Рано или късно ще хванем братя Галеви, закани се Борисов

Братя Галеви рано или късно ще ги хванем – нямат шанс, само ще си утежнят положението и присъдата, заяви от парламентарната трибуна министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Рано или късно ще хванем братя Галеви, закани се Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно гл. прокурор НЕ отчита, че съответните определения (парична гаранция) НЕ са адекватни, НЕ са изиграли превантивната си роля, НЕ отговарят на очакванията на обществото и са причина ГАНГСТЕРИТЕ да се гаврят и подиграват с правосъдната система, с държавността и допринасят за НЕГАТИВНИЯ имидж на страната!! ОСНОВАТЕЛНО не ни искат в Шенген. С други думи всичките ни магистрати (висши, нисши, средни и пр.) са ОСНОВНАТА причина за жалкия СУРАТ в Европа и света на територята неоснователно кичеща се с гордото наименование - Република БЪЛГАРИЯ!!!

Тея двамата Дупнишки БОКЛУЦИ, заслужават поради това, че се скатават да им бъде преразгледана ПРИСЪДАТА, и за подигравката със съда, да им треснат по още 10 години.. Но така би процедирала една нормална Държава.. В нашата.. дето циганите имат права, а българите задължения.. Дето престъпниците са наричани от медиите "бизнесмени"... Всеки може да се подиграва със всичко, освен със себе си.. Жалко..

Хубаво казано... "...в момента, в който "съдията удари с чука" и даде осъдителната присъда, да казва на подсъдимия: "От този миг ти вече си затворник". След това Съдебна полиция да му слага белезниците и той веднага да отива в затвора. " Но на практика почти неизпълнимо!

Ама те са на почивка някаде -що ще ги хващате?! Те сами ще си дойдат като им свърши почивката. просто те са разбрали,че могат да си я позволяти я ползват !

Според мен най-виновна е полицията..след като братя ИзбеГалеви са нарочени и съдени като босове на престъпна групировка нормално е полицията да ги разработва и следи ..да ама не ...а и как да стане след като един бивш шеф на полицията в Дупница и Кюстендил лично събираше подписи в центара на Дупница в защита на братя ИзбеГалеви !!!

Засега им хванахте опинците - дръжте ги здраво. И пазите ли чувала от Огнян Дойнов?

А още по- рано или ощо по- късно ще ги забравим. Иначе сега като ги няма манталитетът на страх дали ще изчезне? Дали Цецо си дава сметка, че методите му съобразени с ЕС обслужват още по-голям репресивен апарат

Един месец мислейки ...

Галевите пребориха организираната държава.

Борисов е прав! Ама какво от това ... ние в БГ нямаме прравосъдие а кривосъдие. Да се сърдят тнар. магистрати кокото си щат! От тях зависи в ного голяма степен, че бандитите са вън, а не вътре, в панделата и присъдите им са смешно алки в сравнение с терора, който са нанесли и икономическата вреда на държавата!!!!!!!!!!!!!!

ти в коя държава си видял съдия да ходи да събира осъдени

ГЕРБавото МВР на Боко и Цоко, не знае вече 3 години ,че Галеви са Бандити ли ???И що така ? Европейския Съюз Натиска ГЕРБ за Галеви от години ? Ех,дано поне Галеви се Предадат! И БокоЦоковците да отчетат успех !

Чува се че директора на затвора е роднина на тоя помак Трактор ли е булдозер ли е?Със негово съдействие е бил преместен в лазарета където пък лекуващия го лекар му приготвял лично агнешко скариди и не знам си какви други деликатеси.И аз искам в затвора.Тия двамата Галеви са луди че се крият.Ако разберат какви чудесии ги чакат в пандиза веднага ще се предадат!Цецо,направи проверка и виж дали А.П. се чувства добре и дали са му минали припадъците.Ако е в добро здраве да освобождава лазарета за Галевите!!!!!!

Закони, бумаги, чиновници, заплати, бонуси ... и накрая - айцу, цвайцу - дрън!

Все сте ги хванали! Господа управляващи, що си мислите, че някой все още ви вярва на измислените PR-акции и на големите приказки! Поне си признайте, че сте некадърни, и престанете да мачкате неудобните за вас хора! Тук въпроса не е дали някой е "престъпник", а дали въпросният някой ви е удобен! Когато вкарате в затвора Ковачки, тогава ще повярвам. А всичките други измислени акции са просто за парлама.

По-интересен е въпросът защо ГЕРБ не гласуват за 3 години в Парламента промяна в закона, за да е по-тежко наказанието при укриване на хора с влезли в сила присъди?! За това в ГЕРБ нямат оправдание - иначе, никой не ги вини, че глава гавази са избягали.

Ще ги хрванете за ........, колкото хванахте малкия Маргин. Боко - много облак, малко дъжд.

Гарван гарвану око не вади ! И с нашенските мутри е така : или си помагат спрямо обществото или се избиват взаимно. Аз лично бих заложил на втория вариант. както е и реалността с Маргините. Мъртвият свидет е по-добрият свидетел за всеки престъпник , хеле пък ако са го спуснали на върха на властовата верига.

Ами, да ! Мутрата Борисов в качеството си на главен секретар на МВР постигна успеваемост от 0 (нула) процента по т.нар. знакови убийства. В Холандия за убийството на един БГ бандит в рамките на месеци бе произнесена осъдителна присъда поне срещу извършителите. Но пък първо бяха заловени от полицията. Не вярвам уникалната успеваемост на Тиквата да е само заради АйКюто му .

завиваше шоколад...

Останалите ядяха шикалки..

И като ги хванете, да им се скарате сериозно, да подпишат протокол че ще слушат, като Митьо очите и да ги пратите малко да си починат от тормоза. И те са хора.

Ще им хванете ..... Дадохте им възможност да офейкат, а сега се правите на девици... Кой заблуждавате не знам.И защо аверите им лежат в Бобов дол, а те ще "лежат" в курорта в Самораново. И Стъклето е с чисто съдебно минало...

Трактора е мъжкар и не му пука от клоуните Боко и Цоко-защо да се крие ?

Не е нужно да мъдрувате глупости!Принципа е следният-ако тези двамата марамунгели са айдуци , то те представляват особен оперативен интерес са МВР и съответните служители са длъжни да ги наблюдават и контролират поведението им.Щото да не извършат допълнителни престъпления.Иначе, ако закона е виновен всеки подсъдим шашък може да оди къде си иска по европа.Точка!

90 % от пишещите тук, в това число и Вие, Гого, сте адски неграмотни, некомпетентни, но с юнашко самочувствие - Господ да ви помага !

Каквото е казал досега бат Бойко винаги е ставало,за ужас на форумните орки на Гаргамел,Хамстера и Сопола. Та техните началници и вода не могат да му носят ,толкова са си природно смотани и недомаслени!

Бате ти Бойко скоро ще е страстната любовница на някой мангал в затвора. Та кой не иска да е с ТВ звезда в леглото? И ще се казва Бойка Магистралата.

те мангалите обичат мазни дупета като на тиквата,напомня им за федосомета.

Е как може съдиите от ВКС цял месец да умуват! Е затова ли вземат заплати? 20 дена по 8 часа работно време са 160 часа по пет съдии са 800 часа. Е б... мързеливата паплач.

ЧЕТИРИ месеца.Който не вярва, да провери.

Ще ги хванете,ама за палците .На някой остров може би.

лелее, какво безочие! "що не избяга Алексей Петров или Хамстера, а Галевите,които направиха изборите на ГЕРБ в Дупница..

На А.Петров му бяха сложени белезници в Съда,и беше Арестуван там ????!!! При положение ,че е Публична личност и си стой в България !! Галеви,Осъдени Бандити ,но МВР Няма Понятие ,а Цветанов и Боко се Надявали те да се Предадат ?! Всъщност ГЕРБ я карат вече3 години с Надежди Всичко да се Оправи от самосебе си !

реплика-дуплика, реплика-дуплика...откога почнаха да се пишат така статии...

Добре че беше Бойко,за да почне да се търси отговорност от протежетата на бившата комунистическа власт...

Мдааа - а защо твоето бойче не търси отговорност от маджо, от румен пашата, от ТИМ-аджиите и другите дестващи силови групировки - или те са честни бизнесмени, щом са го спонсорирали на изборите ? Не ми казвай - нека да позная - или си милиционер или си пожарникар - нали ? Така сте вие "интелектуалците" в униформи - "мислите" избирателно ха ха

а самият ББ какъв беше ,а може и сега да е от споменатите от теб комунистически протежета

В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да квичи, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...

Това 146 сигурно е грамажа на мозъка ти, но ти и това не ползваш достатъчно.

Забравил си десетичната запетая в IQ14,6. Личи ти, че си прост милЮционер, драскач на ГЕРБерастки възхвали.

E, срамота - напъни го това айкю и разнообрази постингите, че от вчера все едно и също...

За къде ще ги хванете? Както хванахте и малкия Маргин или?

Къде ще ги хванете?

Боби

Въпросът е не къде, а за кое ще ги хванете.

Лошо им се пише на тия симпатяги. Щом ББ им се е заканил ще ги хване и ще си имат проблеми. както приятелчето им доц. д-р Тракторов. Който беше също много ербап, ама като го тикнаха в кауша веднага взе да припада. С т.н. "адвокатски" проипадъци. Те родните бандюги са особени екземпляри. Докато са на свобода са яки като бици, вкарат ли ги в панделата веднага се разболяват. И аз имам конструктивно преложение - да кандидатстваме за книгата ан Гинес за най-болни бандити. Всъщност братя Галеви когато видят "дебелия" и най вече го усетят че може да имн светят маслото може и сами да се предадат. Като въпросния "боксьор" от бандата дето ограбваше (с полицаите и военните вътре). Сега съдът трябва да им друсне и по една присъда за бягство от затвора. И по още една за неуважение към съда. И ако са нормални съдии ще им дадат максималния срок. Щото иначе ще се окаже че съдът е съдействал да избягат. Така де, като го няма приятелчето им доносник Гоце да ги амнистира.

Абе тоя Велчев като е много компетентен, защо братята избягаха?

Играта на криеница губи доверието, а това е печелившо за Кунева.

абе да не чувам и за куневиза - кеивоуста и самозабравила се от каде се е пракнала! всички сте един дол дренки........ а на галеви сте им хванете зарвулите.браво на тях! изработиха ви яко.засто на са в пандиза бе? или за тях там не е комфортно?колко пари ви раздадоха,та да се шлият кадето им видат очите.ха,ха ,ха -пак станахте за посмешисте....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.