Нов запис: Борисов натиснал да не пипат бирен бос

Екипът на вестник „Галерия” пусна 3 нови скандални разговора - два между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов и един между Танов и бившия му заместник Антоний Странджев. Премиерът заяви, че записите са манипулирани.

Обратно в новината

Коментари - Нов запис: Борисов натиснал да не пипат бирен бос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отнет беше лиценза.Имаше заготовка за бира от милионни левове.Държавата трябваше да пропусне приходи от акциз за около 600 хлв.Фабриката трябваше да фалира.Дадена бе отстрочка за 3-4 дни да се бутилира бирата. Защо обвинявате Борисов.Просто той излезна умен човек,като държавата получи 600 хлв.Вие ако бяхте на негово място как бихте постъпили???

На пързалката са комунетата. За това така хапят като бесни псета.

хахахахаха мрасни гербаджииии аиде на парзалката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господа, забележете, че редакторите извеждат на преден план само негативните за Бойко мнения! От това е ясно кой контролира медиите. Включително, и електронните.

Българи, моментът е исторически. Или вие ще ликвидирате кликата, която ви ограбва вече повече от 65 години, или тя ще свърши с вас. Трябва да си дадете ясна сметка, че агентите на ДС и на КГБ/ Русия!!!/ правят опит да минират за пореден път и най плахия опит за реални реформи. Бойко, и ти си дай сметка, че или трябва решително да действаш, или олигархическата клика ще те ликвидира. А това ще е катастрофа и за България. Ще си останем руска колония до изчезването ни от картата на света.

До понеделник, всички медии ще забравят за този скандал. До вторник и гражданите ще го забравят.Къде е стожера на демокрацията Костов, който за най малко съмнение ходеше до Брюксел, за да обажда за всеки изфабрикуван от медиите скандал? Казвам изфабрикуват, защото в близкото минало правеха скандал от всичко, дори и от това, че на някой журналист му хрумнало, че...И естествено Костов падна, заради журналистите, Симеон и Станишев също. От същите журналисти, които сега нямат нищо напротив да бъдат притискани, да им се пречи да си вадят хляба, същите тези, които ни заливаха с "Разкрития". Това е ужас в 2011г. правителството е озурпирало медиите и телефоните. За демокрация вече не може да се говори. Скачахме напразно и се радвахме, след падането на Живков, за да си доведем друг. Да благодарим на всички медии и на на всички поддържници на режима борисов. Ще бъдат мразени след години.

Cамо датите ли? B с и ч к о е объркано а най-много хората... ж а л к о, е че те се "на трона"!!!

Много старание има в тези монтажи,но още много има да учат тези момченца.Ако не бяха бързали можеше и да мине номере:))

Вие луди ли сте тея компромати ги дава АЛЕКСЕЙ ТРАКТОРА И НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ ТЕЗИ ПАТРАШКОВА И ДАЧКОВ СА ПЛАТЕНИ ХОРА НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ.

Първо се научи да пишеш и после давай акъл на другите.

Затъналите в л..на са БСП и дружинка,а вие колкото и да си плюете,ще накривите на бат Бойко калпака.Гответе се за още няколко мандата на Герб.Повече сме от вас -набийте си го в злобните кратуни!

Така е. Глупаците в България са повече от умните хора. Затова и тоя тъпунгер е премиер.

АБСОЛЮТНО ЯСНО Е, ЧИЯ Е РАЗРАБОТКАТА НА ТИЯ СРС-та. БКП/БСП И ДС, ЗДРЛАВО СЕ ТРУДЯТ ,ЗА ДА СПРАТ ХОДА НА ПРОМЕНИТЕ! ЯВНО, БОЛКАТА Е ГОЛЯМА И ДЪЛБОКА!

Ето да тава трябва медийте да са под пълен държавен контрол, иначе ...и ще продължават такива ...щини да пускат.

Гледам - доста постове са поистрити - това как да се талкува - като цензура или че сървъра се препълни ?!?!

Абе пичове от дир-а и вие ли бе брятя...? Що скрихте тази статия в шеста глуха. Баси ! Днес като гледам вестниците и те наведени, ама яко... някой знае ли какво става в тази държава?

А защо статията изчезна от първа страница? Туй ли нареди така, или онуй се обади да каже? Как така къде? ТУЙ и ОНУЙ са се обадили в редакцията и.... иначе току виж спретнали някой нов пожар. Все пак онуй има опит в пожарите.

Бирената фабрика в Мездра е пълен провал,хората вземат заплати през 3-4 месеца,директорите-има поне 7-директора се возят повече от таксидиджии с Мерцедесите си,бирата която се пройзвежда има неопределим вкус и цвят=тотално комунистическа история.в складовете им към държавния резерв се правят далавери-заради който беше затворена фабриката/тя си работеше де/.БСП от 20години смъче пари от тази бирена фабрика

Ха на здраве братя българи и от мене с една Леденика в ръка... Ако това наистина излезе вярно, никога няма повече да си купя Леденика или ММ... А колкото до ГЕРБ, за следващите избори няма да ме хванат за слушател.

"Оточна" тръба ли имаш предвид?

Тези хора са пословично неграмотни. Те просто не могат да говорят. Вонни са били, но военните говорят точно, кратко и ясно. Тези се разправят като селски клюкарки.Това по формата на разговора. Те просто са недоразумения в политиката и в управлението на държавата и митниците.

Много скалъпено,май някъде по студиата ги правят по поръчка тези записи,и то само Яне ги знае тез неща........докато Алексей петров ги пише,КОМУНСИТИТЕ НЯМА ДА ДАДАТ ВЛАСТА БЕЗ БОЙ,държавна сигурност също не се предава,само американск военен контингент ни оправя,скоро и това ще стане.

...Нека първо проверят записа дали е автентичен... Когато някои те оноди в ауспуха, дали си задаваш въпроса дали преди това си е измил оная работа. Абе мъка

Долуръцете от БбБойко бирата.

КАКВИТО И ДА СА. МНОООГО ПО-ДОБРЕ ОТ БСП !!!

Ти лично, какво лошо видя от БСП? Сега по-добре ли си?

по-добре съм-6 апартамента малко ли е? цв.цв. :)))))))

Кофти, но и аз трябва да призная, че сега сме много по-зле.

ти нещо хубаво ли видя в бсп!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВРЕМЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СИ ХОДИ И ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ПРОСТОТИЯТА СИ!

Извинете, Николов -- а да ги принудим наистина да си заработват заплатите (и екстрите към тях) не е ли по-полезно/реално/изпълнимо/наложително ?

Съгласен съм с теб. НЕКА ТОГАВА И ДА ГИ ЗАТВОРИМ за НАЗИДАНИЕ на следващите!

МАФИЯ ,МАФИЯ,МАФИЯ !ВСИЧКИ СИ ПРИЛИЧАТ !

Помислете от държата са присвоени над 100 милиарда от организираната престъпност и мафиите и ТОВА Е ГЛАВНИЯ ВЪПРОС. ТОВА Е НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС И ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ И ПОСЛЕДНИ В ЕС.Това е единственото правителс което реално се бори срещу грабителите, а те вече са много БОГАТИ и ви въвличат в техните ПРОВОКАЦИИ срещу народа си. Какви са фактите малка бирена фабрика с отнет лиценз, който е върнат от Административния съд ТОВА ОЗНАЧАВА Е ЧЕ Е ОТНЕТ НЕПРАВОМЕРНО и дори ББ да се обадил по молба на Първанов това е Управленческо решение . Мислете не си правете ХАРАКИРИ и не бъдете срещу себеси и народа си.Борете се срещу мафиите и охтоподите Европа е с нас и ще победим провокаторите.

не, това не е управленско решение-това е злоупотреба с власт.иначе-преди всеки акт на държавна институция да се запише в закона-първо питай бойко,а после-пиши.ами ако нямаш номера на господ бог и не можеш да му се обадиш като г-н бирата?гориш!това ли е законност?

Стига с тези лозунги! То точно обратното се вижда от тези записи, че това правителсво ръководено от бившия активин деятел в мутренските групировки НЕ СЕ БОРИ с организираната престъпност, а напротив е част от нея. Казваш, помислете от държавата са откраднати над 100 млрд. лв, а аз веднага се сещам за любовницета на Бойко - Цветелина Бориславова - най-богатата жена в България, сещам се и за спонсора на Герб и личиния приател на Бойко Валентин Златев, сещам се за ТИМ , за апартаментите на Цветанов, за далаверите в нотариалната кантора на Искра Фидосова, За Лъчо Мозъка и ... Все хора с "нов морал" в политика. Стига сте внушавали, че в България няма хора по-умни, по-честни и по-компетентни от Бойко и Герб.

Ц. Бориславова не е просто богата жена, издигнала се благодарение на ума си:) До 1989г. е работила в сферата на промишления шпионаж за НРБ, но след 1 гаф около 1989г. вече е чужд агент...За нея обаче СРС няма и все се питам защо;)

Най-накрая се и видя що за човек ни управлява- правеха се на най-праведните, но изведнъж се оказа, чеса затънали до гуша в л..... Както те използуват СРС-та за щяло и не щяло нека сега да видят какво е полицейщина и че в крайна сметка трябва да си преди всичко политик, а не просто ченге. Едва ли обаче не прост човек този скандал ще направи някакво впечатление- ту у нас Бог дал колкото искаш. А да подаде оставка пък- ние да не сме бананова република? Тук си има диктатура и това сие ..... Опитаха се да върнат тоталния диктат над всичко, но май нещо много се омазаха. А записа няма начин да не е автентичен, то у нас няма чак толкова модерни средства, за да го нагласят чак така......

Може и да няма общо ама бОйко да каже защо акциза на бирата не се вдигна когато се вдигна акциза на друте алкохолни напитки. Още тогава стана ясно че е подкрепян от бирени босове

ББ каза преди няколко дни: "Честните не ги подслушват.Да, когато работиш честно и почтено, няма кой да те подслушва". Ами така си е!

Добро Утро герб'Ови Наколенки! "Силата на Бляскавия Ум" от Банкя - Просто Не Се Състоя! Виждам, че ЛакЕйските ви душици са ОооШашавени! Как Така на Нашето Гуро от Банкя му Паднаха Гащите и лъсна АмбразУраТа, която така Всеотдайно Пазим!? Да беше се сучило Земетресение от 9 степен по Рихтер - господ да ни пази, Нямаше така от Сърце да Жалите ...! Е, видяхме, че ОооЧакванията ви са Само Мечти на Наивници! А "Кухите Лейки" и днес "Бодряшки" да поливат ГЕРБерите на Дондуков 1 - някъде Там срещу Президенството! Аз Казах!

биг брадар -яне ти взе хляба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..да платим за личния телефон на батето ??

Добре звучи,но е малко елементарно,по зле от американски екшън...всички знаят че са подслушвани,но.....така подробно си обясняват уредените нешта.....хайде стига де.Премиера държи на имиджа си повече от колкото ви се иска.....:)))

По В.Априлов Цитат от Част Първа .."Ген. Любен Гоцев (със старчески глас) : Цеци, пие ми се Бира ..Цеци на Бойко : Бойко ходи купи Бира на Дядо Любен ..Бойко (в магазина) : Мишо сложи в колата една каса Бира , Ама да е от прясната ! ..Мишо на Бойко (угоднически) : Бойко да ти сложа, ама дай колата на задния вход да не гледат хората че ти давам прясна Бира .. Бойко на Цеци : Цеци докарах Бирата за Дядо Любен ..Бойко на Цеци (раздразнено) : А оня простаци съседите Маргин и Алексей щяха да се спукат от завист че Мишо ми е дал прясна Бира ..Съседа Маргин на Съседа Алексей (злобно и заканително ) : Не Бира ами пикня заслужава да пие Дядо Любен задето пусна кокошките в моя двор ! .... А оня простак Бойко дето му се четка и ходи му купува Бира, ще му режа гумите, а на женка му ще и налея не Бира а нещо друго !

..да платим за личня телефон на батето ??

Я някой да провери за сблъсък на интереси, като се разчопли дали ББ и Биреното момче не членуват в една и съща масонска ложа?? Май някой преследваше зидарите ;)

Но тези хора би следвало да изграждат и да са богати на ум/разум, а не да рушат и правят простотии -- не мислите ли ?!

НИЩО НЕ Е СКАЛЪПЕНО! АКО БЕШЕ СКАЛЪПЕНО МУТРАТА ДА ГИ Е ИЗЯЛ. АМА ББ ЗНАЕ КОЛКО БАЛЪЦИ ИМА В БГ И ЗА ТОВА РАЗТВАРЯ КНИГАТА НА ШЕХЕРЕЗАДА- АКО Я ЗНАЕ КОЕ

Българи, за пореден път в своята 100 годишна история комунистите ви манипулират. Те непрекъснато защитават чужди=руски интереси. Ама ако те отново яхнат властта, вие ще продължите да мизерствате за да пълните гушите на руските олигарси и на българските им слуги. А Гоце Първаноглу продължава политиката на демагога Луканов. Мислете, българи!

Абсолютно си прав, Письо- комунистите са виновни за всичко и власт на тях не трябва да се дава! Едно единствено нещо обаче ме притеснява, Сергей Станишев никога не е бил член на БКП, а Бойко Борисов не само че е бил техен член, ами при деполитизацията на МВР предпочете да напусне работата си, но да си остане партиен член. Така че, долу комунистите от властта!

Прав си бе пич! Сергей не е членувал в БКП, щото Татко му беше Секретар на ЦК на БКП! За какво му е на Сергей да членува в БКП като той може да получи Руско или "Палестинско" гражданство по бързия ред , щото майка му е Моисеева рускиня :)

Това е голям шамар за Б.Борисов и, ако е истина трябва да си подаде оставката.Те и неговите депутати са все безгрешни,а направиха доста гафове разочароваха ме тотално!

хайде дами, гласувайте отново за вашия сексимвол.....нали беше избран с вашите гласове???....толкова сте елементарни, тъпоумни и чалгаджийки скапани....

Ще гласуваме и пак ще го изберем,а вие си разпорете задника от яд.Виж Яне вече почна.

Браво скапаняк

Бат Бойко,и сега ли Първанов е виновен за това ,че с тези разговорчета потъна до гушата в ла.на ?

Абе ,идиоти такива,хем знаете ,че ви подслушват -хем си въртите далаверките...Малоумници...Хващайте си пътя и си ходете-и без това затъркахте хорицата........

Виц. Престрелка . Глас. "На какво мирише кръвта ?"...някой му отвръща "-На лайна !"...гласът...." - значи съм смъртно ранен...."

В крайна сметка, вече никой не се съмнява, че съществуват действия на управляващите,които не са в унисон с дадените предизборни обещания. Сега се мъчат да ни убедят и приравнят ставащото, с Японската сага - не били компютри, а комп(л)оти. За всички, застанали от двенте страни на барикадата - За пореден път политиците у нас се осраха пред света! Е, нека сега, тези които постоянно ни казват, че сме в Европейският съюз, простичко да обяснят - при такива политически ситуации, кокво става в тези държави? И да го изпълни!

Тук няма никакви съмнения-виновен е Първанов защото натиснал Вожда да ходатайства.Някои обвиняват Дачков,Янев итн,а с какво е по хубав шефа на Дарик радио като пробута крадеца и клюкарката на годината Цецо-лъжата за политик на годината.С една дума-работата е неспасяема,но на кого ще се набутаме на следващите избори.

Ако искаш да се бутнеш при друга партия значи още не си разбрал,че има алтернатива.Тя се нарича НЕЗАВИСИМИ КАНДИДАТИ.Законът ти е дал правото да избираш такива,в твоя район също има и то от твоя град,а не както партийните кандидати от с.Сирещник или Долно нанагорно.Единственото което трябва да направиш е да се позаинтересоваш кои са независимите кандидати в твоя район,а не да избираш партийци от екрана на ТВ които даже не познаваш и не са от твоя град.

абе тоя танов почна да ми става много съмнителен... на всички записи говори като ученичка и доста внимава какво приказва... все едно е знаел че го подслушват... "аз неговия телефон го нямам (на мишо бирата)... откъде да му имам телефона" и т.н.... подслушват човек които в краина сметка излиза светец а черните овце са около него... това не е ли малко съмнително? и от записа изглежда че бб се обажда на танов... а се чува свободен сигнал... по тая логика в този случаи не би трябвало да се чува "свободно"... защото това е взможно да се чуе само от подслушвания телефон (тановия) абе цялата работа маи е скалъпена за да се бутне правитеството че да може един престъпник да излезне на свобода...

Вано Танов може да изглежда като дървар и да говори като дървар , но според интервю с Кака му в Стандарт е завършил Математческата Гимназия в Михайловград :) Дайте сега да не подценяваме човека:)

за мен е готин пич! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на мен ми се видя много странно как разговор се записва много преди да даде сигнал свободно .... Това означава, че е било записвано от страната на Танов, а не от оператора.

Всичко е скалъпено нарочно, не се ли сещате, на много хора не им е удобен Бойко Борисов!!!

Забелязвате ли, че такива компромати има само когато комунистите не са на власт?! Имаше по времето на Костов, има и сега. Нямаше по времето на царя и на Станишев. Затова не им вярвам и на йота!

Я се сети защо Р.Петков спря да е министър????

пак ще гласувам за него, по срмадлива група от бцп няма и никога няма да има *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гласувай за когото си искаш. Едни гласуват за цар, други за помияр. Мен това изобщо не ме засяга.

Клановете в ДС (ГЕРБ, БСП, ДПС, РЗС, ДСБ и прочие отрепки) се захапаха като освирепели кучета. Резултатът ще бъде само един - съвсем скорошно и необратимо рухване на цялата ченгеджийско-комунистическо-масонска мафия, по-известна като политическа система на България. Ликувай народе!!!!!! Базирана само на лъжи и манипулации, системата не е способна повече да удържи на преобладаващото желание на хората за поне малко истина в цялата помия, с която ни заливат, и поради това започна сама да изобличава себе си попадайки в спирала на себеунищожение. Краят й е неизбежен. Определено е хубаво да се живее в такива времена!!!!!!! И както се казва - сега в България, а утре и по целия свят.