Илиян Василев: ”Няма пробив, Бойко прави метани на Ердоган”

Бойко Борисов прави метани на "приятеля" Ердоган заради общи интереси, това не значи, че на срещата във Варна е имало пробив.

Обратно в новината

Коментари - Илиян Василев: ”Няма пробив, Бойко прави метани на Ердоган” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И едно голямо синьо

Боико е глопак

Цялата политика на Борисов е едно безсрамно сервилничене пред Брюксел, а сега и пред Ердоган. Както виждам той не става и за голямаТА политика. Влязъл е в ролята на слуга на Брюксел. Борисов е човек, който ще бъде запомнен с подбора на най неудачните хора за позиции, които не са за тях, поради ограничеността им и неразбирането на проблемите. Епохата Борисов, трябва да има край и той се вижда.

Не,метани,а минети му прави!

И кой го казва - Илиян Василев - щатен служител на ДС. Си гурно се е кланял и на КГБ. Така, че метаните май са негов патент.

ББ прави това което умее във Външната Политика ,не мога да го упрекна че не прави нищо ! Сам на крака ходи опитва се намира помагачи ,но силите които са против ,вършат своята черна работа ! Няма право този Илиян Василев да говори така защото бързо стана любовница на Джордж Сорос прегърна неговата програма и го затрупа с Пари -долари ! Освен това той беше Посланник в Москва и аз и много Българи работехме още в Русия и получавахме Картички за св.св. Кирил и Методий с поздравление лично от Василев ,за което му благодаря ,но в случая не е прав за ББ !

Има има ,голям пробив има , Бойко освен метани на Ердоган вече му прави и свирк...

Абе друго си е , когато Йотова прави дудуци на руския брадат господар .

Нали си специалист по дипломацията, много знаеш, другарю посланик..............

ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ТАЗИ НАГЛА ТИКВА.НАВЕЛ СЕ Е ДО ТАМ,ЧЕ МУ ВИДЯХМЕ СРАМОТИИТЕ. И СЕГА КАКВО-ОСВОБОДИТЕЛИТЕ/РУСИЯ/-ВРАГОВЕ, ПОРОБИТЕЛИТЕ -ПРИЯТЕЛИ. КАК ДА СИ РАВНОДУШЕН

Илиян Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по "идеологически, морални и политически мотиви". Цитат от уикипедиа. Какъв гъонсурат, кой изобщо го публикува

Просто не мога да разбера защо дават трибуна на една такава гнусна личност!?Вони отвсякъде!?

Тъпунгер,това е наша Държавна сигурност,а не турска или танганайска

Борисов направи каквото можа- нищо, ама от сърце и за много пари.

Ама каква радост и потриване на ръце, че видите ли срещата е провал. Нека наистина да е провал и изобщо всичко да е провал, защото българина това заслужава.

ама на терена е сложно - бат Бойко се справя засега - специално във външната политика по добро не може да се направи - слаби и зависими сме! Вътрешното управление е мазало ,ама кога след 1985 не е било така,че и доста по зле!?

КРАЙНО ВРЕМЕ Е С ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА, И С ДОГОВОР С ТУРЦИЯ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО НА ИЗСЕЛНИЦИТЕ в Турция!!! Предлагам да се запише- в срок от 3 месеца, от промяната в Конституцията-предшествана от двустранен догово рс Турция, да им се даде възможност да изберат българско или турско граждансто, но не и двете! Да изберат, и да се приключи въпросът с двойното гражданство-за тях (не и за българите , емигрирали на запад-съвсем друга е ситуацита там-те ще си имат двоййно гражданство). Ако иизселниците изберат българското гражданство-така да бъде, ако изберат турското гражданство-така да бъде. Изселниците не плащат данъци в България, в нарушение на закона не подават данъчни декларации-дори и по СИДДО да изберат да платят данък в Турция-дължат подаване на декларация и в България, не говорят български език,а при не дай си боже война-между България и Турция-на чия страна ще бъдат? Това лоялни български граждани ли са? Българите от източна тракия, прогонени в началото на 20-ти век от източна тракия да не би Турция да им позволява двойно гражданство? Гърците, прогоннени от Турция в Гърция-процес продължаващ и днес, да не би да запазват турското си гражданство? Двойното гражданство на изселниците не може да продължи. С промяна в Основния закон, и договор с Турция-да им се даде срок и да изберат с еднократен и окончателен ,свободен избор. В Турция НЯМА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО...освен за който иска да клати обстановката в БГ

След като похарчиха много наши пари, сега вече наистина за нищо няма да има. Както казва Горанов: за пенсионерите за Великден няма откъде да ги извадим. Има за предварително обявени на провал срещи и за заплати на депутатите и Министерския съвет. А за това, че ББ е послушник, такъв си е.Смешното е, че не му прилича на физиката!

Бойко си прави метани не само на Ердоганя от както е на власт, а и на всички евроатлантически управляващи партньсри ,та нищо ново при Бойко Методиев Борисов и личната Му политика.

Нека да видим каво е възможно да с енаправи и кое е в наш интерес. Щото на всички ни се иска "България на три морета"..... ама няма как да стане. изкуството на политиката е да настояваш за възможното и да постигаш възможното. Настоявайки за невъзможното няй-вероятно няма да постигнеш нищо. Какво постигна ББ? Първо, запази си приятелските отношения с Ердоган въпреки остро поставените въпртоси от ЕС. Второ, гарантира че Турция няма да пуска емигранти през България. Като затова плаща ЕС. Трето, България се конституира като посредник между Турция и ЕС. Малко ли е? Всъщност точно това е националния интерес на България. Много е пинизчийско да се правиш на много голям юнак, но ако с това няма да допринесеш за националната кауза ползата е нулева. Да не забравяме че ББ зае същата неутрална позиция и спрямо Русия. И никой от БСП-то не го упрекна. А трябваше да изгоним поне един съветски дипломат - ей така за солидарност с ЕС.

Това беше една среща, която бе предварително осъдена на провал! Всички го знаеха, но никой не го признаваше! Само потрошиха парите на данъкоплатците!

Ндувайте балооона,надувайте деца!!!пфффффф...КОЙ ИЗГОРЯ???

сашко 11, денги нет? защо няма снимка на въпросното мекере от дс и бкп, безчинствало и грабило България?

Юнкер се държа като на селска сватба, а тоя Туск дори самите поляци не могат да понасят. Като прибавим Борисов и Ердоган - получи се чудесен квартет!

КОЙ е четвъртия,освен тримата глупаци

Много шум за нищо !!

И много похарчени пари - 600 000 лв. от джоба на българския данъкоплатец

Турция не е в Европа, само 5% са европейска територия. Ердоган въвежда порядки неприемливи за държавите в ЕС. ЕС категорично трябва да заяви, Турция няма място в ЕС и да се реши веднъж за винаги въпроса. Жалко, че Борисов се плаши като дявол от тамян от мигрантите. Външна граница за ЕС и той може да заяви на всеки мигрант прекрачил я, марш назад, с добро или зло, но може. Баба Меркел вече се чукна по кратуната, а в другите държави никой не ги иска. Въпрос да седнат в ЕС и да решат, никакви мигранти повече.

Абсолютно адекватно и точно мнение. "Бойко- помирителят" и "Бойко- мостът между ЕС и Турция" издишаха яко като тези.

Среща без резултат !

И на мен много лошо ми прозвуча"по искане на президента и опозицията поставих въпроса за тракийските бежанци" Значи този човек не е българин,няма нищо общо с нас ,тогава какво търси тука? Отврат,по голямо нищож...ство няма в света.

в европейския печат? Аз не открих нищо за срещата. А вие?

четири хубави очи очи на мръсници

В писанията е казано,че мост между Изтока и Запада това е задача на Русия.Тя ще направи мост м/у Изтока и Запада,това е предимно функция на Русия.

направили си заедно софричка, моабетец и т. н.

хм всичко зависи как и от къде се гледа същността би могла да се рабере единствено ако познаваш до съвършенство институционалната матрица но явно това не е по силите на земните:)

разсъждава така:-Тази страна е пълна с роми, значи си е нашата Ромелия!

Наистина, спомняте ли си какви тежки думи и нападки изрече Ердоган много пъти срещу ЕС и особено след обявяване на новината за тази среща (спомняте ли си конфузията, когато тя стана публично достояние)? Я си припомнете конкрентите му думи и атаки и ги сравнете с думите му сега как негова стратегическа цел била да ... СЕ БИЛА ПРИОБЩЕЛА Турция към ЕС!?!?! И един прост въпрос - ТАКА ЛИ СЕ ДЪРЖИ, ТАКА ЛИ ГОВОРИ НЯКОЙ, КОЙТО ТВЪРДИ, ЧЕ НАИСТИНА, ИСКРЕННО ИСКА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ТЕБ!?!? Ами той дори и непосресарвено преди срещата публично заяви, че нямало да прави никакви комприомиси! Е, верно, този път си спести по-остри атаки и дори епитети... И подвъпрос - коя е основната цел на един, на ВСЕКИ ДИКТАТОР!?!?! Да прибавим към тази препратка и някои, макар и епизодични и непоследователни (с пояснения и доуточнения, и един вид частични отричания) и ОТКРОВЕНО ПРЕТЕНЦИОЗНО-ИМПЕРСКИ ИЗКАЗВАНИЯ на Еродган, отново за вътрешна консумация, и мисля картинката става пределно ясна (и си припомнете тона и поведението и на Путин, например, за пред руснаците...)

Пак повтарям:Радвайте се на Бойко и учете турски!

Подлога!Не го ли беше срам да се изтапани пред всички и да каже,че по желание и настояване на опозицията и президента е поставил въпросите за тракийските бежанци пред Ердоган!?!?Срамота!А той от кои е,него не го ли засяга,НАС не ни ли засяга!?Това само проблем на опозицията ли е!Нямам думи,но само мога да му пожелая-успех в живота!

какъв срам от слуга на баи тошо се преобурна като мъртвец в гроба против него доведе царя и получи власт всички неграмотни комунисти ги вкара в правителството 68 процента та тои не търпи по грамотни от него готов е да върне образованието от раб факта защото от там излизат кукувици а сега продава бавно но сигурно българия в турски ръце и там е готов да служи като паша на бг

винаги е имало и през цялото турско робство са направили всичко възможно да останем така колкото се може по дълго за да бъдат на власт , без която те са никои а даже и в затвора .

И ЕС вече е продаден , на САЩ и АНГЛИЯ ! Нищо не се предприема , без знанието на САЩ и АНГЛИЯ ...

Резултатът: - Турция разбра, че ЕС ще си мълчи за агресията към Сирия. Гарантира си липса на пазарни санкции за износа към ЕС. Получи и някакви пари за замазване на очите на такива критици, дето разбират само от пари. - ЕС получи отсрочка на следващата мигрантска вълна от турското направление. Получи и "благодеянието" да продължи да финансира турската политика. - България получи, каквото и ЕС.

КАКВО СТАВА БРЕ , ТОЯ САМО ИСКА , А КАКВО ЩЕ ДАВА ?

Добре,че имаше тази среща,за да се види поведението на Борисов.През цялото време не посмя да бръкне в джоба си. А из България навсякъде се появява като бабаит,с ръка в джоба. Страхливец!

Имам усещането, че ако нашия премиер организира оше една такава "важна" среща с Ердоган, Юнкер ще престане да го гали приятелски по главата.

Тази среща беше едно Голямо Нищо.За да не счупят хатъра на ББ се получи само едно ПР събитие между домакина по повод т.н. председателство,башбакана и двама висши чиновници от Брюксел,нещо като мъжки калинки и то вече в напреднала възраст.Ердоган успя да изпроси още поне 1 млр.евро засега уж да не пуска емигранти което си е чест рекет.

.. провокатор целящ да влоши българо руските отношения.

То бива бива злоба и омраза...знаете приказката за казана!Нищо не заслужавате некадърници нещастни!Червено-синята мъгла няма да засенчи това ,което е постигнато с толкова много усилия!

Ейй, хора! Вразумете се малко! Не съм фен на ББ и ГЕРБ, но това не ми пречи да видя и нещо положително за България в цялата тази случка. Нима не знаете,че със съсед като Ердоган (няма даго квалифицирам), трябва да си особено внимателен .Още повече, че има голям коз в ръцете си (милиони мигранти) .На Орбан и Австрия нещата са по-далечни, но ние сме на прага (това вече се е случило преди няколко века). Аз разбрах,че тази среща ''на върха'' ще има продължение в рамките на българското европредседателство, което ми дава надежда, че тази нишка ще продължи.

Ейй, хора! Вразумете се малко! Не съм фен на ББ и ГЕРБ, но това не ми пречи да видя и нещо положително за България в цялата тази случка. Нима не знаете,че със съсед като Ердоган (няма даго квалифицирам), трябва да си особено внимателен .Още повече, че има голям коз в ръцете си (милиони мигранти) .На Орбан и Австрия нещата са по-далечни, но ние сме на прага (това вече се е случило преди няколко века). Аз разбрах,че тази среща ''на върха'' ще има продължение в рамките на българското европредседателство, което ми дава надежда, че тази нишка ще продължи.

"среща на лидерите" а не "среща на върха".Само у нас конфети и фанфари.

Толкова е просташко, дипломат, чиято дейност няма нищо общо с дипломацията и политиката, да се изказва по подобни въпроси, че даже простотиятаструяща от путиновите пиари изглежда деликатна.

И още Похарчи за кои ли път нашите пари а не говите в Турските банки се увеличават Такъв когато и да бъде осъден винаги ше бъде късно