Бойко Борисов: Нямам общо с кадрови промени във ВСС

Премиерът Бойко Борисов пише във Фейсбук страницата си, че не се меси в работата на никого и няма общо с кадрови промени във ВСС, под каквато и да е форма.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Нямам общо с кадрови промени във ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вервайте ми....

А бе Боко и Т.Живков беше прост управленец ,ама ти изби рибата с простотия бе човек.

Баш мутрата: То не, че нали нещо, ами просто само ей тъй.

А Борисов да спре по-нататък да отговаря на провокациите на магистратите....нека си затвори устата вече!!!!

А бе, Борисов и компания, а бе престанете да обиждате народа с тези долнопробни сценки, бе! Толкова го лъгахте и грабихте тоя народ, сега ако поне малко ви е гузно, покажете мъжество - млъкнете и си скрийте наглите мутри....

Този нагъл тупан започна вече да прекалява с лъжите си! Интересно е все пак да се разбере, Янето ли забърка Боко в кашата или Боко забърка Янето, а може и двамата умника да са я забъркали. Сега и двамата я духат. Намеси се и другият светъл, милиционерски ум Цветанов, който незнайно защо още не е в затвора.

Кой го избира тоя индивид ли?Ами никой.Фалшифицират изборите и толкоз.Диктовката е от големия брат ФАЩ.На тях им трябват такива налъми.Лесни за манипулиране и алчни.

Айде бе ? Нагло и лицемерно, лъжливо и крадливо. Щом такива ни "управляват" ?????

Разбира се, Борисов няма общо с нищо което го компрометира....(кой ли всъщност го е грижа за простотийте му....)

Гузен негонен бяга.Какво по унизително за майка България от това да си избира вече за втори път един скандален и напълно неподготвен за този пост индивид.

ЛЪЖЕЦ !

Имам една мечта- да видя на чело на БГ най-накрая човек който ще направи нещо за страната ми. Не много неща, просто нещо положително, някакъв възход. И не ме интересува много дали ще е със САЩ или с ЕС, или Русия, или дори някой арабски шейх. От както съм родена, преди 25 години до сега, мечтата ми е все тази. Неразбирам защо българите във властта мразят толкова България? Сякаш има нещо изродено в тях, а може би и във всички нас.

Май сам си вярва......

Kalin

Не се меся в нищо защото участвам във всичко.Малко се е пообъркал човека ама.....простено му е нали е прост------ен

Лъжец!

Верваме ти,Бойко,и на тебе,и на подлогите ти!

от нож загива, който война обявява, от война загива, другарю Борисов.

СКРИЙТЕ ГО ! ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ В ОТКРОВЕННИТЕ ГЛУПОСТИ КОИТО ГОВОРИ

А тва смс-че как го обясняваш. Като имаме премиер с дебел врат и дълъг нос, нищо по добро не може да очакваме.

какво прави - пече ли?

да бе ,ти не се месиш дори в БФС,та ще се месиш в ВСС или на друго място !!ти си ангел !!я ,вижте каква наивна мутра е на снимката !!бебчето ми !!!

Лъжеш. Всеки който е срещу теб е посечен......

Той не се меси в работата на ВСС, той се есемеси.

Боко,накажи ги.Виж как са те снимали.Къде е нашето знаме?

То с какво ли има общо, това недоразумение сложено на висок пост от шефовете му във Вашингтъон?

Гузен негонен бяга.

Смях в залата.Мафията не се меси в политиката

ДРУГАРЮ Борисов,свикнхме да ни лъжите,знаем,че сте ренегат, демагог и имате проблеми след като Маргина вИ е чукал по тиквата!Не стойте пред камерата с отворена уста!

Щял ЛИЧНО да предложи... А защо Герб спря реформите? Време е този долнопробен лъжец да спре да си върти задника като калайджия и да се махне завинаги!

Таман да е вярно.!.

БОЙКО, НЕ СЕ ДАВАЙ!!! МНОГО ПАРИ ПРИБРА НА ТРАФИКАНТИТЕ И СИВАТА ИКОНОМИКА, И СЕГА СА БЕСНИ. КОСТИНБРОДСКИ ИСТОРИИ ЩЕ ИМА МНОГО, ДОКАТО НЕ ГИ РАЗМАЖЕШ !!!

Простият харесва простите боклуци!

СМЯХ В ЗАЛАТА ДА ВЛЕЗЕНЕ УБИТИЯ! СМЕШКИ,ЗА ДЕЦЕТА ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА ДЕТЕЛИНА

Тоя балон докога ще ни управлява? Няма ли други освен него? Или трябва пак да излезем на улицата и да пеем "45 години стигат".

Диктатора, сатрап нямал нищо общо с нищо, нито с Мишо Бирата, нито с Меркел, нито с Тодор Живков. Единственото общо има само с Путин, и то е че Путин ще му свети маслото.

Ленти и мачлета, между тях се нижат "успешните" дните, на Човека с два мандата- българския Цар Бойко. Изоставил е цялата държавна работа, на "Жените от харема- разбирай Кабинета, отбелязва Немския таблоид под това заглавие на Първа страница в днешния си брой. Кривоусти пре-секлецарки от "Харема" вече пишат 00-провержения.

В яда си Беконска бясно захапала Първа страница на броя, за да направи дописката неразбираема ?

Борисов ще управлява защото така е поискал народа,за злобарите дето нищо не умеят в този живот като не им харесва да се махат от страната останалите искаме да работим и живеем в спокойствие

То ти с какво ли общо имаш, освен с повсеместната българска простотия, докарала те за втори път на този пост!!След теб и Плевнелиев, всеки, с килийно образование, вродена дебилност и олигофрения, може да зааема тези постове....Бог да пази България!!!

Преди беше Тодор Живков сега е Бойко Борисов,радват се комунистите,че още са на власт.

НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ, ПРИ Т.ЖИВКОВ БЯХМЕ СРЕДНОЕВРОПЕЙСКА РАЗВИТА ДЪРЖАВА,А ПРИ ТИКВОКО СТАНАХМЕ ДЪРЖАВА ОТ ДЕСЕТИЯ СВЯТ

между печатар и пожарникар.

ДОРИ ДИКТАТУРАТА НИ Е УНИКАЛНО ПРОСТА ВИЖ НАЧАЛНИКЪТ Й ,И НЕ ПИТАЙ ПОВЕЧЕ ДО: ОТГОВОРНИТЕ ФАКТОРИ-СМЕНЕТЕ ГО БЕ ХОРА ВЕЧЕ Е ВРЕДЕН ЗА ВСИЧКИ ВИДНО Е С "ПРОСТО ОКО"

и при нови избори Борисов пак ще управлява педе-асът радан кънев няма шансове- малък зъл "човек" с големи политически амбиции

АКО НАЧАЛНИЦИТЕ МУ РЕШАТ ДА ГО НЯМА,ЩЕ ЗАБРАВИМ,ЧЕ ГО Е ИМАЛО

Кой,Доган или Путин.

ББ ангелчето, познавате ли го?

Общото между ББ и ВСС е че са еднакво зависими от задкулисието на властта в България.

Не то власта в България, а от Виктория.

Поне се разбра защо смениха спешно говорителката на ВСС. Щото тя сключила договора с Виваком и имала право на разпечатка на служебните телефони на членовете. Така ви управлява мутрата, роби!

ДИР-а , поправете се! На заглавната Ви страница, ФИНАНСИ, Курсовете на валутите. Ами погледнете си ги внимателно! Има знак за Японска Йена, а се отваря Швейцарски Франк.

Така, като гледам, още два мандата на Борисов не му мърдат... Белким дотогава измрете, тролове нещастни, белким дотогава ви спрат парите... Путьо и подобните му разбойници...

Опраскването е майка на еволюцията!

Може би, но не е този начина за създаване на поколение.

Ти господин Борисов си патологичен лъжец.

Ти ли нямаш бе идиот, върна ни в 90-те години, престъпления, грабежи на банки, рекети, заеми... съсипа държавата.