цялата му партия доведохани до просия.

Не се приема. Свободен си. Може да си ходиш. Например в Сомалия.

Съгласен, само ако всичките политици от последните 23 г го последват.

Те и топките ми се клатят, но не падат.

Никой не може да уволни Дянкофф, най-малко пък този който си мисли че е премиер, защото Дянкофф е американец.

Еврейската жилка го крепи.

напускат кораба! От една седмица е в САЩ, а АБВ съобщава, че е ПОДАЛ ОСТАВКА! Преди това е увеличил дълга с нови облигации за 1 млрд лева! СЧЕТОВОДИТЕЛЯТ ДЯНКОФФ се СКАТАВА ПРЪВ!!!

Не бе тройна коалиция, не бе Костов, не бе Доган, и други и други, сега и неговите вече не му харесват, тоя и от майчиното си мляко ще се откаже само и само в каймака на властта да се задържи!

Ей шмекери герберски, изобщо не ни занимавайте вече с тъпотиите си, вървете си по живо и здраво, докато не е станало късно.

Късно за какво ? Да унищожите средствата си за производство ? Нали вие после пак ще ги плащате. Народ - овце. Покажи му ЧЕРВЕНО и веднага тръгва.

Какъв косъм бе? Има ли поне един читав в тази банда безмозъчници наречени правителство? Кой от тях е компетентен, има представа от отрасъла, който ръководи или има някаква идея какво трябва да се прави? Абсолютни случайници, поставени не на мястото си и чакащи един празноглав каратист да им казва какво да правят. Е как да не е обречена такава държава?

made in bg!...довчера сплотени гейберасти, сега краят им идва и почват да се клецат едни други...:)

Щом се е отървал "на косъм" , като го уволнят, Дянков ще играе Косъма в новия сезон на "Под прикритие"...

лъжат, предизборно

Kalin

ББ предизборно би уволнил всеки стига да угоди на народа и да бъде преизбран.Така че такива номера на мен лично не ми минават!

Ами дай да не ти платиме, а ?

паника-държавата е пред фалит.голяма беше вероятността и житата да не блеснат.хляба е подсигурен-зрелищата да продължат.

Това няма как да стане, защото дянков е назначен отвън, не от борисов, така че по-скоро може да се случи обратното

Така е! това означаве, че ако дойде на власт правителство - лоялно към България, основните пречки да постави точните хора във властта за да вдигне страната на крака ще са: 1. Световната банда (банка) и МВФ. 2. Съветският еничарски корпус, разквартирован по всички етажи на власттта, бизнеса и мафията. 3. Хранилката на унията на местни еничари със западни супер монополи.

Дянков отдавна трябваше да бъде сменен. Сега е твърде късно.

Аз смятам че и двамата сте за уволнение.

....и аз, и аз, и аз....

Угроза =заплаха

Дянков да приклещи големите вериги да си плащат данъците в България. Ако не му е известно фирмите с най-голям оборот внасят мизерни данъци. Да започне с ТОП 10. Там са и ЕРП-тата. Всички скатават данъци през офшорки.

Днес като платят 900 млн. на зърнопроизводителите и в фискалния резерв ще останат точно 3,0 млрд. лв. По закон трябва да са минимум 4,5 млрд. за да се гарантира валутния борд. Какво още трябва да направи Дянков за да излети като тапа???

Ами нали тоя месец трябва да се платят 400 мил. за "гьола" - нали искате Беляне - индустриализация .... май ще си останете само вие тука и пенсията ще ти е 70, а не 700.

Ами онзи другия гьол в Козлодуй дава ток по 5 ст./kW с ДДС, а Мариците на костов и зелените - по 17,00 ст./kW с ДДС (ценита са към ЕРП-тата) - направо да спираме индустриализация и да ходим да садим картофи аккто каза Бащицата. Да си събират данъците и да не крадат като за последно, пари има.

Отново друг е виновен, а добрият борисов е спасил земеделците ! Нищо, че дянков е избран от борисов ! Нищо, че дянков не взима нито едно решение без одобрението на борисов ! Ей така - борисов винаги е добрият, а останалите са лоши ! Трудна за разгадаване милиционерска тактика ...

"Добрият" Бойко си спази задника, палти на земеделците за да не излязат на жълтите павета с тракторите. Страх лозе пази, Бойко власт!

е американска подлога изпратена да прави експеримент в България. Да пробва с монетарна политика да оправи закъсала икономика. Резуптата вчера го видяхме. Бий енергото да се сещат и другите. Имаме фин. стабилност и вече май 3 милиарда заем. То като добавим и дефицита ще се окаже , че сме с най-лошите показатели в ЕС, но до вчера ни лъжеха, че сме отличници. Вън от властта.

3 милиарда лева нов заем до момента за тази година.

Нека ЦВЕТЕЛИНКА т.е. банката да даде и на пенсионерите и майките и ние пак ще те изберем бойко

После Цветелина и залъка от устата ти ще вземе!

Нещо не се връзва. Нямало пари, ама изведнъж се появили. Сигурно се е намесил Астор. Или по реалното - ГЕРБ е взел заробващ кредит от името на данъкоплтците. И понеже е таен, със сигурност е много заробващ. Дянков, вместо да събере данъците от ЕРП-тата, се прави че не рабира, че печалбата се източва и не им прави данъчна ревизия. На това му се казва: НЦОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

така ли стефке много си осведомена

нека ви разкая какво се случва все пак парите, които са за селскостопанските производители са на депозит в корпоративна банка а лихвите се делят, но сега ще спретнат една по голяма далавера сте емитират ватрешен заем и него отново ще го купи корпоративна банка някаде кам милярд лева така балгарските буда ли ще платят троино а честито

Ей,пич: гледачката ти на кафе много познава - съвсем прав си - сумата на депо в КТБ по проверена информация е 745 милиона при 6.75 годишна лихва на тримесечни депозити

Не, не е прав! Този вътрешен заем още не е емитиран. А Националната правителствена част ще дойде и от държавния резерв (не само от тези Бъдещи ДЦК). А Трансфери и субсидии от ЕС седят на депозит в БНБ. Та какви са тези 745 млн и за какво е прав?

Дянков спешно да си ходи ! Той каквото направи- направи ! Една голяма беднотия, и безработица .Не го искаме вече ! Оставка !И вън и на него и на всички некадърници в правителството .Стига глад и безработица, малки пенсии на старите ниш родители работили честно по 35 години на тази държава!

вън ама е късно само за Дянков, вън Бойко с цялата пасмина за която "не знаел". Пък после следствения да не избягат докато ги осъдят

Внимание!Не си режете клона на който седите!Дянкоф и Цветанов са най-читави в стадото от т.н.министри!Резервната скамейка е празна,а други още не са се родили!

Най читавите- Енергетиката е в ресора за наблюдение на Дянков...видяхм ги...

ми казваш читав хитлерист. Ами да той Дянков е читав хитлерист - викат му хер Флик ако не знаеш.

Радвам се, че ми споделяш мнението за Дянков, но за съжаление не споделям твоето за Цветанов. Принципно структурата и апарата, който изгради според мен са наистина добри. Проблема е в начина на използването му. МВР се използва за защита на корпоративни интереси. Това води до смачкване на конкуренцията, оттук и до по-лоши пазарни условия. Като цяло ефекта е, че в хазната влизат по-малко пари поради намалени приходи - по-малко производство и увеличени разходи - повече безработни и нужда от повече социални програми.

Е как ще е празна резервната скамейка - още колко криминално проявени има за назначаване в администрацията на ГЕРППППП.....

Народът е много глупав и важи поговорката-хляб и зелища. Не му ли идва на ума на този изтерзан народ ,че всичко е само зрелища и пренасочване на вниманието от един проблем към друг с цел да се изнасят парите на държавата и властимащите да си строят жилища за милиони на себе си и на правнуците си навън ,за да могат когато стане напечено да изчезнат от лицето на държавата.Жалко за бедния народ жалко и за идните поколения -нищо добро не ги очаква

Докато се води от червените братушки - така ще е. Те си пращат децата да учат в чужбина, сега искат да се върнат на власт, за да доограбят България и след това аут по чужбината.

А защо само земеделските производители ще взимат субсидий? Те са най-богатите хора на село.Ако не вярвате отидете и вижте с очите си.

За гледане на канал 3 ,скат и джобен тенис до обяд пред партийният клуб,след като вземете ляба от фурната ,евросубсидии не давам!

Тъпак!

Не субсидии, а ЕВРО-субсидии. Те не се дават защото си богат или беден, а защото произвеждаш. Който призвежда - ПИЧЕЛИ, който не -НЕ пичели. Дори Христо Стоичков го каза на нацията преди 19 години.

Хайде стига с глупостите! Тия пари са вече преведени на БГ от Евросъюза. Проблема е, че някой ги е вложил за месец-два в една банка за да прибере една лихвичка...Ха сега деца познайте кои са хората и банките...

честито ти спечели битката, но загуби войната

Заради ГЛУПОСТИТЕ се включвам. Техниката е: националният бюджет ПЪРВО изплаща субсидиите, а до 45 дни ЕС възстановява разхода.

хаха, хамериканците всичко знаят, затова го водят на каишка, завалията боко.

у Дянков има нещо психопатично. Уверен в своята гениалност, този човек няма усет за политика. Числата са за това да служат на хората, а не на сметките сами за себе си.

Той не е политик а експерт икономист. Върши добра работа.

Затова е налице и бат Бойко, за да се занимава с политиката. Остави експерта да си върши работата и се радвай, че не сме като Гърция.

гответе се за ВОЙНА.

Аз предлагам така. Бат Бойко и цялата му клика от министри , да си оберът парцалите и дим да ги няма. Късно е Либе за китка. Мафиот не ни трябва за Премиер, и то доказан. Ста4ки и митинги до дубка , до като не се махнат вси4ките от ,,Герб,, да не се спрем. Вие Господа докарахте тези ,хора до това положение и сега искате да се отървете по някъкъв на4ин, няма как да стане.

Като ти гледам правописа,тебе сигурно ще те изберат за новият министър на образованието,на мястото на другаря Збогом!

В АТАКА ТОЛКОВА СИ МОГАТ!

Не го пипай Буда той сега участва в предизборната кампания на БСП, ГЕРБ, ДПС. Надменно перекенде

Аз на моите служители, когато направят гаф им удържам от заплатата. Министрото да се бръкне и да възстанови милионите, които изниси от България. Бойко също е виновен, че не може да си подбере качествен екип, или се поддава на чужди внушения. За тази работа се искат здрави гащи....

ма верно ли?? лошото и доброто ченге???и си въобразяват,че това ще мине......

Другаре , много по добре си беше при нашата тр00йка до 2009,когато тук там имаше нещо засято и за 20 години цялата страна беше обрасла с бъзе, троскот и свирчовина! Декара си беше 5-10 лв,кой ще занимава при такава цена със фермерство,по на далаверка си беше по програмите на Масларова да метеш фъшкиите пред кметството! Да се борим усърдно за връщане на това златно време ,нашите аверчета от ДСБ,ДПС Атака и Пръмовицата отдавна са надули гайдите ! Няма евросубсидии ,няма проблеми ! Долу Бойковият монархо -фашизъм ,да живее новото ОФ!

Правилно другарю, нека боцето да мачка лошия матрял, важното е ние герберчетата да лапаме !!! И не забравяйте, Боцето е наш, партиен член, и редовно си плаща членския внос ! слава на Борисов, слава на БКП !!!

Пак заеми! Кой ще ги връща?

Ау,колко лош е този Дянков и колко справдлив и мъдър е ТОЙ!