Борисов през 2017 г. - скандалите и крилатите фрази (обзор)

През 2017 година Бойко Борисов стана премиер за трети път и, пак начело на властта, се замеси в нови скандали и роди поредните си крилати фрази.

Обратно в новината

Коментари - Борисов през 2017 г. - скандалите и крилатите фрази (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. бойко борисов 2.тодор живков 3.батето славков 4.митю пищова 5.христо стоичков 6.жорж ганчев 7.волен сидеров 8.димитър пенев 9. 10. който иска да продължи списъка на комиците за всички времена...

Лидер. Лидер на крилатите фрази,лидер на показната простотия. Никой не може да се състезава с него и да го измести в лидерството. Той ни е убавец с харизма,бори мафията,бори корупцията,бори БСП,а бе,бори всичко,за което се сетите . В тази тиха и свята нощ стават чудеса и ще помоля Дядо Коледа,да му даде малко почивка от политиката. Стига му толкова ''мъки''.

последните дни ,,мълчи,,...??? не ни е развеселявал...!!!

Спрете да тормозите мшадежи пушили трева дни преди да шофират! Губите много те са Ваши гласоподаватели г-н Борисов и не вредят никому (който има способност да мисли).

ЧЕРВЕНДАЛИТЕ ЩЕ ПОСРЕЩАТ НОВАТА ГОДИНА СЪВСЕМ САМИ КАТО ДОРИ АВЕРИТЕ ОТ ДПС ИМ БИХА ШУТА,НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА ДИРА СЕ СКЪСВА ДА ИМ ПОВДИГА САМОЧУВСТВИЕТО СЪС СМЕШНИ СТАТИИ ЗА ББ.КАТО ГЛЕДАМ ОБАЧЕ САМО ДЕЖУРНИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ЧУКАТ КОПЕЙКИ ТУК;)

Внимавайте какво говорите за бате Бойко, за да не се посрещнете Бъдни вечер в ареста и да не се наказваме по Коледа. Както виждате колегите под прикритие от дир.бг за забранили публикуването на коментари от анонимни проксита и Tor-мрежи, така че до 5 минути ви откриваме и до 15 минути сме при вас. Айде умната, за да не си разваляме Коледата, защото и на нас ни се празнува.

Ти пък кога ще излезеш от комата. Толкова много простотии бълнуваш в този сайт,че нямат брой. Я се скрий,че заслужаваш голямата ми дряновица за Сурва.То от глупен...дъри няма де да стъпиш..... Желая на всички родолюбиви и будни българи-ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!!

Внимавайте какво пишете за бате Бойко, за да не се наказваме по Коледа. Както виждате, колегите под прикритие от дир.бг са забранили Tor-мрежите, така че за 2 минути откриваме къде живеете и до 15 минути сме при вас. Айде сега да не си разваляме Коледата, че и ние искаме да празнуваме и не ни се работи.

Фалшивите новини на ДИР.БГ-сайта на Станишевица същата крадла като Ниновица пускат само това което на тях им харесва. Плюят по Борисов защото не им дава възможност да продължават да крадат и съсипват държавата.За това говорят за скандали на Борисов,този който само омиротворява страната и около нея, но на другарите това не им изнася,щом от Москва не са го одобрили.

Не бройте скандалите на пожарникаря. Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

За пореден път се убеждавам, че Ботев е гений. Ето началото на "Политическа зима", нима не звучи актуално и днес: "Приятно нещо е да има човек топла соба, самун хляб, парче сланина и няколко глави праз лук, пък да легне и да мисли, или да спи и да сънува. Приятно е, но да има и една от тия две болести: или млада жена, или стар ревматизъм; лежиш, лежиш, а мисълта ти като у немец, пълна и богата като готварница, дълга и безконечна като суджук - суджук, с който във виенския райстаг немците и маджарите бият по главата славянските депутати; а въображението ти като у арапин, силно и остро като тюмбекия - тюмбекия, която е крайно полезна за краставите народи, - пламенно и възвишено като дим. Дим, дим! под който ние българите така сладко спим..."

Между другото подлогите от прокуратурата са отказали да разследват мутрата за думите му,че в парламента има наркотрафиканти щото горкият се объркал.Това става след като си назначиш овощар за главен прокурор-слуга.

е т.н. ограмотяване за биткоините. Същината на този гаф е, че ограмотяващата страна е не финансист, а ГДБОП и Интерпол. Бойко е убеден, че НЯКОЙ му е отмъкнал милиардите от биткоините, конфискувани от митницата и после изчезнали по канала.

Ако ние четем колкото Винету чете, цена няма да имаме. Поздрави, господин Бойко! Тука всички ние парле ву франсе...

Борисов 1 беше много зле. Борисов 2 беше по-зле от Борисов 1, а Борисов 3 по-зле от Борисов 2. Това е управление на калинките - тъпи, нагли и бездарни. А самият им вожд си мисли, че според Крайовската спогодба Южна Добруджа преминава към Румъния, а не към България?? Управляват ни кръгли идиоти, при, които бездарието се компенсира с наглост.

Що лайна изядохте за Борисов вече 10 години в опит да го свалите и не се получава.

Да повторя,сега уверихте ли се колко "начетен политик управлява "България.

Сега уверихте ли се колко прост човек "управлява" така наречената държава България.

не се разбира защо другарите от дир ни занимават с този примат.

Дали, ще прдне в черква, или просто ще се напъне, 100 %-ов галфон! Това е.

А така! Съберете избраните мисли на Тиквата и след това ги издайте в 30 тома, като на неговия кумир Живков!

Sm3hurk0

То и комшийката реди същите мисли... битовизми...,но при БХ има и запис от тоалетната. :))))

и бай Боре ДИМОВСКИ.. Да турне една реплика на : "Сит търбух, за наука глух!" И да изографиса една тиква.. А от дръжката и да извий подписа на ... самата тиква..

Глутницата, се събира, за последна, своя сбирка. Ще разкъсват човешко и младите се настървиха. Баба Цецка с акурдеона, а Бойко ще й приглася.

Чета заглавието, гледам редактор:.. и като ми стана едно коледно(мило и същевременно виновно)! Казах си: Ами то, и Десито, било човек, бе! Ще забравя всичките и пропуски в правописа, словореда и ще и се извиня публично по дуварите на всички Face & АSS-буци в галактиката! Чета нататък Да, да, ама не!(както казваше един старец с чувство за хумор) Лека му пръст. ами Деси, забравила си подправките и да посолиш манджата. Задължително трябва да добавиш от основните: -"Всички ние тука сме парле ву франсе" си пропуснала....и то не пред кого да е, а пред Президента на Франция. - Цитирам б.б.:"КОГАТО ГЕРБ НАПРАВИ ГРЕШКА, ОТТЕГЛЯТ МОМЕНТАЛНО ХОРАТА СИ" чиста дебелокожа ЛЪЖА, за пред "лошия матриал"! Доказателства: ХАСКОВО ГЕЙТ - едно герберче (дилянчо-незаменимия), се умириса яко, но ортаците му застанаха на амбразурата и НИЩО! ГАБРОВО ГЕЙТ - същата сага! Хайде стига злободневие! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Нека имаме И ПОВЕЧЕ РАЗУМ!

Хора отново яка цензура в ДИР.БГ. Фалшивте им новини нямат край. Знаем че Станишевица купи тоя чат-АМА СЪС НАШИ ПАРИ,и сега като не им изнася -СЕКИРАТА.Ама хората не са прости и ще се махнат от тоя комунистически саит. Пускат неверни и маниполативни думи за Борисов,който само сърои исе отнася нормално със всички в страната и около нея,обаче нито дума за крадлата и лъжкиня Нинова ,Сами си направете извода КОЛКО ДА ИМ ВЯРВАТЕ И ДАЛИ ДА ГО ЧЕТЕТЕ ТОЯ ФАЛШИВ САИТ.

Sm3hurk0

Ми.. пали джапанките от тоя сайт, като не те кефи....

Толкова си неграмотен, простено ти е, че си зомбиран.

дето УЖ ни управлява: Истинският патриот умира - преди да се пенсионира Така на държавата свята спестява много пенсии и последната заплата Пенсионере, бъди патриот Пък и за какво ти е тоя пенсионерски живот..

до мене - премиера, картофи ще садя тъй рече - премиера. Овце ще поведа, до мене - премиера, ах как ще ги доя, да пие - премиера. И църкви ще строя, до мене - премиера, да вярват хората, и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат премиера. Виж, нов се път строи по него - премиера, и журналист търчи: "Хвала на премиера!" Обект се нов откри. От кой? - От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе -премиера, и блей, овца бъди прославяй - премиера.

Та това си е готов химн(по точно - сиктир марш) на герб! Предлагам, като подходящи, нотите от "Сто патрона ще ти вкарам"!

Ей така ще мине и тази година сред нежно отглежданите ни химери. И общата умора, обхванала надеждите. Вярно, казват, че надеждата умира последна. Но един умен стар човек с въздишка добавил, че надяващите се - първи. Важното е, че живеем в демокрация. Системата, изграждаща се върху колективната правота на индивидуалното невежество. Което става многознаещо, щом се стигне до рецепти за оправяне от новогодишния махмурлук. Което ви и пожелавам! Живот, здраве, късмет! И най-вече живот, защото много здрави късметлии вече се катурнаха. А останалите желания по банков път!

Чета заглавието, гледам редактор:.. и като ми стана едно коледно(мило и същевременно виновно)! Казах си: Ами то, и Десито, било човек, бе! Ще забравя всичките и пропуски в правописа, словореда и ще и се извиня публично по дуварите на всички Face & АSS-буци в галактиката! Чета нататък Да, да, ама не!(както казваше един старец с чувство за хумор) Лека му пръст. ами Деси, забравила си подправките и да посолиш манджата. Задължително трябва да добавиш от основните: -"Всички ние тука сме парле ву франсе" си пропуснала....и то не пред кого да е, а пред Президента на Франция. -Цитирам б.б.:"КОГАТО ГЕРБ НАПРАВИ ГРЕШКА, ОТТЕГЛЯТ МОМЕНТАЛНО ХОРАТА СИ" чиста дебелокожа ЛЪЖА, за пред "лошия матриал"! Доказателства: ХАСКОВО ГЕЙТ - едно герберче (дилянчо-незаменимия), се умириса яко, но ортаците ме застанаха на амбразурата и НИЩО! ГАБРОВО ГЕЙТ същата сага! Хайде стига злободневие! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Нека имаме И ПОВЕЧЕ РАЗУМ!

Ако беше повече чел в ученическите си години ,нямаше да бъде такъв профан...,но само "ВИНЕТУ "не е достатъчно,а ако беше прочел и за овчарчето Калитко -сигурно нямаше да бъде такъв овчо!

Ако Елин Пелин можеше да го зърне от някъде, нямаше да има Андрешко, а бочко

Кукловодите от ДИР.БГ се уливат непрекъснато .Не дават изказванията на Нинова защото знаят какво ще я залее в чата от нейни и други -любители .Ще я сринат със земята тая КРАДЛА И ЛЪЖКИНЯ. Ама хора, Станишевица и др. комунистически подлоги я пазят върло в ДИР.БГ. Знаем че бате Бойко ви е трън в очите защото не ви пуска да съсипвате държавата ОТНОВО.Но народа за това е с Борисов -защото строи и не иска нищо в замяна само МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО В СТРАНАТА И ОКОЛО НЕЯ.

премиер ,ще имаш думата.

Голям шлифер лапни, голяма дума не казвай!

Сеги на туй де, шлифер ли му викат?

Мен днес ме цензурираха без един епитет.Истината боли.

"Чета само директивите на Брюксел, защото ни заливат в потоци... Ако другите четат колкото аз чета, цена няма да има" И пак да си го изберете, за 4 и за 5 и т.н. път

Ми ще го изберът. Професора им го каза че са дебили, не случайно. А преди време и самият Боко им го каза - калпав материал

А бе учихго на .... ама тоя ме задмина със светлинни години по простотия, па си и верва.То ,че народа е облъчен, облъчен, ама много си верва тая мутра.Време е да гледа ,като мене на конгреса кога ме свалиха от власт.Айде да ви е честита новата 2018 година.

Вчера ме цензурахте набързо и несправедливо,уважаеми Дир БГ. Но,факт е,че имахте доблестта и смелостта,да публикувате две великолепни статии за наш Херойко. Тази и другата,на Полина Ботева. Браво на Вас и Светли празници на целия екип.

Скандал до скандала мила моя майнольо, крадец да крадеца и простотии пълна крина! А иначе НЯМАА кой да го замести...И за апартаментите, и за децките градини и за ЗОП и магистрали, самолети и каквото се сетиш..

Пр. Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ, цъфнал... Get away! Мамицата Ви на Вас..... Всеки ни се смей. Хей! х2 Бойко шампион. Бойко е на кон. В приказна страна, цялата в л..на. Всички сме овце и едно прасе за Коледа ще е курбан, но иде и Байрам! Пр. х2

Това по мелодията на "Джингъл Белс", нали? Поздравления!

Дирници, стига сте ни занимавали ежедневно с този тъмнокож индивид. При него всичко е празни приказки и симулиране на дейност. Като премиер, тоя няма визия за развитието на страната ни за 1 месец напред, не знае добре дори български език, ходи немит и небръснат - отвратителен външен вид и нечистоплътност, като види някой управляващ от друга страна, започва да му стиска ръката с двете си груби селски шепи и да го лигави с мазни целувки - изключително противно същество. Чудя се само докога ще го търпим още, време е да бъде наритан в мазния задник и простата тиква. А причината тоя идиот да е на власт е, че и останалите ни т.н. политици са същите боклуци като циганина от Банкя.

Няма как да стане това. ГЕРБ се се сраснала с държавата и общините, и всички които са там на хранилка. Те ще гласуват за себе си и ще се самопроизвеждат поне още десет-петнадесет години.

Като падне или го съборят от власт ще пада голям смях с тази нискочела тиква.

Пр. Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ, цъфнал... Get away! Мамицата Ви на Вас..... Всеки ни се смей. Хей! х2 Бойко шампион. Бойко е на кон. В приказна страна, цялата в л..на. Всички сме овце и едно прасе за Коледа ще е курбан, но иде и Байрам! Пр. х2

Стига поръчкови статии с тоя дебил Тиквочев. Всеки ден по няколко поръчки, какво бил казал, какво мислел, какво направил - едно голямо НИЩО. Нито прави, нито може да мисли - за сметка на това, ежедневно успява да изговори куп глупости и да имитира дейност, все едно че е председател на ООН. В крайна сметка, тоя идиот е избран със 16-17% от гласовете на себеподобните му и по щастливо стечение на обстоятелствата се мъчи да се запише в историята на страната ни за 3-ти път. С две думи - егати дебила.

Дядо Коледа няма ли да го пъхне тоя в чувала и да го разкара за подарък на белите мечки.

дайте следващия

Няма отърване от тоя и по празниците.

Еднокнижният е прост човек. Вие какво очаквате да каже? Освен това, като шоп е наследствено обременен, защото шопите са на най-ниското стъпало на стълбицата по интелект и умствени възможности! Абе, тиква та дрънка!

Прекалено,извънредно,уникално прост.

Еднокнижният е прост човек. Вие какво очаквате да каже? Освен това, като шоп е наследствено обременен, защото шопите са на най-ниското стъпало на стълбицата по интелект и умствени възможности! Абе, тиква та дрънка!

Sm3hurk0

Няма как да чуете умна приказка от популист !

И червени чушки с боб

ivo10

Колко трола-марсианци са на работа днес? Я се пребройте.

абе, доста са! може би-всичките налични. трябва коледно да захлебят и се стараят като бесни. колко му е, пишеш обичайните шитни от типа "липса на свобода на словото в България" , праскаш плюсчета и минусчета, съобразно съдържанието на постинга и заработката си върви...

ivo10

Браво! Осем бройки. Партията-майка ще е доволна. Работете, празници са все пак. Пари трябват.

Към 5млн. някъде. Другите не могат да пишат...

Дет са казали китайците: не е важно ква е котката, важно е мишки да фата. Та дреме ми на фара кво е рекъл. Важното е да държи комунистите далече от властта. Ако не е той ще гласувам за всеки друг дето може да държи БСП далече от управлението. Че дойдат ли шумкарето пак ще имаме 3000 лв за долар.

Ти по-добре се дръж далече от Дира и твоят вожд , че ми писна да ви чета глупавите ви коментари

Не ми пусна поста в дир-а, но той-поста ми отиде в Акаша и при Господ българина. Благодаря за бъдещите "зрелища" с доходите, ... дано и на Вас Ви се връща същото.