Да разкодираме съобщението на Борисов

С обяснението си, че съдебната реформа ще влезе в сила чак след мандата на главния прокурор Сотир Цацаров, премиерът Борисов разкри няколко истини

Обратно в новината

Коментари - Да разкодираме съобщението на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Няма съдия или прокурор осъден и вкаран в затвора. 2.Няма съдия или прокурор , на който да му е отвлечен член на семейството и да бъде искан откуп за освобождаването му. 3.На тях не им обират къщите. 4.Техните коли не ги крадат. 5.Всичко това важи и за политиците ни.

Завоалиран намек Цацаров да си ходи. Той Б.Б. е майстор на такива внушения.Кой нареди на Мирослав Найденов да Го подслушва в Бояна? Кой без малко да вкара в затвора Ц.Ц. Та това беше повод да се говори за мафиотският Му начин на управление. За Б.Б. реформата значи премахване на Цацаров. Какво друго може да измисли.

С две думи , не иска реформа !!!!

Е ТОВА Е СЪОБЩЕНИЕТО КРАТКО И ЯСНО!!! ГЕРБ=ПУТИН+КГБ

някой не е разбрал, ще ви дам отговора на г-на Борисова: "Сега си спомних, че съм чел не за Винету, а за ПОСЛЕДНИЯ МОХИКАН"!??

"чел ЗА Винету", това явно е последния мохикан който е чел за Винету - Бате Бойко!

И пак прави икономически ръст! А ако беше чел повече, представете си как щеше да мачка още повече БКП, пардон, БСП. Това единствено говори, че даже и чели, чели и учили, пак не могат да се опрат на кутрето на един не дотам интелигентен, но все пак нормален човек. Бездарието на комунистите няма мярка да бъде измерено.

След ден-два авторката ще напише възторжена статия за ЧОВЕКА, който за разлика от Борисов ДЕЙСТВИТЕЛНО ще може да поведе България към едно по-светло бъдеще. Целият тръпна в очакване.

За кой ЧОВЕК приказваш, че не разбрах!

"Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бил земен, интересен човек. А сред останалите партийни ръководители едва ли имало такъв, който да пасва повече на българската политическа култура" Ама тя не виновна нали е DW , те са запазена марка.

С една дума, всичко е театър. Т.е., ще продължим да си ядем филиите със свинска мас! Т.е., мутрата си остава мутра! Браво!

Кодът Борисов може да се разбие само с по-голяма тояга!

Явно политическата система желае да запази статуквото заложено още от луканов. Т.е. власт и богатство само за бивши партиини лидери, мимикрирали понастоящем под формата на партии с различни имена. Те. цялата власт, икономическа и политическа в ръцете на бивши комунисти и настоящи пребоядисани функционери. Законите са : 1. Създадени от престъпниците в НС, защото имат непълноти и предполагат леко заобикаляне. 2. Прилагат се от престъпници - съдии и прокурори. Има вече много доказани случаи на корумпирани юристи, но нито един ефективно осъден. 3. Неправилното прилагане на законовата база води до създаване на нови престъпници в редиците на честните хора, които поради неудоволетворено чувство за справедливост, ако са силно засегнати могат да прибегнат собствено правораздаване. А тоя от снимката ни готви още чакане и чакане. Че за кога бе господине. Животът тече и твоя също.

или българския вариант на известната книга! Може да се напише много смешна и интересна книга или филм Бояна ехх..

оооо доиче веле като почне да "разкодира"...само стои и гледаи. не че борисов е цвете, но на коментаторите пишещи от така наречените "независими" западни медии не може да се върже на пръста! трябва да сме очернери, дискредитирани и т.н. за да се намери причина да не се отпуснат някакви пари или квоти, всичко се свежда до това -- продажна работа!

Нищо за разкодиране няма. Съдебна реформа,също няма да има.Няма и логика,политическата мътилка,обяздила Страната вече десетилетия,само да иска силна,независима,работеща Съдебна власт.Сега си им е предобре. А кьорфишеците,които се пускат за пред широката публика.....колкото нещо там да се казва,че уж нещо някога,ама не сега,в светлото бъдеще,може би ще се случи.

нали сме се разбрали ЧОВЕКА ОТ НАРОДА ГОВОРИ НАРОДНО ТОВА С БЕСНИТЕ КУЧЕТА СИ Е ВИД КЛЕТВА ИЗПОЛЗВАНА ПО РОДНИТЕ СЕЛА ИЛИ ПО ТОЧНО ТОВА Е РОДЕН ФОРКЛОР И НАЙ - ТОЧНО МАХЛЕНСКА ЛЕКСИКА ! ЧОВЕКА ТОЛКОВА Е ВИДЯЛ ТОЛКОВА Е ПРОЧЕЛ ТОЛКОВА ЗНАЕ!!! КАКВО МУ ТЪРСИТЕ КУСУРИ НАЛИ СИ СИ ГО ТУРИХТЕ !КАКВО ПИТАТЕ КОЙ МУ ТУРИ ЗНАКА ?МИ НИЕ КОЙ ДА ВМУ ГО ТУРИ !!!СЛУШАЙТЕ СЕГА И СЕ ЧЕРВЕТЕ И АКО МОЖЕТЕ СЕ ПРИМИРЕТЕ!!! АКО НЕ МОЖЕТЕ ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ МИСЛЕТЕ!!!

Ама някой да не си е мислел, че точно тези, които организираха протестите заедно с Боко и дружките му смятат да направят наистина нещо добро за обществото. Те винаги мислят само за себе си и се страхуват от това да има истинско правосъдие и народът да живее добре. Ако някой се връзва на приказките им, си е за негова сметка.

Много е важно хората да разберат, че всичко, което се прави в съдебната реформа, е за след Цацаров". 1.Нещо се прави в съдебната реформа в нея,- реформа в реформата?! 2,Това всичко "е" демек съществува "за"?! "след Цацаров"

СЪДЕБНА РЕФОРМА ИМА,НИТО ИМА КАКВО ДА ВЛИЗА В СИЛА.ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА ПРАЗЕН ЧОВЕК

Скъпи журналисти пообръснете малко с "photoshop" персоната от снимката. С тази снимка направо обиждате добрите обществени нрави и естетическото чувство на хората, както и поста, който заема фотографираният хомо-сапиенс.

Абе убав е човека, убав! И няма смисъл да му тълкуваме мисълта, защото просто такава няма!

Газ пикаете другари,ама напразно!...Скоро,ще останете без кокал!

И аз така мисля! Ама ако този на снимката остане пак без кокал, ще бойкотира ли отново работата на парламента и правителството?

И да гласуваш и да не гласуваш, всичко е в ръцете на оня от Боянските сараи, пълното момченце, което няма нищо, неговата майчица и т.н. , т.е. в ръцете на една партия - ДПС!

Само манипулатори могат да напишат такава статия и шарани да се хванат и да я коментира.Мислете бе хора,МИСЛЕТЕ!!!!!!!!!!!

Ти какво измисли?

е гот . Журналистите няма нужда да работят той бисера си е при тях! И какво лошо да се коментира-то си е забавно !Ако не друго поне ни разсмива -иначе си е трагедия ако го приемаш сериозно!

Гледам, всички го тиквосват, а на изборите първи, де е скрита картинката?

В чипа, вервай ми!

Всичко е "бой на негри в тъмна нощ". Ако имаше картинка, щеше да е ясно за всички. Сега дори на 'тиква' не му е ясно какво ще го изкомандват ония, дето му стискат досието.

Реформа на съдебната система чак след 2019 година е напълно излишна. До тогава всичко къдърно ще е напуснало България и тук ще останат 3-4 милиона пенсионери и просяци. Съдът също ще се редуцира, и няма да има дойни крави които да дои както сега.Всичко на този свят е временно.

Ако Борисов успее сам да си го разкодира , ще го черпя една бира.

Човека отдавна си каза кода - "Шменти капели"!

подарих ку4е на Доган, то му изяде пауните...

Българи, по-добре разкодирайте моето съобщение към вас. Макар че то си беше пределно ясно - "Корупцията при вас няма как да бъде преборена преди края на управлението на Борисов".

Не си правете труда да се опитвате да разкодирате приказките на Б.Б. Самият той не знае какви ги плещи.

на Борисов не може да бъде разкодирано! И Борисов не може да бъде разкодиран.Това са толкова сложни асоциативни врътки, че и професорите от Харвард ще мислят над тях бъдещите 100 години.Това е като "42" свещеният отговор на въпроса за Вселената и бате Бойко. Например "всичко, което се прави в съдебната реформа,"вътре у нея у рИформата.

Я гледай ти,Дойчевеле много тихи, но и те са се усетили и са чули, или знаели преди това и кво излиза......кервани си върви, кучетата си лаят..... е къде е тая ЕС-комисия, къде са посалнниците, къде са комитетите за защита на всичко, къде са сексуално различните, а къде е Протестна мрежа...... аааааааааааа, били на помощ на министрите да пломбират дрън-дрън ярина

Мутрата козината си мени ,но езика и простотията не може да скрие.

Н.В.ББ си е гол!

Щом някой Ви казва ,че "съдебната реформа" ще влезе в сила след 5 години/респ. след друг срок по неговото субективно усмотрение/значи трябва да знаете ,че този индивид е над Конституцията и законите.Само нормативен акт може да определи кога ще влезе в сила друг нормативен акт.Съдебна реформа не може "да влезе в сила", тъй като е измислено понятие.Ако този индивид, който пуска подобни съобщения, има някаква власт ,то това е лоша новина за онези, които очакват държавата ,в която се намира "говорещият", да е по дефиниция правова.Странно е и подобен индивид да дава оценки на действащ главен прокурор.В нормалните и цивилизовани държави е обратното. А и в цивилизованите държави оценките ,които главен прокурор дава на определени политици ,по правило са фатални за политическата им кариера/а нерядко и за свободата на придвижване/ на политиците.Но... тук е друго.

Ако съдебната система(в този си вид и състав) се ползва с изключително ниско доверие сред мнозинството от гражданите - изобщо не трябва да бъде легитимна!

Който ще разкодира, да побърза. До утре главната поднебесна тиква ще зададе нова гатанка. По правило, обратна на настоящата.

Осветяванията не са отсега. Някои медии публикуваха кой ви е избирал гл.прокурор в къщата на Гергов, виждате е риформатора Радан си прави сбирките на блока в хотела на Гергов, но сте изненадани разбираш ли ак сега когато ги казват в очите, е са го избрали да им пази статуквото. Същевременно Гергов се кандидатира за кмет, а подопе4ния му Слав4о в лойата за президент. Вие все сте изненадани. И о4аквате реформа от пазителите на олигархията, назна4ени да и пазят интересите. И ще ги избирате отново БОСТАН, Гоцю,Рамадан, Гергов, риформаторите у хотела Гергов.

хубав матерял,само забрави да зитира "бащата на назята" как знае как се подобрявала раздаемостта в една страна!!!! да си ходи,за всяка уста лузиза не става,или си с мафята или не,а тои е и то яко.и траичо куде е тои ти каваше за горивата още преди 2 години.

Потресаващото за мен лично е,че ако се съди по изключително слабия интерес към тази статия с драматично важна за судбата на България тема, е може да се каже пълното игнориране от страна на българите( ще си спестя цялата гама от зветисти епитетите за интелектулано етично-моралното ниво и манталитет на народа) на дискутирането и на разрешаването на съдбата на България ,като народ и като независима държава. А когато в статиите се третират гротескно-кичозно-блудкави теми за измислените от медиите " звезди" ,мутроолигарси или псевдополитици,на такива стопроцентови тъпанарщини с извинение реагират с по 1000 коментара и отговори на коментарите.А сега когато темата засяга буквално съдбата на цяла България само двайсетина човека от 7,012,690 са се заинтересували и загрижили .

Полина, толкова ли не ти стига пипето, че едн реформа се провежда поне едно десетилетие, за да хване декиш? И че към края на мандата на Цацаров наистина могат да се очакват първите видими промени? А бе такива ли сте бели птици, че не можахте да вкарате в акъла си време за развитие?! Като засадиш семка, кога береш плодове от дърво, мам моме заспала?! Ами това е държава, това е цяла система с десетки хиляди в нея, касае милиони хора! Как ти дойде на ум да си нетърпелива бяла птицо, та и да се базикаш с поредния напън някой да напрви нещо за по-добро в тази държава?! Едно време имаше новогодишна програма, в която един от героите засади дръвче и през 10-на минути отиваше до него с думите: я да видя хвана ли се! - и го повдигаше с корените му, за да провери. Ето това представлявате. В някаква значителна степен малоумници и големи словоблудци. Тръгнала да тълкува защо не става реформата за месец, ами щяла да трае цели 5 години!!!... Я нахрани кокошките по-добре и се прибирай да сготвиш!

"Една реформа се провежда едно десетилетие?" Ти чуваш ли се какво говориш? При българския манталитет, след 10 години никой няма да си спомня какво точно се реформира, да не говорим, че през това време ще се появят още десет реформатори, които ще реформират реформата!

Защо мислиш, че изключвам българския манталитет?! Ами именно за това говоря! Прочети внимателно. Да не мислиш, че пиша само за кокошката, която е писала статията?! То тъпото помни само какво е яло днес сутринта... А реформа наистина се прави с години и то не за 2-3 години. Ако някой тъпак е вярва, да опита да се сети как така 25 години реформираме едно изроденои общество и още не сме успели. Някои казват демокрацията това, демокрацията онова. А то още няма демокрация, има само някакви идеи за демокрация и опити да се започне.

Всичко което се случва след 1989 г. е програмирано и/или отлично режисирано. Идеята беше властимащите да се сдобият официално с атрибутите на богатите - не само луксозни вили, НО и скъпи автомобили, яхти, самолети, недвижимости от национално и международно значение (курорти, хотели, почивни комплекси и пр.). Собственици станаха ченгета, наследници на комунистите и всякакви техни мекерета (шофьори, телохранители и пр. измет)!!

Това е теорията по въпроса.Писал съм я няколко пъти: И така:Представете си едно множество от хора.Една част от него(в математиката се нарича подмножество) се намира в някакво отношение с останалите елементи от множеството.Това отношение се нарича власт.Тя е безгранична, бекрайна ,неоспорима ,необозрима ,неподлежаща на съмнение, неконтролируема...Както се казва в такива случаи к'вото се сетите 'се е верно.Това твърдение е аксиома защото едвали ще се намери разумен чове който да го оспори.Обаче,както всяко хубаво нещо(хубаво е естесвено за елементите от подмножеството) и това си имало край.Както се казва :"мандрата свършила".Какво следва.Следва естествено въпрос:Какво бихте направили вие ако бяхте един от подмножеството с властта.Давам ви две възможности.Ако измислите трета-хубаво,но според мен тези са реалистичните. 1)Ще си кажа:Бааал съм му майката,да ства к'вото ще.Не ми пука. 2)Ще се сберем себеподобните от множеството с власт и ще си кажем:Момчета дайте да видим к'во ще правим щото тая така нема да стане. Мисля че логиката подсказва ,а и последвалите събития също кой е верния отговор. Така е възникнал(както аз го наричам) "Проект за мирен преход на БГ към демокрация".Място:голямата бяла къща между конака,цум и банката.Време(от този параметър ще разберем в чий интерес е проекта):около 1980г.По това време "любимия първи партиен и държавен ръководител" си беше любим първи партиен и държавен ръководител и на никой и през ум не му е минавало да играе зад гърба му,за своя сметка.Така че мисля е ясно.Финансово обезпечаване:Нарастналия след това външен дълг за който Иван Костов(не знам как се изпусна)каза че само лихвата по него е около $800 млн. годишно.Без тези пари няма мутри(нали не се заблуждавате че мутрите са въникна ли ей така от нищото с едно щтракане на пръстите),няма корумпирана съдебна система,няма верна милиция.

Прочее в БГ полиция няма ВЕЧЕ 70.Ако някой се заблуждава че разлика между полиция и милиция е само в първите две букви...съжалявам.Разликата е същностна.И така на там.Мога да продължа с детайли но не мисля че е необходимо. И сега ако разгледате случващото се през последните 25г в БГ от този поинт ,надявам се ще престанете да се чудите за много неща, които са ви изглеждали странни.За малко да пропусна отгледаната опозиция:Желев,чияти задача беше да признае фалшивите избори на 10 юни.Без това нямаше да си гласуват ТЯХНАТА КОНСТИТУЦИЯ(опитайте да предложите лустрацоионен закон и ще видите какво ще ви се случи в конституционния-ще ви изядат с парцалите).След това от благодарност желев стана президент.Цялата пасмина -симеонов,тренчев,меди доганов(който никога не е бил ахмед доган).На скоро ми мина мисълта че възродителния процес е бил организиран за да се създаде легенда или както се казва в този бранш за меди доганов.....Иначе в него няма никаква логика в тогавашния момент.

Ценител,АЗ СЪМ ЕДНА ОТ ПОДМНОЖЕСТВОТО и без да съжалявам съм гласувала за такава власт-"Кабинет Борисов 1/та за пръв път станал/и 2".Гледам,оценявам без да се влияя от манипулатори като теб дайновците,скръстили ръце "мъдруват" как да изопачат видимо направеното от СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР,как да го прекарат през КРИВОТО ОГЛЕДАЛО и да стопират възможността за собствена преценка.Г-чо,ваще представени само две възможности за реакция към това управление,саПРЕД/ЗЛО/НАМЕРЕНИ И МАНИПУЛАТИВНИ.1.Не съм им "баала мамата" и не съм безразлична за ставащото.2.Не се събирам със зловредни елементи.Моето 3-то:ПЪЛНОЦЕННО УЧАСТВАМ И СЪДЕЙСТВАМ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ГРАДИВНИТЕ ВЛАСТОВИ ИДЕИ.Винаги реагирам остро на зловредността,както реагирам гневно и на ваще НАТРАПЕНИ ДЕШИФРОВКИ НА ПРЕДЕЛНО РАЗБИРАЕМОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ПРЕМИЕРА.Виж ти,ОКАЗА СЕ,ЧЕ ИМА 3-ТА,сигурно и много други мнения,които вие "знаещите свисше" СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ АПРИОРИ да определяте като нереални.БАСТА ВИ.ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ И ДЕЙСТВАТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО СТАДО ЗА ДОЕНЕ И СТРИГАНЕ.Насочвам внимание КЪМ ВМЕТКАТА ТИ,ЧЕ ИЗКАЗВАНЕТО НА БОРИСОВ БИЛО ДОПУСНАТО...Обясни ми ТИ КАК СЕ СЪВМЕСТЯВАТ/в объркочения ти мозък/ "ДОПУСКАМ"ИЗКАЗВАНЕ С ДЕМОКРАЦИЯ?!?ПО ЗАКОН ИМАМЕ СВОБОДА НА СЛОВОТО. ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО ДА ГОВОРИ,СЛУША, ЧЕТЕ,ТЪЛКУВА,ПРАВИ СИ ИЗВОДИ И ДЕЙСТВА КАКТО ТОЙ РЕШИ.КАТО ТАКА АЗ И НАД МИЛИОН БЪЛГАРИ НЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ТАКИВА "РАЗЯСНИТЕЛИ",НЕ СМЕ ИСКАЛИ ПОМОЩТА ВИ,А КАМО ЛИ ТИ/ ВИЕ ДА НИ СОЧИТЕ ПЪТЯ,КОЙТО СИГУРНО ЩЕ НИ ОТВЕДЕ ДО 6-ТА ГЛУХА КАКТО ТОВА ПРАВИТЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТИЛЕТИЯ.ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ТУК.ОТИВАЙТЕ СИ ПРИ ВАЩО"МНОЗИНСТВО"-ЖЕЛАТЕЛНО ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ.В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ОБЩЕСТВА НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИ БЕЗНАКАЗАНО ДА ДЕМОТИВИРАТЕ И УНИЖАВАТЕ НАРОДА СИ."Баала съм ви майката" гадна и предателска.БОРИСОВ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА БЪДЕ "ИЗБРАН".БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛИЗА ОТ БЛАТОТО И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЧЕЗВАЩ ВИД.

Поздравление за авторката! Това е една от малкото статии, които се различават от медийния слугинаж, обгрижващ правителството на Борисов и интересите на Пеевски. За съжаление това е глас в пустиня, защото никоя друга медия или журналист дори не се опита да даде трубуна на задкулисните планове на коалицията ГЕРБ и ДПС!!!

Хайде, чу си дневната доза захарче и сега можеш да продължиш да спиш наяве. Толкова ли ви стига, бе тъпаци? Я се огледайте малко какво е реалността! Може и да ви е полезно да се посъбудите от детските си представи и да схванете, че магическите пръчици са от детските приказки. А че вие сте вече с вид на върастни... с детска психика.

Дали е тема за цигари, алкохол, захар, петрол, банки, прокуратурата винаги се задейства Ако внесеш един стек цигари от Турция, ще се задейства. Ако бензиноколонките ти отчитат повече гориво от сипаното не се задейства. Ако си направил незаконни строежи на плажа, заградил си го незаконно, сложил си измослени от тебе такси и други подобни, прокуратурата не се задейства. Пък да видите митничарите, как бодат седалките на автомобила с шишове, сигурно са унищожили хиляди ербеци.

А бе българите, до там ли я добутахте, охранителя на правешкия свинар да ви разкрива истините.Или това са истините на един милиционер.Или всъщност правилния въпрос е че кой друг освен избрания от свинара екземпляр може да разкрива "истините" в БГ.Нали свинарските истини са истините в БГ днес. Сценария за "прехода" беше направен според свинарските истини.Самия факт "борисов",или по-скоро допустимоста или възможноста за съществуването му е една обида за интелигентноста на един народ.На същия народ който е имал възраждането 200г преди ренесанса при цивилизованите.Ето до къде е довело 45 годишното комунистическо проклятие този нещастен народ

Потроших си клавиатурата да ти пиша плюсове, а ти направи, ег ти извода! Що не почнеш от 44 г., що не изброиш кои от твоите желания не е постигнал за българите "свинара", пък чак тогава говори за какво са виновни 45 години. Ограничения върху гражданите е имало. Жестоки ограничения, които страшно са ме възмущавали, особено с това, че засягаха много по лесно свестните, всеотдайните хора, отколкото скатавките и мижитурките. Но това е резултат от бюрокрация, а не от липса на демокрация. Но и наличието им за мен е напълно обяснимо. Както видяхме през последния четвърт век, премахването на ограниченията, доведе до ликвидиране на младото население в България, до приток на перверзно деформиран ПР на западната реалност, до разцвет на престъпността и мутро-мафията, до ликвидиране на икономиката и още ред провали на държавността и социума. А това, няма реален шанс да се поправи в обозримо бъдеще. Духът е вън от бутилката и стиска тапата в лявата си ръка, докато с дясната сее злини. Ясно, че свързваш днешното зло с хората, които преминаха на кон от "диктатурата на пролетариата" към "диктатурата на парàта", но това нямаше как да се случи, ако диктатурата на пролетариата беше реална, а не деформирана и изопачена от Ленин (например). Самият факт, че е възможна тази деформация, говори за утопия, но е факт и това, че не комунизмът, а преориентацията ни към нещо непознато е основната причина за срива у нас. Този спор е безпредметен, защото ББ е тук днес, а алтернатива няма. Няма и да има. Освен ако не бъде намерен друг, още по античовешки нагласен вътрешно индивид. Защото империализмът е структура на олигархията, а не на народите. В управлението на държавите се поставят (не се избират -изборите са, както казва ББ "шменти капели) хора, доказали с предаността си (или зависимостта си), че заслужават тази чест.

Момче,нали не се надяваш да коментирам глупостите дето си натворил...

Което куче ме е залаяло, все е побесняло Ама аз го и ухапах!

Не всичко неразбираемо (тоест нуждаещо се от разкодиране) e гениално. Доста често то просто е тъпо.

Управляващата коалиция е орел, рак и щука. Всеки дърпа чергата към себе си. Основана е само на компромиси, при това положение реформа не може да се проведе. Разпределиха си парчета от баницата и всеки заплашва другия, че ако не му се уреди тоя или оня въпрос, ще напусне коалицията и ще съсипе мнозинството. И плаши с ДПС, с които Борисов има тайни договорки да го подкрепят, ако другите откажат. Целта е всички да са на власт и да не пускат кокала. Не се чуват напоследък ни Раданчо, ни Куневица ни Симеонов. Запушиха им устите с чудесни постове. БСП така или иначе си има някакви позиции и си ги експлоатира добре. Нещата не се променят и хората продължават да напускат БГ.

Какво точно има да се разкодира, което народът ни вече да не знае - навързани са като свински черва! ББ е част от тази верига. Съвсем очевидно е, че е ЗАВИСИМ човек.

Даже и китайския суперкомпютър няма да може да ни помогне!

Изведнаш някои разбраха азбучните истини като-законите се прилагат за напред и съденето се прилага по закона към момента на извършването...

Прилагат се за напред - да, но прилагат се след минимум 5 години - НЕ!!!

Пич, да не би някой да ти е обещал, че реформа може да се направи за по-малко от 5 години?! Деца ли сте, или зрели хора, бе?! Така ли не вързахте барем втори неврон в главата си за последните 25 години?! Така си карате с един и ви го запълват с червени простотии.

jingiby

Според мен, докато ни управляват бивши комунисти, ченгета, айдуци от СДС, агенти на ДС, ортаци на Доган и всякаква друга измет, реформи у нас въобще няма да има...

Джингиби, прав си, но си пропуснал нещо важно. Всички тези боклуци са българи, намерили му цаката как да грабят останалите, които нямат техния хъс. А всичките им въжделения на тия останали, се простират, или до надеждата и те да се присламчат към ,,кярещите", или да дойде някой ,,месия", да ги оправи. Та ето и въпроса ми. Как виждаш перспективата пред тоя ,,народ", в каквато си избереш дименсия? Кеф ти петилетка, кеф ти половин век, кеф ти ,,и така до края на света"...

до jingiby -че то други няма- за 25 години не можаха да се родят истински родолюбиви демократи. ББ- вчера рече-днеска нече.

Цялата тази статия трябва да се ЗАТРИЕ от медията "дир", защото накърнява доброто име на Цацаров. И ако това не стане се пита, КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА СЕ ПУСКАТ В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО ТАКИВА ПАСКВИЛИ, СРЕЩУ СТАТУКВОТО?

на първия минусчия. Получава награда от 39 шекела.

тъпо е и аз щях да се изнеса без коментар.ТЪПОТИЯ ПОД НИВОТО НА ДУНАВА И МОРЕТО

коментари имат нужда от ПРЕВОД