Борисов уволнява шефката на ДАЗД заради случая ”Габрово”

Премиерът Бойко Борисов внесе предложение до Министерския съвет за освобождаване на Офелия Кънева като председател на Държавната агенция за закрила на детето.

Обратно в новината

Коментари - Борисов уволнява шефката на ДАЗД заради случая ”Габрово” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имала съм контакт със соц.служителки на агенцията на тази госпожа ,Братованова. Тя се държа присмехулно и надменно , а те въобще не се съобразиха с това, какво е правилно за едно едногодишно дете.Бях потресена и отвратена от държанието им , от думи , изречени от нея и от неправилно взето решение. Защо тя обръща внимание само на дома за стари хора в с. Яворец , частен ли е той , на кого е , кой го ръководи и защо сега не е разбрала нищо за тези деца. Не вярвам тя да не е знаела ! Просто за нея са важни други неща и други хора ! Ако започнат да я разследват , съм готова да застана с лицето си , за да обясня за случая и за неправилното и крайно възмутително решение.

Агенцията за соц.подпомагане в Габрово отдавна не работи добре. Лош директор и крайно некомпетентни служителки. Радостина Братованова отдавна трябваше да е уволнена за лошо ръководство на агенцията. Някои служителки нямат понятие от соц. дейност ,особено с работа с деца. Моля, обърнете внимание на тази агенция и сменете ръководителката.

Браво!

Га я чка си мълча, а?

Булгаристанчетата умират да се скатават и нищо да не правят в работно време. Карат я на принципа "Ден да мине, друг да дойде". Да добутаме до заплата, а след това до аванс. Премахнете всички порицания, забележки и последни предупреждения; това не са никакви наказания и подчинените ви се хилят в лицето и ви се подиграват. Въведете глоби за всички нарушения. За малките - по пет лева, за по-големите - по десет и двайсет лева. Нещата ще си дойдат на място.

Резак акъл и обидни квалификации в Анадола!!!!!!

"Самата Милчева посочи, че детегледачката от клипа е получила остра забележка, но е останала на работа, като се наблюдавало дали поведението ѝ ще се повтори" Тая пача заслужава дисциплинароно уволнение, да не може да си намери никъде работа! Щяла да чака да пребият друго дете, че тогава да изгони тоя човешки отпадък. Като я гледам на снимката, как е приседнала на това бюро, отдалече си личи че е мързелива бюрократка, свикнала по цял ден да седи на стола и да не прави нищо!

Не ни навирайте в очите подобни случаи, само за да ни убедите колко е необходимо подписването на този малоумен документ. Всичко може да се реши по закоов ред, дори и нови закои не са необходими, а само спазване на съществуващите.

Трябва да се повишат заплатите на хората, занимаващи се с такива деца.

И без конвенция, а само със закони проблемите могат да бъдат решени.

Уволнил я, за да сложи на нейно място някоя друга некадърница. Бас държа, че всичкото това театро в Габрово е в услуга на Изродската конвенция. Жалко за невинните и беззащитни дечица, които в случая са истинските потърпевши от гербаджийските простотии!

офелия е стара познайница, нам. Стипендиантка от отворено общество, още с встъпване в длъжност забърка едни каши. Беше и звезда в Господари на ефира. С две думи - герберска калинка!

Правилно. Така трябва. Явно тази не става за ръководител.

Вмирисано управление.

ПОЗВОЛИХМЕ НА ГЕРБ И ВЛАСТТА ДА НИ НАБИВАТ В ГЛАВИТЕ ,ЧЕ САПРАВИ ЗА ВСИЧКО. И СЕ ВИЖДА РЕЗУЛТАТЪТ. НАВСЯКЪДЕ ПО МЕСТА ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИЯ СА НА ГЕРБ.КОРУПЦИЯ ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ.НАГЛЕДЦИ, КОИТО ДОРИ НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ДРУГО МНЕНИЕ.ОТВРАТИХТЕ НИ .ВЪРВЕТЕ СИ ОТКЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ С МИР

СОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ СА КЛОНИРАНИ ГЕРБАДЖИИ.НАГЛИ, ПРОСТИ И НАХАЛНИ. ПО-ДОБРЕ Е БОРИСОВ ДА УВОЛНИ ПАРЛАМЕНТА. ОТ ГЛАВАТА СЕ ВМИРИСВА ВСИЧКО

Не мога да разбера защо като има дирекция "Закрила на детето" към Агенцията за социално подпомагане, трябва да има и Държавна агенция, която е със космически заплати, а никой не знае каква е дейността й. Офелката совалира и при нас за 1 месец, но шефката много бързо я нарита. Мисля, че беше през 2010 г. или 2011 г.

НЕ ВЯРВАМ НИ НА БОЙКО, НИ НА БОЙКОВЧЕТЕТАТА. НАГЛИ И БЕЗПАРДОННИ СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ.КОЙ ВИ ПОЗВОЛИ , КОЙ ВИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАГЛЕЕТЕ И ДА ТОРМОЗИТЕ НЕЩАСТНИТЕ ДЕЦА.ОТВРАТ СТЕ. ДАНО ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ СЪЩОТО

защо 9 години Твоят министерски съвет, не предложи един закон за узаконяване на ПРОСТИТУЦИЯТА?Защо ли?Защото тогава твойте приятели, трябва да внасят данъци и печалбите им ще намалеят, а още по-опасно, - ще стане ясно на обществото, какви милярди се въртят в този бизнес с плът!

защо 9 години Твоят министерски съвет, не предложи един закон за узаконяване на ПРОСТИТУЦИЯТА?Защо ли?Защото тогава твойте приятели, трябва да внасят данъци и печалбите им ще намалеят, а още по-опасно, - ще стане ясно на обществото, какви милярди се въртят в този бизнес с плът!

От Давос ли си протегна тлъстата ръчица Бою Симитлията да я уволни?....... .....тъпото банкянско копеле от 10 години е премиер на България---и чак сега прогледна за насилието, като му извъртяха един як Истанбулски Конвенционен шамар на тлъстия врат!?:))))))))

Какво трябва да се случи , управниците да си вършат работата си.Чакат някои да ги ръчка,хаЙде стига търтеи подобни .Време е за тоягата.

Добре я е уволнил, че като я гледа човек от пръв поглед личи, че за нея май много-по значими са тоалета, прическата и всичко друго, но не и децата.За такива служби свързани със социална дейност трябва много внимателен избор на персонал.Не е толкова важно дори и висшето образование, а сърцат човек, който е усетил проблемите на гърба си.Една многодетна майка или жена сблъсквала се с хронично болно дете би била в пъти по-полезна от тази парцалеса!

A така Бойко, мъдро решение, като слон в стъкларски магазин, с популизъм напред !

Борисов, по-добре, -уволни цялото правителство!От него тръгват проблемите!

му каже на премиера да не прави глупости. Госпожата освен, че е мис Сливен и степендиантка на Отворено общество, е била и заместник кмет. А лани е получила приза на "Академия за лидери", която цитирам: се връчва на хора, борещи се със статуквото и апатията в обществото. А сега я уволняват видите ли заради тва, че е апатична към ставащото със децата в домовете.

Наградените,,калинки,,а тази година не стана ли мис Б_я ,,баба яга на младини,,

Всичко е много, много, много отвратително... И лошото отношение към децата, и назначенията на възлови места на хора, които не знаят защо са там, и поведението на власт-имащите... Тъжна картинка...

тъй си е! уволнява я- мръсник! не я уволнява- мръсник! и на всичкото отгоре иска да ратифицираме конвенцията за защита на жените и децата от насилие! три пъти мръсник!

Айде пак Борисов на белия кон. "Решава" проблеми, които сам е създал и публиката доволна, че е напляскал лошите. Поредната гротеска. А ние сме егати търпеливия народ.

Добре е,че тази куха л.ще е отстранена.В господарите даваха преди време как разрешава на баща-педофил да взема за уикендите насилената си дъщеричка.Дано следващият поне не стига до такиве безхаберия.

Колко лесно е да уволняваме и да назначаваме,а?!?Безплатен ПР,имитация ,че нещо в държавата се върши, а мисъл, мисъл някаква има ли?....Ама то много лесно било да си министър-председател - няма човек няма проблем нали....като в мафиотските филми...!!!

Абсолютно сте прав!По тази логика за всяка издънка на полицай трябва да си отива и министъра!Главсека- също!Но, трябва да има и подмени-всеки ден луканка и накрая и тя омръзва.Трябва нещо по различно!

Повторение на серията с директорката на детската градина, дето приемала деца "извънредно", само тука мащаба е по-голям. Поредния бушон за да се направи впечатлението, че Той е безкомпромисен. Ама нещо след дъжд качулка...Другаде е вмирисана рибата, другаде...

ината фанала микрофоня а другата метнала крак връз крак убаво да и са видят кюлотити. И вия от тия ора чекате работа

Не познавам дейността на Офелия Кънева. В БГ толкова много агенции и бюрокрация на глава от населението,че..... Офелия ще отнесе гневът Негов.Бушон.Следващият се е същата калинка,спусната"свише". Интересен подход и стандарт показва Бейко Б.В случаят "Хитрино",никой не си и помисле за оставка на любимец 13,др.Министър Московски.При невероятните скандали с купуване на книжки в ДАИ,за рекет над превозвачи,за далеч по-страшни за социума неща,за фалшивите ГТП,Московски е цял-целеничък,та даже и с тен! Нормално е местните оторизирани органи на тази Агенция,кадрите от Дома,да си понесат отговорността.Офелия,може ли да огрее всичките Домове из БГ!? Чист бушон.Чист ПР..

За какво толкова хора получават заплати на различни постове, ако с всички проблеми трябва да се занимава лично самият премиер, който и да е той? В държавата сякаш няма администрация, която е длъжна да си върши работата. Лично аз по принцип съм против тези домове. Роди ли се дете в тежко състояние, нито е морално, нито човешко семейството да го хвърли в дом, друг да се грижи за него. Това е тежък изпит за родителите - има хора, които го издържат успешно, но други животът ги "скъсва".

Във всяка детска ясла има поне по 3 такива лелки с психични отклонения, навикват и бият децата и никой с топ не може да ги бутне от работните им места. Кодекса на труда ги пази. Трябва да минават на годишен преглед при психиатър и да бъдат отстранява ни от работа, защото са опасни за децата. Аз ви обещавам все по-чести подобни случки.

А знаеш ли калко невъзпитани деца има днес.Преди год. леличките биеха сега не можеш да се скараш на детето.

ДАЗД отдавна е за закриване. Те нищо не вършат, само седят на бюрата и пишат писма какво другите институции да правят. Никаква полза от тях. Да не говорим какви безобразия бяха направили, които показаха по ТВ, да разделят деца от майки вместо да им помагат.

Госпожата е цитирам: "Офелия Кънева - бивша миска и заместник кмет на Сливен по време на на Йордан Лечков, оглави ДАЗД през 2016" Заместничка на една от първите Бокови патерички - Лечков. Дето само не го изгониха с камъни от общината. Ся дали е калинка не мога да преценя, но тва е на ГРАБ кадровата политика явно. И като му дойде времето на бушона - прассс...

Моля...моля...хайде да не окачествяваме човека с мерни единици от физиката....тегло,размери на обиколки...обемни форми.... Това са ВЪНШНИ ФОРМИ...ОПАКОВКА.... Важно е....СЪДЪРЖАНИЕТО.... А при тиквона е пълен въздух под налягане....като във футболна топка с която вкарва поредния си гол от дузпа и то при условие от вторият си опит след преиграване след,като правилно се уточнят с вратаря към кое кьоше ще се метне.... И аз съм дебел плондер,ама нито съм футболист,тенесист,спортист,доктор,генерал,пожарникар....камо ли Мин.Председател....

Объркана държавица!По закон МС прави предложение до премиера и той назначава председателя на тази никому ненужна държавна агенция.В случаят премиера е направил предложение до МС за уволняване на председателя.Сега те трябва да обсъдят предложението му и да направят ново предложение той да я уволни.

А един тука се чудеше , защо ние така , ама те за това , защото на Боце държавата не е държава. А иначе нали Той трябва да изпъкне , той внася справедливост и ред , некакви си негови , но те така.

Как ми се иска да правя секс с нея ...

Сега е свободна , Боце я освободи , какво чакаш. Ще я турнат на друго място и ще увиснеш.

Тая сгодна женица стаА за друга работа . /Краси Радков/

Не и бери грижа , има места у администрацията , има и мераклии за ''другата работа''.

Нека това бъде й за назидание на всички шефове на агенции, които си мислят, че им се е разминало от последния им гаф. Липсват адекватни проверки- анонимни, внезапни без предварително да са уведомени, че проверяващите идват или ще дойдот след дни, както става у нас. Един шеф от автомобилната администрация си позволи да розходи подчинените си на оброзователна разходка в затвора и май го уволниха или го съдят.

офелия-колко прелестно българско име !

прочетох коментарите. разбрах, че комунделите сте против уволнението и! ми няма да я уволним тогава!

Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Да ти обясним - нищо не си разбрал. Дори тава , че сме комунета и това не си разбрал , но ще ти доде до главата процесот на разбирането за какво точно иде реч.

Глупости! Аз лично съм против смазването на обикновените работещи,защото им дават ниски заплати,работят тежка работа -като учителите,които са сами с над 30 деца в група,в която има и деца с психични и др. заболявания,като лекари и сестри,които са с ниски заплати и са превърнати в писари и те са за жалост все по-малко...Проблемите са много на дълбоко,ама полицаите за властта са най-залсужилите.На тея жени са им опънати нервите очивидно е ,не ги оправдавам,ама ги разбирам,щото в минестерствата е на топло и нервите не са опънати,а заплатките за нищоправци са големи

да ти напомня темата, а??? "борисов уволнява шефката на дазд...." какъв обикновен работник ти се привижда, че и смазан притова??

А не ли по-логично да уволним мутрата от Банкя?

Тона отдавна е тай-логичното , ама те на , толкова си го можем.

Не може!Той е избор на народа.За 10-11път.Не го обичам,но е факт.Единствиният избор е да уволниш народа си,като емигрираш.

Ще го уволнявате,та той ще уволни жената която е позволила да бият деца,е те не са добре с психиката,а той горкият Боко сама какви заплати им дава, европейски,,бедна ви е фантазията,,А и друго ,сега тъка ще ни психяса бъдещото поколение с приемането на ,,джендър обучението,,че в бъдеще време ,всяко второ дете ще бъде психично болно или депресирано.Вижте в други държави ,какво е допринесла джендър идеологията.Та трябва този човек,,да го боготвориме,,че нас ни затриха,а сега е ред на децата ни ,,най святото ,,за българина

Тези упавляващите институциите и властимащите хич не са наясно май с реалността.Проблемите са различни от това,с което ни залъгват!Но важното е на полицаите да им вдигнат заплатите и да ги пенсионират като най-тежката категория труд-тяхната работа видиш ли най9натоварена,а лекарите,учителите те да свикват!

Като има протести против властта, кой ги брани лекари и учители ли? Те ли ще понабият някой протестиращ? Ей затова са заслужили полицаите.

Уважаеми сънародници...нека вкупом внесем предложение за освобождаване на СИКАДЖИЙСКИЯ ТИКВОЧ ОТ БАНКЯ И НЕГОВАТА ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ...

Аде де , кога през бърлогата му , наречена МС?

Бойко е доста жалък ПР-чик!!! Що не даде 100 млн. лв за увеличение на заплатите в соцалното.

Обеща 100 млн. на ченгетата и 80 млв. на Сайдера , полека един по един , дори обещания се дават трудно.

Явно полицаите по-важни идват,ама при тях няма уволнени за несправяне,а го повишават даже!Другите професии явно са по-незначителни,а полицаите са привилегировани!