Държавните лидери поздравиха мюсюлманите за Рамазан Байрам

Президентът, председателят на парламента и премиерът поздравиха българските мюсюлмани по повод празника Рамазан Байрам.

Обратно в новината

Коментари - Държавните лидери поздравиха мюсюлманите за Рамазан Байрам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честит празник на всички мюсюлмани в България! .......и умната......!!!

martin

Към "новината"------ИДИОТИ И ПРЕДАТЕЛИ! ! ! !

Над 90% от българските мюсюлмани са умерено религиозни и за тях Байрама е по-скоро една традиция и възможност да се съберат с роднини и приятели. Изключение правят някои помашки общности, основно в Западните Родопи, както и новопокръстените "мюсюлмани" от циганските махали, осново в Пазарджик... А на всички добри и работливи мюсюлмани - честит празник!

martin

1000 пъти ще повторя:РЕЛИГИЯТА Е ПОЛИТИКА А ВЯРАТА Е ЧУСТВО!А предателите си знаят какво ги чака.....

Въпроси към мюсюлманите: Използвайте здрав разум. 1. Трябваше ли Мохамед да се жени за 9 годишната Айше? 2. Трябваше ли Мохамед да се жени за жената на доведения си син? 3. Трябваше ли Мохамед да заповяда убийството на поет, който е писал поеми срещу него? 4. Трябваше ли Мохамед да води войни в продължение на десет години, в които най-вероятно и той е избивал хора? 5. Защо Мохамед не е положил никакви усилия да научи азбуката и нея да се научи да чете и пише? 6. Мохамед перфектния човек ли е служещ за пример на хората, когото да следват?

навярно 9 годишната Айше е била рускиня и на 10 вече е жена.....и ще е късно. а редно ли е Господ да прелюбодейства и да има любовна връзка с омъжена жена и от тяхната греховна връзка да се роди Исус

Каква куха кратуна си. Сиреч Бог точно като тебе хваща някоя чужда булка и я води тайно в някоя квартира или хотелче да я оправи набързо, па после ни лук ял, ни лук мирисал. Не си жалък, трагичен си освен че си и вопиющо невеж.

Едва ли ще ти отговорят. Просто не искат да приемат, че Мохамед е бил шизофреник. Всеки може да стигне до това заключение, ако седна внимателно да изучи живота му от писмените исторически източници. Освен педофил е бил и некрофил.

Мхм, саму дето църквите са били строени под земята, да да се навежда секи един инфиделец по неволя..... И че секи турчин е можел да ти влезне в къщата, да ти изнасили жената и децата, и накрая да те глоби, че си е изхабил зъбите с твоята храна поднесена за без пари.....щото балХар е бил третиран като роб. На това ако викаш хубаво. ас камик да станем! Чеки да не забравiш джизия. Секи инфидел от маШки пол е плащал годишен данак за да бъде оставен жив, защото това е била милостта на поробителът. Мхм, да плащаш да те оставът жив, страшно разбирателство.... Десятък в натура, от 100 офци, 10 сека година. От 100 крини житo, 10 сека година. И прочие. Жени отвлечени - не е била пропускана ни една красива жена. Пра-баба ми като се сетеше, че помнеше и е била родена под турско, и кълнеше, и викаше, нема по-страшно зло от турско. Кото и да се сетиш, нема да е толко страшно сравнено в турско. У нaшто село има масови гробове под църквата - никой не знае числото на заровените и техните имена. Поредното клане, айде в костницата сичкото накуп, не са ги броили даже. Често не е и имало поп да ги погребе. Папаз е бил избиван като за мезе. Знам за поп от селото, който е бил изпечен жив на черверме, намушен през червото и през гърлото, и изпечен жив на огън, и после са го дали на ловджийските си кучета. Попадията не й е било дадено да прибере дори главата му - главата му е била набучена на кол и оставена да изсъхне под слънцето. И тека. Големо благоденствие. Да са ни живи и здрави поробителите. Още се правът на умрела калинка, често ги съкам онлайн по чатовете, срам ги е да признаят че го е имало, правът се на неразбрали. Други директно викат, малко ви е било, требело е да ви избиеме сичките. Викам, поне опитахме, а сега ние ше ви щавим, нещо протиф?

Нищо учудващо, нашите държавници все пак са ибрикчии! А на чалмите - дано ви е последен!

Българските потурнаци в потури, поздравяват българските турци !

Религиозните глупости нямат край, целомесечно целогодишно. Светът ще е много по-добро място без тях. Да поздравяваш някого за тъпото му държание е да го награждаваш за това че е тъпак. И лошото че ако той знае че това което прави е тъпо или че го казваш неискрено тези похвали ще имат точно обратен ефект. За това човек по-добре да си мълчи.

Куманяга атеиЗд? Алоу, извън балХар, куманягите ги отстрелват като пушечно месо заради единия атеизАм саму..... Света е верващ - дали куманягите могат да схванат простите истини?

а наз за бангу васил ни нъ пуздръиха

Въпрос към Мелихата ако ми отговори ще получи и поздрави за празника-Какво представляват двата рога изправени на минарето на джамия към небето и чии символ са те ? Мелиха ха сега де само не пиши че е Луната !!!

Някой ще ми каже ли кога е последният ден от празника Рамазан?

Истински благодарности за положителните пожелания драги сънародници.Бъдете и вие живи и здрави и от хубаво да не се отървавате.

Да са живи и здрави! Все пак са наши братя!

А Мелихата какво се изцвъка по въпроса или още не го е сторила ?

Чудна снимка,на нея само интелигетни и просветени физономиии от 15ти век!Гнусна работа!

Някаква разлика от снимка от Църква да има?

Няма и база за сравнение. Особено одухотвореността на лицата от снимката оставя незаличими следи в нашето съзнание. И с такива хора, които живеят в 15 век, ще градим съвременна европейска държава?!

arvegil@abv.bg

Явно не само неверниците са проблем. Трябва да се разправим и с безбожниците и отстъпниците като тази измет!

В църквата лицата са нежни,душата е отпусната без напрежение,хората са перкрасни!Тика виждам само нерези и неграмотници!

Поздравяват мюсюлмани , а геовете не , каква е разликата ?

Тодора сгреши най вече, когато им промени/смени имената. Ако не го беше сторил сега този национализъм нямаше да се надига от страна на някои българи. А и да им кажем, че турчина е много по трудолюбив, обичлив, единен от всички вкупом българи. Все пак сме чували от родителите си приживе-През Турско робство е нямало такъв глад какъвто е в момента, годината е (2000), а и сме живели всред тях и само хубави неща, преди прекръстването им... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МЮСЮЛМАНИ Рамазан (Шекер) БАЙРАМ. Живи и здрави бъдете всички по света(напуснали Булгаристан не по тяхно желание, а най-вече поради ниско заплащане, безработица и пр.!

Мхм, саму дето църквите са били строени под земята, да да се навежда секи един инфиделец по неволя..... И че секи турчин е можел да ти влезне в къщата, да ти изнасили жената и децата, и накрая да те глоби, че си е изхабил зъбите с твоята храна поднесена за без пари.....щото балХар е бил третиран като роб. На това ако викаш хубаво. ас камик да станем! Чеки да не забраивш джизия. Секи инфидел от маШки пол е плащал годишен данак за да бъде оставен жив, защото това е била милостта на поробителът. Мхм, да плащаш да те оставът жив, страшно разбирателство.... Десятък в натура, от 100 офци, 10 сека година. От 100 крини живот, 10 сека година. И прочие. Жени отвлечени - не е била пропускана ни една красива жена. Пра-баба ми като се сетеше, че помнеше и е била родена под турско, и кълнеше, и викаше, нема по-страшно зло от турско. Кото и да се сетиш, нема да е толко страшно сравнено в турско. У шанто село има масови гробове под църквата - никой не знае числото на заровените и техните имена. Поредното клане, айде в костницата сичкото накуп, не са ги броили даже. Често не е и имало поп да ги погребе. Папаз е бил избиван като за мезе. Знам за поп от селото, който е бил изпечен жив на черверме, намушен през червото и през гърлото, и изпечен жив на огън, и после са го дали на ловджийските си кучета. Попадията не й е било дадено да прибере дори главата му - главата му е била набучена на кол и оставена да изсъхне под слънцето. И тека. Големо благоденствие. Да са ни живи и здрави поробителите. Още се правът на умрела калинка, често ги съкам онлайн по чатовете, срам ги е да признаят че го е имало, правът се на неразбрали. Други директно викат, малко ви е било, требело е да ви избиеме сичките. Викам, поне опитахме, а сега ние ше ви щавим, нещо протиф?

Щом ДИр трие нормалните коминти...... Така ли да разбирам, че ДИР поддържа терористиее???????????

Наистина трият коментари, егати свободата на словото!

Може ли някой да ми припомни (напълно сериозно питам) дали за Коледа главният мюфтия поздравява християните? И за Великден. Иначе в поздравите няма лошо. Добре е да се живее в разбирателство, стига то да не е привидно.

ти малоумен ли си или кво, чул ли си в Саудитска арабия да се строят черкви, на тия цялат религия им се гради на това да ни потурчат, тоест да нинакарат да приемеме исляма

Не че постът Ви има касателство с това, което написах. И все пак - ако у нас се строят джамии кой следва да носи осговорност за това?

Навсякъде в родопите и юга си ходят на гости и си помагат по време на празници! В Хасково са ни гостували Толкова много пъти са ни гостували мюсюлмани и ние сме им гостували по време на празници. И нямаме никакви проблеми помежду си, само уважение и разбирателство. Враждата е изкуствена,з а да може такива елементарни хора като вас да осмислят празното си ежедневие. Искрени поздрави от нашето семейство.

Знаеш ли, и аз познавам много мюслита и те много се радват като има глупави и наивни като теб да се застъпват за тях. Е, ще дойде ден скоро, на всички от Родопите ще ви поставят условие - или фереджето или брадвата, ама като сте си заврели главата в з*а, кой ви е виновен?

кво ме боли мене кво правите в Родопите я гледай какво става в Лондон

и немците са празнунвали коледа с французите, между окопите и в паузите на картечниците но враждата я е имало поради същата причина и тя не е, за да можело елементарните хора да осмислят нещо си. точно обратното е. който контролира враждата, контролира живота и смъртта на елементарните. всичко е въпрос на `правилна` инвестиция.

нещо като поздрав за всички, които вярват в дядо мраз + хиляди пожелания за подаръци. В същото време царят тоталитаризъм и безумие на всички нива.

На всичките нормални мюсюлмани е честит праздник! За не нормални да ви е... ма.... и ще скъсам като хартия ако видя!

Гледам, че българските мюсюлмани много ги хейтите. Но ще ви кажа, че това са най - добрите мюсюлмани, на които можехме да попаднем. Не са от анадола, пустинята или някъде другаде. От България са. Нито са радикализирани, нито правят проблеми. Единствените по - проблемни са циганите в Пазарджик.

добър мюсли нема!

добри са тези мюсюлмани, които са потомци на Българите, обърнати в Исляма! Познаваш ли добре историята си?! Чувал ли си какво е казал Реформаторът - Валия на Дунавския вилает,Митхат паша: "Между българите във вилаета Русе има един милион мохамедани, които не са дошли от Азия.. и в това число не влизат татари, черкези, кумани и пр. .. Това са потомци на българите , обърнати в Исляма"... А да си чувал за Волжските българи, които за да не приемат юдаизма на врага си-хазарите, са предпочели да приемат Исляма... и че доста волжски българи са прескачали до събратята си българи от Дунавска България- на Аспарух? Потомците на тези българи-мюсюлмани /обърнати в Исляма/ и до ден днешен общуват по-добре с българи и се чувстват като българи, въпреки принадлежността към ислямската религия! Дано Бг историци, заедно с колегите си историци от Татарстан- да се "сработят" и дадат по голяма яснота по въпроса.

Днешна Бг и запада са пълни с вулгарни атеисти -Хората са мръсници иподлеци По свое подобие искат да обезличат и исляма --да няма разлика ---но нещо не сеполучава Не знам как е при будистите --дано и тяхната вяра не естанала като нашето българско християнство--- 2-та най -големи християнски празника се превърнаха в дни на показно златолюбие--разгулен секс--и показно ядене и пиене по възможност на по богато място от другите Честит Празник!

Исляма е създаден от чифутите за да унищожат християнска Византия която е владеела техните смръдливи пазбища и градове ...върши работа и до днес да атакува Европа с войнстващи получовеци

Че по-чифутска религия от Християнството има ли, ма?

Нещо недоволствате? Май не сте си чели Библията! Че сам Христос е рязан чифутин!

психопатска религия за кретени, а какъв кретен трябва да си, за да позравяваш такива, че я изповядват?!

Християнството и Исляма са дефакто с общ корен, общи ценности, че дори и общи светци. В основата на Исляма е любов към ближния, състрадателност, семейни ценности. Това че масово хората нямат никакви идея нито от християнството, нито от исляма е чиста проба профанщина. Те са манипулирани и изпълнени с омраза, заради собствената си некадърност и духовна нищета. Жалко, че извратените крайности и човешката глупост изкривява религиите и се изфабрикуват изкуствени врагове, убийства и насаждане на омраза.

що лъжеш бе подлец, християнството проповядва да обичаш, а самата дума ислям означава да подчиняваш, да обичаш някого или да го караш да ти се подчинява едно и също ли е

Боката поздравява само тези от които го е страх.

Правилно. Мюсюлманската общност също като християнската се нуждаят не само от поздрави, но и от по-специално обгрижване от страна на държавата ни. Тези хора трябва да се чувстват уважавани, спокойни и свободни. Както и отговорни.

какви християни сънуваш бе, в тая комунистическа кочина има само атеисти и ислямисти, колко по рано испукате от болести и мизерия толко по добре

Биби Тиквооглу се натяга на местните ислямизирани примати

Откакто пренебрегна кмета на Симитли и се отдаде на любовни ласки с Тайпи Тиквата може да е сменил и религията. Както си сменяше политическите възгледи от БКП към НДСВ покрай ДПС към ГЕРБ. Доколкото при такива примати и мутри може да се говори за каквито и да е възгледи, освен личния келепир.

ганьовците с тъпите си муцуни и провинциален манталитет приличат много повече на турци отколкото на европейци, а да ви е честит там и празника и намерата циганска

Благодарим на г-н Премиера! Дълбок поклон доземи пред адекватно-логичната политическа тенденция, изразена ярко-пламенно в далновидното мислене на премиера ни красавец! Каква самобитност, каква икономо-политическа еротика, каква оргазмено-разтърсваща нирвана ни облива от проникновено-мъжественото поведение и политика на премиера! То е като една силно-въздействаща ментална виагра, която вдига яростно-скорострелно и втвърдява като камък имиджа-рейтинг на този интелектуален колос! А върлите български националистчета веднага бързат да раззинат ненаситна паст и оплюят мерзко преклонението на премиера пред малцинствата и ЕС, който в бъдеще ще приеме в горещите си обятия и влажни слабини над 4 000 000 бедни, изстрадали душички - предимно треперещи майчици с малки деца и бебета. Цяла застаряваща ЕВРОПА се нуждае от силна и мощна работна сила, от мъжко плодовито семе, което да посее на тласъци в своята обществено-социална и културно-икономическа нива. Носителите на така лелеяните иновативни тежнения и идейна експерименталност са пред европейските порти. Като представители на по-възвишена, хуманно-извисена култура и безкрайно смирена религия, те биха допринесли многопластово-мултитасково за бурното развитие на Европа, но преди всичко биха балансирали демографския дефицит чрез мощно-повратлива, трудоемко-благодатна оран със своето "духовно" рало в дългоочакващата ги местна влажно-жежка, настръхнало-плодоносна почва. Нищожества, разтворете нашироко вашите трептящи и пулсиращи сърчица. Съблечете изцяло одрипано-консервативните, антитолерантно-псевдохуманни одежди от студените си душици и пуснете Нашите Нови Приятели и Спасители да продължат необезпокоявано великите си дела. Да приветстваме Милионите Нови Заселници с комат хлебец, щипка сол, парче банкянска тиква, вкусна филия с мас и павурче блага ракийца. Нека да оплодим страхливо-девствените си умове с благодатта, хаира и береката, които ще ни подарят тези честно-работливи и скромни хорица!

много прост народ тва турците ма, шъ знайеш чъ йе генетично

ти си пълен идиот

Наглата ирония, лицемерие и непукизъм говори за сериозна Диагноза! Иди на лекар! Напълно си отнесена от вихрите на Лудостта,която не признава и не се ръководи от граници, морал,етика, нормално човешко отношение. Лекувай се,или върви по Дяволите!

Благодаря за прекрасно-загрижената Ви реплика, която за моята проникновено-изстрадала душа е като един смазващо-питателен мехлем на Младостта и Високонравствената Феерия, на Страстта, Песента и Защитата на правата и свободите на Малцинствата! Прегръщам Ви и Ви целувам платоническо-сестрински с жарко-напукани устни по умната Ви главица, пълна с космически-неземно количество сива емулсия и скърцащо-работливи нервни клетки, аксони и неврони, като в същото време Ви погалвам духовно с пухкаво-мека, белоснежна ръчица, подала се скромно от широчинно-дълбочинния, везано-просторен ръкав на тъмно-хладната ми бурчица, по безценната Ви устица, чиято колосна сила в издаването на диагнози и присъди може да доведе и най-девствено-невярващия мозък на световно известни лекари и професори до активно-интензивния тремор на Преклонението и Вдъхновението! Поклон!

Никога не съм чул рязаната ИЗМЕТ ДА НИ ЧЕСТИТЯТ РОЖЕСТВО ХРИСТОВО ИЛИ ВЕЛИК ДЕН!!!НАПРОТИВ, РЯЗАНАТА СГАН!!!ИМА НАГЛОСТТА ДА НЕ ПРИЗНАВА ИСУС ЗА СИН БОЖИ И ГО НАРПИЧАТ ПРОРОК!!ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БОКО-ТОЙ ИМ ЛИЖЕ ДИРНИЦИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО, НО ТОВА НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ!! АЗ ИМ ПОЖЕЛАВАМ-ДА ИЗПУКАТ ДО ЕДИН!!ДА СЕ ОЧИСТИ ЗЕМЯТА ОТ РЯЗАНА ИЗМЕТ!!

Как ще чуеш, като хората си четат Корана, където ясно пише, че апостолите са лъжци и са измислили Новия Завет, а Христос не е нищо повече от поредния пророк, и за никакво възкресение дума не може да става. За разлика от тях обаче, Боката не си е чел материала, иначе се бие в гърдите като християнин, а дяволските му дела нямат край.

Това не е вярно, чушкопек такъв. Навсякъде в родопите и юга си ходят на гости и си помагат по време на празници! В Хасково са ни гостували мюсюлмани и ние сме им гостували по време на празници. И нямаме никакви проблеми помежду си, само уважение и разбирателство. Враждата е изкуствена,з а да може такива елементарни хора като вас да осмислят празното си ежедневие. Аман от такива озлобени алитерати като теб!

Пишеш едно и също нещо с различни имена, трол мръсен.

Поздравления за думите на Бойко ! Християнин съм , и съм почувствал през живота ми , че нашите съграждани -българските мюсюлмани са добри хора . Дано някоя арабска ислямска чутура не повлияе на тези наши съграждани !!

такива "добри" хора са клали българите в Батак

Българите пък са клали християни и то много пъти и католици и православни, че и мюсюлмани са клали! Даже българите първи са клали мюсюлмани!

Предлагам лично да предаде поздравите за тоя празник на приятеля си Ердоган.

Трябва да се уважаваме един друг! Винаги ще има да те е..а у циганина или турчина но сме хора от една държава в нея живеем и за нея да милеем.

Кой не казва, че не трябва да се уважаваме? Точно това и аз споделих. ТРЯБВА ЛИЧНО да предаде уважението си за да го УВАЖАВАТ.

Празник е и за г-на Борисооглу.