България отказала обща флотилия с Румъния и Турция

Президентът Росен Плевнелиев и премиерът Бойко Борисов потвърдиха в общо изявление, че България няма да участва в 4-странна флотилия в Черно море срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - България отказала обща флотилия с Румъния и Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей сега ще ти кажем "Браво!"

се са объркал, се не разбрал, се са оправдава, ми да беше са подготвил малко или поне да си мълчи

смейте се вие ся кат им изпратим една флотилия рибарски лодки да им изловим рибата ще видите вие кон боб яде ли :/

Браво на ББ че не ни вкарва в османската флотилия, поне засега. Бягай от геополитиката, никой не е прокопсал от сблъсъка между големите...срам че има турски мекерата у нас

Добро е това управление, което защищава в най-пълна степен Българските интереси. Води се борба, за надмощие между САЩ и Р. Ф. в Европа. Всяка крайност от наша страна , би ни навредила. Баланс !

Турция, чрез България и Румъния, иска да намеси, НАТО в отношенията си с Русия?

самолети и кораби каква флотилия ще правим със съседите? За добив на риба може и то с лодки. Кой му каза на роско че имаме флотилия интересно? От 90 насам нямаме ракети с ядрен заряд-СС 20,нямаме армия и военна техника ,в замяна имаме уникален президент роско.Борци с бухалки и сопи и каратисти.Имаме геноцид - над 2 милиона емигранти,умиращи възрастни хора и никакви социални системи.

убаво флотилия ама ние имаме само рибарски лодки... па да не вземе да раздразним мечока че нищо няма да остане от таз флотилия и ромчетата от румънско и около тях

да не мътите морето МУ!!! ей, ша са наказваме!!!

Тоя ни вкара във война без да му мигне окото, това е държавна измяна!

3-мата палячовци

ЛЪЖАТ!!

сутринта обяви война на Русия, на обяд Бойко му наби обрачите, а следобед излязиха с общ отказ от сутрешните решения. Това е зомбирано, ненормално и престъпно.

Хора, слепи ли сте, че не виждате - червената олигархия чрез бесепето и герб(двете страни на монетата бекапе) продължават да назначават свои комунистическо-ченгесарски подлоги в Евро съюза! Защо спите, Българи? Не разбирате ли, че комуняго-ченгетата от ДС(държавна сигурност) не са изпускали властта вече 62 години и само Ви ограбиха скъпи Българи?!? Събудете се! Ако има истински анти-комунисти, трябва да се обединим и да катурнем мръсната комуняго-ченгеджийска власт!

А как , без помощта на Падишаха?

Българи ли? Какви българи търсиш тука бе? Това е сайта на рубладжиите.За пари правят всичко плюят президент, премиер за който им кажат.

Плевнелиев така е свикнал да се здрависва с превит гръб, че го прави дори и с Борисов. Мъка!

Бибо лодката се усети овреме.

Това олигофренски усмихнато прецедентче е избора на ББ.

ДОБРЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ Е ОТКАЗАЛА ОТ ОБЩА ФЛОТИЛИЯ ЩОТО НИТО НЯКОЙ Е ПРЕДЛАГАЛ НИТО ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ТЪЙ КАТО ФЛОТИЛИИ С РИБАРСКИ ЛОДКИ НА НИКОЙ НЕ МУ ТРЯБВАТ..................... БАХТИ И ИЗТРЕЩЕЛИТЕ ГРОБАРИ НИ ,,УПРАВЛЯВАТ"

Това объркано и превито одве пред всеки EVNсъщество на снимката НЯМА НАЧИН да ми бъде "главнокомандващ"!Просто няма начин.

Бате хич не е глупав и сякаш има някакви съветници, но комсомолеца Роско е все неподготвен и се хили глуповато даже и на тая снимка...

Ей баце, за селянията няма почивен ден бе! До вчера беа с опинците, а днес се правят на рамбовци!

Много е прав Борисов, но си мисля, че след като от посолството му наредят, ще промени позиция. Ще стане " Няма да правим нападателна флотилия срещу Русия" , но ще направим отбранителна такава в рамките на НАТО". Което си е едно и също. Дано не стане, защото на всички е ясно, че на хамериканците не им стиска да воюват с Русия и си търсят аборигени като румънци, украинци и българи, да им вършат мръсната работа.

Хитлер ни е продавал самолети и танкове,но това не ни пречи после да пукаме по немците с техните оръжия.

Баце, прати ги тея двамата на корабите да воюват...друг никой няма да го стори това и то срещу Русия!!! Ще се намерят някакви отрепки , но те ще са като игла в купа сено!

Роската още като младо комсомолче имаше проблем с наакването на публични места.

А ти и досега имаш проблем да се наакваш на публични места .ФФуйййй

Клавдий докато се е правил на идиот е станал император на Рим."Клавдий куцал и заеквал, при възбуда му треперела главата и имал пяна на устата. Освен това страдал от болки в стомаха. Учените не са единни по въпроса от какво е страдал Клавдий, има няколко възможности: спастична парализа, множествена склероза, полиомиелит или ВЪЗПАЛЕНИЕ НА МОЗЪЧНАТА КОРА."Клавдий,ти не си никакъв идиот!Ела виж какво е идиот.

Гошо къде до дойда да те видя?

Браво Бойко,не на еврейско-американско турските плебеи.Никога срещу РУСИЯ

Боце го гледа сериозно, а тоя се хили като тиква срещу него...пуууууу и тоя ми бил главнокомандващ!

Боце наритай им задника на тези смешници, където се правят на рамбовци - нещастници!

явно на румъница Фаш са платили повече от колкото на нашия

докато не умре и последния русофил тази държава няма бъдеще,далеч от тези варвари

чак да умрат ? много грубо бре , от какво ще умрат от смях ли ? и аз се моля да изчезнат ненормалните, няма да ги има такива като теб тогава , но ...уви ...

на прецедента на снимката. Трагична е.

когато умре и последния русофил, ще умре и тази държава.....

симо

Извънредна конференция!!!!!!!!!!Май-май двама ,извънредни тъпанари въведоха страната в ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ....Иначе защо е това ,,извънредно ,, изявление и уточняване.....Нали УТОЧНЯВАНЕТО на позицията се прави предварително...Но тя май е уточнена с ПОСОЛСТВОТО/знаем чии е президента/,а Боко нещо се дърпа......хммм,май чух ,че МАК,КЕЙН се е засилил насам..

Браво на Борисов! Най после му дойде кураж да начука канчето на гордия член.

Хубаво, ама само да не се обърне утре и започне да пее по мелодията на "посолството", знае се кое...

Не съм бил, не съм и никога няма да бъда фен на Борисов, но не мога да отрека, че в този случай зае позиция, която изцяло съответства на националният ни интерес.

Браво за позицията, само плевенлиев какво прави там? като какъв се изживява?

По-възрастните помнят "Чаровно лято". Реплика цитирана дословно: " Lassen wir Augen sprechen.". Повече не коментирам.

С турците сме кръвни братя. Не само ДНК тестовете го доказват но и историята. Взимани са милиони еничари и български девойки които са станали до голяма степен основа на турската нация.До като с руснаците нищо не ни свързва освен тяхната окупация. Теорията за славянско вече не е актуално и измислица на советската власт.Пълна лъжа че българите сме славяни. Ако бяхме славяни нямаше да сме българи...

само един турчин може да ти се върже на измишльотините ,колкото и да се пънеш !

Как нищо не ни свързва с Русия - всяка година рускините бяха по Черноморието.

Защо "бяха"?

Аз по мое време по морето съм срещал повече полски к*рви, но нейсе да не се връщаме толкова назад.

А бе, кухар ! Май само ти не си разбрал, че в България освен бурките са забранени и фесовете.

А как ще обясните близостта на българския и руския език и голямата разлика която съществува към турския. Ясно е че руснаците и българите произхождат от един прародител славяните. Идването на прабългарите не е променило това тъй като те са се разтворили в славянското море на Балканите.

Недей лъга бе,точно ДНК анализи показаха че нямаме нищо общо с турците,напротив общи сме с централно-европейците.

до коленете в лайна!

C две думи. R.I.P. NATO и техните блюдолижци.

Баце четка имидж за президентските.

Да, дааааа... В една далечна галактика.......Преди много, много време - хапвайки пача, шкембе чорба, баклава и ракийка ....Ние, мангалите, укробидлото и туркестанските фесове ще станем велика галактическа сила!!!Ще обединиме флотовете си от звездни разрушители клас Империал!! След което и ще построиме Звездата на смърта!! Ооо, чакайте и се бойте руснаци! Упс......Това не било Звездата на смърта! Това била Тиквата на наш Боко бре:)П

хора казвам Ви! пробват ни! това е идея на евре-американсите! искат да разберат верни ли сме на нато, румънците се натегнаха подмазаха се, ама ние НЕ. И много правилно!

Както каза Путин на турците " С едни домати няма да мине " . Та и нашите , с едно извинение няма да стане .

ха ха ха къде го е казал, и за какви домати иде ре4?

Когато им свалиха самолета над Сирия . Руснаците първо спряха вноса на плодове и зеленчуци от турция . Та тогава това го дадоха по руската телевизия . Така и стана . Няма атомна , няма туристи , изгониха турските фирми от русия , изтеглиха руските фирми от турция и още има да става .

как е тругнало нато иска да раздели атома и да удължи туристическият сезон и през зимата. но наи-вероятно след това само хлебарките ще почиват

За два мандата,най -после едно правилно политическо решение от Борисов. Забележете,не от Плевнелиев и Ненчев. Те са доволно ограничени и каквото им кажат от американското посолство,ще го направят.Важна е политическата позиция! Иначе ние можем да участваме с платноходки.Не можем да си позволим повече гадории спрямо Русия. Стига вече! И не само заради руските туристи,а заради онази дълбока връзка с братската нам страна.

КАКВО Е интеграция в ЕС (Европейски Съюз) ----------------------------------------- Европейската интеграция е ПРОЦЕС на политическа, правова, икономическа, социална, културна анихилация на европейските държави от бившия соц. лагер! с особено настървение се унищожават балканските страни и особено България, която има наглостта да пише на кирилица и да говори на руско подобен език и все още не е обявила русия за враг номер 1!!!.

И що така ?!! Нали имахме някакви фрегати , да се товарят на тях натовските " ястреби" / да се чете охлюви / - роско плюнката , колю бардака , къдравата сю , всички нпо-отпадъци , двете терористични групировки дпс и дост , един -два катуна от електората им за мирис и други клинични олигофрени и да поемат на война срещу когото си искат :)))) Никой не ги спира , даже ще залагаме кое корито ще потъне първо :))))

..България отказала обща флотилия с Румъния и Турция.. --- правилно! флотът на България е достатъчно силен да се справи с флотилите на русия, Япония и саш взети заедно и ще остане поне половината неизползван! всеки български боен кораб е като непотопяем остров! --