Борисов предупреди Дянков да си мери приказките, когато раздава пари

Финансовият министър съм му казал, че когато сме взели решение, тогава да се изказва. Преди нова година се изказа, че ще даваме допълнителни пари за хората и в един момент се оказа, че ги нямаме.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предупреди Дянков да си мери приказките, когато раздава пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Преди нова година се изказа, че ще даваме допълнителни пари за хората и в един момент се оказа, че ги нямаме." Да де, ама май към датата на изказването му, и на единия, и на другия, парите от ЕС, които уж ги нямало, вече са били по сметките в БНБ.... Как не ги е срам да лъжат така безочливо!!!

Бьлгария има ли нужда да харчи толкова пари за министерски сьвет като си има хан аз казах.

обестаня обещаня и накраи нищо абсолутно нищо от управлявашитите смао обещаня пак те лажи 3 години и половина по касно ха гласуваите за тях пак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв силен вятър е издухал съдържанието в главата ти...

За много пъти управниците на ГЕРБ и БСП/БКП/се оказаха отлични в лъжите и слаби да правят икономика!Само Иван Костов може да оправи рухналата ни икономика!

забрави! И той не може да я оправи!

АКО,НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО ВЪВ ФИНАНСОВА ПОСОКА ОТ ТУК НАТАТЪК ЗА ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГЪРСКИ ГРАЖДАНИН ЗА КАКВИ ЛИДЕРИ И ИЗБОРИ ЩЕ ГОВОРИМ!СВЕДЕТЕ ГЛАВИ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ.

Тиквата за пореден път прави евтин театър с привидно сгълчаване на собствените си разпасаните се помощници. За всички е ясно, че уродливите му министри, депутати и последователи, му подражават в просташкото словоблудстване и се надпреварват да му се докарват с омаскаряването и гаврата с опонентите, разчитайки да го впечатлят и да заслужат одобрението на дерибея. Това каруцарско плещене и безпардонно поведение въведено от безогледния хашлак яхнал държавата стана норма и моден стил за подражание в бандата му.

Преди 22 год. ходех по митинги,скачах по площадите и бях най-щастливият човек,когато се срина комунизма/социализма/,а сега ще гласувам срещу ГЕРБ с бюлетината на БСП с надежда,че БСП ще спечели с мнозинство и ГЕРБ няма да управлява.

Заради малоумници като тебе - мнозинството от избирателите сега, теглят децата, защото са БЕЗПРАВНИ. Но те, с годините що идат, ще порастат. Тогава, да му мислят тези от "партпериферията", "партядрото" и биг брадърът. /"1894", Джордж Оруел/

Толкова ти е е акъла явно - не се напъвай

Иска му се бе Боко, ИСКА МУ СЕ, като гледа как живеете вие и как народеца с по 100 лева. И той е човек!

Не виждате ли, че ни управляват бивши партиини величия. Ако бе друго- нямаше всички да сме равно бедни, а за тях- луксът. Истинските водачи, не гледат първо за тях, а после за останалите. Вождовете гледат първо за тях, а после за тези, които ги водят за носа.

АйКюто и КаГеБето да не са ги пуснали в отпуск, да си харчат парите на Боровец.

жалко, че тези, гласували за GERB и те са "милички", мислех че пенсиите са според това , колко труд си дал на тази дхржава

Ех, няма кой колко труд е дал. Всички сме равни, само тези които ни водят за носа са по-равни!

Боко, затова за всички управляващи има, защото те не са лидери, а вождове от соца. Лидера не дава за себе си, когато няма за хората, които води.

С тези глупави изказвания Бойко си навлича гнева и губи електорат!Да си мери приказките,особено за пенсионерите!Лошото е,че няма за кого да гласувам,но никога за тройнта?!Все пак се надявам на пречистеното СДС!!!

А защо не искате пари от Милен Велчев- предишния финансов гений?Нека той да плати сега милиард и половина евро заради врътката с външния дълг. Или да го привлечете под отговорност някаква?Нали щяхте да наказвате предишните? И като нямате пари, защо купувате бронирана кола за 1 милион, нови лимузини за министрите за 3.5 милиона, издържате контингент в Афганистан за 160 милиона годишно, искате стари самолети за 700 милиона? Защо увеличихте издръжката на абсолютно излишното президентство? Или за референдум, който отсега е ясно, че ще бъде невалиден поради недостатъчно гласували? Като няма пари- и вас да ви няма.

val55

В голяма степен сте прав за всичко изброено от вас. А относно за бронираните коли ги купуват поради това, че се задавава голяма любов народна.

Милен Велчев Беше министър преди 8 години. Сега министър е Дянков и само той лично е виновен за състоянието, в което се намираме и за всички лъжи изприказвани от глупост.

Явно му ходиш в хотелчетата по морето на промоция, след като го защитаваш! ХА!

Ех картоф, точно част от тия хорица създадоха толкова активи, че вие комунягите, демократите, царедворците и прочие партийна паплач още не можете да го откраднете.

Насила ме карате да защитавам Борисов! Гледах интервюто и той каза дословно, че пари ще се дадат, ако има реално останали такива и че Дянков не бива да прибързва. Всички други приказки са извадени от контекста и са от старо изказване. Така насложени нещата звучат ужасно и разбирам възмущението ви. Шапка свалям на тези ПР, които сглобяват всяко едно съвсем нормално изказване по такъв компрометиращ начин. Измислени и непрекъснати скандали с една единствена цел, която е ясна на всички - пак да се докопат до хранилката. И пак да получат шут от ЕС, който обаче ще е по нашия задник, не по задника на родените със сребърни лъжички, карани цял живот в мерцедес на УБО и първа работа в гивота - Премиер!

Ние пък ще дадем един як ритник в г-за на кумира ти и близачите му на изборите, както преди шутирахме Блек Ваньо, Симо Крадливия и Хамстера. Незаменими управници няма.

Дянков си приказва каквото си иска и когато си иска зашото той е истинския премиер, докато ББ само играе че е премиер и затова от време на време уж му се кара - хахах.

Абе Дянков раздава шамари на руснаците! Какъв е тоя Борисов, че да му прави забележки? На него! Дето е бил в СБ! Дето го цитират и тези дето разбират и особено тези дето не разбират. Ай сиктир! Да не е Лайза Минели! Още утре ще му хвърли бюджета и да се оправя както иска.

е видно.Друг е въпроса дали е добре.

Не Ви писна да лъжите и да мачкате този изтерзан народ престанете вече стига сте крали

Миличкият, той иска като повтори сто пъти една лъжа, тя да стане истина... Или като наплюе другарите си, да му повярваме... Няма как Бойко! Всички вече разбрахме, че си от болшевишките другари и само гледаш как да замажеш далаверите им...

Просто ще си ходите всичките! Всеки, който е дръзнал да се гаври с хората е получил шут в гъза! Герберите са вече минало, но официално ще го научат наесен-с песен!

Съдейки по многократните повторения на горното, явно много се гордееш с дълбочината на мисълта си. Моят съвет е: Прочети първо поне една книжка, нещо по-просто, а чак тогава си показвай простотията по форумите....

Доброто и лошото ченге, а?

"Финансовият министър съм му казал, че когато сме взели решение, тогава да се изказва."-какъв брилиантен изказ на премиера-слънце.:)))))

Просто ще си ходите всичките! Всеки, който е дръзнал да се гаври с хората е получил шут в гъза! Герберите са вече минало, но официално ще го научат наесен-с песен! Госпожоили госпожице Вие какво очаквате от каратист, пожарникар и охранител-да владее грамотно българският език, ама моля Ви се значи! туй не е било и, за съжаление, няма да го бъде!

От каратист.пожарникар и охранител не очаквам подобни знания.Но когато става дума за премиер на европейска държава...Малко ми идва в повече тази необразованост.Да беше прочел поне "Винету"до края....

Моята заплата ще я вдигнат с 10 лв. от 320 ще стане на 330 лв. направо ще тъна в ухолство.Чудя се къде ли ще ги изхарча толкова пари.

Инвестирай ги.В образование.Да се ограмотиш.Та дано научиш,че се пише Охолство.

"Ако излажиш един пать, не та верувать вторъй пать" /Из "Добри совети" на Рибния буквар на Петър Берон/

"От БСП кучкарника Пусситано20 са сритали комкопелдаци и Червени макации и са изкарали всички на барикадите , да лаят , да вият , да джафкат , да вряскат , срещу ГЕРБ и Борисов ! И така ще е всеки ден до изборите , Червената КГБ -ДС мафия се е вдигнала на бой срещу Българския народ и България ! На комкопелдаци и Червени макаци им е казано , че иначе няма помия в копанките , и те джаФкат , вият , скимтят , та се посират , та чак да ги ожалиш ! "

Повече ми приличат на червени хиени-лешояди,които вият от злоба и алчност. От 1944 година,та до ден-днешен,воюват срещу България и българския народ.

Червените хиени и лешояди учеха в колежа на ДС в Симеоново правеха " възродителен" процес.

Само това изказване на Боко би било достатъчно във всяка нолмална държава за прогонването му със сопи от властта. Тук, за съжаление, се намират достатъчно идиоти, които се радват на подобни простотии. МухоБойко просто си се доказа през годините като един комплексиран мутрафон, а ние сме си виновни, че го търпим.

Сещам се за българскаите тоалетни... ще ги има още доста време - мръстни, мрачни, миризливи... Те възрастните хора не могат да си помогнат сами, те вече са дали всичко от себе си. Сега ние, младите, можещите, трябва да им благодарим и да дадем и ние всичко от себе си. За съжаление, има много мъка по белият свят.... и много омраза, но най лошо е когато се краде от този който няма. Тъпо е, когато управялващите вземат от най-слабия ... Вчера чета за добавките за инвалиди - 10 лева или коко не помня на месец... боже... прости ... Ами майките? Децата? Много мъка има по белият свят... и повечето се генерира умишлено от мислещите се за силини, а колко е крехък живота... Дянков, Борисов и компания може да са всякакви - все ми е тая, но това че не дадоха 10 лева добавка на пенсионерите (които те щяха да дадът на внуците, не за себе си!) ме отврати повече от всичко! Не искам да ги виждам, слушам и чувам за тях...

За да си поправиш настроението - радвай се на магистралите!

Истина е, да, че пенсионерите, малоумно залитат по БСП и гласуват за тях, но после от БСП им се надсмиват с действия , а на думи обещават много!..... и така че сега да си траят и да мислят повече, като гласуват!

Вземи да се стегнеш и не пиши глупости. А това, че допускаш правописни грешки, се дължи на столичното ти образование.

Излиза,че с право пенсионерите са гласували за БСП.Идват нови избори, не забравяй!!!

Вари ги печи ги-мутри.

Тоя ме убеди да гласувам за СК .

преди три години Гоце привика Дянков да му дърпа ухото. Дребният горифей на икономиката се държа като гъжва. Сто пъти се извини и стана по нисък от тревата. Сега да видим как ще отговори и как ще реагира.

Борисов е в състояние да каже не в отговор на въпроса за цял референдум по ядрената тема, след като досега е бил за че защо всички други негови министри да не го правят ?

защо? А нима той не казва веднъж едно после друго? Дянков му е по верно куче. ЦвЦв е с още по непремерена уста. На него не му стяга юздите, защото му пази гърба.

Симеон Дянков е главния шут на републиката наречена Боколандия.

на цирк "БОРИСОВ", кукловодът на шутовете е невзрачният хер Флик.

мери си приказките да не те викнат пак при Обама.

Сега съм пенсионерка, но 91 година ме съкратиха, защото приветствах зората на демокрацията . Аз ли съм лош материал или партийците ,които бързо смениха възгледите си?

Че бойко също беше част от БКП - и той миличкият ги поддържаше ! Колко е къса милиционерската памет ! Тъпото е, че все още има лумпени, които смятат, че да си бивш активен комунист, милиционер, охранител и мутра е признак на демократичност !

Тикво зелена-ти премиер на Р.България и на всички граждани ли си или само на тия които са гласували за герб.

Боко боко, само с финанси не става и ИКОНОМИКА СИ ТРЯБВА, а там ти си гола вода!

Шегуваш ли се?

Това е финансов "мечтател" на ГЕРБ....няма смисъл да го махат, защото ще си вървят вкупом

С теб съм! казвай с кого ще ги сменяме?

Е този път Борисов прекали.. как може да каже, че комунистите са изхарчили парите за коледни полу-пенсии, след като онези от 3 години не са помирисвали власт?? Прочее, в случая Дянков като, че ли е бил доста по-премерен в изказванията си.

от къде намери пари за бойни самолети бе педераст или там е авантата от комисиони

Олигофрен! НАТО ни кара да ги копуваме тези самолети! И да минем по тъко ги купуваме 3та рака!

Научи се да пишеш бе, смотльо!

Що обиждаш бе га.фон, кой го кара да купуваш самолети 7 пъти поскъпи.Аванта, яка аванта труп гербажийски.

на тебе, ако ти кажат да се обесиш, дали ще го изпълниш?

Тънко, тънко. Колко да е тънко? Изглежда колкото повече са ръцете толкова по висока е цената.

Като си помисля, че нямаме по-добър с който да сменим Борисов, направо се смразявам. Той доказва , че е пълна нула, ама другите са строго отрицателни.

А не виждаш ли алтернатива в СК ?

Малко се информираш бе Калинчо,разбира се,че вече има избор!Ако гледаш от време на време,най истинската и реална БГ телевизия Скат,ще разбереш,че от доста време вече съществува партия НФСБ!Истинската национално отговорна опозиционна национална партия,която не е обременена с пасивите на предишните властвали партии,както и никой от нейните създатели!Мисля,че вече имаш избор!

Аз не виждам по-Лош от Борисов !

Е по-голям наглец от "избутания" в политиката Борисов не мога да си представя. Що за наглост да нарича нашите, нещастни с това, че са се родили в България пенсионери, "миличките мои". Във "фалирала" Гърция пенсионерите са взели коледна добавка от около 400 евро. В "цветущата във финансово отношение" България пенсионерите гладуват. НАГЛЕЦ !