Сидеров и Московски стигнаха почти до бой парламента

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров забърка нов скандал в парламента, след като се скара с бившия транспортен министър Ивайло Московски и го нарече "мръсен мангал". По-късно Сидеров се оплака, че Московски го е заплашил с физическа разправа.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров и Московски стигнаха почти до бой парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ДА СИ ТИ СИ МНОГО ПРОСТ / КАТО ЛЮТВИ МЕСТАН/, ЩОМ СМЯТАШ ПОЖАРНИКАРСКАТА ПРОФЕСИЯ ЗА СРАМНА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО СИ ОФИЦЕР ОТ СЛУЖБАТА, ЗНАЧИ СИ УЧИЛ.А И ПРИЕМА ПО ОНОВА ВРЕМЕ В ОФИЦЕРСКИТЕ ШКОЛИ НЕ БЕШЕ ФОРМАЛЕН, КАКТО Е СЕГА В Т.Н. ВИСШИ УЧИЛИЩА.

Особено впечатляваща е топлата връзка между дебелия медиен магнат от ДПС и прокуратурата??????

Да си пожарникар се изисква мъжество, смелост и бърз ум. Защото в много ситуации, ако нямаш тези качества си загубен или си отиват други хора. Затова предпочитам пожарникар да ни ръководи отколкото ,,богослов" купил дипломата си, и разни гейове, слагачи, лизачи, бандити и мошеннице и подлизурковци, каквито са сегашните власт имащи. Но на такъв народ, на който кумири са АЗИС, Мишо Шамара, Галена, Алисия, Денди, Ония ватман Евг.Минчев, и още много педали и проститутки показващи се всеки частно по тв предавания, и шоута точно такива ще им са и управляващите. А и самия народ накрая става такъв. Отидете на плаж и ако погледнете младежите в гръб не можете да разберете, кое е момиче и кое момче. Всички обезкосмени, с гладки нежни кожички, обички на ушите, маниери на Азис. Какво очаквате от този народ? - Аз нещо добро. Още едно загубено и изтървано поколение. Народа изспедерастява и то видимо. А сме изтрещяни отдавна.

Сидеров ти освен че си с психически отклонения си и ГОЛЯМ страхливец.Ако си мъж трябваше да излезеш на вън и да се разберете по мъжки с Московски.СТРАХЛИВЕЦ.

Празнувайте атакисти, радвай се народе! Всичко ни е заслужено - и Лютви Местан, и болен Волен, и Орешарски, и Станишев ... и даже Цацаров ... Все отбран ,,елит" на нацията, който пак ще ни води към светли бъднини. Отново сме в исторически комунистически капан, в който сами влязохме. Показаха ни другарите малко сиренце, изиграха ни поредния ченгежийски номер и ние пак влязохме вътре. Излизането е трудно, почти невъзможно. Така се получава, когато българите не вземат делата си в свои ръце, а вярват и разчитат на поредни лъжи и измами. А има ли по-големи лъжци от социалисти, бивши комунисти, и техните мекерета Волен и Местан ????

Сидеров -Президент! Д. Пеевски- Министър председател. Само така ще се оправим. Ха - Ха - Ха ! Министър Вътр. Работи- Алексей Петров. На културата- Дуган. На образованието Местан. На обрязването и поставянето на фесовете на раята българска - и двамата. Станишев шеф на Гей харема. Овчаров - Отговарящ за енергийните напитки и афродизиаци. Кюстендилската слива(гнус ми е даже името и да спомена) шефка и главана маман на червените фенери и клубовете за масажи, на бейовете.

:Много се ядосвам ,когато разни плямпала се опитват да коментират достойната професия -пожарникар. Аз съм работил 20 години като такъв и с гордост съм предал задълженията на по-големия си син.Като оперативен често си върши работата за която и най -близките не узнават. В Америка банкери ,бизнесмени и други престижни професии считат за голяма чест да дават дежурства в местните пожарни служби.А в България простаците се опитват да се подиграват.До момента когато заварят къщата си като пещера,докато не се наложи някой като нас да ги спасява на ръце от 16 етаж или след самолетна катасрофа или след газова експлозия,което съм преживял.Да бъдат щастливи в коментарите си.

Всичките ни смешници в парламента са диви прости селяндури и чукундури, а ние за пореден път си ги избрахме да ни оправят държавата. Докато е пълно с такива парлапани и простаци България не може да мръдне и крачка нагоре от л..та, в които тези народни избраници от 23 години ни набутат.

Че са "простаци" в Парламента е вярно...но колко ли трябва да си прост за да гласуваш за тях?

какво като е Московски, писна ми от Московски, Германски, Китайски, като не може да се владее да си отива от парламента, не искам да издържам Московски настроени депутати, писна ми от тях....е, Сидеров е друго нещо...

За кой Сидеров става въпрос - ПРЕ(дсе)ДАТЕЛЯ на Атака?

явно предпочиташ Бадемов и Лешников..........

Някои знае ли какво образование има ВОЛЕНЧО.Научих ,че било подарено богословско от съмнителен професор срещу депутатско място,при подходящи условия.

Пак е по-добро от на пожарникаря и физкултурника - калинките ми те. Реално образованието не е от значка, когато се краде до безобразие.

По големи крадци в последните 23 години от БСП НЯМА!!!!!!!!!!!!!!

"Честита изборна победа" на лумпените от Атака.

не знам за образованието, но му липсват не само парвите 7 годидн,но има проблем и с нервите.Никога не бих гласувал за него.Агресивен ,дребен,кряскащ неврастеник

Ама вярно мяса на мангал...

Московски,защо не би един на това джудже.Болен -смешника така се е превъзбудил (явно многоооо пара е взел)Чудя се що за малоумници гласуваха за него.Сега той се е*е с турските манафи.

Волен си изпълни "МИСИЯТА"! Взе си това което му бяха ОБЕЩАЛИ и сега започва да си прави КЕФА!? Жалко,че успя да ИЗЛЪЖЕ доста хора! МНОГО ЖАЛКО! Те не заслужаваха това!

Докато има "възрастни хора да вярват в "Дядо Мраз", ще има и "Дядо Мразовци" които ще печелят от това. Казано с две думи - Докато има говеда, ще има и касапи.

щом гласуват за него,значи си го заслужават

Пацулът Сидеров скача и на полицаи - защо не скочи така на пожарникаря?

защото ще захапе маркуча

Честит Първи юни - ден на детето. "Благодаря" на Сидеров че" ще отмени забраната за пушене"...и го питам:Колко ли дечица днес са запалили първата си цигара,"родолюбецо"?

Болен Сиктеров, когото много хора оприличават с фюрера е много далече от Шикългрубер като интелект, обаяние, качества на водач и световен лидер, какъвто исторически доказано е бил Адолф Хитлер - спокойно НЕ съм националист, още по-малко националСОЦИАЛИСТ, какъвто се опитва да играе това гаменче с интелект и мозък на колибри. Мястото на този екземпляр е в психатрично заведение - неговите изстъпления срещу ББ преди изборите от 2009 година и после безусловната му подкрепо почти 3 години в 41 Парламент и в последствие неистовата му лъжепропаганда са типичната проява на шизофреник и психически болен индивид (не човек!!). Последните му хулигански изяви в Парламента за съжаление се толерират от председателството в лицето на кюстендилската стара чанта сливата Мая Найден пардон Манолова и всички видяха, че това е част от компенсацията за продажното поведение на "националиста", който заформи националСОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ облик на 42-я българския Парламент, гарниран с етническата (и по негови собствени думи противоконституционна) партия на ченгето от ДС Павел - Лютив Посран!!

Егати просташкият Парламент:) Ама нали ние и вие ги избрахме.....

Сидеров и групичката около него се държат като мангали.

И езика им такъв и лъжите и смелостта.

И при жена ходят на група за да се подкрепят.

Помолих вече пишман-журналистите да престанат да наричат Сидоров "националиста". Той е толкова националист, колкото поп Кръстьо. А на колко господари си предлага услугите, хаджи Иванчо Хаджипенчович ряпа да яде. Висял дни наред в "Кадри" на "Работническо дело". Изхвърлян няколко пъти от приемната. Официално му е отказано място в органа на Партията, поради липса на съответен стаж и квалификация. Редактор в "Демокрация". После в "Монитор" да лиже там нещо си на Блъсков, после Кръстева (и сина и Делян Пеевски). После се мъчи да стане ПР на Мултигруп, но е "пренасочен" в Овергаз. Като че ли по това време е вербуван, защото напуска всичко и отива да учи теология?!?! Не завършва. После май завършва, но като "частен ученик". Когато се засилват националистическите настроения в България, внезапно е "назначен" за "лидер" (т.е. да не се създаде истинска дясна партия, след като е отстранена опасността от истинска лява партия - придобилата рекорден брой привърженици БСДП е разгромена).

волен си е продал задника а ся квака кав националист комунист по точно и турцин а наи лаеше смешник

Поне да се бяха збили, а то нищо. Ей и един бой като хората не може да се спрепне в този парламент......

Българино, не гледай тъпо. Ти си ги избра, гледай ги сега ...

Долен Сиктерооглу се моли вече на друг Бог и ходи с фес.Друг е въпроса как предаде своите избиратели,но ние няма никога да забравим.

не само ние, а и неговите умопомрачени избиратели няма да го забравят

Доленчо ли прави циркове пред джамията преди време? Сега всяка сутрин мие крачетата и коленичи пред алах.

Болен е патриот само в клозета.

Каквито и циркове да разиграва Волен, за всички е ясно предателството към избирателите си, което той извърши Отначало му повярвахме, гласувах за него за президент Отдавна съм го разбрал и не гласувам за него Вече всички ще го знаят че е продажник и не е никакъв патриот

Аааа, патриот е, ама на 8 часов работен ден.

плюс комисионните

Г-н Московски, ако националния предател се навие да се разбирате по мъжки, имате и моята подкрепа :) с най-голямо удоволствие бих Ви помогнал да го наритаме тоя "националист"

московски направи метро, за да се возитие(селяндури, като доидете на софя), направи пътища, направи и много за развитието на транспорта, а болен какво направи...продадесе на турчолята, но това няма значение, нали е болен..., а ковчег с чекмеджета няма :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знам кой отвори кутията на пандора.Знам кой пусна змийчетата на омразата. Дано го накаже господ или юдейския му бог.

дайте на един селяндур по душа малко власт и му гледайте сеира....

Да тъ гледаме, че си много убавъ?

Долен Сидеров заслужи да го направят почетен член на ДПС.

ХАХАХАХХА,БСП,ДПС ЧЕ СЕГА И АТАКА ХАХАХАХАХАХХА,БОЖЕ ДАЙ НИ НОВИ ИЗБОРИ!!!!!!!

до преди седмица мислех че Волен Сидеров е просто обикновен палячо, но той се оказа и национален предател

Надявам се Валери Симеонов и неговата партия да привлекат електората на Атака и никога повече такива недоразуммения като волен сидеров да не се допускат в БГ Парламента. Този човек е срам за България, той ни излага пред света!!!!!

Прочетено в нета: Не вярвайте на гагаузина Българска поговорка - На малко прасе и нов политик не се радвай много, не се знае каква свиня ще излизе.

Тъй като гледам нашите сме си ги отгледали до 100-150 килограмови свине, затънали до уши в л..на, квичат целодневно у кочинката в НС и все гладни бе, все гладни. Да идва Коледа по-скоро, че идва зима, а хладилникът-празен

ако изборите не бяха манипулирани атака щеше да има 40% , 20% за бсп, 10%дпс и останалите за други партии, аз не познавам и един гласувал за герб

За коя Атака - куrвите на ДПС ли ? И последните лумпени ви разбраха че сте минеtчиите на турската и руската мафия

И запомни светът не е станал по-щастлив защото си се родил. Това , че не познаваш нито един гласувал за ГЕРБ не ти дава право да игнорираш волята на 1 мил. Българи

Ми то в маЙлата, 'сички за БСП и ДПС гласувахте.

Аз не познавам пък нито един гласувал за БСП и Атака!Всички са от ГЕРБ.Така че жестоко се лъжеш!!! Не искам децата ми да учат турски език в училище!Не искам такива палячовци като ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ!СМЕШНИК!!!!!!!!

браво на волен ,ако небеше той сега пак герб щяха да крадът

бсп и дпс огладнха за 4г,време е да започнат сега те да крадат ;)

Никой не вярва на слагачите , даже и тези , които са ги купили. То лизачи , лизачи ама в Атака май са на кубик

По големи крадци в последните 23 години от БСП НЯМА!!!!!!!!!!!!!!

СИДЕРОВ НЕ Е НАЦИОНАЛИСТ.ТОЙ БРАНИ БЪЛГАРИЯ ОТ НАЦИОНАЛИСТИ ШОВИНИСТИ.ТОЙ Е ПАТРИОТ."СТАДОТО " ИМА НУЖДА ОТ ЕДНА ДОБРА КАРАКАЧАНКА.ДАНО НЕ СЕ ПРОВАЛИ.

Сидеров духa на Местан Приятел с Цветелин Кънчев И любител на малки момченца Снима се в гей фотосесии и обича скъпи пури За същия ли се опитваш да ми говориш, недоносче?

Прав си от днес мисля да прекръстя кучето си ( по порода софийска подобрена- помияр) на Воленчо.

милото животинче

80% от циганите гласуваха за БСП и ДПС Атака са ибрикчии на националните предатели, които в момента са на власт и доунищожават България В КОалиция за България има 4 ромски партии, до една крадци на средства за "интеграция" Българи, да спрем унищожението на Родината от национални предатели като САТАНишев, Местан и Волен

в балгаря няма толкова гласували балгари.... повечето умни и образовани хора не гласуваха.. има 3 000 000 балгари полавината неса гласували.. пенсионери 800 000 за бсп то и какво излиза я ми кажи коъ гласувал за герб ???? нещо не излиза матиматиката маъ умнико..??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Учил си математика по системата на Сендов, май За БСП гласуваха 400 000 пенсионера и 400 000 роми За ДПС гласуваха 150 000 турци и 250 000 роми Ей така излиза сметка, нали А цифрите са от статистиката, няма лъжа Циганите гласуват за БСП и ДПС Българите за ГЕРБ и останалите извън партии

Тоя пък Боленчо, гаджетата му си го бият горкия, тръгнал и той на мъж да се прави.Що лумпени има в тая държава, щом се хващат на неговите бръщолевения и гласуват за него, божееее........!

Господ е турчин, господ е комунист, господ е болен - щом позволява тези мутри да съсипват България!

Едва ли и ма Господ... Ние позволяваме да се съсипва България.Толкова ни е акъла.

Егати националиста, егати ибрикчията. Най - големия националист на България, подкрепи правителство, съставено от най - голямата антибългарска партия. Този свят не върви на добре ... така да знаете.

Болен Сидеров е новата подлога на Мемед Доган, в това няма никакъв спор.

И двете мастии са за и....не...

Жалко, че не съм вътре в парламета! Не Московчето, а Боци Рапотя щеше да отнесе такъв бой, какъвто хората и кучетата си не бият! След това с черният му колан по карате, щях да го обеся пред парламента.

ха,ха, ха ...

Абе Бинев, нали те видях преди години какъв бабаит си. Жоро Илиев ти натроши кухото канче в БИАД и ти взе , че се оплака на МВР. Такива форумни бабаити като теб , човек с лопата да ги рине ... да те е.ба в подлогата турска, да те е.ба.

А да си чул на изпроводняк на кого пееше попа???

Сидеров казва много истини и за никой в парламента не е удобен.За Московски какво да говорим,той трябва да е обект на темида.Държанието в парламента на ПП Герб е недопустимо и нагло.Довчерашни крадци се правят на света вода ненапита.ВОЛЕНЕ, СМАЖИ ГИ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ

Важно е какво казва, но по - важно е какви ги върши.Между първото и второто има коренна разлика.

Браво Сидеров! С наглеците човек трябва да бъде наглец. Що за поведение от бивш министър! Що за възпитание!

Нито националист, нито богослов. Много странен избор.