Борисов обсъди коридори 4, 8 и 10 с шефа на ЕБВР

Изграждането на коридорите 4, 8 и 10 обсъдиха премиерът Бойко Борисов и председателят на ЕБВР Сума Чакрабарти в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обсъди коридори 4, 8 и 10 с шефа на ЕБВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май най-вече е говорил как Гинчето ще връща заема дето ЕБВР са дали на ЧЕЗ!!! Иначе няма нищо общо ша знаиш!!!

Ошааа още поръчки и еврофондове приустигат на конвейра! Дръж се, Гинче! Дръж се Георгиус!

Така, само така Борисов... Червените нахъсани от путиновска Москва кучета си лаят но керванът си върви...!!!!!!

ти си Гумен

Давайте пълна информация, че в Лондон с Борисов е и Ивайло Московски! А ние мислихме че е с международна забрана да напуска страната, защото вече трябва да е подсъден за това, че през работно време в нетрезво състояние след запой и против правилата причинява смъртта на сина си! Нещо май не ви се говори за това?Ааааа???

София- Карлуково. Пътници: Борисов, Цветанов и вся остальная герберастко-джендърская сво..

София - Белене е точния коридор за тия.

Банкя - ЦСЗ

бреиий ( нерегистриран ) 26.02.2018 12:17 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име щом тиквеняка се разтърча за пари явно тоа магарешки излезна гоуемата работа тъпата тиква му предложила да го натовари с чез, но той като кавалер му казал, че вече си има едно магаре (плевню) и му предложил магарицата си Гинка и тиквата се съгласил сега очакваме плевню да зареже еБанова и да му потекат лигите към пазарджик

Я се прибирай в България бе крадец-безделник. Прибирай се да отговаряш пред народа, задето го Окраде до шушка. Какво моташ гащи напред -назад без никой да те пита за нищо

Пожарникарят от Банкя се взема много насериозно и си въобразява, че е политик от европейски мащаб. Време е да му бъде надената ризата с дългите ръкави и да бъде госпитализиран в специализирано заведение!

Ех,световен лидер е нашия.Не му стига България,нали от това държава не остана,сега ще "оправя "западните балкани. Така е най добре,въобще не се прибирай,тука само създаваш проблемите и изчезваш нали. Нима е истина това което се случва?Не е за вярване.Кога ще се свърши?

Сега е решил да стори същото и с Европа!

Коридори 4, 8, 10, Западни Балкани, Кабо Верде, Бежански поток, Сирия, саниране, магистрали, мачове. тенис, карате.......Тоя олигофрен има ли поне елементарни понятия поне в една от гореизброените дейности? Абсолютна мъжка кифла...

Ще се изгубим съвсем из оШфорните лабиринти на Тиквата!!!

Тоя се изнесе по-бързо от тока по световно жизнено-важни въпроси !

ЕБВР била ИНВЕСТИТОР????? ЛИХВАРИН е Баце банката.. ДАРОМ НИЩО НЕ ДАВА... Ма то ти кога бе кмет и вземаше заеми от нея за метрото, ГА УСПЯ ДА ЗАБРАВИШ ТУЙ НЯЩО... Или за инвеститор в ЧЕЗ си я поканил, та тъй и са мазниш.. Щото докат леля Гинка върне парите, банката шай собственик на ЧЕЗ.. Тогаз може да ти повЕрваме, на туй дет хортуваш... Ма то е тъй в чакалнята на ШЕНГЕНА.. Там в антрето на Европа..

В изказа на ПРЕМИЕР на европейска държавата България: "...ето ВИ и кородор 4, ето ВИ и оридор 10, ето ВИ..." Не разбрахте ли бе? Ето ви,той ВИ дава?!? Света се върти около личността на Борисов, не на премиера и той е този, който ни дава нещо с НА ЕТО ВИ, на кого? на нас ли?

Звучи като "Аз раздавам порциите".

София - Пазарджик през Прага

При БайСтаври бе тЪпир...!!! При БайСтаври, но само ако искаш да останеш жив...!!! Дааа...!!!

адолф бил ,,вманиачен,, по темата ,,автомагистрали,,...???

Да, камъните са разхвърляни и някой иска да ги тури там където не им е мястото за да изглежда всичко наред по пристанищата.

Боцко свърза Северна с Южна България и е ред да свърже Балканите и Европа :(

Борисов обсъди съответните коридори където ще слагат новите дереци с жиците на ЧЕЗ!!!

А чез между кои ''коридори'' ще се обсъжда??????Престанете да възхвалявате боко дето освен за бройка на присъстващи за друго не го броят навсякъде..

Бокото си търси, каквато и да е длъжност в ЕС за да избяга от тука и да прикрива следите си. Сега ще оправя Европа ? Не пука за нас. За собственото си оцеляване ще продаде и най скъпото си. Оправи се.

Гинко Пружинко ще промотира бизнеса с паркинзи на Гинка Върбинка.

Приемат ли Македония в НАТО и мигом ще забравят за коридорите.

България с помоща на ЕБВР дали е построила едно предприятие поне за 20 работни места. Европейците раззориха България и сега я ползват за транспортен коридор и място за живот на население което да им мие чиниите.

Браво! С Кабо Верде има ли развитие? Вече забравихме ЧЕЗ, да не се притесняваш;)