Премиерското такси за футболисти

Българският премиер Борисов предостави правителствения самолет на футболния си отбор за участие в среща на Черноморието. И въобще не разбира произтеклата от това суматоха, пише Томас Розер във в."Ди Велт", цитиран от "Дойче веле".

Обратно в новината

Коментари - Премиерското такси за футболисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луд ли си, човече, или истинското ти име е Бойко?! Сега народа живее много по-зле, отколкото при Станишев и това на фона на "опуканите" от Б.Б. милиарди от всички възможни резерви, оставени от предишните. Тоя Б.абаит наистина ползва държавата като своя лична собственост. Такова не е имало и при Т.Ж.

Да бе, то като ти свършат аргументите започваш да питаш: а вие защо биете негрите? По примера на Боко Тиквата. А може и ти да си на хранилката.

за 800 дни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Даааа, за триглавата ламя си права. А, сега на власт е празноглавата... Такова кухо нещо, на толкова високо място не сме имали. Че ни и управлява. Хак да ни е!!!

Стига бе злоби! Оставете Премиера на мира! Що за Премиер е, ако не може да прави каквото си пожелае със страната и всичко в нея! Какво са конституция, закони и морал, пред неговата гениалност! Уважете този български политик - гении!

Надявам се това да е сарказъм!

Еиии това са ТИГРИТЕ

Kalin

Не мога да повярвам че се намират хора които да защитават тая гадост.От народа се иска все повече жертви икономии данъци налози.....А главятаря се разхожда с дружките си до морето да поритат мачле -лошо няма да ритат да спортуват ама с самолет?правителствен?купен с нашите пари?че ида имат наглоста да викат-ама кво толкова съм направил!!!Ей народа изнемогва цените танцуват само нагоре доходите надолу безработицата е като лавина фирмите гинат като след чума а ти ББ????

На другаря Станишев му подпира вече в сливиците и се чуди за какво да вие и се заяжда....Защо не вземе да проверява премиера всяка сутрин дали се е подмил???...И ако не е - строг парламентарен контрол....

Да не би да искате да кажете, че това което е написано дори в немски вестник, е нещо нормално в нормална държава?!?

И това ще го преживеем. ДРУГОТО КАК?!?

Ех ти чогунена глава, зора сега виждаш, а първопричината нещеш

Германците можеха да се сетят да пишат истината за ББ преди 4 години, а не да подпомагат неговото възкачване на трона и да се налага да го търпим. Поне вече ББ не може да обяснява колко е ценен в Германия....

Ти, ако искаш, живей си с "миналото".Аз съм в настоящето, вървя напред (не назад) и виждам ,че сегашното мутренско правителство е пълно недоразумение!

дали Луфтвафе разхожда Меркел и бундестима по футбол, но със сигурност имат повече изтребители от българската армия. Що не вземат да ни окупират? Всъщност те вече имат горчив опит с нас от двете световни войни. По-скоро ще си купят Гърция.

ама не съвсем. Нямам служебен автомобил. Ползвам градски транспорт, като си плащам сам картата. За награда кметицата ми я вдигна от 1 май от 50 на 60 лева.

Нищо лошо щом го казва ББ.45г. в Бг не е имало по свесен лидер от него.А тези,които пишат такива нелепости сещу него са най големите неудачници в живота,жалки комунистически отрепки.

Абе много късно се появихте апологетите на правителството. какво правихте до сега? Търсехте им чесността и положителните качества ли?

ама вие сериозно ли го приемате това за нормално? ако е така, знаци за пореден пат оправдавате имигрирането ми от тази дарзава? които иска да си има самолет вместо такси и кола - ами много е елементарно - да си купи лицен и тогава хиц няма да ни пука ако сте и оргии да си прави там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Една възхвална ода напиши и си готов придворен поет и блюдолизец.

ЕДНО ВРЕМЕ ТОВА МОЖЕШЕ ДА ГО ПРАВИ ЕДИН ОТ с.ПРАВЕЦ.СЕГА СЕ ПРАВИ ОТ ЧОВЕК ОТ с.БАНКЯ.ША СА УПРАЙМЕЕЕЕЕ.

А някой виждал ли е спортменът с 13 що за футболист е ? Който му е казал, че може да играе тази игра, го е излъгал жестоко.

А колко от вас, които мрънкате тук ползват служебните коли на своите работодатели за лични цели и даже плюете като ви кажат да си платите горивото. Не ме разбирайте грешно, че е тъпо това, което е направил - тъпо е, но нека първо си направите самооценка и тогава реагирайте. Просперитета на една нация започва от самоконтрола. Тук ще кажат някои - ние не ползваме и имаме право да плюем. Не ползвате щото нямате възможност е отговора! Аре чао, че да ходя да поджъткам служебния баварец и да забърша некоя тъпа кифла и дано оня от предната смяна го е заредил!

от всички плювачи -най жалките са Костовите хунвейбини и мамелюци..Много бързо забравиха какви ги вършеше Гаргамел и върху чия глава..

може да е кюстендилския областен, виден кадър на Тигрите.

Боко се окъка здраво и хич не му пука което е най-тъжното, не само не иска да се поправи ами дори не си осъзнава грешката!

Абе ти малко ли вицове за мутри знаеш? Какво осъзнаване, къкво признаване на грешка искаш от баш мутрата? По-безочлив политик, на такъв висок пост, не е имало в цялата нова история на БГ.

Това управление е срамно и позорно за България.

Управлението се определя от мнозинството,а ти избира себеподобни. Малко мачле,малко открития и лентички....,живота си върви идеално като за ориенталска провинция...

крайно време е европа да си отвори очите и да види кой управлява българия!!до сега те са съучастници на геноцида който провежда герб и борко!!

...факт 1:България се пише с голяма буква ...факт 2: С хора, които не могат да напишат правилно името на Родината си не се спори.

А с такива, който мислят как да нахранят куче с телешки пържолки ,след жестоко убииство на млад човек,какво се прави?!? Изобщо не искам да се заяждам-честно.

затова синята зона стаеа 2 лв., на час, затова плащаме най скъпите лекарства, затова плащаме най скъпия бензин спрямо средната работна заплата, затова. Сега тук ще почнат да пишат за предишните, за Костов, за батето и каката, ама нали тоя го избрахме защото обеща, че с него ще е по различно. Някой може ли да ми каже къде е разликата. А, че натегачи и лизачи има и пти тоя и при предишните, винаги ще има. Аз съм сигурен, че ако тиквата се изсе...ре пред НД К, пак ще има КГБ- та, IQ-та, които ще кажат, че така трябва, както впрочем лизачите на предишните управляващи защитаваха неизтрезняващия Румен Петков, когато се. Беше изпикал във фонтана. За съжаление, хвани едните, удари другите.

"Моята задача е да обезпеча безопасността на полетите. Полетът беше от петък за неделя, бил съм в отпуск тогава. Защо един път не ни похвалихте", запита Пенчев. Интересно кви ги вършиха през времето от петък до неделя футболистите на двата футболни титана във Варна? И защо пилотите не си платиха за тренировъчния полет? И защо футболните ни звезди се третират като багаж, тия два отбора до 1 година ще са гръбнака на националния отбор. Да се накаже веднага Любо Пенев, за това че в националния все още не са включени играчи от Бистрица и Етрополе. И много ви заболя всички, че германците ни се подиграват на ориенталския манталитет. Веднага ни изби на патриоте=арстване. Ей за това ще мечтаем да живеем като германци, а ще си останем в Анадола, защото сме готови да приемем за нормална всяка изцепка на всяка политическа еднодневка. полетите са платени с НАШИТЕ пари, от бюджета. И не е вярно че са по 20 хил. лв., както твърди премиера. Един чартър е поне 60 хил. Замислете се малко, ако искате да стигнем поне Румъния.

Прав си, а Емил Димитров национален треньор. Оня пък Пенчо дали може да се сети с какво е заслужил хвалби?

Бъпросът "Добре де, къде е проблемът?" е всъщност проблема. Но в живота всичко се повтаря, след времената на "Дивия Запад" през 90-те, следваха ''строителите на железницата'' с ''националноотговорен капитал'', сега е шерифа Уайът Ърп, а дано след това открием родния "Линкълн". Така след 100-200 години може да заживеем, както нормалните страни в момента. Жалко за родната хилядолетна история (но не и за родните историци)

няма какво да добавя!!!

Чакам коментарите на КГБ, Калитко и останалите щатни лизачи за произвола на Вожда им! Хайде мили мои Матросовчета - тичкайте към амбразурата, че онези "комундета" Германците, калят светлия лик на светинята ви!

кълца Меркел лентички на ремонтирани отсечки между Тюркоу и Тетероу.

Простете -- съобразно името-Ви си позволявам да считам че Знаете кои/какви са Авторите на `Ембраер`. Нали не бъркам?! ...А колкото до Ангелката и прехвърчанията-й -- точно последното ( Да! При Канадианеца.) бе де-факто относно ЕС-Америка-Бразилия. (Засега е доста мъглявинно, имате право! ... Но казват -- вече се пооформяли онез-там Облаци.)

Мда-аааа ... Шамари, шамари-шамари-шамари ! ( Адамо ли го пееше зер ?! ) ====== Хей, Хора ! ... абе срам-не-срам -- ама Давайте да Ставаме ! ( Пък ако ще и Султаните ... of Swing разбира се !)

Две в едно - тренировъчен полет и приятелски мач.

се говореше,че покойният Иван Славков така си поръчвал правителствения самолет и си летял насам-натам с весели компании,предимно в чужбина.За повече от 20 години явно нещата не са се променили.Можем само да съжаляваме сами себе си.

Таква статии ги четапо диагонал. Много са се загрижили немците как си управляваме държавата. Но мога да им кажа, че сме суверенна държава и ако нещо не им харесва има Външно и да си пратят нота до него.А Станишев пише, че ББ управлявал държавата като султан. По-добре като султан, отколкото като евнух.