Борисов подкрепи Турция за членство в ЕС

България, като добър съсед, подкрепя европейската перспектива на Турция, съобщи премиерът Бойко Борисов след среща с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкрепи Турция за членство в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавие: Борисов подкрепи Турция за членство в ЕС 14:45 4 октомври 2010 Съдържание: България, като добър съсед, подкрепя европейската перспектива на Турция, съобщи премиерът Бойко Борисов след среща с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган. Та кой манипулира истината??? Dir.bg естествено !!!

Специално си направих труда да проследя публикациите и изявленията.Права сте!

до -до турчолята що не се скриеш някъде бе манго ти си гледаи чорбата че може да останеш и без нея

Егати плужека - да благодари на турчина, че не се е намесил във вътрешните ни работи. А ръка защо не му целуна? Робската психика изградена в БКП и школата на ДС си остава за цял живот, независимо от парите и положението.

Я се скрийте с вашите смешки за Турция, че била 17-та икономика. Ако се изгонят миячите на кенефи от ЕС , икономиката ще стане 250-та в света.ХА-ХА...Разходете се до Диарбекир, Карс, Ерзурум и вижте истината в очите...Илюзионисти жалки!

Турция като географско разположение почти няма присъствие на европейския континет. Света пропищя от мюсюлманите, които са крайно нетолерантни към другите религии и смятат само своята за праведна, а другите за неправедни подлежащи на унищожение. В Европейския съюз господстващата религия е вярата в Исус Христос така, че няма място за вярващи в Мохамед. Съюз на каква база ще бъдем с тях. Нека се съюзяват със сродни тях души-мюсюлмани. Не ни трябват врагове в къщата.

Що съдите Волен бе. Видно е че той е Болен, а партията му ръководи Слави Бинев. Съдете критикарите- СДС или опозицията БСП които дума не продумват по въпроса?! Обаче това не ви прави впечатление и утре пак ще ги изберете да ви управляват.

имаме си Цар, приятели! В Него е надеждата нали? С хората от Национално Движение Симеон Втори Сакскобургготски (НДСВ) ще успеем. Поздрави. Всичко е точно.

От днес ББ е политически труп и е във властта на доизживяване...

Гладна кокошка просо сънува.Де да беше такааа...

многократно съм заявявал позицията си в дира , че бойко , герб и некадърните му министри са продажници , антибългари и еничари , обслужващи проамерикански интереси и интересите на америка ... оказах се напълно прав ... само , че имаше една група от коментиращи в дира , вмирисани , и увехнали герберчета , които ми се подиграваха и пишеха глупости по мой адрес... сега предполагам , че всички ще ги заклеймят , защото всички , които подкрепят герб , и особено в този инфартен момент са направо престъпници ... имаше един психопат ,дори си беше качил моят ник и ме имитираше .... на такива боклуци мога да кажа само едно- вие сте комплексари и мижитурки ... значи , неслучайно е тази герберска подкрепа за турция в евр . съюз .. всичко е под командата на сащ ... целта на сащ е чрез турция да унищожи евросъюза ,турците да завземат нашите земи , българите да бъдем претопени ,било то от демографски , било то от икономически причини , и тука трайно в нашата вече бивша мила родина да живеят турци и цигани ... и понеже турция е съюзник на сащ , сащ помага много на това огромно желание на турция да ни зароби отново ...т.е на лице са два врага- сащ и турция ...и това е главната част от план РАН-ът , който цели цялостното унищожаване на българската нация- духовно , икономическо , политикогеографско и т.н ...това е и самата истина , многократно съм то споменавал , но тук пак се намериха разни проамерикански мижитурки , гъзолизци , плазмодии и влечуги , които едва ли не ме искараха ,че съм луд ...уважаеми сънародници , вие виждате и се убуждавате ,каква е истината ... нека се дигнем н а всенароден протест и да кажем ясно на това продажно , антибългарско американотурско правителство на герб ,че категорично нежелаем турция в европейския съюз ..НЕКА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ...

ох малее няма ли да измрете по скоро вие с това мислене от 19 век ???? уморих те ни!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не няма да измрем ... ставаме все повече и повече и сме болшинство ... ще ти се , ама не ,еничарино и продажнико...

червен г.... б......... а твоите ляви(педи) любимци от бсп каква точно политика водиха бе ааа? да не би да застанаха на барикада и да викаха -не , не на америка или на турция ... аа бе? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може да не са викали протин турция и сащ , но е факт , че твоя идол- тиквата им се надупи и наведе чак до земи , и то официално , позорно и най- нагло .... загърби желанията на цял народ ...така ,че кой е изпълнителя и послушника , кой е мъжа-пу.ка в случая ... недей да обвинявашза всичко предишните правителства... факт , е че най- големият гъзолизец и подлога се нарича ББ... и това не е само мое мнение ... я прочети и останалите 230 коментара , дали ще се намерят и двама- трима , които така да защитават твоя идол , а ивчо-дивчо ...мисли ,преди да пишеш глупости и да с.реш по форумите ...

Трябва да пеем заупокойна молитва за България... Позор на Борисов!

нещастнициииииииииииииии ........ кавав ес какви 5 лева .... луди хора еи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вторник, 5 Октомври 2010г.Автор: в. Атака Продължаваме да сме против влизането на Анкара в ЕС, обяви лидерът на националистите Волен Сидеров "Категорично не съм съгласен с постановеното мнение от пресконференцията в Министерския съвет след срещата Ердоган - Борисов, че въпросът с обезщетенията на тракийските бежанци от 1913 г. между двете държави е решен, заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Този въпрос е много добре познат на министър Божидар Димитров. Не знам той ли съветва грешно премиера Борисов или някой друг, но в изявленията след срещата бяха дадени внушения, че всичко е решено, което е една неизгодна за България позиция. Въпросът със земите и имотите на изгонените чрез геноцидно прочистване българи от Източна Тракия може да бъде решен, само когато Турция изплати обезщетенията, които днес се изчисляват на над 10 милиарда евро. Съжалявам, че премиерът Борисов е бил подведен да се съгласи, че този въпрос е решен. За нас, от АТАКА, нещата не стоят така, отсече Сидеров

много злоба се е изляла,много са се наострили червенократунковците,за които всяка вазможност да пуснат отровата си е добре дошла!за неосведомените,подчертавам дебело:турця е савременна европеиска дарява с много важно място в бадещя свят!от сегашното 17 място в света,в следващите 20 год. тази страна 7те заеме 5-6 място и заедно с полша и уса ще диктува в света!руся и китаи ще бадат след з0 год. много назад!от сегашното 8-мо място руся ще се придвижи кам 1-1_ място,а китаъ ще е изван парвите 6!кам 2050 г.турця ще е 2-3 -та сила в света!така че,дали искате или не,турця ще баде молена след години за партниорство по всички направленя!до 6-7 год.турця ще е в евросаюза,като за това време ще е изпреварила италя и руся! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смешник...

"...........В съвременните условия, средствата за масова информация дават възможност масирано да се налагат на населението чужди за него нравствени ценности, мотивационни основания за поведение, за което е достатъчно само - средствата за масово осведомяване да не са подконтролни на националното правителство. Още по-добре би било и самото правителство и властта като цяло да престанат да стоят на страната на националните интереси. Духовната окупация става основа за политическо, икономическо, финансово, научно-техническо и друго поробване (в оригинала закабаление - бел.прев) на страната: окупираното население не трябва да осъзнава, че то вече е под окупация. Още по-добре е когато на населението от сутрин да вечер по всички канали се говори нещо патриотично. Подобни действия придобиват ефективността на военните операции, когато тяхното масирано, насилствено въздействие води до изменение в начина на живот на нацията, нейното духовно и физическо унищожение или към други съществени геополитически изменения. Разликата между новата и старата война се заключава в нейното разтегляне във времето и в отсъствието на зримо физическо насилие, но по същество и резултати тя си остава война............"

През последните 21г. у нас бяха изпълнени и двете условия - правителствата ни са небългарски и медиите ни са небългарски. Резултатът е налице - България бе срината тотално и необратимо...

Има българо-турска спогодба, според която са уредени имотните претенции между двете страни. Турски изселници не могат да имат никакви претенции към България. Но за сметка на това, съгласно спогодбата, Турция не се е издължила към нас, за договорени обезщетения на тракийските бежанци. От заграбената и невърната българска територия.

Волен сега защо не отиде да ги гони както турската телевизия преди няколко месеца. Ама сега е друго нали и той се скри в миша дупка. А за пожарникаря няма какво да говорим

http://www.forost.ungarisches-institut.de/pdf/19251018-1.pdf-Ангорския договор

Турция дори географски не е в Европа, но алчността на ЕС е тази, която би вкарала Турция там, защото вноските в касата на съюза, предвид огромното население на Турция, биха били солидни!... Когато се сблъскат европейската ценностна система и турският Среднощен Експрес", то парите решават всичко! Политиката не е за всеки!... Толкова мнения тук и повечето са или злонамерени или дилетантски. Членството на Турция в ЕС не зависи от нашата подкрепа. Ние като съсед не може да говорим, че не подкрепяме кандидатурата на Турция за ЕС, само защото някои са мераклии за обратното! Винаги и навсякъде ГЕРБ е декларирал - Да, подкрепяме кандидатурата на Турция и нека тя бъде приета тогава, когато изпълни критериите за членство! Дали е ясно за непросветените?! Едва ли!... 5 милиарда!? Стокооборот!? 4,950 млрд. вкарват турците, а ние какво изнасяме?! Ако провалите референдума заради турците, генерале, ще загубите изборите! Залагаш на грешните хора, генерале, пак се връзваме не за когото трябва! Този път какво ще загубим - Североизточна България?! Къде ли е Стамболов и останалите, които градиха силна БЪЛГАРИЯ?! Сигурно се обръщат в гроба!...

Двамата турски премиери кога си заминават? Този без мустачките може да вземе със себе си и паметникът, който е позволил да се открие, по повод загиналите летци, които са сринали София до основи през Втората световна война!

"Вдигнахме паметник на US летците, бомбардирали ни през 2-та световна" - Е няма такава държава! Е няма такива национални предатели били на власт от 1300 години!

оди у пенсия старче ялупаво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А кога България ще се присъедени към Турция?

егати расистите сме в българия ... абе лумпени, там където има расизъм има и проблеми !

всеки да си урежда сам имотните проблени.не е работа на Борисов да прави високопарни изявлвния.който е избягал от България сам да си търси колая

клоуни и национални предатели ....срам ме е че гласувах за вас

Френския се изказва и не сме доволни,ами американския той непрекъснато ни поучава и Бойко му целува ръка,докога ще им сервилничим ,нямаме ли суверинитет.Скоро май чествахме независимоста ,ама май нищо не зависи от нас ,а от янките.

Браво Бойко! Браво! А кога ще започнем и турския лека по лека да го направим официален език в България?! Аз съм сигурен че лека по лека ще се погрижиш и за това. Предател нещастен! Потъпка цялата Българска история, и още тъпчеш. Как не те е срам да тъпчеш делото за което Левски и Ботев са се били?! Как?! И грам съвест ли нямаш?! А?! Ще се пържиш в Ада заедно с всички който те подмопамагат. Този грях който вършите няма да ви се прости! Няма!

Някои чужди посланици говорят много, особено този на сащ.

В Държавите с истинска демокрация, като Швейцария например, всичко се решафа чрез референтдум. А в държави, където мафията и мутрите на власт се казва какво щяло да бъде, дори хората да искат референдум! Аз не искам мутри и мафия във властта!

Ако това изказване на френския посланик се приема като провакативно и намеса във вътрешните работи на България,то арогантната и брутална намеса във всичко на посланика на САЩ у нас как би могла да се нарече?

Политиците флиртуват, но дори е смешно ЕС да има граница в Мала Азия с Ирак, Сирия и др. Дори темата с Грузия, Армения и Азърбейджан е безсмислица за ЕС.

Оставака, г-н некадърник!

Четете последния брой на вестник "Строго секретно".

При една такава среща се вижда кой политик е от класа и си държи на своето и кой е гъзолизец и продажник. Ха познайте в случая кой кой е! Само не знам защо Борисов е казал следното "...Ние сме суверенна държава..." след като на всички стана ясно кой му дърпа конците. Обаче да си кажа не бях виждал политик да се навежда толкова надолу!

Някои посланици говорят много, а американския не млъква.

Уважаеми сънародници, за да бъде България уважавана и силна държава на балканите и в европа, трябваше да работим много и честно в заводи цехове и на полето, да консумираме по малко, да инвестираме в производство. Тогава щеше да има пари иза образование и за здравеопазване и за армия и за благоустрояване и магистрали. Ние какво правихме. Всеки на своето си ниво лъга държавата си, тарикатите под знамето на демокрацията и човешките права създадоха държавно устройство даващо идеални условия за безсъвестните умни и силни да експлоатират тъпите, мързеливите и честните (последните си взеха шапката и си заминаха). След като държавата стана едно бостанско плашило сега искаме ББ да се изправи пред Турция и да каже вашата работа с членството в ЕС няма да стане. Да направи това няма никакъв смисъл. Вече нашата съдба ще решава Германия, франция и Италия. ВМРО ако искат да направят нещо смислено, нека организират народа да отглеждат по 4 деца, да работят много, да не ходят по курорти, а да си възпитават децата в честност и трудолюбие.

които гласуват за себеподобни,а после,турците им виновни

Борисов, ти се освини! Френския посланник много правилно е казал България да изрази мнението си! За всички е ясно какво е мнението на хората по въпроса на Турция в ЕС, само на дупедавческите си политици не е ясно! Подавай си оставката, Борисов! 2 години държавата е в криза заради тебе!

Коментарът ти е много точен!. Но това не променя факта, че Турция няма място в ЕС и позицията ни като народ не може да бъде друга.

Да, ама има БВП почти като Русия...:-)