Мишо Шамара: Ако не боготвориш премиера – в затвора!

По-прогнила система от нашата няма. Ако случайно не си човек, който боготвори министър-председателя, влизаш в затвора. Това заяви рапърът Мишо Шамара, който за пореден път днес бе извикан в Националната следствена служба на разпит.

Обратно в новината

Коментари - Мишо Шамара: Ако не боготвориш премиера – в затвора! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е само премиера.Той си има последователи.Кмета на Пловдив му подръжава успешно.Който не е с него е против него и аз който гласувах за него си позволих да го критикувам ,след което ми прекратиха достъпа до сайта.Да не говорим за малоумните му идеи по отнощение на управлението на града.

Тоя човек ако има на идея какво си е надробил,лошото е че има все още хора който му вярват-ама те мазят да мислят за утре.

Трябва да ги съберат двамата с Гошо от Почивка.

prav e bate raiko pravi sa 4e i mi6o i boiko sa za zatvora. prpblema e 4e vsi4ki si krotuvat a ne protestirat trqbva pozicia a ne samo vaikane i oplakvane.za prostite fenove na boiko bez komentar toi sam kaza lo6 matrial i az mislq da emigriram

Нека,нека вижте кои ще ви управляват ако падне бат Бойко..това е класическия антибойковист..драскотещите претенциози тук не изглеждат по различно,тепърва ще ги виждате на живо.. Очаквайте в скоро време претенциите на трактора,пешо сумиста ,дамбовеца,Слави Бинев,Слави Трифонов,Станишев,Доган ,Дачков,Патрашкова Диков,Начковците ,Брендо,Скатаджиите,дедесарите,фалшивите митничари,пътните пирати и най обикновени педофили и некрофили да съставят следващото правителство.. На кавото си постелиш на това и ще да легнеш ,олигофрени наивни!! Този ще си го изберат за евродепутат!

И не само на тях: майките, служителите на ВМЗ, еколозите, студентите, скиорите, тия които бяха свикнали да почиват на Корал, на Иракли, в Несебър, в Банско, клиентите на фонд Земеделие, пенсионерите, четящите книги различни от Винету, учените, жените с пръстени... абе със сигурност ще пропусна някой, та да кажа по-добре кой няма да се обади - нашишкавелите милиционерите и котараците.

Louis

Тоя сводник какво въобще се обажда. Всички много добре знаем за аферите му с ванко 1 свързани с проституцията. Мястото му е в затвора както и това на бб.

Тази мутра на снимката и многото навъдили се екземпляри от мъжки и женски пол,които се срамят от собствените и фамилните си имена,а се натрапват с прякори и малки имена ,са хора без чест и достоинство. Подхожда им по една лопата в ръцете и да работят и да си гъгнат колкото си искат часа в денонощието.

Ех, Михаиле... И аз-сиромахът 'не понасям простаците... Яжте ми та.'(м-таксовите) ... Ама я вземи си пусни кичарата като Хората. Обръсни се. Шитни го тоз анцуг и ланците... ... Хванете се с Конса - и оправете Анонса !

Този е ПИЧ ...с окончание.

Не съм фен на шамара но евала за това че казва истината на глас .....

КОЙТО НЕ ПОНАСЯ МИШО ЛЕКЕТО ДА МУ УДАРИ 100 ШАМАРА!

Мишо Шамара не е Мишо Бирата!

Политиците поругават държавата и нацията непрекъснато, и тайно се кискат зад гърба ни на простотията, че сме ги избрали! Всеки политик ви поругава и вас, и жените ви, и децата ви - ама ще търпим, щото сме си го заслужили с овчедушието си.

Явно нещата са отишли много на зле щом стигнаха мутрите да натискат изпълнители. Всички ще слушаме вече само Веселин Маринов задължително, минимум по 2 часа на ден! Жалки нещастници, видов ден е близо, вижда ви се края!

Мишо Лайнара, ОЛЕ!

Шамар, я да си мълчиш, защото си прост, трудно говориш, липсва ти акъл, и си грозен. Освен това най-добре си стой вкъщи и недей да ходиш от студио в студио да се рекламираш - декиш не хваща...

Батко, аз лично само му завиждам за говора, защото момчето явно има най-добрия мат'рял. А ти отивай да слушаш Веселин Маринов и не се бутай дето не ти е работа.

До кога ще слушаме и гледаме това недоразумение Мишо? И музиката му е като физиономията - скапана! А напъните за влизане в политиката са просто жалки.

До кога ще слушаме и гледаме тepи недоразумения ББи ЦвЦв? И политиката им е като физиономиите - скапана!

Мишо Шамара защо не престане с простотиите си, защото не е оригинален ? Ако пък има намерение да влиза в политиката, нека се коалира със Запалката - ' интелектуалното ' им ниво е от един и същи порядък ?!

Вашето "интелектуално" ниво какво е, че не се вижда с просто око? ;)

Абе, Мишо, не разбра ли , че , не те харесваме, бре, мухал грознопрост !

Ма теб кой те пита бе,палячо

Мишо Шамара срещу Цървула от Банкя

AБе ,шамаров май че са ти били малко шамарите от родителите ти след като отново си призован на разпит,явно в предишните години си правил каквото си поискаш ненаказан,е това време свърши,затова храните премиера ,защото не ви оставя да си правите каквото искате.Опазил ни господ такъв като тебе да дава оценки кой да е вътре и кой не ,по улицата само престъпници ще обикалят.Между другото като си рапър и какво от това,стилът на анархистите и глупаците ценен само от не зрелите пубертети

Да не е станал уахабит напоследък момчето,с тази физиономия ..само те ходят така,няма да се учудя и да заколи майка си за да си вдигне рейтйнга ...тази варненска циганска мастия

ОТРЕПКА СЪС САМОЧУВСТВИЕ. =ПРОТИВЕН САМОДОВОЛЕН ГЛУПАК.

Плужека от снимката се е опитал да алабализмичи като Славчо Бинев. Искал е да се направи на интересен, а е станал за смях, на цял един народ.

В панделата за поругаване на националните символи!!!!Боклуци ,ще прави пари на гърба на държавата ,сега реве...

Това лекенце има .и представ, че едно време само ако разказваш вицове за Първия заминаваше за Белене! А защо обществото не се надигне и срещу неговото "изкуство", което по повествование по нищо не се различава от чалгата! Дори текстовете са доста по цинични и противни, но тук кулутртрегерите си траят! Един варненски неграмотен вагабонтин и нищо повече - пикльо вчерашен с трети клас, ще дава мнение за държавното управление!

Шамаре, шамаре тАпо парче си беше и.. по-тАпо си станало... Кой стои зад тебе, бе тоя шкембавия получател на шамари от Жоро Илиев - къф беше хабсолютен балкански шампион по карате Архонта Мастодонта Слави Бинев. Продажник си ти, а не рапър... Къде беше преди 4 години да измисляш песни за властта бе, нешо си станал мнооого подкован напоследък. Зел си некоя парияки и само чакаш инструкции кода живнеш пред пресата ... тАпанар..

народе не се карайте по форумите заради някакви си сини.червени.жъли.гербери и други подобни.които смъкнаха дрехите от гърба на народа а сега се напъват как да му смъкнат и кожата.ОБЕДИНЕТЕ се.не се делете на партии и етноси.ВСИЧКИ СМЕ ДЕЦА НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА СТРАНА И В НЕЯ РАСТЕ УМНА И КАДЪРНА МЛАДЕЖ.САМО ЗАЕДНО И НАПРЕД.

тая 7-ца за какво си я сложил бе кенефчо,да убие малко вонята ли която излъчваш?:))))

Тоз не търкаше ли наровете на затвора до скоро?!? Я марш пак там и без това не ставаш за нищо!!!

ТОЯ БОКЛУК ШАМАРА ЗАЩО НАИСТИНА НЕ СИ УДАРИ ЯК ШАМАР ПУБЛИЧНО,НЕ РАЗБИРА ЛИ ЧЕ Е БОКЛУК И МАЛКО СА ТЕЗИ ,КОИТО ГО ОЦЕНЯВАТ,

Стоенчо,кат гледам минусчетата май не са малко

Пожарникарчето и физкултурника"оправиха" държавата, и сега се захванаха с рапа! Шамара и другите рапари така ще им сипят с творчеството си, че ще ги запомнят за цял живот :)

Тоя селски бег е по - прост от Панайот, Златка и Азис. Разликата между гологлавия боклук и тримата споменати е , че се е взел на сериозно и си мисли, че е репресиран.

kgb777kgb

Ако тоя боклук не го осъдят ЕФЕКТИВНО за гавра с националните символи , значи вЕрно нЕма държава !!! И що не каже колко му платиха от БСП , ДПС и Пръмова за да спретне сегашния цирк с тия коментари пред медиите !!! Не съм виждал по-голям нещастник в медийното пространство от тоя смешник !!!

Абе,кой дава трибуна на тая отрепка?Някой ще го забележи ли тоя глупак ,ако не е толкова малоумен и пошъл.Тоя ще говори за държава,култура,ще обсъжда премиера-тоя непрокопсаник!?Ако му застане насреща ББ ще напълни гащите.

този бандид мишо ако е бил в груга страна сега щеше да търка наровете в някои пандиз, такива влечуги като него направо на сапун.

За да ти трябват 3 години да разбереш, че един човек е ограничен, самият ти трябва да си доста тъп.

А 23 години? Мали -и -и -и!

обяснете на този хобит , че тези очила на великан ми стоят като маска на заварчик

Този е глупак. И то голям глупак. Въобразява си, че ние сме слепи и глухи. Всъщност всичко се говори за ББ и досега никой не си е изпатил.

Тоя звучи адекватно на ситуацията само, когато тя е по-цинична и от него. Каквито и пози да заема обаче, не може да се доближава до герба и знамето без уважение!

Цитат от Facebook профила на този боклук /14.01.13г./: Сериозно сега наистина се надъхах да се кандидатирам за депутат че като гледам какви дебили малоумни са на власт то 1000% съм класи по интелигентен еродиран и умен човек и за разлика от тях съм доказано неподкупен и не подтдавам на изкушения . Поне 100% съм доблестен и честен човек за разлика от тая долна мастия Бойко . Защо този ерудиран, неподкупен ,некорумпиран и честен боклук никой не го привика в следственото да даде обяснение с какви пари се разгилдисваше из Европа с Ванко 1. Да каже този най-некорумпиран и неподкупен българин кой му плати разходката до Европарламента. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Цинизмът и вулгаризмите му към политиците са доста сурови. За разлика от тези на политиците към народа, които са по-сресани.