Проучване: Бойко Борисов е най-одобряваният партиен лидер

Бойко Борисов остава най-одобряваният партиен лидер с 32.6% положителни оценки.

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Бойко Борисов е най-одобряваният партиен лидер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е все пак , ако тази "Алфа...не знам какво си" е търговско дружество да бъде запитана КОЙ е заплатил това проучване или ако го правят на "ползу роду.." да се обяви от къде се набавят заплатките им.Така всичко ще е прозрачно .

какво ли е да работиш МОПДЕРАТОР? идва от МОП ДЕРА ТОР МОП - Парцал с дръжка, ДЕРА - глагол Дера, ТОР - Гов.на ОДА ЗА МОПДЕРАТОРА МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, тук да трия имам власт. Сутрин рано като стана, бързам МОП-а да захвана. И от нощните гов.на, не оставям ни следа. На умниците не спали, дет'са форума ос.ра.ли, аз устите ще запуша, Тор-а, ми дойде до гуша. Цял ден с МОП-а да вилнея, от дете за туй копнея. МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, май съм пълен пи.ди.Прас.

Бойко печели затова , че млати комунистите с техните камъни по техните празни кратуни! Простака с акъл не можеш го победи! Затова го закови с неговия просташки речник! С прости думи , но на място казани! Комунистът е с дървена кратуна! Той от добра дума не отбира! Нагруби го, сложи го на мястото което заслужава и му натрий муцуната като Бойко! Той си ги познава най-добре и затова ги озаптява! Такива ми ти културни тинтири минтири работа не вършат! Натисни им главата с вилата и ги напъни! Те затова са комунисти! Щото са арогантни и тъпи!

като гледам форумите, социолога май е зяпал в оная ми работа....

и да я зяпа, файда нЕма да види от "твойта работа" ;))) следвай шума на парата...

Браво наборе и дерзай в същия дух...но се прочисти от някои недоброжелатели в кабинета си, те те киснат и ти мислят зло....а от страни най добре се вижда!

По добре такъв като Борисов, отколкото такива като Плювналиев, МитОФФ, Ненчев и ......Пенчев - за благозвучие!:-)

И какво му е доброто на Борисов, че нали той назначи всички останали тикви. Некадърник, който и подчинени не може да си подбере. Майната му на този продажен глупак.

Баце пак пусна гадулката на мечките да танцуват...

Това е черен хумор.

на неочакваните неограничени възможности! Но без кола - тя вече ви чака тук някъде. Какво ли ще стане, ако ви поканят на "събеседване" за някой мижав пост?

Диагнозата е леко изперкал народ.

Диагнозата е по скоро" изперкали" журналисти.

Електората на БСП(ДС) , Евророма и ДПС(ДС) не е прос,той е много ,ама много прос,след като се водат по акъла на комунистите. Другарите могат да лъготат само възрастните и етносите.

Не разбрах колко % е одобрението към Москов и Кристалина. Анкетираните от партийната централа на ГЕРБ ли са?

Ми, след днешния ден, ако включат в анкетата и президента на Филипините Дутерте, мисля, че той ще счупи скалата на одобрението...

ББорисов наистина е най стойностния министър- председател до сега. Видът му излъчва сигурност и спокойствие.

Вярно е: - най-стойностен е - "струва" поне 1-2 милиарда евро - видът му наистина излъчва сигурност и спокойствие - като на всеки дебел човек, щото е и най-дебелият премиер, който сме имали някога.

Дебелите хора са добронамерени за разлика от слабите. ББорисов не е дебел, а пълен човек и най-вече много умен.

това "изследване" отзад.

Моите овци слушат гласа Ми, и Аз ги познавам и те вървят подире Ми....

Мили хора ,гласувайте за другаря генерал,ние от БСП(ДС),Евророма и ДПС(ДС) най големите патриоти ще го подкрепим.Ако победи другаря Радев по улиците ще потечат реки от мед и масло, както по времето на нащо управление (на Луканов и. Виденов). ВЕРВАЙТЕ НИ.... Ние никога не лъжем, само никога не казваме истината.

Всички сме Му благодарни! Много сме Му благодарни. И на майка Му, и на баща Му, на родата Му и на партията Му сме благодарни.

Като сте толкова умни комуняги,зададохте ли си въпроса,защо в селото на Курка Нинова - Крушево , хората гласуваха за ГЕРБ?? Защо Крушовчани не гласуваха партията на Курка? Защо? Защо? Защо??

Защото сме овцццеее.......

Отговорът е простичък - щото са комунисти. ГЕРБ е наследник на БКП повече от БСП, а и КН е известна като "Синята лъвица". Затова предпочитат ГЕРБ пред нея.

Това показва единствено , мозъчния ни потенциал и защо сме последни в ЕС... битово и материално !

Щом комунягите кръв пикат, значи за България ще е по добро управлението на Бойко, отколкото компанията на устатата селянка Курка.

Е чак толкова глупаци едва ли има в страната!Вероятно е поръчково проучване от самия Борисов !Можеше обаче да бъде по-скромен, например 7 % му бяха достатъчни !Другите лидери се движат вероятно между 2 и 5 %!По-скромно Борисов , не така с рогата напред ....лъсва нагласената работа!

"...като политик с най-висок личен рейтинг в ляво, се очертава Татяна Дончева." Стига бе! Леваците съвсем са се паникьосали, щом "вдигат" момата нагоре! Това безкрупулно и анбициозно зло може само да върти политическия миксер и да прилепва към себе си разни неуспели политически останки, като царедворците от формацията на Козела...

Тези стъкмистики да си ги показват на децата и да ги лъжат че има дядо Коледа или дядо Мраз, кой как иска ! Който плаща той и порйчва мудиката това е ! Ма как за толкова години не са ме анкетирали ни мен , ни някой от семеъството ми ни поднини и познати ? А все повтарят като папагали - "проучването" обхващало тия и тия и или било преставително или не ????!!!! Ма как ги правите тия "проучвания" че нито веднъж не питахте дедо Иван от с.Горнонанадолнище пред хоремага, опс, сега му казват барче...???!!!

Колкото българи, толковяа мнения плюс тези на фирмите и други поръчители и клакьор. И всички са прави. Но прсави впечатление лакейството. Когато един е на власт, все му е висок рейтинга, но ... докато не го катурнат. После може и да няма даже обяснения. Това е простотия и не е начин за управление на народ или превръщане на маса в народ. Дано този, който дойде на власт, бъде истински Българин, Патриот, Човек и ХРИСТиЯНИН!

Хей комунисти скапани,Бойко пак ще вИ бие като"маче о дирек".ДПС(ДС) и Евророма не могат да вИ помогнат, много са малко."Гола вода" сте с този смотан генерал. Нещастници..........

И КАТО БИЕ, КАКВО, БЕ,ТЪПО ГОВЕДО, РЕКИ ОТ МЕД И МАСЛО ЛИ ЩЕ ПОТЕКАТ?

Когато фактите говорят, троловете на БСП, Атака и Путин трябва просто да мълчат!

Tи Путин не го брой. Той има над 90% одобрение в Русия

3евзек

Бойко Борисов пък има над 99%.

Поуицай с пистУет..............мене ми не треебе жУокер......

що се абите? При така зададен въпрос-отговорът е абсолютно верен, а при обратно зададен- кой е най-неодобряваният лидер на партия?- Хайде де- малко подсказка: а) Нинова, б) Цветанов. в)Доган:),г)Сидеров, д) Симеонов???????

Продавам реактор, НОВ, архивен. Може и на части.

Лидер означава водач. Човек с доказан авторитет, на когото е гласувано доверие да води останалите. Накъде точно ни води СИКаджията? В Унгария плащат 33 000 евро за трето дете в семейството, а тук - 200 лева. Разлика виждате ли? Унгарците хем са в ЕС, хем си водят собствена политика с Русия, без грам да им пука! На нас ни спряха ЮП, но на тях не смеят гък да им кажат за новата централа. Орбан каза БАСТА на "бежанците", а ние просим стотинки, за да ги заселваме по и без това окаяната българска провинция. Та...накъде ни води тоя велик ВОДАЧ? Май към бездната.

На планетата или в системата?

От Меркел ли????

Таня Тодорова да беше казала кой ти плаща. Не да пишеш тъпотии. Само заглавието прочетох, няма начин да ме манипулираш да чета цялата помияТрябва да напишеш че всеки иска да го махне, но козяк го държи. Пръстови отпечатъци + зъбен статус + ЕГН номер и лична карта чекирана навсякъде - банки, мобилни, НЗОК, и където се сетиш. На какво ти прича това? На мен - на концлагерите на смъртта, разликата е, че сега цялата държава е територия на концлагер

МАРКЕТ ЛИНКС ли направи това проучване? Браво Бъчварова , така се прави- "твойта" агенция за твоят лидер. А вие от ДИР-а престанете да заблуждавате хората и да им промивате мозъците. Не всичко е пари в тоя живот , а и надявам се сте българи !

Не мозе. Веке е платено! Ако не се изпълнява, ке земат глупавата глава! Сори, бра'чет! Раятъ ке потръпи оше малько! Да мине и тоз ибрикчия и ке идем на светлата поляна. Но до тогаз - мъки, мъки и неволи!

Абе щом не може да събере 99.9% - не важи. Имало е още да учи от някогашния си началник.

НАРОДЕ,за какво ТИ е тогава ПРЕЗИДЕНТ,след като си имаш СЛЪНЦЕ-ДРУГАРЯ Бойко Борисов,което е НУЖНО навсякъде ,както ВЪЗДУХА и ВОДАТА на всяко живо НАШЕ същество НЕКА Ви е ЖИВ и ЗДРАВ

Явно една трета от интервюираните са пълни наивници, щом крепят най-корумпираните в момента политици - ББорисов и ЛПавлова и антуража им и по този начин плащат от джоба си многомилионните печалби за джоба на въпросните политически мафиоти от повсеместен и системен грабеж на общественото богатство. Лошото е, че плащаме и ние - останалите две трети.

Подценявате българина! Смятате че ,ще повярва на такова изследзване?! Та на тая агенция има ли още някой да и вярва?

Може би по-скоро подготвят общественото мнение с фалшиви проучвания, за да не бъдем изненадани за изборния резултат... след фалшификацията му.

МАЛЕ МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Аз

Десертът оставили за накрая: "С по-значима подкрепа се ползва президентът Росен Плевнелиев, който приключва мандата с одобрение от 21% и неодобрение от 39%." Седнах и повярвах. Роса събира минимум 99% презрение.

Вижте сега бе, хора! Баце е в дилема - да го бъде или да го не бъде като президент:) Това "проучване" има за цел да преодолее естествената му свенливост;) и да го увери в Неувяхващата Любов на електората Му ( щях да напиша на народа, ама сърце не ми даде да изрека чак пък такава лъжа)!;)

Пипи, Баце няма такава дилема - той си го и каза - че евентуално би се кандидатирал за Президент чак след следващия мандат. И знаеш ли защо? Защото като Премиер може да се краде пряко и в пъти повече, отколкото като Президент. Затова сега Борисов ни заявява, че планират да похарчат (разбирай - да заграбят) 16 млрд. лв. за дострояване на инфраструктурата. После, когато всичко това е осъществено и няма откъде да се краде толкова, алчният му дух ще е успокоен и ще може д асе кротне като...Президент.

Бъзикам се... какво ли друго ми остава, освен, разбира се, да си дам наказателния вот като му дойде времето;)

айде бееее........

ОТ МЛАДИНИ, КОЙ Е ТОЙ

НЕ СЕ СЪМНЯВАИ ТЕ

Излезе, че Борисов вече е най-богатият човек не само в България, ами и на Балканите. Така се става най-богат на Балканите с няколко милиарда!

Българи, време ли е вече да идвам за вашия Борисов?

Да, може да дойдете, за да пиете едно кафе с ББорисов.

Адаптация на Васко Кеца. Значи алфа ресърч казва 36,2% ОК Айде сега да погледнем в анкетата на дира точно под новината. АНКЕТА: Имате ли доверие в премиера Борисов? До момента резултатите са 61,85 НЕ и 38,15 ДА. Аз мисля, че ДИР Ресърч има повече право от Алфа ресърч. Лек ден.

Ние в Пресцентъра на Партията знаем, че истината е друга. Фалшивите числа са изцяло продукт на социологическите агенции, които на последните избори излъгаха избирателите да гласуват за ГЕРБ. Одобрението за Корнелия Нинова не е 18,5% а 185% (процентите са повече от 100, защото част от анкетираните са дали повече от един отговор). А въпросните 32,6% за Бойко Борисов всъщност са не повече от 3,26%, при това идват предимно от депутати, милиционери и соросоиди. Все хора, които са много вредни за Партията и за българия.

Няма какво да се лъжем: добре се живее при управлението на ГЕРБ! Безработицата е рекордно ниска, заплатите високи и пенсиите тепърва ще растат. Всичко се ремонтира, детски градини изникват навсякъде, където има нужда, училищата се модернизират, както и цялата градска инфраструктура, впрочем. Транспортът стана модерен, достъпен, евтин, бърз и удобен, но при стабилно високите заплати не е проблем да си купиш и кола или даже жилище близо до работното място.

хахаха смешко