Борисов се срещна и с руския посланик Макаров

Министър-председателят Бойко Борисов и посланикът на Руския Анатолий Макаров проведоха работна среща.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се срещна и с руския посланик Макаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата нещо каза ли за турската агресия в Сирия, подкрепена от руснаците?

има си хас, но не, ще правим два пъти повече от каквото ЕС реши

Абе, Тоя Боко да не е и Тая? Слага са на Меркел, слага са на Юнкер, слага се на Ердоган, слага се на ...Май не случайно Тоя/Тая ??? поддържа ратифицирането на Джендърската, пардон - Истанбулската, конвенция. Сред масово познатите имена Боко Пожарникаря, Боко Мутрата, Боко Тиквата вече му приляга и Боко Джендъра.

СЪВСЕМ ТОЧНО ИДВА .

Заради срещите или го е страх не е дошел в НС!

"Борисов се срещна и с руския посланик Макаров" Мислех, че Боко се крие само от личния си лекар, когато плюска суджуци...

Борисов: "За Турция и Русия ще правим каквото ЕС реши". Според Боко, пълна липса на суверинитет". Боко ще прави каквото началниците от ЕС кажат, в България всички ще правят каквото Боко каже. :)

Честито, започваш да растеш! Има едни други, как им викаха, дето си мислят, че ще членуваме в даден съюз и ще правим каквото си искаме!

Премиера го нямаше, но Томислав Дончев присъстваше лично. Той замества премиера, когато него го няма и ще го уведоми, кои са се изказали, кой от изказалите се е подкрепил правителството и кой го е критикувал! Така че липсата на Борисов няма да се отрази на никой!

Ей, Баце колко хитро се ската от вота на недоверие, предизвикан от БСП, срещайки се с врага, т.е. с Рашата. Подло и същевременно тактическо издържано. Номера, колкото да покаже на опозицията, че той владее топката и по всяко време може да ги направи за смях.

Въпроси към Конституционния съд и Началника на кабинета на министър-председателя на Република България (който му реди графика на срещите): 1) Коя е по-висока институция в управлението на Република България - Народното събрание или посланика на една чужда държава в София? 2) Според отговора на въпрос (1) къде е длъжен да се яви първо министър- преседателя на българско правителство - пред Народното събрание или пред посланика на една чужда държава в София? " Караянчева обяви, че той е имал важни международни срещи,"

Има си ора за всичко! Премиера не се явява пред посланиците, а напротив, посланиците се явяват пред него. Относно парламента, там си има бек вокали. Нинова, Йончева, Цветанов и прочие за какво са?

Отговора е ясен, но простака надали ще разбере.Вън мутрата и шайката му.

Както винаги тиквата няма позиция! Каквото кажат началниците!

Стои стабилно в ,,калта,, с ,,гордо вирната опашка,,.

Абе, Тоя Боко да не е и Тая? Слага са на Меркел, слага са на Юнкер, слага се на Ердоган, слага се на ...Май не случайно Тоя/Тая ??? поддържа ратифицирането на Джендърската, пардон - Истанбулската, конвенция.

Сега Борисов е председател на ЕС и всички държавници (дори японския) и посланици се надпреварват. Всички се надяват поне да ги приеме и успеят да му стиснат ръката. Сега той е най-важният човек в Европа. Само някои мрънкащи сънародници не могат да оценят този факт.

Е, па ние не ще можем да се вредим от земляни, бе!

хахахаха Така ли си говорите на партийните събрания? О, свещена простота! Най-важния човек бил :))))

Тооо,в света има и други ,дето искат да му стиснат и друга работа!

.Иво Сиром ...

Е, няма такъв наглец като простата мутра вместо да е в парламента и дава отговори на въпроси относно разяздащата страната ни герберска корупция той се чуди по какъв начин да избяга.Е, тъпака в момента танцува последен валс сигурно е.

"Борисов: За Турция и Русия ще правим каквото ЕС реши ..." Маймуни, някой нещо да не е разбрал ??? Каквото реши САЩ и ЕС, това е положението! Ние сме територия с един племенен вожд и толкова!

Руският посланник е драг гост на българския премиер. Както руснаците са драги гости за българите

ДЯДО ТОДОР СЕ ПОМЕНУВАШЕ ДОБРЕ ПРИ ДР. БРЕЖНЕВ. ПРОДАВАХМЕ БОКЛУЦИТЕ СИ И ПОЛУЧАВАХМЕ СТОМАНА И ГОРИВА НА ОИТО ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ НИ ФИРМИ ПРАВЕХЕ РЕЕКСПОРТ. БЕШЕ ЧУДЕСНО, НО ТОЗИ НОМЕР НЯМА КАК ДА МИНЕ ПРИ ВОВАТА. След като БАНКЯНСКАТА ТИКВА му подарява някакви кученца и го разиграва ТРИ ГОДИНИ като маймуна с РУСКИТЕ енергийни проекти, КОИТО МУ БЕ ОБЕЩАЛ едва ли сега ще бъдем нещо повече от разменна монета в отношенията между ТУРЦИЯ и РУСИЯ. РАПОНА Е ПЪТНИК. ВАЖНО Е ДА БЪДЕ СПАСЕНА БЪЛГАРИЯ , а това минава през неговото отстраняване.

Ще се нашорка от толкова пиене на чай, без други ползи.

Отсъствието на Борисов е оправдано. Руският посланник е много по-важен от българския парламент.

От турското посолство са го припратили в РУСКОТО. ОБЯСНИЛИ СА МУ, ЧЕ ИСТИНСКОТО СЛЪНЦЕ ИЗГРЯВА ОТ ИЗТОК , А НЕ ОТ ЗАПАД. БОЦКО ХОДИ НАПРЕД НАЗАД КАТО ПИЛЕ С ОТРЯЗАНА ГЛАВА.

Да не би да си е уредил и спешна "среща" с НАЧАЛНИКА?... :::))) Ха, ха, ха...!!! Дай НАЧАЛНИК...!!! Дааа...!!!

Слънцето Ким Чен Борисов предвидливо си е уговорило среща с посланиците. Срещите са с посланици , а не с министър-председатели и можеха да се отложат. Но кандидат-диктаторът обижда Парламента и чрез него НАРОДА. Крайно време е да му върнат обидите в затвора, но ефективно анално. И Конвенция иска да приемат.

Двамата третополови се държат за ръце.

Е, ясно нее на сички, че са тъ потретили, баба.

тъй де! ред и почитание трябва да има в тази работа! кой е следващия на опашката, че ще затварям за обедна почивка.....

Борисов все по-често се среща с руския посланник.

..ама зад вратата е ...Решеников и ,,Калаш Ников,,...

Борисов играе сложна игра.Дано да му се получи.

ИГРАТА СВЪРШИ. Тука има , тука нема руски енергийни проекти приключи. Никой в Москва не желае да чуе името БОРИСОВ. Министърката НУШЕТО напарви магистрала до МОСКВА, но никой не и обърна внимание. Пък и за какво ли? Сега ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ , е подритван като футболна топка между две посолства - ТУРСКОТО и РУСКОТО. Турчина му обяснява, че ИСТИНСКОТО СЛЪНЦЕ изгрява от изток и да се моли не на него , а на ВОВАТА ОТ МОСКВА. ОНЗИ ПЪК ИЗОБЩО НЕ ИСКА ДА ЧУЕ ЗА БОЦКО. МЪКА , МЪКА , МЪКА...

То пък .... От игрите на Борисов винаги страда народа Я тока ще поскъпне я нови данъци ще плаща я ще го обявят за джендър Дано да не му се получи че да живнем и ние

Вие оставете еврогейчетата настрана и се погрижите за гробовете на мужиците и турчетата, поне както баха по времето на Бай Тошо.

Аш kолсун!

Интересно от къде ли ще дойде утре помощта се пита Боби ? От Турция или от Русия ? Само те не го критикуват засега за корупцията - хахахахх

Не толкова КОРУПЦИЯТА Е страшна , а това , че няма НОРМА...нормална!?

Отколе се знае, че тука е ИЛИ Падишахът ИЛИ Бащицата! Другото са бледи ,, демократични,, химери!

Спешно трябва да се съгласуват тържествата за Трети март! ДРУГИТЕ са безгласни букви,бе.

Путин ще дойде ли ?

Баба ,Марта, Захарова ни стига.

Трябвало е не да ги приема, ами да ги изгони. И двамата...

Я се прочети и ..ще видиш колко си смешен... !

Охх, аз съм много доволен от ББ като премиер на България. И се притеснявам тая среща да не му изиграе лоша шега. Сега десните могат да измислят, че ето на по време на вота се среща с руския посланик и онзи му диктува условията за да остане правителството на власт. Нали някои тук измислиха, че БСП се командвала от Кремъл. Ето и скалъпената история: ББ прави отстъпки на руснаците, а БСП осигурява да не се получи бламиране на кабинета. някои бесепари може да отсъстват от залата или да легнат "болни". Абсолютни глупости, но има доверчиви хора, дето ще повярват и на това.

Макаров, запазете място в ГУЛАГ за тоя тулум!:))))))

просчо , ватника първо треска врага с партиен билет , да се готвят такива като теб

Анджък де, врага с БКП билет---Бою Симитлията!?:))))))))

..а през това време уволнената за корупция Корнелия Нинова се бори с.. корупцията! Социалистическите достижения в областта Гьонсуратлък са достойни само за вечните им коалиционни партньори ДПС и Евророма..

ГЕРБ--- ги избират неорганизираните в "Евророма" цигани!:)))))))))

Като хванат депутат от ГЕРБ да плаща на циганите, ще се съглася. Като ГЕРБ сключи коалиция с Евророма - ще се съглася.

През това време Боби се крие зад протоколни срещи само и само да не застане пред народните представители. Който си е страхливец, си е и със суджук и без него !

заради "скандала" спретнат от ДПС. Защото им пречеше тогава. Искаше приватизация на Булгартабак чрез фондовата борса и назначи ревизия там, което не устройваше тия дето си го бяха заплюли.

Абе, вие акъл имате ли? Храбрият тракийски войн, съвременният Спартак, повелителят на планетата да падне на нивото на парламентарните безделници!? На него му дай Юнкер, Туск, Макрон, Меркел и от време на време бистришките три.

Боце прасна в земята и БСП и ГЕРБ ... и Парламента ... и всички нас

Парламента обсъжда най-важния проблем в държавата, а Тиквата се клати с посланиците .... няма насита таз ханъма ейййййй

Чудя се пенсионерите кога ще излязат да искат 321 лв минимална пенсия напразно вкараха патриотите в парламента те станаха велики и ги забравиха.

Баце подкарал по домакинска книжка посланиците на срещи, само и само да не присъства на "вота".

е важното, човека се е вживял в ролята на емисар на Брюксел, по точно на всяко гърне - мерудия. Тука ко стаа има си министри - да се оправят.

Гаааз майна гааааз май на там е работата хем с турци хем руснаците и се чуди от къде ще дойде тръбата ?Остава по малко от година и на Бокича му пари не само под краката.След това газ през Украйна няма та затова му е топло на Боко !

соросите ептем в шок,боко с турци и руснаци

не могат да му се наситят бре

Тюфлеци правени като по калъп.

я прати една снимка да те видим теб ма ... а тръмп, меркел какви са ... ха ха ха

До като БСП и ГЕРБ се дърлят в Парламента за вот на недоверие на правителството, Борисов се среща с руския посланник

Парламента беше унизен...не опозицията.

нали все го храчите този парламент бе дебили,сега бил унизен....вие не се знаете на кой свят сте но скоро ще разберете

Когато му е от полза, тоя тип и с Дявола се среща.