Бойко Борисов с 10 неплатени акта в системата на КАТ

Актовете на премиера обаче не са реални - дължат се на грешка в системата

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов с 10 неплатени акта в системата на КАТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек за пример -

Тиквата дава пример на останалите тъпанари в държавата, нищо ново.

Представяте ли си, щом като Борисов има "нереални актове", какво остава за масата нормални граждани-водачи?! Абе казвах ви аз : е..на Държава, ама вие не та не...

Само аз ли забелязах абзаца, където се казва, че системата на КАТ НЕ отчита плащанията по банков път "от години"! Ами тези постъпления как са били оправдавани ... или просто някой не е искал да се отчитат и изобщо да са непроследими?

дата-заплата която не е обвързана със свършена работа, така ще е. Утре е празник на българската просвета и култура, някой спомня ли си как са плащали на даскалите едно време-прочетете "Под игото" притесненията и страховете на Рада и нейните ученички. А сега банкомата пуска пари и без да си свършил нищо, нали месеца е изтекъл, учениците къде ходили-неходили в училище,има ги в списъка.А парите следва ученика, не резултатите от обучението му. Докога ще се дават пари на учители които произвеждат неграмотници в тая държава, има ги чак в министерството за съжаление./вчерашния спор за граматиката по повод матурите!/.

Ама ченгето тъпо на пътя не прощава.Боли го фара,че системата имне отчитала,кво, пара требе да се плаща.Сега народа масово трябва да не плаща и да гази тази корумпирана селска пасмина в униформи по пътя.Сеч трябва в кат и много пранги.Всяко ченге изгубило време на гражданите трябва да плаща по тарифа на средна заплата за страната.А наглите лешпери в управленията да полагат обществено полезен труд-запълване на дупки по пътя.

То в тая държава само ако имаш депутатска или меверейска карта не си наясно с вечно забилата и неработеща "система" на КАТ. Неща, които в частния сектор отнемат минути и даже без да си вдигаш задника от стола пред компютъра, в КАТ отнемат месец, без да броиш обикалянето на по различни гишета и висенето по опашки. Апропо, ако тия "сгрешени" 10 акта бяха не на Борисов, а на Пешо Димитров от Красна поляна, дали така лесно щеше да се разреши пешовият проблем, или щяха да му разкажат играта да доказва, че няма сестра?

Боковите пиари не почиват и ден, а от системата за неотчитане на платени актове пати само редовия гражданин. Имал актове друг път. На такива, че на в пъти по ниско ниво актове не им се пишата или се затриват после.

Абсолютен фарс. Сега всички мутри ще заявят че актовете срещу тях са грешка и туй то.

А милиционерите,кога ще се научат да карат с колани частните и служебните си коли и с пуснати фарове?Или за тях актове няма???

Системата на КАТ - ами като прави грешки,защо не я смените тази система ,ами години наред ни правите на маймуни бе, некадърни милиционери?

Не системата,а онова изчадие,шефа на МВР,да бъде сменен-нещастник!!!

Моля,моля!Некадърността е повсеместна

Някой в сряда да е подавал за книжка в КАТ и днес да е успял да я получи??Трябваше днес да ми е готова,ама....нъц!

Представете си как КАТ тормози обикновените граждани. Българската държава при управлението на ГЕРБ има две функции: тормоз за българите и размножаване и изхранване на гейберастки подлоги.

Всичко ще се оправи при ГЕРБ -4 !

Ти си голям тъпанар, бре! Да не би държавата да е функционирала на макс в защита на гражданите преди ГЕРБ? Или ние сме идиоти, че изгонихме крадливите комунисти и сложихме по-крадливи на тяхно място? Колкото и да леете горчиви сълзи, батакът в който се намираме няма как да се оправи за един ден или една година. Че даже и за десет. НО ПОНЕ СЕ ОПРАВЯ! А при вашето упрявление САМО СЕ КРАДЕШЕ от батковци и братковци. Сега асфалтът на места може и да излезе некачествен - но ще го сменят. При вас Масларките изкупуваха на килограм общински имоти за жълти пари, а после ги ремонтираха с крадени пари от обществени поръчки. Кажи ми ЕДНО нещо, построено по времето на Жан Виденов или Сергей Станишев? НЯМА!!!!!!!!!

ама наистина сме загубен народ! Драги батака вече е тиня от която няма измъкване! Колкото бяха крадливи БСП то и СДС то и ДПС то толкова са в пъти по-крадливи ГЕРб! Иначе просто ми е смешно когато такива като вас пишат че нещо се оправяло! Хахаххаха как се оправя като матряла не става бе буцо проста?

Каун още не си е платил на Сретан Йосич....вие за някакъв КАТ коментирате.

А стига с глупости и подвеждащи заглавия! Точно ББ няма да остави да не си плати глобите /ако изобщо има такива!!!!!!/, защото е непрекъснато под светлината на прожекторите. То излезе наяве кой и виновникът за не отразяването на платените глоби от страна на шофьорите на автомобилите, които не са на ББ, а на разни министерства. Виновните за това в КАТ трябва да бъдат наказани, защото сигурно това се случва и с глобите на обикновени граждани.

И са но тиквоча ще му ги опростят????? И кфо кът е служебна кола? Аз също нямам актове и глоби на частните ми автомобили, а само на служебните....... и всичко си плащам кът поп!!!

Системата е виновна, но кой стои зад системата ?

Още ли се говори за "електронно правителство"? Те една система на КАТ се чудят толкова години как да направят така, че да се краде без да ги хваща системата...... Безобразно управление. какво ми се прави на ощипана булка... не знаел. Ако той не знае значи нещо в правителството куца....... а може би цялото правителство е куцо???

Ей стига,така както сте тръгнали ще публикувате и номерата на офшорните му сметки.

Този милионер м-р п-л Борисов нищо не плаща ,защото го хранитутва и обгрижва държавата.Не се косете,1.2 милиона българи си го избраха ! Така е в авторитарно управляваните държави.

Е, човек няма пари!

ЩЕ МУ СВАЛЯТ ЛИ НОМЕРАТА НА КОЛАТА ДОКАТО НЕ ПЛАТИ? А АКО ПЛАТИ ПО БАНКОВ ПЪТ? КАКВО ПРАВИМ?

някой да посочи реално поне една държавна институция да работи?

е, че мутрата не е в затвора, а седи не къде да е а в премиерското кресло. Краднал коли, изнудвал хора, а е сага е върховен управник. Ето това е грешката. Къде по света го има, освен тука? Пък после защо няма Шенген, защо това, защо онова. Ето защо.

Мда, като беше орешарски и пред това станишев, нямаше нито едно престъпление!

Бах и системата! Този, който е писал заданието, да бъде уволнен! Този, който го е проектирал и изпълнявал да бъде лишен от държавни поръчки! Той би трябвало много добре да знае какво и как трябва! Не могат една читава система да направят!

Системата на КАТ е стара кто света и не може да работи с ИВАН, защото никой не е платил на разработчиците да го актуализират системата!

А кога служителите на министерствата ще си плащат глобите сами? Защото иначе ние им ги плащаме!

А кога служителите на министерствата ще си плащат глобите сами? Защото иначе ние им ги плащаме!

Абе веднъж го накажете и този!!! Много ви е страх бе! По-спокойно, всички сме под Бога! И бойко и той!

Ти нали си юнак!?Иди и свърши тази работа вместо да дращеш простотиите си тука,юнашко нас.ан!

Абе веднъж го накажете и този!!! Много ви е страх бе! По-спокойно, всички сме под Бога! И бойко и той!

Естествено, че актговете на мутрата са "грешка на системата"!! Ама вие, какво си въобразявате...? Та нали той казва гого да проверяват, и кого не.(случая с Мишо бирата)

Ако 55 ти е коефициентът на интелигентност си имбецил

С IQ=55 и ако е подлец е за ръководна длъжност в ГЕРБ.

Е, те и подписите му бяха "фалшифицирали" додето беше кмет. И някой му беше акал в гащите...

Помня как го показваха да кара джиповете на горското, които уж бяха купени за лов от чужденци.Така че да си плаща актовете лично, не е беден. Е сега Елена Йончева го осъди да й плати 5 000 лв за клевета, ама бълха го ухапала.

"Системата" на КАТ. Май в каменната ера са се оправяли по-добре.

,... са система , ''ХАЛИФАКС"!

,... са система , ''ХАЛИФАКС"!

Какво се оказва ? С неговите камъни , понеговата глава !

Много е съмнително дали през годините във властта Борисов е практикувал законно любимото си занимание -управление на служебен автомобил. Едва ли някога е имал служебна заповед и нотариално заверено пълномощно от собствениците на автомобилите.

Интересно тези от министерствата дето нарушават, а глобите им плаща държавата, респективно народа, по някакъв начин наказват ли ги? Защото народната "мъдрост" най хубавата кола е служебната, ни излиза през носа на всички!!!

Баце, и от там ли взе да крадваш бе?!

Защо да краде? Та Той си има държава. Нали всичко е Негово?

Откриха топлата вода! Преди година, катаджията, който ми връчи глобата, ме предупреди да си пазя документа за плащане, щото, често системата им не ги отчитала.

Е,нека да види как страдаме ние,гражданите,всеки ден от реформите им и поразяващата уста Томислав Дончев!А за КАТ-като в Грузия през 2004г.,закриване,уволнение на всички до един и започване на чисто!

Yann

Това, че не шофира собствен автомобил не означава, че не може да получи актове. Друг е въпроса за т.нар. сини лампи в България. Сульо и пульо карат като изоглавени, щото били със сини лампи. Даже имаше един случай за шофьор, който беше ударен от кортеж, но накая той излезе виновен, щото не бил реагирал навреме. И ако има грешки за мин. съвет, то каква е грешката, че за обикновените граждани няма грешки? Тях кой ще ги коригира?

Ало, пожарникаря, грешка на коя система са актовете, бе ???? До кога в България за едни ще важат законте, а за други, не ????????????????????????????????????????????????????????????

Държавата на грешките и флашките.

АМИ АКО ИМА И ДРУГИ ГРЕШКИ В СИСТЕМАТА- НАПРИМЕР ЗА СТОЯН, ПЕШО, ГОШО, ИВАН, ТЕ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ?

И кой, ако не Тиквата е виновен за безпорядъка в електроните системи на държавния апарат? КОЙ управлява последните 8 години? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Става ви навик.

Нищо подвеждащо няма. Тиквата има 10 акта в системата на КАТ. Дали са грешка или не, това е друг въпрос. А и грешката да са... кой е виновен, ако не управляващите последните 10 години = ГЕРБ и Тиквата???

Тиквун не може да има актове! Той е Бог! И Системата не може да има грешки, защото е създадена от ГЕРБ, под вещото ръководство на Бог Тиквун!

Добре, че името на БоБо Изплува, за да стане ясно какъв батак е в тази система, която редовно се използва за мотивиране на какви ли не предложения за "затягане" на дисциплината по пътищата.

Е какъв е извода. Не плащайте актовете.

Ама ни взимат книжките,като не плащаме.И карат народа да ги аплодира,докато го правят,щото било за безопасността на движението.

Тъп и прост народ , без извинение !! Само прочетете по-долу умоблъсканиците му и не ви трябва доказателство !!

Прочетох само твоите "мисли" и ти повярвах :)