Българските огнеборци се завърнаха от Русия

У нас се завърнаха българските огнеборци, които помагаха две седмици в гасенето на пожарите в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Българските огнеборци се завърнаха от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на всички хора,които оценяват работата ни и се радвам,че сме могли да ги накараме да се чстват горди от нас и България,а за тези прословути 1000 лева май има доста зависници и неблагодарници,които не могат да оценят направеното от нас!!!

Браво на българските пожарникари! Това е пример, какво може да направи човек, когато работи по специалността си. Този път Главният пожарникар най-сетне се е снимал точно там, където му е мястото.

Какво да кажа,на гърба на тези огнеборци някой си прави политическа реклама.

Ами сега да изпратим екип да помогне и на бедстващите пакистанци. Не се чу нищо и за спасителите ни в Хаити. Дали ББ не може да извлече кредити от това или има нещо друго?!?!

Заради тези смели и самоутвержени мъже се гордея да се нарека българка. Прекланям се пред достойната постъпка на тези мъже.

За сведение на дебилите,на които им се свидят 100 000 лв. ще каж,че съм очевидец на пожарите в Русия-това си беше бедствие,местната власт не го овладя на време,имаше опасност за ядрени реактори,изгоряха цели села,много други бяха евакуиранимтрудно се дишаше.Затова-чест и слава за нашите пожарникари.И не ви съветвам да говорите лошо за пожарникарите в САЩ-ще ви избият веднага 2-3 зъба,прости хората си уважават спасителите!

Всички гледахме пожарите по телевизията. Вината за късното им овладяване е основно на правителствените служби в Руската федерация, които както българските по време на бедствия не си вършат работата, дали поради морално остарялата техника и недобрата екипировка, дали чисто организационно поради некомпетентни началници и министри все тая, но крайно време е да сепрестане с това позьорство и лицемерие по телевизията. Азживея под постоянен стрес и напрежение и ако сутринта като се събудя ако не видя по телевизията бате Бойко, бате Цецко и Монката не мога да се успокоя и да ми мине по мед и масло денят......

И аз се респектирах от две неща: 1.Ако сте чули какво каза ББ, в пожарната нямало място за "меки китки"! По-голяма простотия не бях чувал! Госодин Борисов, ти ако не четеш, има хора, които четат и мога да ти кажа, че в Ню Йорк на 11.09. са загинали поне 5 пожарникари с друга сексуална ориентация, което не им пречи да са герои и уважавани от всички! 2.Тези овехтели дънки и ризата на реенца-това облекло ли заслужаваха пожарникарите!

Не сте го разбрали нашия месия човека е имал предвид че няма място за женчовци както знаем има много хомота които са много по-големи мъже от някой хетерота . Разберете го нашия премиер тъпичак си е и се изразява хамалски .

Евала на тези мъже. Много мъжка професия. Наистина добре, че са те да ни отсрамят.

Нямам нищо против пожарникарите но това си беше PR акция на премиера.Там НЯМАШЕ нужда от нашите пожарникари.И тези 1000лв. който ще им се дадат така щедро са от нашите джобове.Затова ако иска някой да дари 1000лв. на някого да си ги извади от джоба не от моя.

Браво на нашите момчета!

на нашите момчета. За пореден път доказаха, че това е доста престижна професия. Колкото и да плюете по Борисов и той е един от тях - смел, готов да пожертва живота си за хората. Но вие с болните мозъци не можете да го разберете това. Ще го разберете тогава, когато ви се подпали чергата и искате помощ от тях. Държавни хора от други държави ги награждават и им благодарят, а вие безмозъчните не. Да са живи и здрави и да продължават да помагат на хората.

Поздравления, за поредната героична постъпка на наш екип, в много труден момент по света,а именно - огнената стихия в Русия. Поздравления и за Премиера Бойко Борисов ,който като достоен огнеборец- в миналото си, е реагирал много бързо и е пратил помощ на хората в беда.

Ей тази част не я схванах много-много: "Борисов заяви, че, както винаги, огнеборците "отсрамват" държавата с работата си ".

Пожарникарите пристигнаха с правителствения самолет на летище София. Те бяха посрещнати лично от премиера Бойко Борисов във ВИП-залата на аеропорта. Борисов обяви пред журналистите, че на първото заседание на Министерския съвет след лятната почивка, ще се гласува на огнеборците да получат допълнително 1000 лева към възнагражденията си, предаде БТА. Борисов заяви, че, както винаги, огнеборците "отсрамват" държавата с работата си и лично премиерът на Русия Владимир Путин е благодарил на министър-председателя за оказаната помощ. Другаря Борисов да каже откъде ще вземе тези 100 000 лв. за огнеборците. Значи когато от нашите разкрития при проверки и ревизии в бюджета постъпват стотици милиони лева ние получаваме от нашите началници едно потупване по рамото, а пожарникарите които "отсрамват България" по 1000 лв. на човек - та да го питам бате Бойко от джоба си ли ще ги изкара тези пари, ааа?

Най-после една причина, заради която да не съжалявам, че плащам данъци.

Българските огнеборци се завърнаха от Русия, за да се снимат на аерогарата с ББ и ББ да го дават по кабеларките! Всяко действие или бездействие на ББ е предназначено само за показ по кабеларките.

Тоз Борисов вместо да седи тук и да имитира управление да беше отишъл с колегите си в братска Русия да удари едно рамо.

Ето повод да се гордея, че съм част от народа на тези смели мъже!Не се сещам за друго, по-стойностно от спасяването на хора в беда.Гледах снощи репортажа за посрещането им на аерогарата с вълнение и респект.

БРАВО МОМЧЕТА! БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ВАС! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!