Борисов: Няма да се кандидатирам за президент

Премиерът Бойко Борисов отрече на националния празник днес, че той ще бъде кандидат на ГЕРБ на предстоящите наесен президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да се кандидатирам за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ ще завърши като НДСВ, никому незнайна партия!!!

Бойко за какъвто и държаве пост да се кандидатира, все ще бъде избран.

Цветанов Президент,Бойко Премиер,Фандъкова Градоначалник,Гоце в затвора! Да я бъде свободна и демократична България!

Правилно! Това е изборът.

Да така е.А останалите ,който ги уважава да ги уважава.Другите да духат супата.Знаем си урока.

В САЩ и Великобритания кандидатие за президент и премиер се обявяват 1 - 2 години преди изборите, а тук наш' Бойко още мълчи по този въпрос ... Задавам си въпроса : Защо Бойко преди няколко месеца каза, че Цветанов ще е кандидат - президентът от ГЕРБ, а сега разбираме, че това е било една лъжа ? Спомням си и деня, в който Бойко обяви това ... Спомням си и други неща и се питам : От какво точно беше продиктувано това ' решение ' на Бойко ? За пореден път Бойко казва едно, след време решава друго,а пък на практика се взема трето решение ... За съжаление, в цивилизованите държави няма такава практика и поради тази причина аз вече не виждам защо и за какво трябва да му вярвам на Бойко !? А и той нещо се запали по лова като Гоце, което още една причина да оттегля доверието си от него !? Който иска, нека да вярва на Бойко ! - Това си е ногово лично право ! Волен води праволинейна и последователна политика, вкл. и лоялност спрямо ГЕРБ и затова е по - добре да гласувам доверие към него, след като Цветанов няма да е кандидат - президент на ГЕРБ ! Не съм привърженик на убиването на животни !

"Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто да го направиш"."Мъжки времена" е имало преди,сега са пе......ки.

НЕ НА ВСЕКИ ГЪНКИТЕ СА НАБРЪЧКАНИ!

Ех,камък ми падна!Тъкмо се бех притеснила....

Защо така бе Бойко, ти партия нямаше да правиш, за кмет нямаше да се кандидатираш, за премиер не искаше, а пък сега и за президент не щеш, а пък ние си умираме да продължиш сериала за безполезно безумие.....

Толкова е просто, а ти не се сещаш. Искат го хората - и за кмет, и за Премиер и за Президент. Защото няма достойни политически опоненти и защото върши работа.

Бойко би бил и добър президент, само да пожелае. Никакви представители на друга политическа сила не могат да му опонират.Могат само да му гълтат пушилката и да кашлюкат с насълзени очи. Но Бойко е човек на действието и честта, има начертани задачи за изпълнение, задачи за още един мандат, а след това може би ще се кандидатира за президент... за ужас на жалките червени душици.

На края на годината, когато мита ГЕРБ рухне, ти какво ще правиш, ченгенце? Безработен ли ще станеш или към някоа нова партийка (например на червенократунковците) ще се присламчиш, фурнаджийска лопато? Ама ония не ги взимай за толкоз прости, те са ти направили досие и сега записват какви ги дрънкаш.

В края на коя година, другарю специалист по досиетата? Вие, червените кратуни, само това си бърборите в несвяст,ту есента, ту пролетта, ту края на еди коя си година. И хич не бери кахър за другите, гледай да си избуташ дежурството днеска...и свиквай още дълго време с ГЕРБ.

ОЛЕКНА МИ!

тоя много си пада по фантазиите ,дайте да го издигнем за господар на вселената а ??а ха ха ха

Ами, добре! Гоце се и боце стискат кунките1

От мутра премиер на мутра президент, не е ли твърде много дори за такава държава като България

Ей,че съм звеян.Как не се сетих,Дайте да пратим един самолет до Триполи и да поканим Кадафито.Хем там в Либия работата му нещо куца,хем човек със стаж,опит,парички и най-важното с хъс.Даже и пари за резиденций няма да изразходва,щото си има шатра.Кво,не е ли така.А там в Триполитания може да сейфаме сина му Сейф Салам ли беше Аслан ли не го помня,но няма значение и тогава и с нефт може да се облажим.А за избора съм сигурен'че ще спечели щото ДПС и"Евророма" са си бая електорат,а човека си е от минлета.Да помислим и да решим заедно.Какво ще се разпрявяме със Сирищници и мутро-пжарникари.

Както я подкара, доказа, че не се справяш, поне за сега! Айде стегни се пожарникарската и да видим вече ДЕЙСТВИЯ, малко повече живот!

Ти баце Бойко както си я подкарал,най-много отново да изберат оня от Сирищник.Даааа,с този Дянков дето когато се е родил вместо мама е казъл няма,с Цецо пушека,защото от неговите операций остава само пущилката дето вдига и най-вече с такъв като теб,дето за два бордюра лента режеш за къде сме,а.Президент Бойко хахаха,свърши тя,изтърва момента.

А не така. Ние ще те назначим както те назначихме за Премиер, нищо че не беше се кандидатирал на изборите:))

"Борисов: няма да се кандидатирам за президент" - ще се кандидатира за президент на лентичките, лентички на магистралките, на градинките и на всякакви де що има

Пожорникара-"президент",а Тъщата-"министър-председател" .

Ако Бойко не се кандидатира за президент ще се самоубия!!! На кого ни оставяш Бойко!!!

Митьо Пищова ще е новият президент! По-добър от него не заслужаваме!

Щом като пожарникарят казва, че няма да се кандидатира за президент, значи, че той ще се кандидатира!

Четейки многото ГОЛОСЛОВНИ ПИСАНИЦИ ТУК идва отговора - ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС? Каруцарско ниво за което няма нищо свято, а извратено потребителско соцмислене Без Факти /а на слухове/, смисъл и анализи. Осъзнайте се бандитите и вие провокатори клатите ваша лодка и си правите харакири! Кой ще спре мафията ? Тези които 20 год я създаваха и ограбиха страната си или вие... Виж докладите на ЕС и наградите за МВР сега и преди 18 месеца.

Браво! Само като премиер е на далавера отголемият си приятел Валентин Златев, за това горивата са най скъпи в България, от корупционни схеми, от контрола /за лична облага/ от митниците и т.н. Като президент няма как да бърка в казана с мед! Да не е луд да се кандидатира! Той знае защо!!!

Че то и да искаш едва ли ще останат будали да те изберат.

Аз предлагам дедо Йоцо от идеазабулгариа да се кандидатира. Така и така президента нищо не прави и не трябва да разбира, а той е и свикнал всички да го ругаят, плюят и псуват. Идеален кандидат по всички линии.

Единствените две партии, за съжаление, в България , които изповядват съвременни идеи и философия,нужни на НОВА България, това са СДС и ДСБ ..Дори шефовете им са без значение .. Те нямат мутренска закалка, дс-криминални напъни , червени и руски агенти , количества фуражки, кръглоглави за членове, ретроградни робски идеи, популизъм за масите , недостиг от образовани граждани , деградирали програми . Бъдещето на България е на идеите за демокрация , пазарно стопанство , конкуренция , свобода и справедливост ,достойни членове на Нова европа на 21-ви век Всичко друго е творение на злото-минало и днешно , и червено , разбира се :)))))

А НИЕ ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕМ ЛИ ?ВНИМАВАЙ СЪС СОЦИОЛОЗИТЕ И МНОГО НЕ ИМ ВЯРВАЙ.ВИЖ ТАМ МИТНИЦИТЕ ,МОЛОВЕТЕ,ПИВОВАРНИТЕ,ПЕТРОЛНИТЕ И АЛКОХОЛНИТЕ БОСОВЕ- НА ТЯХ ВЯРВАЙ.БРОЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ТОВА,КОЕТО ГИ НАКАРАШ ДА КИХНАТ ЗА КАУЗАТА.

Междувременно лидерът на Атака" Волен Сидеров заяви, че ще се кандидатира за президент и ще продължи битката, докато България не бъде управлявана от националисти. Въпреки неотменната подкрепа, която партията му дава на ГЕРБ, Сидеров постави условия за нея - отнемане на лицензите на трите електроразпределителни дружества и прокарване на няколко законопроекта, които защитават българския език на публични места и основните права на българското население. Сидеров заплаши, че ако до две седмици не бъдат свалени новините на турски език по БНТ, всеки ден активисти на партията ще протестират срещу това. Той настоя и за регламентиране на доброволни отряди, които да охраняват хората в райони, в които вилнеят цигански банди". По повод националния празник премиерът заяви: Не можем да забравим хилядите воини от други държави, които са помогнали, които са дали живота си. Но тук идва емоционалната признателност на българския народ към Русия. Когато съм говорил с други колеги, от САЩ, от Европа, съм казвал, че тази емоционална връзка не може да бъде изтрита. Той обаче изтъкна, че във всеки друг план България е абсолютно независима от Русия. И когато един газопровод е неизгоден или скъп, не се прави. Тук става дума за това, че основната тежест за освобождаването на България е изнесла Русия. Това е емоционалната връзка, това не бива да се забравя и не се забравя. Другото са политика, бизнес, интереси и руската страна не се сърди, когато поставяме нашите условия", каза още Борисов. В случая и двамата са прави - всеки по своему!...

Един колабирал умствено и физически реплекьор се появи с малко закъснение да се изхрачи във форума на уважавания Дир.бг. За този мисловен титан милиони хора са простаци...и те са от ГЕРБ. Горкият, колко само е забавен, сигурно е напуснал за малко в този късен час дежурството си и вероятно е пийнал - демонстрира твърда и непоколебима решителност.А всъщност е крайна тъпотия на безкрайно тъп и нагъл долнопробен тип.

При непознатата за други правителства повсеместна и злостна атака, да запазиш погледа си насочен напред и да говориш за принципи, и смело да кажеш, че ще направиш това и това, пък ако е рекъл избирателя и Бог, ще си отидеш, това го може голям човек. И се присъединявам към пожеланието "Бог да пази Правителството на България!". Все така и напред, народа ще отсъди!!!

Ловкият интригант Распутин е наричан още "лудият монах"

...какво друго да кажеш-в цуг цванг си, както и цялата ви нещастна котерия бесепарска...

Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно.

Ти вече го спомена напразно 3 пъти и големи наказания те чакат...ха ха ха

За краткото си и объркано управление ГЕРБ ще бъдат запомнени не само с лобистките скандали в парламента, не само с покровителстване на контрабандата, не само с неуспешната си борба с организираната престъпност, но и с напълно сгрешената си и неадекватна икономическа и финансова политика.

1.Социологическите изследвания са: 28% за ГЕРБ, 12% за БСП и по 2% за ДСБ и СДС и ... 2. Кандидата на ГЕРБ ще бъде Президент и Над 56% кметове и съветници ще са от ГЕРБ Комуноиди - зли, злобни, подлеци и двулични крадци и провокатори остатъци от соцкомунизма Чипа ви е повреден не е за Европа ...

Твоят е повреден, ходи да го проверят за параноя:)))) Моето момченце/ момиченце, за това че ГЕРБ е пълна с простаци не са виновни нито комунисти, нито демокраДи, виновни сте си вие и родителите ви. Всеки има възможност да се изучи за да не "ходи прост", но вие , когато е трябвало да учите, сте заложили на чалгата и забавленията! Боко си е пожарникарска тиква, поредният актьор в театъра , който гледаме 20 години! В Европа сме били преди повечето "европейци" да се самоопределят като нации, а са били прости племена, друг е въпросът че ни управляват национални предатели, които всячески се опитват да ни изтрият от лицето на земята!

Гладна кокошка просо сънува или как провалената политика се вижда реално сбъдната в мокрите сънища на един провален "До провокаторите"

Ергени,пардон такива,които си нямат женска официална половинка няма да могат да се кандидатират.Ще станат за резил в Европа ако ги изберат.

Червената простотия наистина е безкрайна. В заслеплението си червените и някои други гравитиращи към тях тикви направо изпадат в безсъзнание и почват да колабират умствено и физически, когато се кажат добри и насърчителни думи за дейността на Правителство и Премиер. Всяка изява на министър/напр. Дянков/ се посреща с дружно /само/наплюване от червената помиярска сган. Всяко постижение или успех се приемат като лична и дълбока обида от другарите-социалисти и е съпроводено с отвратителен каруцарски брътвеж. Не че всичко това прави силно впечатление, но си заслужава да се отбележи.А истината е, че Бойко и Правителството имат висок рейтинг, за който БСП/БКП могат само да мечтаят, че на болшинството знаещи и разбиращи българи са понятни наследените от тройните лъжци и нововъзникнали трудности, които се преодоляват.

"...болшинството знаещи и разбиращи българи ..." простаците от електората на ГЕРБ ли имаш предвид? Щом не си разбрал че твоят кумир Боко е от същата шайка като тройната и т.н коалиции, не разбирам кой е простака и тъпака в случая, май си ТИ. :))))))

Ти са кандидатирай, пък ние няма да те изберем.

ще се кандидатира за президент. Проблемът е че сигурно няма да го изберем.Цецо с мвр-то ако помогне, може и да го назначат за президент.

Напротив, Борисов ще се кандидатира за президент. Ще излезе с номера, че избирателите му много искат. А защо ще се стреми да заеме този пост? Този пост е представителен, ще му осигури камфорт 8 години, без да е отговорен за нищо. Ако остане премиер с това некадърно управление, ще бъде натирен в миша дупка, а сега като заеме друга длъжност ще има извинение за несвършената работа.

дизела е 2.50 бе боклук!

2.54 на обирджиите от петрол!

Слава богу, че няма да се кандидатира. Безумие е, че това човече е премиер.

Чета коментарите и се чудя колко самоотвержени ПиАрчета стоят зад тях, признавам че са доста производителни. Ако от Дир наложат политика всеки да се регистрира с име и айпи адрес ще се окаже, че са шепа хорица целодневно генериращи коментари с комисионна според броя. Един съвет кам драскачите: вземете поработете върху качеството не само количество. Вместо само да плюете и измисляте смешни именца като Боко Моко и тн, говорете за алтернативи. Кой искате да ви уптавлява, с какво политиката на предишните е била по-добра. Освен лошото изтаквайте и нещо положително в управлението, не може пък всичко да е супер зле, все пак доста голяма част от хората подкрепят правителството, значи има някакво разминаване сериозно. Така коментарите ще добият по-голяма достоверност и няма да изглеждат като писани на конвейр от озлобен петокласник зарязан от първото си гадже.

КАЛИТКО, КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА ПИШЕШ, ЧЕ ДА ЗАВЪРШИШ ОСНОВНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ. и ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯШ ПО Д ВЪНКАШНОСТ НОВА И ПО ИМЕ НОВО, БЕ, ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГО?!

Ех... едвали някой ще те чуе, на българина му дай да плюе, де що свари, но не го барай за акъл, той акъла си го връзва в потурите!

На края на годината ще разбереш колко е "голяма" подкрепата на народа:)))) Алтернатива винаги има, не си мисли че Боко е незаменим, заменим е и то без никакъв проблем. Единствената пречка пред новата алтернатива е че сегашният парламент,опозиция+управляващи, ще направят всичко възможно да я смажат, за да не се наруши тяхното статукво!

И най-добре!

Моля Ви Борисов не ни оставяйте, искаме да сте и премиер и президент и най-добре махнете и НС и бъдете и там сам ни управлявайте!!! Моля Ви, моля Ви....

Когато границата се размие И вече не познаваш своя род, Когато казваш аз, наместо ние, Забравил свята вяра и народ, Тогава си едно дърво без корен, ...Тогава си един изстиващ дъх, За чуждите - един си дом отворен, За враговете си - един прегазен връх. Семейство, дом, земя, народ и вяра, Се пазят зорко, ако трябва кръв Това е границата на Олтара - България на Българския лъв!

ВИЖ ГЛАВНОТО И МИСЛИ : 1. За 20 год. страната ни се ограбва и са откраднати над 100 милиарда ДМА и затова заплатите и пенсиите са ТРИ пъти по-малки 2.Сега мафиите на ДС-БКП-БСП и др. са капиталисти и си имат Съд и Държава от 18 месеца се води битка да се върне държавата на хората виж Доклади на ЕС. Кой ще се бори с крадливите мафиите Тези които ги създадоха или Вие? 3. Изхода е ЛУСТРАЦИЯ както в Чехия и др. и просперитета идва. Родолюбци подкрепете борбата с ПРОВОКАТОРИТЕ има ги и ТУК!

Като се напише някъде думичката "експерт" и се сещам за "албански реотан"! Този който хвалиш, си беше мутра и правеше "свободни съчетания" с бухалки! Има властта да "оправи" съда, да си забелязал някакво движение към "оправяне"? Да, ЛУСТРАЦИЯ, какво прави Сертов в БОРЧВОР? Кой знае още колко такива като него са на високи позиции в държавата!

Супер!!Оставаше и там да се намърдаш!!

Е сега си разплетох чрапите от мъка.

боли ма за ко ще се кандидатираш,ти си труп бе:)

за Калина от Атака! Оти е прихватна, убава и добро чекне-ханъм ... и коги ми доде да го т*а на предзидненката щъ ми е убаво! (На ужким де...)

ЗАЩО БОЙКО СЕ ОПИТВАШ ДА МИ ВМЕНИШ ГРЕХОВЕ, КОИТО НЕ СЪМ НАПРАВИЛ???? ЗАЩО СМЯТАШ, ЧЕ "Всички ние се срамуваме от предателството." ??? АКО ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ , АЗ И МИЛИОНИ БЪЛГАРИ НЕ СМЕ ПРЕДАТЕЛИ. Вие ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ бяхте тези, които превърнаха България в КОЛОНИЯ на "ЦИВИЛИЗОВАНИЯ" запад!!!! Предадохте и продадохте всичко българско. КАКВО БЪЛГАРСКО ОСТАНА ОТ ДЪРЖАВАТА НИ БЕ БОРИСОВ???? Погледни комуникациите, енергоразпределителните предприятия, фармацевтичните заводи , водоснабдяване, доставка и производство на горива. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТВОЯ ЦАР ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ЧАСТНИ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕБЪЛГАРСКИ !!!!!! СЕГА НИЕ НЕ СМЕ ДЪРЖАВА , А КОЛОНИЯ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ "ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ" КОИТО НИ ГРАБЯТ ТАКА, КАКТО ТУРЧИН НЕ ГО Е ПРАВИЛ !!!! СЪЩИТЕ ТЕЗИ БАНДИТИ НИ ЗАФОРМИХА ПЛАЩАНЕТО НА "ЧАСТНИЯ" ВЪНШЕН ДЪЛГ , КОЙТО НАДХВЪРЛИ СУМАТА ОТ 37 МИЛИАРДА ЕВРО !!!!! Ти Бойко с поведението си подкрепяш тези колонизатори. Ти си техния слуга. ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ СРАМУВАШ !!!! Скоро ще разбереш, че народа ни помни добре тези които са го предали. НА ИЗБОРИТЕ ПРЕД ЕСЕНТА ТЕ ЧАКА СЪДБАТА НА ТВОЯ ЦАР И НЕГОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ. Не сме забравили , как през 2009 година издаде заповед да бъдат бити и разгонени събралите се пред парламента студенти протестиращи срещу тройната коалиция на твоя цар. Сега тази коалиция е вече четворна. МИСЛИТЕ, ЧЕ ОСВЕН ВАС НЯМА АЛТЕРНАТИВА ??? НЕ БОЙКО, НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ!!! ВИНАГИ ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ТВОЯ ЦАР И НЕГОВОТО ЦАРСТВО.

Наречи го "комунист" и не го обиждай повече. Всичко трябва да е частно в тази държава, за да работи като хората. Всичко, което е държавно е пълна пародия, за справка вижте БДЖ ;)

ЗАЩО ПРАВИШ СПРАВКА С БДЖ. НАПРАВИ СПРАВКА С КИТАЙ. НЕЩО КАТО , ЧЕ ЛИ НЕ ТИ Е ПРИЯТНО ДА ГОВОРИШ ЗА ТАЗИ "ТОТАЛИТАРНА" СИСТЕМА ПРЕД КОЯТО КЛЕКНА И АМЕРИКАНСКИЯ ЛИБЕРАЛНО-ДЕМОКРАТИЧЕН МОДЕЛ. Най важното приятел, е че Китай се запази и остана държава, защото не продаде монополите си и не позволи на западните колонизатори да определят цената на тока , водата, парното, горивата, комуникациите както това става в България. Тяхната ККП има държавническо мислене , и не са плебеи като твоя Борисов. Те победиха във финансовата война и наложиха правила на търговски обмен изключващи долара като платежно средство. ТЕ СА КРЕДИТОРА НА СТРАНАТА НАЛОЖИЛА МОДЕЛА СИ КАТО ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ НА СВЕТА !!! ТЕ РАЗРУШИХА ТОЗИ МОДЕЛ !!!! Нещо неясно ???

ЩОМ БОРИСОВ НЕ ЩЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ЗАКРИЕМ ТАЗИ ИНСТИТУИЯ И ЩЕ ВЪРНЕМ ЦАРЯ. КОМШИЯТА ЩЕ ГО ВОЗИ С ЦИГАНСКАТА СИ КАРУЧКА. ТЯ Е НЙ-ЕВТИНА И ТОЙ НЕ ЯДЕ МНОГО, САМО ПИЕ ПО 2 ЛИТТРА ГРОЗДОВА НА ДЕН.

Тия злобни писачи, с предимно червеникаква окраска, които си позволяват да пишат простотии по отношение на Премиера и Правителството, всъщност трябва да са им много благодарни. Да не дава бог, кризата да ни беше натиснала при управлението на Станишката... и в това студено време. Да не си спомняме Виденов и Луканов и бягащи видни червени другари, гонени по софийските улици от гладния и гол електорат с тояги и камъни. Дългите опашки и изчезналите пари във фалирали банки и финансови пирамиди...А тогава нямаше световна криза. Това Бойко не го допусна и няма да го допусне.Та, да не си спомняме...и червените кратунковци да са благодарни.

Хайде като тръгнат да бягат Бойко и КО да ги изпратиш с метла за почест и сълза в окото

ЗАБРАВИЛ СИ СТУДЕНТСКИТЕ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВО НА СТАНИШЕВ. ПО ЗАПОВЕД НА ТВОЯ ВОЖД БОРИСОВ СТУДЕНТИТЕ БЯХА БИТИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ. Биха ги за да се спаси тройната коалиция на Бойковия цар. СЕГА КОАЛИЦИЯТА Е ЧЕТВОРНА, И БОРИСОВ ОТНОВО ПАЗИ ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВАЩЕ ДА БЪДАТ В ЗАТВОРА. Нищо не се е променило малоумнико. ПОЖАРНИКАРЯ Е БИЛ И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЛАКЕЙ.

В изречението "По демократично от нашето управление не е имало", има малка правописна грешка. Трябжа да бъде демокраДично.

Боко лъже сутрин, обед и вечер. Непрекъснато лъже и затова не може да му се вярва. И сега си имаме един президент ДС доносник и неприет никъде в демократичния свят. Защо Боко да не е вторият? Като манталитет, простотия и липса на интелект отговаря напълно да 90% от българите, сполучливо наречени от него - матриал! Та на този матриал най му отива президентът да се казва Боко Рапона(Тиквата) от Банкя! При втори мандат за следващите 10 г. матриало ще е намалял поне с 1,5 милиона. А ако и Болен помага и с повече...

Браво! Казано точно и на място! Гражданите се сещат, но за съжаление селяните - не! Именно неуките и затъпяли от мизерия селяни ще гласуват за новия (стар) президент! Българският селянин винаги е бил с дребна, продажна душица!