Борисов допусна избори ”3 в 1”, не иска подкрепата на ”Атака”

Премиерът Бойко Борисов заяви, че не желае подкрепата на "Атака", но се надява да продължи да управлява с подкрепата на независими депутати. Той обаче не изключи предсрочни избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов допусна избори ”3 в 1”, не иска подкрепата на ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

забранете религиите и войните ще намалеят с 95% най-малко...

Кога в скапаната ни страна ще се научим, че всички са един дол дренки и гледат само себе си? Докога ще се лъжем, че някой го интересуват хората?

Не иска вече подкрепа от "Атака" ама мисли как да се сдуши с ДПС, защото вече за никъде не е.

Ама какво си мисли тоя селяк от Банки, че ще спечели ли ? Това да не са му платените соц. сондажи на Мирослава Янова.....

Платени мутренски драскачи не се ли уморихте,или луд няма умора.

Той ги "допуска" много отдавна..Оставката му беше в джоба и щеше да я подава при първия протест, при първия вот на недоверие ама пусто неможе да я намери между боклуците в джоба си..Кой му вярва още и защо след всичките му глупости които надроби. Оставката ще се извади когато на хоризонта се появи по добра възможност за него и подбутването от САЩ бъде подсигурено на 100%..

Боко много загази с този тъп сценарий в джамията. Заиграването и помпане на рейтинг са любимите му занимания, ама сега хлътна яко! Кого плаши с избори този страхливец и постоянно хленчещ палячо? Да си ходи, не е необходим на никого!

Бойко Борисов да прочете през Google новината "Австралия предложи на мюсюлманите да напуснат".Това се отнася също за вътрешния министър,военния министър и министъра на просветата.

Никакви избори''3 в 1'',а 1 +2.Още утре да се изметат външен,вътрешен,военен и тн

Абе иска си той подкрепата на "Атака". Опитва се пак да шикалкави.

Бойко! Бе ти гледай ти самият кога ще се извъртиш!

КАТО Е ТОЛКОВА КОРНАЗ , ТОЯ БОЛЕН СФИНКТЕРОВ ,....НЕКА ДА ГЛАСУВА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ, ПРОТИВ ГЕРБ, ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ "ЛЕВАЦИ".....ПЪК ДА ВИДИМИ ,ДАЛИ ЩЕ ВЛЯЗАТ В СЛЕДВАЩОТО НС.... ХАЙДЕ ДА ВИДИМ....ДАЛИ ИМ СТИСКА НА ТИЯ , ЧЕНГЕТА ОТ ДС/БКП....СРОДНИЦИТЕ НА ДОГАН-ЕФЕНДИ!

3 в 1 = 3 V(ictori)

като не искаш, сте ти го подадем чвуртит в мутренската мутра ! барем след това проговориш литературно неблагодарник мрусен !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алооо, г-н Сидеров, 4 милиона от държавната хазна харчиш за глупости. Аре поспри се малко. Малоумнитети ти референдуми край нямат. Произведи нещо освен омраза, продай го, натрупай пари и си прави референдумите с Капка и Митко. Да де и лумпените около теб. Аре стига с тези измишльотини. Купи си хапчетата и мирувай, че и г-жа Льо Пен няма да може да те спаси ...

ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ СЕ ГОТВИ ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО И ИЗБОРИ 3 в 1?!?

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДПС НА ДОГАН ДА ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА И СИДЕРОВ СЪЩО.....................

Това е сценарий между Доган и КОМУНИСТИТЕ, как българския народ не може да го проумее още! Бай Ахмед видя, че Дал му разцепва електората и насъска кучето си Сидеров. И така ние етническите турци на изборите, под срой, ще отидим да гласуваме за Амед . Братя българи, турци, роми, евреи...докато не изчистим парламента от ДПС и КОМУНИСТИТЕ/ няма да имаме спокойствие!!!

Това е сценарий между Доган и Сидеров, как българския народ не може да го проумее още! Бай Ахмед видя, че Дал му разцепва електората и насъска кучето си Сидеров. И така ние етническите турци на изборите, под срой, ще отидим да гласуваме за Амед ага. Братя българи, турци, роми, евреи...докато не изчистим парламента от тази измет/ДПС и Атака/ няма да имаме спокойствие!!!

Как Б.Б. може да се конкурира като артист с мене. Инициалите не правят качества, способностти. Единствено в ЖЕНСКОТО ХЛЕНЧЕН съм съгласна, че ме надминава, както той казва:"бие".

До утре вече ще си е сменил мнението така че споко!

дано поне тоя път има мъжеството тоя да си удържи на думата и да не се отметне, че докато го изтраеме до края на мандата му пенсионираните ни родители ще изпопукат от глад или болести, а и ние работещите, дето уж се пишеме, че получаваме заплати - некви там 200 евро. Сметката ми за парно само за един месец за 2 радиатора тая зима беше по 100 евро. Правете си сметка, колко ядеме и как се лекуваме.

Ако Волен иска референдум за съществуването на неговата партия-направо да счита, че е загубил!!!

когато му трябваше, я искаше, сега не му трябва и не я иска. ама защо не иска помощ от хората с бели престилки, след като му трябва?

Ма то туй изборите, нь`съ кат онез-там пакетченца `3 в 1` бе, бате Бобчо ! ( Е-еее, дет ги дават по 35-40 стинки от амбразурите на полу-видимите търговски центрове .) /// И какво ги къташ дансиращите -- хем се офлянкват, хем парите ни пилеят, хем прозрачността на фунционирането-им е нулева ?! /// А работа кога ще почваш да вършиш ?! Работа казвам ! ( , тази за която ти плащаме .)

Аз твърдо заставам зад Сидеров и Атака. Стига терцизиране на българските земи!

А зад Капка не искаш ли да застанеш?

г-н БОРИСОВ обедини БЪЛГАРИЯ

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ АЗ И ВСИЧКИТЕ МИ РОДНИНИ И ВСИЧКИТЕ МИ ПОЗНАТИ , ЩЕ ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ ОЩЕ В 5 СУТРИНТА ПОД СТРОЙ И С ПЕСЕН , ЗА ДА НЕ ДОПУСНЕМ ПОВЕЧЕ НИТО ЕДИН КОМУНИСТ , ЦИГАНИН ИЛИ ТУРЧИН ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ !!!

Браво, така ли ви каза Доганчо, че се е разбрал с Тиквата. А овнешки кебапчета и маанета, и гюбек, и чалга ще има ли на байрама?

овнешки кебапчета и маанета, и гюбек, и чалгата са на Позитано 20

Българите обикновенно избираме най-малкото зло :( Но като си помисля за далаверите при Костов, Царя и Станишев, то Бойко е много по-малко зло за България!!! Всеки възползвал се по някакъв начин от контакти с бивши управници ще е на друго мнение, но народа си каза думата- като не им разреши да продължават далаверите си във втори мандат!

тая плоча вече скърца и не я употребявая, защото разобличава ГРОБ като световни измамници и лъжци.

Така е на всякъде по света, хората избират най-малкото зло. За съжаление тук малкото зло става все по-голямо.Така както си ги изброил, прогресията е от най-малкото зло към все по-голямо зло

Защо позволявате на другарката АВРОРА да копира и да повтаря едно и също мнение? То е ясно, че акълът и е "копи-пейст", ама - АМАН!!!

Наброих май към 6 пъти пуска едно и също. МОЖЕ ЛИ И АЗ ДА КОПИРАМ МНЕНИЯ, КОИТО МИ ХАРЕСВАТ И ДА ГИ ПУСКАМ ПРЕЗ 5 МИНУТИ?

А ,за следващия вот за недоверие сигурно ББ си е осигурил подкрепата на Доган ?

Aртист, но слаб!

Ето защо са им разрешили митинг и защо си траяха цели 4 дни. Герб - без коментар!!! политически игрички с цел предстрочни избори...

Аз отивам в гората за гъби.

Понеже се насъбраха като фон повече драсканици от цяла палитра хейтъри - ксенофоби, фашисти, псевдонационалисти, хулигани, заклети сдсари и бспари - които нямат по-ангажираща работа освен да търсят кривото (и да го свързват с Турция), искам само да кажа, че ББ все повече се издига в очите на много други хора.

Издига се... в очите на слепите. Наистина ли си вярвате???

И ОСОБЕНО В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ. ТИ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО.

НЯМАМ ПРОТИВ РАЗЛИЧНИТЕ РЕЛИГИИ, НО ТУК Е РБ И Е ПОРНОГРАФИЯ ДА ЧЕСТВАМЕ ОСВОБОЦДЕНИЕТО НА РБ И ДА ТЪРПИМ ИСЛЯМИСТКИ ПАРТИИ ДА СТОЯТ И УПРАВЛЯВАТ ПАРЛАМЕНТА НИ ...ТОЧНО ТУРЦИТЕ, КОЙТО НАРОД ЗАБРАВЯ ИСТОРИЯТА СИ ЛЕСНО ЩЕ ПОВТОРИ ГРЕШКИТЕ СИ....!!!

"Безработицата през първото тримесечие на 2011г достигна 12%, спрямо 10,2% година по-рано" - НСИ. Май щеше да е по-добре да не беше го съставял това "правителство"!

Международната агенция Fitch Ratings повиши рейтинга на България от отрицателен на положителен. Решението на агенцията отразява понижаващите се дългове на Б-я и възстановяващата се икономика.От агенцията казват, че е възможно рейтингите да бъдат повишени, ако банковият сектор в България покаже стабилизиране, а бюджетният дефицит и външният дълг бъдат намалени още. БВП на България е нараснал с 2.5% на годишна база през първото тримесечие, което се дължи основно на износа. Fitch очаква икономиката на Б-я да нарасне с 3% през тази година и с 3.8% през следващата, в сравнение с 0.2% ръст за 2010.Силното представяне на сектора на търговията е намалило дефицита по текущата сметка до 1% от БВП през 2010, в сравнение с 8.9% през 2009 и 23% през 2008. Бюджетният дефицит намалява до 3.2% от БВП за 2010, в сравнение с 4.7% през 2009, а от Fitch смятат, че таргет от 2.5% за тази година е реалистичен. Външният дълг на България намалява с 8 процентни пункта на годишна база до 41% от БВП в края на миналата година. - Това са числата, които имат значение, защото са от външен безпристрастен източник, без вашите емоции и пазарски философии!

Аврорке - КОЛКО пъти ще го пускаш този бълвоч??? Какви са тези числа бре, кукумицин??? Нали вече ти казах - ЛУКОЙЛ ОТ ДВЕ ГОДИНИ РАБОТИ НА ЗАГУБА! По всякакви счетоводни документи! България на приказки и статистики - ми тя малка Швейцария бре, лельо!!! Разправи за другите показатели! Безработица, средна заплата, интересн на инвеститори, здравеопазване и т.н.

Агенцията на всички хора, които познавам и живеят в България, казва, че живеят по-зле в последните две години. И с всеки изминал ден - по-зле. Ако Вас не важи, това всъщност, не говори добре за Вас.

В последните часове пак се е развихрил "идея за България". Но като му чета мазнишките постинги, май трябва да се прекръси на "идея за Гоце" или нещо подобно. Казусът е прост. Волен, по принцип е прав и отразява настроенията на болшинството българи. Българските българи, а не онези с фесове и чалми. като дупедавеца Станишко, или агента Гоце. Зависшия клир на ДПС не споменавам - те си се чустват турци. Дали така трябваше да направи нещата? По този скандален начин. Очевидно че след като турчолята и циганята прекалиха, може би наистина е нужен скандал за да се ивди че проблем съществува. И с джамиите, и с килимчетата на трамвайната линия и с циганските сватби. След като в Швеция, една безкрайно толерантна държава на хората не им издържаха нервите и скочиха срещу мюсулманите, значи че наистина има проблем. Добре, Волен е лош, много лош. Но какво да кажем за митингите в Джебел и Разградско. Там Волен го нямаше. А бой имаше. Между мюсулмани. И пак от едната страна беше същото това ДПС. На Доган. Доносника на ДС. И дали структурите на ДС не са се активизирали с една единствена цел - да свалят ББ от власт. С всевъзможни провокации. Защото от видеоматериалите се вижда че агресията започва не от хората ан атака, а от ислямистите. Именно от ислямистите - с камъни и ножове. Щото кой ходи да се моли с камъни и ножове, а? Или трябва да ги дочакаме да извадят "калашниците", така ли. Или коланите с бомбите.

Пръдлооооо, кой каза "по-добре глас за ДПС, отколкото за БСП"??? Ти знаеш ли на колко места герберастите спечелиха с поддръжката на ДПС (особено кметове!)! Та - я вулеву! Сподели - много ли те сърби от предстоящата загуба? Ех, ка-ге-бенце - чий заднк ще целуваш след това... Мъка, а старшинка?

Нали дпс, герб, бсп, сдс, дсб са същото ДС, за което КГБ говори? И се научи да пишеш мааалко по-грамотно. А още по-добре - научи се да мислиш.

Бойко, не е хубаво като някой ти се извърта, а? Ти ни подлагаш ден - през ден на това.

Не през ден , а през час !

Вината за сблъсъка е и на кмета на София, като е разрешила да се направи обществена тоалетна, залепена за джамията. Много е просто, тази тоалетна трябва да е на друго място и това става за 1 ден!

трагедия... така като гледам мненията - 100% трагедия. И да си отиде ББ, и да не си отиде няма да се оправим докато не осъзнаем къде е причината да сме на положението на което се намираме в момента.

А къде е причината според вас? Ще бъдете обективен, ако запълните тази дупка в коментара ви.

дупката в коментара е оставена нарочно, за да накара хората да помислят за миг. Глупаво е да даваш решението заедно със задачата.

Pубладжиите!

Атеист съм, но според мен всеки да си вярва в каквото си иска.Само че, нали молитвата е много личен момент?Защо мюсюлманите се молят на улицата?Колкото до Сидеров, той не е случаен човек и може да разреши този въпрос по цивилизован начин.Абсолютно против такъв примитивен начин на решаване на проблемите съм!

Ти ако не беше и сляп, щеше да видиш, че Волен от 2-3 години се опитва безуспешно да реши проблема цивилизовано. Но мафията пречи.

а Сидеров да не би да е лукова глава? от колко време е депутат? неговата работа е да започне обществен дебат за решаването на даден проблем. Също уместен е въпроса след като известно време беше председател на комисията за контрол на ДАНС защо тогава не упражни влияние да се заемат службите, на които им се плащат (едва ли не безотчетни) средства с тази задача, а не да има побоища в центъра на София. Като нищо можеше да пострада някой напълно невинен (в смисъл случайно минаващ). Когато е да се вземе властта всеки веднага е готов да поеме "политическата отговорност" ама когато е да се разрешават проблеми - всички се разбягват като пилци, овце или друг добитък.

защото аллах ?/господ/ е навсякаде! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя Борисов съвсем изпращя. Официалната религия в България не е ислям и е нормално религиите различни от официалната да търпят някакви ограничения. Аз примерно не искам да слушам молитвите в джамиите, не искам да ме задължават насила, това е отнемане на моите права. Нямам нищо против да си се молят хората, да ходят на джамия, да има джамии, религиите не ми пречат, стига да не се стига до крайности, но не искам да слушам молитви или каквото е това там разхождайки се по улиците. Все едно да сложим високоговорители на всяка църква и да тормозим хората, които не изповядват тази вяра.

в България няма официална религия. Но виж в конституцията пише, че не може да се ограничават права на гражданите въз основа на пол, религия и др. Друг е въпроса, че мен ме дразнят черковните песнопения не по-малко от звуците дето се чуват от минаретата. Но не съм тръгнал да правя проблеми на никого. Виж ако някой се опита да ми наложи религия ще се дърпам и ритам...

Абре, Бойко, кои са те, "цели държави", дето фалират? Онези, които са преди нас по стандарт на живот ли? Преди изборите ни беше продънил ушите, че има криза. Е, не направи ли план-програма как да се справиш, ами сега се правиш на жертвен агнец?

предлагам да се разпусне правителство, народно събрание и държавната администрация и да си се САМООБЕВИМ ЗА ТУРСКИ ОКРЪГ с управление Анкара........белким турците по добре ще ни увправляват - види се ,че ние държава не можем и не искаме да имаме!!! Навремето се самопредлагахме на руснаците не ни искаха, да действаме докато и турците не са се отказали!

Плагиатстваш. Отдавна имам мнение, че това комай е най-добре за нас. Да идва валията, да избеси тия идиоти и да се приключи. Имахме държава, макар и червена, сега е кочина.

РЕФЕРЕНДУМ, НАРОДЪТ ДА РЕШИ: на ДПС МЯСТОТО В ПАРЛАМЕНТА НА РБ ли е, ако да, тогава да се прекръстим на ТУРКМЕСТАН...!!!

Съгласна съм.

Не искам да гледам надупените им задници по тротоарите на моя град !Да си ходят в Мюсюлмания !

ШУМНИТЕ ЦИГАНСКИ СВАТБИ НА ОТКРИТО, КОИТО ОГЛАСЯТ ГРАДОВЕТЕ ВСЕКИ ДЕН И НОЩ С МААНЕТА, КРЯСЪЦИ И Т.Н НЕ СА ЛИ ЕДИН ВИД ПРОВОКАЦИЯ?!

Nik, тук проблема е, че няма държавност вече 22 години в България. Българинът през прехода загуби държавността си, даже и чувството си за държавност и за това се отзова в гьола на Европа.

Държавност не сме загубили, но морал - да.

"Няма друг луд, който във финансово-икономическа криза, най-тежка в света, да сформира правителство на малцинство и само заради България да си жертва партията, кариерата и всичко", обясни той. Ох, той се жертвал за нас милия ! Можеше да стои в политиката с десетилетия, а вместо това състави правителство да ни помогне.

abс, така реши БСП, която владееше ЦИК заедно с ДПС и им даде още 13 % да съставят самостоятелно правитество( без 4-ма за да може да ги води за носа и натиска копчето, когато тя иска) Хитрата баба партия е със 100 хамелионски кожи. По нататък, защо го направи, радсъждайвай ти...-:))

Горкия! Горката Цветелина Бориславова. Колко милиарда жертвуваха да ни ги откраднат? Що се мълчи за Мургина???????????? ЛИЦМЕРИЕТО ли им е малко на Медиите?

Гледката на надупени по улиците е много рядко нещо даже във 99.9999% Ислямската Либия .... Хората там нормално си се молят или вътре в джамииите или във дворовете им .....