Борисов очаква обективен доклад от европейските прокурори

Надявам се на обективен доклад от европейските прокурори. Всичко, което ни препоръчат, ще се постараем да го изпълним, заяви в парламента премиерът Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов очаква обективен доклад от европейските прокурори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо ще да ни дадът за ''пример'' и всички от ес от съдебната система ще минават на обучение при нас в ''правораздаването'':))))Тоя няма да се научи да приказва поне веднъж смислени неща за толкова години във властта дето у я дадоха от козяк да им върши мръсната работа - геноцид над българите

Нали има разделение на властите?! Какъв е ББ на съдебната власт, че им поръчва проверки. Как ще изпълни всички препоръки, той ли е главния прокурор???

Нещо не разбрах.Защо Пънев търси обяснения от ББ,на темата "прокурори от чужбина"?Прокуратурата подвластна ли е вече на Премиера,че той,от тяхно име да се обяснява? Дали някой,вярва,че дошлите от вън прокурори,ще направят"екслузивните"разкрития,че родната Прокуратура е политически и финансово зависима,неадекватна и със съмнителна репутация в Обществото?Досущ цялостното"Правосъдие"в БГ?Чиято"риформъ",така и не се случи,нито пък в сегашния политически модел,някога ще се случи.Странни въпроси,странни тези,пълен спам в НС.Само се излагаме пред чужденците.

за 5 дена ще "опишат" всичко, а! Вервайте ми!

Значи тиквата е поискал комисията. Следва че нашето нищо е поръчал и платил музиката. Айде на бас какъв ще бъде финала. Особено след очакването за "обективност"

лъжата и манипулацията са основата на българската политика от 1944 година до тази минута , но от 89 g.те станаха направо професионалисти и с огромна армия ученици ! а бойко не е ли прекалено нагъл , да търси милостиня за всекидневните им лъжи , вместо да им търси отговорност !??

"Защо трябва толкова тежки обвинения да си хвърляме кой лъже и кой не лъже, каза в отговора си Борисов." Ами то е ясно - Борисов лъже и то постоянно.

хайде пак. мутрата проста и неграмотна, най-тъпият премиер в галактиката, очаквал,смятал, считал, прогнозирал, смях с залата. тиква, ти си прост човек, селски бек, тарикат и палячо и ти и анализ в едно изречение вече е оксиморон. насраха те с доклада на ОЛАФ, дето нито думичка не разбра, спряха ти фондовете, всички политики са ти пълен, ама тотален провал, държавността изцяло липсва. един съвет. смени си ПиАр-ите. след това смени и себе си, неук галош. приятен ден.

... смях в залата...

Много добре си го казал! 1,000,000 плюса от мене.

Защо да се питаме кой лъже и кой не.Ние си знаеме-боко лъже,той това работи.

Abu Talib

Първата обективност, която следва да се отчете в този доклад на европейските прокурори е, че се налага ново наименование на НК. Например Закон за защита от престъпления. Няма ли подобна препоръка, може с чиста съвест да сложите тези прокурори в графата "Потенциални фашисти и терористи".

че то ако имаше истински народ , историята ни би била различна !