Борисов: Северната тангента ще е готова до 8.12

Северната скоростна тангента на Софийския околовръстен път трябва да е готова най-късно до 8 декември, каза Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Северната тангента ще е готова до 8.12 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно е за какви тангенти говорим като в момента има свлачища, наводнения, мизерия, несигурност в селата от постоянни набези. Всичко ли това е оправено, че Мара втасала и започват грандиозни стоежи и още толкова предстоящи грабежи. Прави са измъчените хорица като казват "В днешно време народът кучета го яли" по повод безхаберието на властващите и преди и сега.

има готовност едва за ок. 700 м колкото да започне краденето. Проекта е разделен на две крадящи фирми, от които едната е в фалит и още не могат да разделят комисионните. Поредната рекламна кампания без съдържание на геРБ.

Другаре, хасвалтя не се яде, пенсията ни е проблем, дай ни бахур на корем! Росен здраво ни наказва, Златно пръстче пак премазва, Край с Доганя за сега, Рубли има във Масква!!! Бойко магистрали прави, пак бастунете забрави, Млади ромки веч не раждат На атака и доган, Свиден Матриал отбран! Мрак,тъма ,пустиня сива, Бойко коли ни без милост! Ехх при Станишко ..благодат, чер хайвер намажем на комат, във Монако със жената, си варяхме зимнината!!!! Пенсиите - по 3 бондака, кеф ти млеко,кеф ти -кака, дет,ни чака в храсталака,, там на Бузлуджа в ...безкрая , да излезем от трамвая!!!! Не ни требе и метро, от Союзо имам колело, Нема леб,бакър и жица , долу гербаджийската кметица!! Партията и Долен смело, водят тоз народ начело, пак към Матушка любима, дето дава газ за зима, всичко ще е на аванта, в цап -царап ни е таланта!! Заеми си направихме, бандите ги опущихме, КТБ-то го гепихме. и пак Бойко набедихме!! Туй е тактика позната, От бай Ленин в занаята, Кой във гащите ми сра За а сефте ни пак избра!!

Кои студенти? Тия дето ще стават овчари ли?

ВСИЧКО, КОЕТО ПОЛЗВАМЕ Е ПОСТРОЕНО САМО ОТ ГЕРБ, ДРУГИТЕ ЛИЛИПУТИ НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ, ОСВЕН ГРАБЕЖИ И ПЛЕЩЕНЕ, НИЩО ДРУГО!

В консорциума участва "Водстрой 98" АД. Ясно! Аз се чудих къде се скрил бил Прасчо Мамин, ама то си излезе наяве...

Тая далавера му я уредихме още преди година, когато спечели търга. Сега го оставихме на ББ да му плаща.

Може да коментират само хора, които гласуват, а тези които пасуват, а после псуват да го духаттттт!!!!!

Да-а, 8 декември е много важен ден ! Струва ми се, че студентите биха предпочели по старите пътеища, но без заеми, които да плащат.

а ти две !!

Всички черногледци да направят по една свирка на Бат Бойко Пича.

Кефиш му се, а? Стокхолмския синдром .

простотия по борисовски !!да питам ,след като само студенти ще пътуват по нея ,защо и ние да я изплащаме,не студентите !!ама ,че прост човек ни управлява,ама колко по прости сме от него ,щом го избираме ,какво ще кажете ?!

И аз това казвам , много прост народ сме щом си избираме абсолютен простак да ни управлява

Пак вадите думите от контекса бе. Пича ви каза, че ще е пусната на 8 декември, студентския празник. Българският народ определено няма чувство за хумор и не разбира кога някой се изказва афористично.

я пробвай да си представиш Боко може ли да я прочете, пък камо ли произнесе тази думичка накрая?!?

Ха дано, измъчиха се студентите да пътуват през Световрачене без магистрала!

Хайде тъпо недоразумение по тангентата и в четирите банки за гарант. Ти имаш пари, ние нямаме и не сме ти гаранти. Марш, каква беше позволената скорост?????????

Ще е готова за студентския празник, но не е изяснена годината! Да си спомним магистралката "Люлин", която Бочко я мъчи цял мандат, а когато я откри освен, че вече беше за ремонт, излезе и най-скъпата магистралка на света! Сега грабежа на Бочко&Лили ООД ще е още по-впечатляващ!

Люлинската магистрала се строеше от тройната коалиция и станишеф. Нещо бъркаш.

О,тъпоглави пожарникарю,тАнгента,не тЕнгента...от тангенс,котангенс,синус,косинус,от къде да ти знае кухата лейка за какво става дума,нали ще краднеш някой лев...

С нашите пари ????? Като има пари и фирми ?????

Поздравления ! Само така - работа, пътища, магистрали пък нека завистниците да пишат каквото си искат, но като тръгнат за морето викат тайничко ( - добре е добре, че го направиха тоя път), но са толкова злобни че не искат да си го признаят а то цела софия минава и по Южната дъга и по пътя за Бургас по новата магистрала и по Люлин и по Струма до Дупница и през Петрохан, и през Монтанско, Плевенско и къде ли не са оправени пътищата. Виж и подбалканската линия и нея оправиха. Кво искате Вие малоумни завистници. Хората кога правят и работят, защо им завиждате. Нека се откриват нови и нови обекти това си е работа за всички. Като не искате ходете слушайте малоумника Сидеров и Мая Манолова, които въобще не са в час.

Боце,а бе то е ясно,че за 8.12 ще е готова т.н тангента/убий го Бойко-не може да обясни какво е това/,ама не си казал коя година,Цезаре...ОСТАВКА,Е ПОМИЯР ГНУСЕН

не си спомням някога да са построили 16 км. магистрала само за 9 месеца!

А платена ли ще е...:))

Е ае ся платена- само левче на километър, нали требе да я подържаме в пирфектно състояние:)

След като , доколкото знам, не е имало публичен търг за стрпоителство, колко ли ще е комисионната ??????????

"На студентския празник да пътуват по тангентата"!!!Преди искаше овчари да ни правиш сега ни караш да обикаляме в кръг по шосето!А овчиците кой ща ни гледа?Нещо не моа та разбера.

А пътят Бургас- Слънчев бряг и тази година НЯМА да бъде готов! Пак ще има кървав урожай и висене с часове във фунията!

Боце е неуморен! От ХЪБ-а, скочи на тангентата! А доскоро диверсифицираше. Все едни такива купешки думи, дето я знае, я не за какво се отнасят.

Кви думи само , тц , тц , тц , а тангента ....... а

Бате Гойко, още ли си верваш , че можеш лесно, да ни лъжеш?

Заряза дълга почна лентички да реже.Вари го ,печи го на цървул мирише.

Ей, тиквочът не се наяде с асфалт, бе! Няма ли да му преседнат още 180 милиона лева за някакви си мижави 15 километра. Само за протокола - намагистрала Люлин вече се рушат ненужните тунели и движението е в едно платно.

14 мильона километъра! 150 евра квадратния метър!!! Не лош бизнес туй да строиш магистрала :)

Водстрой 98 на #КОЙ ще строи тангентата. БОСТАН-а е в действие!

И какво ме грее мене тази работа, когато пътищата около моя град са по-зле от тия в Сирия, макар и да не се бомбардира у нас. Аз от там я мина един път годишно, я не мина. Те го питат за огромния дълг, за високите ТОЛ-такси, а той говори за някаква тангента. Като че ли знае какво е това. И като че ли в България студентите по цял ден се чудят по коя дъга, по коя тангента да минат.

Шизофрени.. Борисов едно си знае едно си бае -магистрали , тангенти и прочие глупости а не казва за , какво аджеба ще теглят 16 млрд лева нов дълг и на всичкото отгоре заплашва , че ако депутатите не го гласуват щял да подаде оставка .... Хайде простако по тангентата , по тангентата и да те няма . Изро. мръсен

Ей,и аз да науча нещо-пътя до Калотина бил магистрала

Водстрой 98 АД не беше ли на Пеевски?

Ей,и аз да науча нещо-пътя до Калотина бил магисрала

Във всички големи европейски градове има магистрален път, по който да се придвижат големите потоци пътници и товари. Северната тангента е необходима в този смисъл. Няма за кога да се бави, но срокът до 8 декември ми се вижда доста ускорен. На практика те изграждат 16 км магистрала, а нямат нищо разчистено, насипано, построено и асфалтирано. Как си го мислят не ми е ясно? Тъй като северната тангента минава през землища на общини , това означава, че не се разширява стария околовръстен път, а се прави нов. Това стеснява територията на Столична Община и е необходимо да се помисли за нови по- широки магистрални пътища към кварталите към Стара планина, защото е много вероятно градът да расте точно натам.

Студентите по допирателната, или беше хорда, или хипотенуза,или катет ? Бацко е титан!...

Препоръчвам на селяците да идват в София с екскурзовод за да не се загубят. В последните десетина години Столицата е преобразена. И както сме се разбрали: галошите да се оставят на Вакарел и Яна. А онзи селяк "Морето" който избиваше комплекси в другия форум, да има заверена здравна книжка.

То това убаво, ше резнем лентата. Обаче, Лилето пее песничка за тол такса, по 10 ст. на километър. И София -Бургаз отива тогава към долу-горе 40 лв. в едната посока само! Туй само тол-таксата, бендзиня си е бамбашка!

Ми че ко от туй ба? Нямаш кинти - не плащаш ба! Магистралата е за тез с пари ба!

Браво! Така трябва!

Като гледам как строят от Филиповци до надлез ли естакада ли на пътя за Калотина 2888г ще е готово

Много правилно "бащицата" не е споменал коя година :)

Хайде сега, Тиквоний да обясни какво е тангента, или щом Лилето (със свободната диплома) е казала, че е тангента, значи ще е такова?!

Айде, по северната тангента и да те няма!

През "Световрачане" няма как да мине...

Айде да го построите, моля ви се!

И после е време да затвориме отсечката от Горубляне до новата тангента за основен ремонт , защото особено от магистрала тракия до магистрала хемус е АД.

Нали щеше да подаваш оставка бе. Или ти обещаха да те нагушат с нови заеми? Яж ми дъртия гаргамелиус

селски дъртак,защо не протестираш ами седиш на топло и храчиш......айде протестърчета от всички старчески домове......разтъпчете си кокалите,че зимата още е по средата

Наредете се на опашка за дъртия ми.

А Водстрой ще наеме Главболгарстрой....щото никой не е по голям от хляба и Свинското !

Това е държавнически подход... Простащината по форума си е капитал на дир-а

А ти! Слагаш ли си ръката над очите, когато гледаш портрета Му?

Баце праща студентките на околовръстното! А студентите чий ще го дървят там? Декември турците не минават...