Борисов подмина Пловдив и Съединението

Премиерът Бойко Борисов не се появи на празника на Съединението в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подмина Пловдив и Съединението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов е избран от повече хора от Първанов. Правилно е постъпил, че не е отишъл в срамната компания на доносника Гоце и мошеника Гергов.

Щото е сам като куче и няма какво друго да прави. Луд умора няма. Аз пък изкарах спокойно и готино деня в компанията на детето си. Явно обаче неговата никой не я търси и той избива с енергично обикаляне на страната, за да реже ленти и прави копки. И всичко това с пари на данъкоплатците. Това че влагаш много енергия, съвсем не значи, че си много ефективен. Обикноевено прикрива нищоправенето.

Булка,кога ти остава време да си гледаш детето,да ти е живо и здраво?По цял ден пишеш по форумите и все се кахъриш за нещо,което всъщност е нищоправене.Не бери грижа за другите.Сигурно си вземаш редовно детските и си ползваш отпуските,дето ти ги дава държавата.

Борисов недойде в Пловдив, защото го чакаше дъжд от развалени яйца, от ,,доволният" от управлението на герберчетата хора.

нищо чудно, че си против Бойко, щот си от 'доволният' хора буахахахахахахахахахаха

Един пияница към една жена която му правела забалежки, че мирише: "Госпожо, аз утре може и да не съм пиян и да не мириша на алкохол, но вашите крака пак ще са криви." Догодина Първанов няма да е президент, но Б.Борисов ще е още 2 години премиер и още един мандат.

Което изглежда ще бъде нашата трагедия. Защото практиката отново показа, че от ББ и чеп за каца за зеле не става, а ние премиер го направихме. На селяндур зорлем култура в кратуната няма как да се налее. За него някои понятия явно са много далечни и неразбираеми. Освен това ББ и С. Дянков мразят Оловдив в червата си и са решили да го пшревърнат в сметището на България. Ало, майни, май ще съжалявате че не останахте столица на Източна Румелия, ама ще го осъзнаете след 125 г., при управлението на обединителя на нацията ББ.

Това е демокрацията.Трябва да го приемеш като лична трагедия,колкото и за умна да се мислиш,а другите съответно не стават...

Голям праз! Пловдив е затворен за ББ. Трудно му е да осъзнае какво значи Съединение.. Той е на принципа - разделяй и владей..

Без ББ и ЦЦ беше по-добре! Те не разбират от Съединение!

Е пък там нямаше ленти за рязане пък и първ копка нямаше за какво да ходя

Съединението е било преди 125години. От тогава насам е разединение. Хайде да не е от тогава, но е от 65 години. Какво ви учудва не знам?

какъв шести септември за боко?!по-важен за него е мача на девети септемри ,момчето си е пожарникар -футболист,а може и в националният да го вземат,след като другите напуснат!!

Кой посетил, кой не посетил-Денят на Съединението е ден на потомците-не "Ден на посетителите".

Който милее за България ,уважава нейните празници и славното и минало,беше там.

Там трябва да се ГОВОРИ!?!

Бойко не знае какъв е този празник,пък си е и доста простичък.Трябваше Божо Димитров малко да го ограмоти.Какъв голям пропуск! За народа загуба велика!

Срамота! В деня когато дедите ни са се обедили и са показали на т.нар. велики сили че сме един народ, технитне наследници да се делят. Какво като е ББ??? С това за сетен път показа че не може да управлява народа. Срамота!!!

Анче,пак се срамуваш много.Ама ти постоянно се срамуваш за други хора,а забравяш, че човек,ако е човек, може да се срамува само от себе си.И кога ти остава време от срам да пишеш по форумите?

много добре е постъпил Борисов евала. Няма празник, който да ни обедини с комунягите и да ни накара да седим рамо до рамо с тях...

И аз те подкрепям, напълно прав си.

Не може да седите сами със себе си? Е, нема такива хора, само богове! Браво, гербери, браво, богове!

Щом Борисов е ила по-важна работа от това да е Премиер по време на национален празник, то незабавно да си сдава поста!

Преди 1 час гледах интервю по TV Европа с областния Иван Тотев.Парите за боклука не били дадени на Пловдив,защото градът имал 230 млн бюджет-по-голям от този на Варна.Целта на новогласувания закон за 10% използване на сметищата безвъзмезно от държавата била следната:След като се запълни сметището в Цалапица и се ако има авария в завода в Шишманци,Пловдивската община ще може да ползва тези 10% в някой друх град.Господ да пази България...няма нужда от коментар

РАВНОСМЕТКА Казах аз, но кой да чуе. Пожарната не е държава. В пожарната са два маркуча и със малко пипе става. Държавата е сложно нещо- здравеопазване, финанси. Проблемите са твърде много за неопитни стажанти. Колко пъти да те лъжат теб, народе глуповати. Сбирщина от кол и въже да направиш депутати. Защо бе братя нискочели избрахте тоя главанак. Не го ли виждате-не фели, не става даже за чирак. Дадохте му много време, да седне да се обучава. Но къде ти, няма начин, свикнал е да поучава. Проблеми купища се трупат. Прииждат нови на пълчища. А министрите нещастни, са като пилета в калчища. Прекарал се е и си трае. Такъв е нашият народ. Одери му десет кожи, няма да се мръдне пак.

Като ходи,много се навира в обективите,като не ходи зле.Разтури им идилията на бившите управници,чудят се как да го плюят,ами добър си е човека,настана малко ред и дисциплина-пречи ли ви?Малко ли са там ,нека липсва да има журналистите за какво да пишат.Има кой да държи речи с недомлъвки и завъртени фрази.Аз го харесвам,че говори направо,какво като греши,онези като бяха оратори по-топло ли ви ставаше.

И прости ти БОЖЕ на неуките и простите(Бойко Борисов),за тяхната-НЕВЕЖЕСТ и НАРЦИСИЗЪМ-защото те са заслепени от своята яркост НАРОДНА.

Много сте се разкахърили господа/всъщност писачът може и да е един/.Да ви обясня,защото от черногледство,явно имате и замъглено съзнание.Толкова сте замаяни,че забравяте към кого отправяте идиотщините си.Но не забравяйте че всичко се връща.Правилно е постъпил Бойко.По-добре за нацията,за хората,за празника.Какво да прави до Гоце - архитекта на тройната коалиция,последиците на управлението на която горчиво сърбаме сега?На ГОЦЕ съединенията са м/у БСП,ДПС и НДСВ.Какво да прави Бойко до кмета на Пловдив,който не държи на нито едно от обещанията си?Това е все едно да чете вашите простотии.Всъщност княз Александър Батемберг в този ден,случайно или не, е бил във Варна и от площада пред пощата е обявил обединението,мобилизация на българската войска и уведомил основните европейски сили.Това за информация на злобнопишещите другари,за да не се излагат съвсем.

Ти глупак ли си? Това е официален празник! Тук няма място за политика! Само гнусен продажник може да отсъства от толкова важно събитие!

Всичко е политика,драги.Даже твоите глупости...

Тъпо Бойко много тъпо, да пропуснеш празника, заради разправията с пловдивския кмет.

Човека ходи само на откривания,даже може и да открие Цанков камък за трупане на рейтинг какво ще прави на някакво СЪИДИНЕНИЕ.Ще го траем защото го избрахме.С болка-не че другите са по-добри.Вината е в нас.

браво , напълно си прав.Явно не му се стои редом до Президента и Кмета на пловдив , ще му се понижи рейтинга ако е до тях . Ще си сърбаме попарата напечена герб оцхте няколко години и ще се страмуваме от тяхното утравление

Ще сърбаш попара,наречена ГЕРБ, още много години.Макар,че нещо не ти харесва.Ти си знаеш защо.На мене ми харесва.

Е, заради такива като теб, дето не можеш правилно да напишеш името на днешния национален празник, ще ни бъде труден живота!

хора, разбирате ли какъв ден е днес? Защо не погледнете как ни изглежда географската карта сега? А знаете ли каква е била преди? Всички, дето се правите на умни, сте анонимни мишоци! Вместо да имате празник поне в душата, нямате СЪРЦЕ! Да живее България!

Ако Втората Световна имаше друг изход, сега в границите на България щяха да са си и Македония, и Беломорска Тракия, и Западните покрайнини......както са били по време на войната.

Да живее ...!!!

Чудно ми е как един политически труп какъвто е Гоце се изживява толкова на сериозно.След 15 месеца той ще е господин Никой- е ще има секретарка и офис и т.н. Не го и упреквам за агентурно минало - вероятно е бил само за външното разузнаване - друго е като Кеворк или Коритаров да клеветиш колегите си , друго е да ровиш в архивите на Ватикана като Бож.

Простият пожарникар си остава прост вовеки

Пита се: дали Франция чества присъединяването на Нормандия!? Също - дали Русия чества присъединяването на Чечения и Татаристан? Кой ли друг народ е толкова греховно комплексиран, че честват празници, които противопоставят различните етнически прослойки! Никаква човешка толерантност не съществува у българина, дай му само да краде, лъже и тероризира! Това може да остане четиво само за операторите на сайта, както всичко останало в тази страна и публикациите тук се цензурират! Така се пише КРИВАТА история на тази страна!

И на кого попречиха и навредиха българите със съединението си? И не се притеснявай(ако си де), в този инфо сайт, служещ за скрита ивр.е.и.ск... пропаганда и тест за мнението на населението твоя анонс е добре дошъл

Пита се гореизброените от теб държави нямат ли свой велики дати, свързани с въздигане на националния им дух...и изобщо историята ти е мътна материя...за всеки народ може да се извади всичко, стига да ровиш достатъчно...и лошо и добро..и бисери и помия, ако я търсиш /като прасе/...А аз се питам с това безумно име, което си си сложил, от какво психично заболяване страдаш и може ли да ти се помогне ?

А Израел чества ли окупацията на Палестина?

не, защото са хитри и за окупация не върви да бият тъпана, а и болшинството им твърдо е убедено, че светът е техен и е повече от нормално да вземат каквото си искат. А БГ народът не забогатял от войни :)

А германците защо честват обединението си (говоря за ФРГ и ГДР, ако си изпуснал това събитие)? И те ли са комплексари и простаци?!?

Мнодо си прост Рхуд,нищо не разбираш...Наоколо май има и други рхудчета.

Абе Франция чества едни от най-кървавите дати в своята и световната история. Да не измислих аз гилотината случайно и да я сложих на площада пред Бастилията?

Човек,който не уважи саможертвата на дедите ни и пролятата кръв в името на националния идел,заради дребнави лични вражди,не може да е български Премиер. Човек на този пост преди всичко трябва да е патриот и родолюбец и в такъв миг трябва да е с народа си. Въпросното лице,явно не притежава тези качества!

Както се казва - щеше да е смешно, ако не беше трагично ...

Много му пука на Бойко какъв ден е за България и за държавата.Много важно.Да мисли как да ни лъже още повече и това е.Боклуци долни.Некъдърници.

Премиер да не се яви на национален празник, това за мен е национално предателство и този човек няма място в политиката! Да се маха незабавно!

Правилно е постъпилБойко Борисов. Поздрав за решението му. Да Ви слуша и в тази реч и този ден как се разединява народа-ето затова Бойко не отиде. НЕ Е ВЯРНО което казвате, вярното е, че силата прави съединение. В природата силна буря прави съединения, слаба буря рядко. Това не е природен закон-нещо си твори г-н Първанов, исторически, ама не е. Защото силните държави се обединиха и помогнаха на България за подкрепа на съединението на страната ни някога, нали????. А Вие като се съединихте БСП, ДПС и НДСВ, затова сме на този хал, нали след 4 години съединение, вижте навсякъде където бръкнеш батаци. Да, г-н Президент, има силни морално и духом с опит хора сега в управлението на Бойко, може пък повече съединения с напреднали държави да направят, може не като други екскурзии за стотици хиляди да правят без ползу народу, а да съединят България с нивото на живот на Европейските държави. Това съединение ни трябва сега, г-н Президент, не онова което Вие направихте с тройната коалиция. Затова Бойко работи, да съедини народа ни към добрия живот на хората от напреднали държави. Разбираме Бойко защо не дойде-да няма раздори, които вредят на съединението на българите по стандарт на живот с Европейските елитни държави. ЩЕ СТАНЕ, но трябва време на ГЕРБ да изчисти авгиевите обори от предишните нечии съединения, направили някой силни да грабят и крадат наши и европейски пари и довели нацията ни до предела на бедността и заболеваемостта.