Борисов разбрал: Само аз нямам нищо общо със сделката за ЧЕЗ

Подкрепихме създаването на анкетна комисия за продажбата на ЧЕЗ, защото от изказването вчера разбрах, че аз не ги подкрепям.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разбрал: Само аз нямам нищо общо със сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕЗ и Гинка са най-малкият проблем на Борисов.Този проблем с ЧЕЗ ,касае мизерстващите българи,които са и на първо място в Европа по смъртност.Практически на Борисов му останаха три варианта,а те са да е във власта колкото може по-дълго,да е в затвора или в изгнание.Затова той е готов да управлява и с дявола ,но само да се задържи на власт,но явно е забравил ,че всяко начало има своя логичен край.

до кога ще го търпим,вижте какво правят хората в Словакия?! а,ние спим и като се пробуди някой си прави на остроумен с коментарите за НЕГО !!до кога ?!

бягаш пред вятъра,ама ще те стигне !!интересно ,как разбра ,че само ти не си замесен с ЧЕЗ?! защото "дебилите" смятат ,че ти си в основата,другите играят перде кириз,нали знаеш този израз !!ей,хитрецо селски......

не си само ти! И аз нямам нищо общо,също като теб.

Честитил на Далаверко имен ден ! Той е помак и не признава Християнски работи !

... всички сме помаци... или баджанаци на помаци...

:))))))))Той бил разбрал,то цяла България знае,че ти никога с нищо нямаш общо.

Борисов спри да се правиш на Господ, дразниш хорото.

Поредния резил за нацията!

Като гледам изказването на банкянския Винету, се сещам за онзи виц: Лъвът събрал животните и започнал да им се кара, като един цар на животните. Каже нещо и жабата се обади. Пак каже нещо и жабата пак го апострофира. И така на няколко пъти. Кипнало му на лъвът и казал: След малко като свърша, ще откъсна главата на едно зелено животно с голяма уста. - Хе-хе - изквакала жабата. - Пак ще е...ат ма...ата на крокодила!

ще бъдат употребени и изхвърлени ако това ще го спаси

Всички имаме общо - само че ще е новата дупка в джоба. Сделката "не може" да се развали, парите, който и да ги даде трябва да се връщат. От къде ще се вземат? От клиентите на ЧЕЗ!!!

Накрая-всички в черно, само ти в бяло.Как го правиш ,бе човек. Спри се,вече никойне ти вярва на лъжите.Още колко пъти ще смени подходите си

Тиквата лъже като дърта циганка

ОМОТАВАТ ПРОСТИТЕ ХОРА. ОПАШАТИТЕ ЛЪЖИ ПРИЛИЧАТ НА ПАРЕН ЛОКОМОТИВ В ЕПОХАТА НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ВЛАКОВЕ

ЗАДАЧАТА НА БОРИСОВНЕ Е ДА РАЗКРИЕ ИСТИНАТА ЗА МРЪСНАТА СДЕЛКА С ЧЕЗ, А ДА ПРИКРИЕ ВРЪЗКИТЕ СИ СЪС СЕГАШНИТЕ ИГРАЧИ. ДО КОГА ЩЕ СЕ ИЗМЪКВА ЗАВИСИ ОТ НАС

НЕГОВОТО ПОЖАРОСИЯНИЕ НЕ СПИРА С ЛЪЖИТЕ

Човекът, който неведнъж се е хвалил, че в тази държава нищо не става без негово знание и съгласие, който се бърка навсякъде и във всичко,безцеремонно влиза дори в парламента, изкомандва ги, а те послушно прегласуват, обратното, та той не знаел, да извадели документите?? Напротив, мисля, че Боко разпорежда безапелационно, но като хитрец и мутра - устно, а те не смеят да не изпълнят. Те сами се накисват, той си мисли, че така се измъква от отговорност, някой друг да им е виновен?? Между другото - а снимката, кога ли е правена?

Лелее всички му повярваха. ЧЕЗ го свалиха ии той чистия няма нищо общо с ТИМ и другите далавераджии..

abasador

браво, господин Борисов, това е изключително добър управленчески подход за решаването на заплетения проблем с продажбата на ЧЕЗ. Няма заначение, че съществуват Министерство на Енергетиката, Комисията по енергетика в НС, Комисията за енергийно и водно регулиране, Държавната агенция Национална сигурност, да не говорим ,че си имаме и главен Прокурор и... и... т.е. всичките тези инстанции получават пари за нещо, но това е друга тема. Няма значение, че Сектор "Енергетика" е определен в Постановление 181 на МС от 20.07.2009 г., като един от стратегическите обекти и дейности, който е от значение за Националната сигурност на България! Ако трябва направи не още една, а дори и две комиси, та нека да кипи безсмислен колективен труд, а ние народа да им гледаме саира! Лек ден.

Да де, ще им гледаме сеира и ще им плащаме космическите заплати, дето отгоре на всичко се увеличават на тримесечие със стотици кинти, докато за децата и дедите ни никога пари няма.

abasador

колега, РПГ, нищо повече не съм направил, просто питам... УикипедиЯ... маркирам, копирам и попълвам и разбирам, що е.... Сатирата е литературен похват, който осмива хора или явления, разобличава и критикува социални и човешки пороци. Това се постига с използването на различни средства хипербола, алегория, ирония, сарказъм или насмешка. Лек ден.

abasador

P.S. е какво, да кажа остарявам и забравям.... та вече съм на 68 с 42 години трудов стаж и 230 лв. пенсия и да ти кажа.... щастлиев съм като щастливото овчарче по Христо Ботйов. Лек ден.

Тикво, кажи си!

5.10 години по- късно Европейският съд по правата на човека осъди страната ни за неправомерно отнемане на човешки живот и непълно разследване на полицейската операция,ръководена от Б.Б.при която бе убит Тодор Димов Чакъра.Доказано е от разследващите,че Чакъра не се е взривил с граната сам,каквато бе официалната версия,а е взривен с истрел от гранатомет,след което трупът е запален,за да бъдат заличени следите от престъплението.

И кво излиза? Всичките му авери участват, само той не - поради природната си честност и почтеност!

..... видяхте ли накрая всичко си отиде

кой,ти ли? Ако искаш някой да ти повярва, кажи поне кой(кои) са набелязаните за бушони!

It is highly likely that B.B. is fully responsible with what happens with CEZ in BG.

4.Посланик Нанси Макведаунос описва Борисов като" недодялана и непостоянна личност,която слуховете свързват с организираната престъпност"

Изказване в стил:"А, кой ми сра в гащите??? А, аз даже не съм усетил! А, ам' те не са моите, бе!

3.Вишс служетел на АЛАФ през 2007 г. казва на Юрген Рот,немски разследващ журналист:"Бойко Борисов е нещо като политически Ал Кяпоне"Ю.Р:"Малко по-късно мой информатор ми разказа,че в хотел "Кемпински"в ресторанта на последния етаж видял Борисов в компанията на един от водещите фигури на подземния свят Младен Михалев -Маджо---"

2.На 02.03-2007 г.Джеф Стайн,репортер от Вашингтон, публикува в изданието "Конгрешън куотърли"следното:"Най-могъщият политик в Б-я,най-новият съюзник на Вашингтон в глобалната война с тероризма е близък съратник на известни ганстери и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република..."

1.Бившият посланик на САЩ у нас Джон Байрли през 2016 г.в дипломатичен доклад пише:"Обвинения в миналото свързват Борисов със сканзали с източване на гориво,с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на мегаанфетеини...Борисов е използувал поста си като гл.секретар за прекритие на криминалните си деяния,а жената,с която съжителствува Ц.Б.управлява голяма банка,обвинявана в пране на организации /?/,както и в участие в незаконните транзинции на самия Борисов"

Не можем да разберем оти се пенявите. Бойко има милиарди и ще си приказва каквото си иска!

духовния водач на боко тиквата - ердуган казал, че тиквата казала че той му е духовен брат

БОРИСОВ НАЛИ ВИЕ ПРАТИХТЕ КАРАТИСТА ДА РАБОТИ В ЧЕС , ТОЙ ЛИЧНО ВИ СЕ ОБАЖДАШЕ ПО ТЕЛЕФОНА ,НА НЕГО ВИНАГИ ВДИГАХТЕ ,ТОЙ ПОЛУЧАВАШЕ ЗАПЛАТА ОКОЛО 60 000 ЛЕВА МЕСЕЧНО СЪС ЗАДАЧАТА ДА УЛЕСНЯВА ДЕЙНОСТТА НА ЧЕС, А НАКРАЯ СЕ ОКАЗА ПРИ ПРОВЕРКАТА ЧЕ Е НАНЕСЪЛ 800 МИЛИОНА ЩЕТИ С НЕИЗГОДНИ ДОГОВОРИ ЗА ЧЕС , Е КАК НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ ,МНОГО ПАРА ВЗЕХТЕ ОТ ТАМ.......

Срамувам се, че има българи, които харесват тази персона.

Той завалията дали знае,че е премир на България,щото накрая може да излезе, че не е знаел каква длъжност изпълнява!

КОСВЕНО СЕ РАЗБИРА, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ ОТ КАБИНЕТА ИМАТ МНОГО ОБЩО СЪС СДЕЛКАТА С ЧЕЗ....

Докато стоим, мълчим, спим и пощим по компютрите, те ще крадат и лъжат. Защо не! Ние сме в дълбока кома, те го виждат и са все по-нагли.

Г-не ,по важно е че меркел юнкер и другите еврочиновници ти вярват. А те ще ти вярват и тогава ,когато България вече няма да съществува. Това ще се случи много скоро.

A бе тоя образ къФ папагал го играе в България? Най-голямото насиране на държавата за последните 5 години, а премиерчето нЕмало нищо общо с това?!?!?!? Кат е за рязане на лентички с повод и без повод, пред камерите е първа писта, убавецот!!!!

Ах светеца наш ми че той бил по праведен дори и от Христос! Боже прибери тези наглеци ако можеш ! Тези изчадия нямат грам човешки ценности!

"Борисов разбрал:..." Това беше достатъчно да престана да чета по-нататък статията.

ДА СИ ПРИСВОЯВАШ ЧЕЗ, И ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА НЕГО Е ДЕБИЛЩИНА!

Борисов, има много лесен начин да убедиш всички в твоята неподправена искренна "честност" - МАХНИ СЕ от "управлението" на това което оставяте след себе си като "държава" .... ЗАВИНАГИ .... тогава и ще ме убедиш че за теб власт и пари не са най важни и същевременно това ще е най доброто което някога си правил през живота си до днес .... и да не забравиш да си вземеш Цео-мецо и всичките си калинки .... и да ни кажеш КОИ СА ГАОВЕТЕ ей ... да не забравиш!

.... Цецо- мецо ....

По надолу "info" е описал много добре "катарзисите" "лупингите" "изговорените мисловни напъни" "брилянтните държавнически финтофе" "диамантените интервюта" ... по "случката" ЧЕЗ ... на "премиера" Борисов ... да допълня нещо което не разбрах - Как така изведнъж ЛИЧНО Борисов /Г.Върбакова го заяви/ и като представител на Държавата в качеството си на "премиер" заяви желанието си НЕГОВО лично и на Държавата да се включи в сделакта за ЧЕЗ, обявена ЛИЧНО от НЕГО, като сделка зад която стоят ГАДОВЕ?! ... изобщо ако аз бях главен прокурор много дълго щях да се занимавам с лицето Бойко Методиев Борисов за доста дълъг период от 1990 г та до сега!

''Концесии за хора, близки до СИК и ВИС-2'' - И с това само ти нямаш нищо общо.

Аз ти предлагам много лесен начин, да докажеш че НЕ ни ЛЪЖЕШ отново: Ето как: Създай държавно ЕРП, което да може свободно да оперира на територията на цяла България, и хората да могат свободно да си прехвърлят абонатните номера към него!!! Така хем ще има конкуренция на сегашните монополни частни ЕПР-та, хем и ти ще покажеш, че нямаш бизнес интереси в посока Инерком и дружеството на ЧЕЗ в България.

То и кой ли му обръща внимание вече ....