400-500 евро отиват за бежанец, разкри Борисов пред ЕНП

Популизмът все повече се развива, а бежанците не са желани в половин Европа, а в другата половина социалните системи прегряват, каза Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - 400-500 евро отиват за бежанец, разкри Борисов пред ЕНП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв цинизъм! Ние си имаме правителство не на българите , а на бежанците в България. Пък може и да са прави, пенсиите да умират. Идва големият поправителен изпит на българската демография, на който отличниците ще бъдат "бежанците", както каза г-жа, другарка КриСталина.

...значи на една Турция, която е извън ЕС и която има мощна икономика, даваме 3 милиарда евро, за да се грижи за бежанските лагери и да не ни праща повече бежанци.В същото време България, която е най-бедната страна-членка на съюза, трябва да издържа с по 500 евро месечно всеки бежанец от нашите данъци.Докато пенсионерите, нашите майки и бащи се задъхват с мизерните 150 евро месечно, дори и по-малко. Отвратителен цинизъм.Меркел може и да е на "друга планета" и да не и пука за нас българите, но къде е нашето правителство - нали то "уж" брани нашите интереси?? Бойко Борисов признава разминаването в пенсиите и помощите за бежанци, но защо не удари с юмрук по масата и не го каже право в очите на Меркел?? Отвратителен цинизъм! Като толкова искат да се грижим за бежанци, да ни предоставят половин милиард евро за такива цели и готово.Вместо това, в арогантното си, безцеремонно и бездушно отношение ни натискат да си плащаме вноската към 3-те милиарда за комшиите??? Този ЕС се превръща все-повече в "Западната Римска империя" от няколко големи държави, които диктаторски налагат политики на малките. Уж, под предлог, че това са "съюзни" решения....а кой покани милионите бежанци в Европа?? - фрау Меркел - голямата приятелка на Бойко. Много спим ние българите, многоо.....

Моля, ако някой знае, да ми каже как мога да се откажа от българското си гражданство и да получа статут на бежанец, защото пенсията ми, след 50 години трудов стаж, е двойно по-малка от издръжката за един бежанец!

Аз ям от кофите за боклук! "Печеля" от мизерията, която БОРИСОВ и ЕС ни осигуряват. С какви пари, с какъв морал, с каква съвест и с каква съпричастност към българското население, тоз МИН-председател храни с 500 евро, тез престъпници, нашественици, другородци, мюсюлмани, каналджии, трафиканти и терористи? Дали е ПРЕД-СЕДАТЕЛ ИЛИ ПРЕД-АТЕЛ Вие преценете САМИ!!??

Лидерът на ГЕРБ ни натресе БЕЖАНЦИ, ХРАНТУТНИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, ДЖИХАДИСТИ, КАНАЛДЖИИ, МЮСЛМАНИ И ВСЯКАКВА НЕГОДНА ИЗМЕТ! Това са плодовете от "член"-ството в ЕС! Един сириец казва Аз няма да работя в селското ви стопансво!!! А пък аз работя, копам обработвам земята. Тази земя сега я продава БОРИСОВ! Той ни вкара в ЕС!

Сега ясно ли е защо предстои гражданска/ етническа/ религиозна война? Защото ние не можем да ги издържаме вечно, а те сносна работа в БГ няма да намерят. Единственото им гарантирано бъдеще тук е бедност, разочарование, озлобление и радикализиране. А тогава и Новоосманската империя ще скочи в защита на техните единорверци и "веселбата" е гарантирана. "Зареден пистолет в първо действие на пиесата, задължително гърми във второ."

нашественик, одобрена от Минисерския съвет е 1100 лева месечно на човек.

браво бе Борисов , браво по 500 евро на бежанец а твоите избиратели - народът Български живеят даже и с по малко - за 4 членно семейство .......

Борисов, кажи поне истината - че за бежанец се дават повече пари от средната заплата в България... за средната пенсия да не говорим!

ОТ ТИЯ ПАРИ 3-400 ЕВРО ГИ ПРИБИРАТ ГЕРБЕРСКИ ФИРМИ САТЕЛИТИ :))

Кухия Борисов казал

Имам въпроси: След като много добре се знае реалното положение на безработицата не само в България, а в цяло ЕС откъде смятате да вземете всички тези пари за бъдеще, когато дойде време и "имигрантите" да се пенсионират за сметка на все по-малко работещите? За здравните осигуровки въпросът ми е същият. Намерете начин да отговорите на тези любезни и любознателни въпроси, ако обичате.

Ние откога казваме, че пришълците идват за пари. С тези неадекватни финансови помощи (аз ги наричам стимули), не арабите ами и извънземните ще ни се изсипят. Някои политици трябва лично да понесат отговорност за случващото се в Европа. И не политическа, а персонална, тежка отговорност.

Честно казано и мен да ме поканят някъде, където ще мога да живея като в рай и да се давя в потоците на рога на изобилието и аз няма да имам сърце да откажа. :-)). Още повече, че те могат безнаказано да налагат своя политическо-военна доктрина на омразата към всички останали, която би трябвало да е подсъдна, както подсъден е и хитлеризма, а не подстрекавана от разни "правозащитни" организации" финансирани от повече от съмнителни капитали. Колкото до тежката отговорност. Ще трябва да я понесат - искат-неискат по един или друг начин. :-)

...Митьооо....цинизъм е ,че баща ти не те е избърсал в чаршафа амбреаж долен ....що ме триеш бе ...какво цинично съм писал ....

Чудя се дали ще съм жив че един ден да видя че и българите имат някакви права в България.

По 400-500 евро на бежанците,днес платихте на НЕК 400 млн. за да платим на американските централи.Чудя се на такива продажници имат ли българска национална кръв.На църква ходят,празнуват дните на Ботев и Левски.Инак пълни продажници.

САЩ напълниха България , с тикви

Да така е. А в САЩ имат и Ден на тиквата. NATIONAL PUMPKIN DAY Национален празник на тиквата има ежегодно на 26 октомври. Хората в цялата страна се събират да се насладят на торта , пай , бисквити , барове , пудинг , кафе , шейкове , бонбони , хляб . кифли , супи , чийзкейк , овесени ядки , лазаня и повече , всички направени с вкусна тиква. Време е и ние да се насладим на този плод, но това може да стане наесен, няма да внасяме тикви от Австралия или южна Африка, нали?

Нека всички в нашата страна се пишем бежанци. Че един бежанец взима повече от моята заплата.

Според Бг-управници /САЩ,ЕС,НАТО/, бежанците са по-ХОРА ,от българските ''хора'', също и децата на бежанците са по-деца ,от Бг-деца !

Нищо от казаното не буди в мен и капка доверие.

Да припомня ! Всички управници и политици в България работят , ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ . Българска поговорка казва : ''ДОБРОТО ТЕЛЕ БОЗАЕ ОТ ВСИЧКИ КРАВИ''. Какво ни пречи /на политици и управници /, да водят международна политика , и със САЩ ,и със Русия , и със Турция ,и със държави , помагащи на България ? ЗА СЕГА ,ВСИЧКО СЕ КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ,СЪС ЛЮБЕЗНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ в Бг ... Е, ИМАМЕ ЛИ ФАЙДА , ОТ Бг -ПОЛИТИЧ. ПАРТИИ?

Европа ,ще живне,когато на Бати Бойко започне да му се слуша думата!Да не се размотават европейците а да му гласуват доверие и да се вслушват в приказките му!Ние в България как цъфнахме и вързахме под неговото мъдро ръководство за има няма някакви си 5-6 години:)

Да си го вземат. Халал да им е.

...какви "беJAнци " бе ?!?...това е дирижирана инвазiя !!!...сабудете се бе хорааа !!!

Половината европейски държави са построили огради с Гърция, примерно Холандия и Дания са построили огради по границата си с Гърция, само ние не сме.

:)Защо ,Македония не е ли повече от половин Европа:)))

Аман от американска пропаганда!

щЕРЕВ ,ти ли си ????

Пият ни кръвта със сламки лекичко, за да не можем да протестираме.Ние сме единствената евродържава в,която автокрадците станаха бизнесмени!

Затова ли изтеглихте кредит от 16 млрд. да храним джихадистите и ние и наште деца да им изплащат масрафа. Това е от утре минаването през България става 1000Е.

НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ - 40 лв. за детски /нямало средства/, 40 лв. великденски за пенсионерите/пак нямало средства/. И 30 пъти повече за бежанец престъпник/за престъпниците държавата на МАФИЯТА има средсва/. И това ако е държава.

Ми протестирайте де!? Защо никой не протестира!? Динко като спря мигрантите само го псувахте, на ви сега да ги храните!!!

Пари за детски нямашееее, пари за пенсии нямашеее,пари за заплати пак нямашееее,.....И ХОП , ПАРИ ЗА ЧУЖДЕНЦИ ------ИМАААА? ДРУГАРИ УПРАВНИЦИ ,ОТНОВО ЛИ СЕ ПРОДАДОХТЕ ,.....ЗА ПАРИИИИИ?

още ли вярвате на лъжите на бат ви Боко Тиквоча? Не се ли усещате, че той се гаври с вас?

ТВОЯТА ГЕРМАНСКА БАБА ,НИ ВЗЕ И ПОСЛЕДНИТЕ СТОТИНКИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ,ДА ПУКНЕШ ДАНО

Баце Боце, вместо да разтегаш локуми иди при твоята приятелка Меркел и се разцелувайте само както вие двамата си знаете. Както в добрите стари времена. Но този път за последно!

На всеки ахмак се полага поне по един кибик! Точно съм по темата-кой каквото си е надробил,това ще сърба!Правите се на господари на дир-а, но не става- контрата е във вас!

Борисов,да ти с--а на министрите и съветниците.Може ли да сте толкова улави и крадливи!

След тези думи Бойко да си отива! Щом не може да каже на Европа, че след като пенсиите на нашите майки и бащи са по 100 евро месечно, то за бежанците трябва да има не повече от 20 евро за един месец. На който не му харесва да си заминава!

Нещата са очевидни! Дава на заден ход,обича всички и явно ще е следващият президент.Трябва да си изключително прозт,за да не разбереш какво става!

Жал ми е за убитата баба и за убития дядо, от когото убийците са взели 350 лв. Сърцето ми плаче, но съм жена и знам, че на никой мъж в тая проклета държава не му пука. Всички станаха крадци. Давайте на бежанците. Един ден ги заведете да живеят с майките ви, бабите ви и жените ви.

Вкарват ни във войната в Сирия и в Либия. Борисов точно това е предложил в ЕС. На сайта му е циирана част от днешното му изказване, която тук не споменават: "Кое е по-естествено, ако има война някъде, да помогнем на хората, да им се осигури от НАТО зона за сигурност? Едно е да се върнеш от 3000 км, едно е да се върнеш от 30. Това съм предложил и разбрах, че вече може да се приеме..."

до плюещите: доказан факт е,че плюете за щяло и нещяло,а днешното плюене е потвърждение за това!!! значи премиерът изрича факти в цифри,като по този начин казва истината и се обръща към европейските лидери за евентуална промяна...вие другари плюете по него!!! как ли бихте реагирали,ако изреченото днес от Борисов,се разгласеше след време от представител на друга партия?!...вие другари ще плюете пак по него(Борисов),щото го е премълчал!!! значи...казва се истината-плюете! премълчава истината-вие пак плюете! ...еее...знаете ли какво искате

Къде в документите на ЕС пише, че трябва да даваме по 400-500 евро на месец на "бежанец" (реално - мигрант)? Така, ако е семейство от 4 човека, ще получават по 2000 евро - тове е мечта не за българските пенсионери, а за 3/4 от работещите българи. Хората не плюят заради казаната истина, а зарид даваните пари.

ми що не пазиш границата, а пълниш България с такива!

също плащаме

Евродемократичната бюрокрация в действие.

Поредната причина хората да "икономисват" от данъци и осигуровки.

Сещам се за Бенковски и Оборище.Но това е било,когато е имало мъже.Сега чукат по клавиатурите ,като,че са в Ганкиното кафене.

Ами да, така е - каквито жените, такива и мъжете! Няма как, в природата винаги има баланс. Не може да липсват качествени жени, а Хилда да иска качествени мъже! Още повече, че майките, които са жени като Хилда, възпитават синовете си, които са бъдещите мъже!

Бочко, започна да се усещаш, ама за да се увековечиш трябва да ни направиш първите напуснали ЕС и НАТО.

наскоро , по радио Хоризонт , казаха , че бежанците били само двама и единия от тях избягал ...така ,че не виждам проблем!

Дайте, да регистрираме пенсионерите, като мигранти, те милите са работили цял живот, за мизерните 150-200 лв... А, мигрантите да ги пуснем, на БГ пенсии : )