Коментари - Борисов и Туск обсъдиха очакванията си от срещата | Днес.dir.bg

Борисов и Туск обсъдиха очакванията си от срещата

Премиерът Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет Доналд Туск обсъдиха очакванията от лидерската среща ЕС – Турция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Туск обсъдиха очакванията си от срещата | Днес.dir.bg

Коментари

сметка без кръчмар е това

за борисов не е далеч времето да бъде осъден за национално предателство барабар с тяхната клика от герб

Чак сега разбрах на кого е тъпата идея за срещата.

А аз не разбрах какво стяна на срещата ? Да не я засекретиха?

Защо тия двамата на снимката са показани само до кръста. Много рано са си свалили панталоните....или просто не са ги обували ,за удобство....на ЕрЮрганя...

ЯД!ЯД!ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯД ме е как така ББ ще си прави пиар пред ЕС и ще го харесват.Защо?Нали има и КУРИ шеф на БСП.Ами оная пионка шофьора на самолета къде е? Как без тях Бойко да дава шербет на на европейските лидери.Срам и позор.Ние от БеСиПеТо сме по добри при олугинажа.Не забравяйте 45-те години слугинаж на СеСеРеТо!

Каруцата на Андрев потъва в блатистното . Едното се говори на високо ниво , другото на ниското. Из цяла Европа има от десетолетия след 1989 все нови , все стари искания да се преразгледат , удовлетворяват , изплащат уговорените в Версаил и прочее в период от 1917 до 1925 година уговорки , договорки. Но , каго ще дойдат тогава на днешна сцена искания относно неудовлетвореното , неизплатеното , неспазените уговорки и договорки от ерата на Сталин-Чърчил-Русвелт , пост-фашизма , 1943 до 1953 ? ЕвроСъюз в днешен вид не сме достигнали на базата и искания от 1919 , нито после '45 . Европейски Съюз в днешен вид има пост-военна обстановка , съответно насоченост : блага , развитие, свобода .

Ми той и Кадафи разпъва палатка в Европа

Голям моабет, Бойко черпи(от наше име).

Целуйкоооооо.

Тиквата, от каквото не разбира (а той разбира от много малко работи) или го продава или го унищожава. Примери много. Белене, Кремиковци, ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, Булгартабак, Южен поток и т.н. Както виждаме и от управление на държава не разбира. Затова е решил да унищожи или продаде България на добрия си приятел Тайпи.

По бай Тошово време ---тия глупости минаваха в графата: "Бяха обсъдени въпроси от взаимен интерес..":))))))) ....ама бай ви Тошо беше Генерален Секретар----а боко тиквата е пазвантина му!:)))))))).

Като го гледам нашия "голям" "политик" мога само да цитирам Петко Славейков: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875г

Даже природата са намрьщи на срещата сьс султана Черната Султанска АУРА докара ЧЕРНИ ВРЕДОНОСНИ облаци над БГ ЧерНоморие

Ха дано...ама надали !

По време на Берлинския конгрес след освобождението, канцлера на Германия Бисмарк казва:"Тук не сме се събрали да решим кое е най-добро за България, а кое е най-добро за нас". Резултатите 140г по-късно са видни. Същото се случва и с кюрдите, и всички лицемерно си затварят очичките - щото им изнася. Тоя психопат с мания за величие на чело най-голямата армия в Европа провежда чисто завоевание / геноцид в Сирия иронично наречено "маслинова клонка". Колкото е нямало арменски геноцид, толкоз няма и кюрдски, а някой ден току виж и нас ни споходило същото и никой няма да ни защити ако не се защитим сами. А ние очевидно разчитаме на един ибрикчия да постави нашите условия на масата и да гони българския интерес ...да ама друг път. Познайте кой ще е първия който ще си бие шута с милиардите които е окрал ?

какво става каква е последователността на срещите??? Беше обявено че тиквата ще се срещне с турчина като начало, селде това тиквата ще се срещне с ЕС лидерите??? в тези публикации нещатата са много странни??? Тиквуня няма дипломатическият капацитет за да се среща на четири очи!?

Ей много е про...т този бойко бе...чкай да не го обидя, че ще ме изтрият! На всеослушание вие, че без Турция няма ЕС! ?? Браво! да се маха тоя да не се връща

Диалогът с Турция предполага ,... НАГЪЗВАНЕ ! Да сега , друг диалог не е имало !

Kози Kур-ц е наследник на ултра десния фашизиран педераст (покоен вече!) Иорг Xаидер. Иорг Xаидер се помина - докато правеше "саксофони" на приятеля си. Tака че не се чудете и този дрисл6о да е обратен!!! Дрисл6ото Kурц се прави на интересен и си е чист "PR" - някои да му обърне внимание !!! Има и голяма възможност - баба Mеркелкучка да го е подкокоросала така!

и ясно се е изразил...не се изпълняват изискванията,да се спрат и преговорите.....Има и още нещо... и то е много съществено...става дума за едни предприсъединителни фондове от 4,45 млр.евро за периода 2014-2020 г..към Турция. И Курц казва че това трябва да се преразгледа. Виж в епицентър....

Каква демагогия! До петък не се знаеше дали изобщо ще дойдат, сега си разменят протоколни комплименти и хвалят наш Бойко за чудесната му идея, сякаш я обсъждат от месеци. Щом става дума за бежанците, значи ще се дават пари. Другите желания на турците най-вероятно няма да бъдат засегнати, защото половината държави от ЕС не искат да чуят за членство на Турция.

Като говорят за бежанците, да заявят, че виновните трябва да поемат разходите по тях. В момента Турция завладява градове в Сирия и хората бягат. Това означава ли, че искат хем да завладеят територия, хем ЕС да им плаща за прогонените хора? Хитро, нали!

Какво приятелство ...каква гледка само имаме....Ееех Горди да сме ние Булгарите:)

Искренно им завиждам на англичаните ,че се спасиха от този така наречен съюз

Тези двамата що ги давате.....дайте с Ердоган новинки:))) как Ви им натри и на двамцата.......то в нашата страна се като се огледаме натам-насам се патриоти и нациоанлисти имаме.....ама дупетата голи беее.....:))

Добрите отношения са важни и за ЕС заради овладяването на миграционния поток, който създаде много проблеми на Съюза през последните години..???????? ПИТАМЕ: КОЙ ГИ СЪЗДАДЕ ПРОБЛЕМИТЕ ? НЕ СМЕ НИЕ ,СЪС СИГУРНОСТ ,нали ? ДА си ги овладяват мигрантите,който ги покани да се*т на пометено!

Тия двамата ''обсъждали'' какво им се иска на тях ама в отсъствието на другата страна:)))))) Големи лапачи, голми авантаджии голямо нещо е мечтата ама в кухи кратуни и мечта като хората няма

Туск и Борисов отдъхват с облекчение, земята се тресе от радост и благововее пред ярко-силната осанка на Защитника на човешкия род Ердоган!!! Всички лидери се прекланят пред желанието на Ердоган, ЕС да се присъедини към Турция. Школувано- жонгльорските мурафети на Турския Велможа шпионира дори таваришч Путин - от най-забутано-затъмненото, кремльовско-мавзолейно кьоше, зорко-задъхано, кокетно-завистнически, припкащ на високите си токчета с вкаменено от инжектирания ботокс лице! Нека Европа тозчас се преклони пред хуманно-толерантния вожд, който разглежда присъединяването на ЕС към Турция като "стратегическа цел"!!! Това е един безценен армаган и то тъкмо в деня на срещата във Варна, който след приемането на ЕС в Турция логично-адекватно би могъл да се преименува на "Ден на турския халал"! А форумните нищожества отново мастурбират духовно-задъхано и сипят отровно-вербална полюция на порции върху протегнатата комшийско-братска ръка, която не отвръща на омразата с омраза, а с едно нежно-невронно погалване по твърдите им бясно-еректирали, промити от системата мозъчета. Престанете да се гаврите с толерантността, спрете да правите мерзки, политически сюнети на това толкова човешко начинание!!! Разчекнатите ви усти са заприличали на омърсени заднични части, осквернени от бълбукащо-мисловна диарийна помия, лееща се от тях като от един антихуманно-антиглобалистичен ибрик на мерзостта! Радва ме духовно-ренесансовото осъзнаване на Европа, че тя от векове в историческо, географско и културно отношение е неразривна част от Турция, като Слънцето и Въздуха за всяко живо същество, и има желание да продължи процеса си за членство в Турция в рамките на взаимно уважение, равенство и принцип за взаимна полза! Обаче ако връщането на смъртното наказание не намери подкрепа в Европа, то това било означавало край на процеса на присъединяване на ЕС към Турция. Тогава ЕС ще може да наблюдава демократично-хуманна, свръхразвита и културна Турция само през един спаднало-крив кадаиф!

Петрова, ама друг път! Повече ми прилича на Мелиха. Погрешно приемате словоизлиянията като ирония и пишете +, но тя е искрена, както винаги и споделя онова, което мисли.

ТУРЦИЯ-ЕС Е ВЪЗМОЖЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА СМЕТКА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!! ЗАЩО НЕ ЧУ КУРЦ О ......???

Боко Спеца по изборно законодателство ще обясни тет а тет на Ердоган как се избира президент на Турция :)

австрийския канцлер Себастиан Курц от днес, за прекратяване на всякакви преговори за евро членство на Турция.

Борисов напира да даде България на Турция. Подобно на него преди 700 години жидът Шишман е станал приятел с турците, дори дал сестра си в харема на турския султан. И народът му потънал в мракобесието на 5-вековно турско робство.

Добре е да се знае и помни историята, така би трябвало да не повтаряме грешките си. Нека само да допълня, че и Иван Шишман не е прокопсал от това си робско поведение. Заклан е като яре при Никопол, по прищявка на господаря си Баязид I Светкавицата.

Така е, но Борисов не знае как турците са завладяли България. Той е чел само Винету.

Дойде ли Ердоган, кацна ли?

Kацна и пита за тебе вече! Kакво ще правиш?

Коментари - Борисов и Туск обсъдиха очакванията си от срещата | Днес.dir.bg

Борисов и Туск обсъдиха очакванията си от срещата

Премиерът Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет Доналд Туск обсъдиха очакванията от лидерската среща ЕС – Турция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Туск обсъдиха очакванията си от срещата | Днес.dir.bg

Коментари

сметка без кръчмар е това

за борисов не е далеч времето да бъде осъден за национално предателство барабар с тяхната клика от герб

Чак сега разбрах на кого е тъпата идея за срещата.

А аз не разбрах какво стяна на срещата ? Да не я засекретиха?

Защо тия двамата на снимката са показани само до кръста. Много рано са си свалили панталоните....или просто не са ги обували ,за удобство....на ЕрЮрганя...

ЯД!ЯД!ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯД ме е как така ББ ще си прави пиар пред ЕС и ще го харесват.Защо?Нали има и КУРИ шеф на БСП.Ами оная пионка шофьора на самолета къде е? Как без тях Бойко да дава шербет на на европейските лидери.Срам и позор.Ние от БеСиПеТо сме по добри при олугинажа.Не забравяйте 45-те години слугинаж на СеСеРеТо!

Каруцата на Андрев потъва в блатистното . Едното се говори на високо ниво , другото на ниското. Из цяла Европа има от десетолетия след 1989 все нови , все стари искания да се преразгледат , удовлетворяват , изплащат уговорените в Версаил и прочее в период от 1917 до 1925 година уговорки , договорки. Но , каго ще дойдат тогава на днешна сцена искания относно неудовлетвореното , неизплатеното , неспазените уговорки и договорки от ерата на Сталин-Чърчил-Русвелт , пост-фашизма , 1943 до 1953 ? ЕвроСъюз в днешен вид не сме достигнали на базата и искания от 1919 , нито после '45 . Европейски Съюз в днешен вид има пост-военна обстановка , съответно насоченост : блага , развитие, свобода .

Ми той и Кадафи разпъва палатка в Европа

Голям моабет, Бойко черпи(от наше име).

Целуйкоооооо.

Тиквата, от каквото не разбира (а той разбира от много малко работи) или го продава или го унищожава. Примери много. Белене, Кремиковци, ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, Булгартабак, Южен поток и т.н. Както виждаме и от управление на държава не разбира. Затова е решил да унищожи или продаде България на добрия си приятел Тайпи.

По бай Тошово време ---тия глупости минаваха в графата: "Бяха обсъдени въпроси от взаимен интерес..":))))))) ....ама бай ви Тошо беше Генерален Секретар----а боко тиквата е пазвантина му!:)))))))).

Като го гледам нашия "голям" "политик" мога само да цитирам Петко Славейков: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875г

Даже природата са намрьщи на срещата сьс султана Черната Султанска АУРА докара ЧЕРНИ ВРЕДОНОСНИ облаци над БГ ЧерНоморие

Ха дано...ама надали !

По време на Берлинския конгрес след освобождението, канцлера на Германия Бисмарк казва:"Тук не сме се събрали да решим кое е най-добро за България, а кое е най-добро за нас". Резултатите 140г по-късно са видни. Същото се случва и с кюрдите, и всички лицемерно си затварят очичките - щото им изнася. Тоя психопат с мания за величие на чело най-голямата армия в Европа провежда чисто завоевание / геноцид в Сирия иронично наречено "маслинова клонка". Колкото е нямало арменски геноцид, толкоз няма и кюрдски, а някой ден току виж и нас ни споходило същото и никой няма да ни защити ако не се защитим сами. А ние очевидно разчитаме на един ибрикчия да постави нашите условия на масата и да гони българския интерес ...да ама друг път. Познайте кой ще е първия който ще си бие шута с милиардите които е окрал ?

какво става каква е последователността на срещите??? Беше обявено че тиквата ще се срещне с турчина като начало, селде това тиквата ще се срещне с ЕС лидерите??? в тези публикации нещатата са много странни??? Тиквуня няма дипломатическият капацитет за да се среща на четири очи!?

Ей много е про...т този бойко бе...чкай да не го обидя, че ще ме изтрият! На всеослушание вие, че без Турция няма ЕС! ?? Браво! да се маха тоя да не се връща

Диалогът с Турция предполага ,... НАГЪЗВАНЕ ! Да сега , друг диалог не е имало !

Kози Kур-ц е наследник на ултра десния фашизиран педераст (покоен вече!) Иорг Xаидер. Иорг Xаидер се помина - докато правеше "саксофони" на приятеля си. Tака че не се чудете и този дрисл6о да е обратен!!! Дрисл6ото Kурц се прави на интересен и си е чист "PR" - някои да му обърне внимание !!! Има и голяма възможност - баба Mеркелкучка да го е подкокоросала така!

и ясно се е изразил...не се изпълняват изискванията,да се спрат и преговорите.....Има и още нещо... и то е много съществено...става дума за едни предприсъединителни фондове от 4,45 млр.евро за периода 2014-2020 г..към Турция. И Курц казва че това трябва да се преразгледа. Виж в епицентър....

Каква демагогия! До петък не се знаеше дали изобщо ще дойдат, сега си разменят протоколни комплименти и хвалят наш Бойко за чудесната му идея, сякаш я обсъждат от месеци. Щом става дума за бежанците, значи ще се дават пари. Другите желания на турците най-вероятно няма да бъдат засегнати, защото половината държави от ЕС не искат да чуят за членство на Турция.

Като говорят за бежанците, да заявят, че виновните трябва да поемат разходите по тях. В момента Турция завладява градове в Сирия и хората бягат. Това означава ли, че искат хем да завладеят територия, хем ЕС да им плаща за прогонените хора? Хитро, нали!

Какво приятелство ...каква гледка само имаме....Ееех Горди да сме ние Булгарите:)

Искренно им завиждам на англичаните ,че се спасиха от този така наречен съюз

Тези двамата що ги давате.....дайте с Ердоган новинки:))) как Ви им натри и на двамцата.......то в нашата страна се като се огледаме натам-насам се патриоти и нациоанлисти имаме.....ама дупетата голи беее.....:))

Добрите отношения са важни и за ЕС заради овладяването на миграционния поток, който създаде много проблеми на Съюза през последните години..???????? ПИТАМЕ: КОЙ ГИ СЪЗДАДЕ ПРОБЛЕМИТЕ ? НЕ СМЕ НИЕ ,СЪС СИГУРНОСТ ,нали ? ДА си ги овладяват мигрантите,който ги покани да се*т на пометено!

Тия двамата ''обсъждали'' какво им се иска на тях ама в отсъствието на другата страна:)))))) Големи лапачи, голми авантаджии голямо нещо е мечтата ама в кухи кратуни и мечта като хората няма

Туск и Борисов отдъхват с облекчение, земята се тресе от радост и благововее пред ярко-силната осанка на Защитника на човешкия род Ердоган!!! Всички лидери се прекланят пред желанието на Ердоган, ЕС да се присъедини към Турция. Школувано- жонгльорските мурафети на Турския Велможа шпионира дори таваришч Путин - от най-забутано-затъмненото, кремльовско-мавзолейно кьоше, зорко-задъхано, кокетно-завистнически, припкащ на високите си токчета с вкаменено от инжектирания ботокс лице! Нека Европа тозчас се преклони пред хуманно-толерантния вожд, който разглежда присъединяването на ЕС към Турция като "стратегическа цел"!!! Това е един безценен армаган и то тъкмо в деня на срещата във Варна, който след приемането на ЕС в Турция логично-адекватно би могъл да се преименува на "Ден на турския халал"! А форумните нищожества отново мастурбират духовно-задъхано и сипят отровно-вербална полюция на порции върху протегнатата комшийско-братска ръка, която не отвръща на омразата с омраза, а с едно нежно-невронно погалване по твърдите им бясно-еректирали, промити от системата мозъчета. Престанете да се гаврите с толерантността, спрете да правите мерзки, политически сюнети на това толкова човешко начинание!!! Разчекнатите ви усти са заприличали на омърсени заднични части, осквернени от бълбукащо-мисловна диарийна помия, лееща се от тях като от един антихуманно-антиглобалистичен ибрик на мерзостта! Радва ме духовно-ренесансовото осъзнаване на Европа, че тя от векове в историческо, географско и културно отношение е неразривна част от Турция, като Слънцето и Въздуха за всяко живо същество, и има желание да продължи процеса си за членство в Турция в рамките на взаимно уважение, равенство и принцип за взаимна полза! Обаче ако връщането на смъртното наказание не намери подкрепа в Европа, то това било означавало край на процеса на присъединяване на ЕС към Турция. Тогава ЕС ще може да наблюдава демократично-хуманна, свръхразвита и културна Турция само през един спаднало-крив кадаиф!

Петрова, ама друг път! Повече ми прилича на Мелиха. Погрешно приемате словоизлиянията като ирония и пишете +, но тя е искрена, както винаги и споделя онова, което мисли.

ТУРЦИЯ-ЕС Е ВЪЗМОЖЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА СМЕТКА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!! ЗАЩО НЕ ЧУ КУРЦ О ......???

Боко Спеца по изборно законодателство ще обясни тет а тет на Ердоган как се избира президент на Турция :)

австрийския канцлер Себастиан Курц от днес, за прекратяване на всякакви преговори за евро членство на Турция.

Борисов напира да даде България на Турция. Подобно на него преди 700 години жидът Шишман е станал приятел с турците, дори дал сестра си в харема на турския султан. И народът му потънал в мракобесието на 5-вековно турско робство.

Добре е да се знае и помни историята, така би трябвало да не повтаряме грешките си. Нека само да допълня, че и Иван Шишман не е прокопсал от това си робско поведение. Заклан е като яре при Никопол, по прищявка на господаря си Баязид I Светкавицата.

Така е, но Борисов не знае как турците са завладяли България. Той е чел само Винету.

Дойде ли Ердоган, кацна ли?

Kацна и пита за тебе вече! Kакво ще правиш?