Борисов: Протести не ме плашат, отивам си и идва Станишев

Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме уплашат. На другия ден давам оставката. Като искат протести, да си изберат като Жан Виденов, като Станишев, като Костов и да фалират държавата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Протести не ме плашат, отивам си и идва Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкоз коментар не бях виждал, а неможенето и ограничеността не се нуждаят въобще от коментар.

който нема акъл да прави тва дето обещавал - да си оди.

И ся, кво? Ша подаваме ли оставка или пак ни е страх :D

чакаме да го направиш-разбрахме че не ставаш за това което си в момента.Как искаш някой да спазва правила мошеник.-лъжец мръсен

Не гледайте само бТВ, нова и тв7 , ташите водещи ще се пръснат да защитават правителството.Превключете телевизора на Скай, Евронюз или ВВС да видите какво става в Европа.

На снимката: пожарникар с изтекъл срок за годност.

КУЧЕТО С МРЪВКА ЛИ ПЛАШИШ БЕ ГЬОТФЕРЕН. ЗА СМЯХ СТАНА НА ЦЯЛА ЕВРОПА.

подавай си оставката какво чакаш. да не си слънце

нагъл простако.Додея ми от твоя гьонсуратлък,дебелоочие и нарцисизъм.

човек дори не може и да ти ядоса,бат боико!просто си уникален."светът върви към пропаст,която ние искаме да избегнем"да,вероятно ти с хеликоптер ще се спасиш,глупак такъв!!!

Ама,ти още ли си тука бе Главен Смешник на Републиката?Смехурко,нали щеше да вземеш на ония предишните крадци,крадените пари и имоти?Какво стана?Бях се настроил да гледам сеир,как предишните крадци пищят разкичени откъм кинти и влизат у панделата!Нищо пак,ще гледам сеир!Твоят!Ах,леле как ще те гътнат сега от власт!:)))

Тъпото избирател чело глупости мисли че бб е Данко или друг литгерой легнало на амбразура за к.а. Парите на учителите днес са по малко. от седенките. Питате ли се защо мълчат и не се водят по кючеци. Вярвайте не е от липса на солидарност или заради липсвала подкрепа някога. четете- отивам си идва станишев..кой? шеф на ПЕС...после некой се сърди че му рекли помияр. и си вири опашката да хване не род а порода.

принципа на много старата мозъчна атака е генериране на идеи на база анонимност за обща цел. принципа на цирка е публика. принципа на медията е продажност. желателно е публиката да знае че тези неща се правят с труд и пари. не с магии. правят се с цел.. ако имаш цел - пиши. некой път право , някой път ..че гледаш да забравяш..но ако не пишеш ти - ще пишат за плата.... ....... ронин - изборите показаха че няма място за всички предишни. въпреки задружните лъжи. те мислят как пак да управляват с малцинство, със диктатура. малка България я спасява съюз с по силен. майстори сме. оставете дянков да работи- не за нас а за да знаят други що са загубили. За разлика от Симеон..монките са много злопаметни. един такъв мисли че съм бил с жена му, тя иска ..а да не съм им слуга.. а бе струва си ..но така кефа е нон стоп.

Довиждане!!Давиждане!! Ама май на някой не му стиска ,а само плаши :))) Бат Бойко подавай я тази оставка, тъкмо един хрантутник по-малко

спри не си отивай, ще ни бъде мъчно...

"...ще ни бъде мъчно... " - я па я, а така, така. Песента беше така... .

война е. икономическа. и бб не е от ден в политиката. научете се да четете хора. или искате да ви барат по цицките оти някой му е мерак да се жени за ..к. държавен служител е слуга- нема право на стачка. подкупения полицай пуши- да сте видели димка на войската по улица?. най дърто население- най млади моми. ..грозни сте. не по години а по подбор. ако притискате бб ..и не диференцирате правата и задълженията не само на полиция и прокуратура , а и на законодател..ще получите бодигард на бсп- мафия. + съкратени без някакви заплати от мвр...дупе да ви е яко . .за малко време - голям кеф на стари години.

адът слиза на земята за клетия български цървул!На тоя херсонски глупак,побарам ли го ще му бия комбици по тъпата червена кратуна!

Дай Боже да си отиде мутрата!!!Да идва който и да е!!!Нека станем като гърците- 900 евро заплата и 700 евро пенсия!!!Дай Боже!!!Дай Боже!!!Иначе умираме от глад!!!

Отивайте се гербаджийски некадърници!Обещахте,че ще разкичите предишните крадци откъм незаконно придобити пари и имоти!Абсолютно некадърни сте да го направите.Вместо това сега те ще ви свалят.Или казано на"футболен език":Не вкараш ли,ще ти вкарат!:)))

Бандит от СИК-премиер. Държавата под водата. Народа най-мизерен Беден и гладен в Европейският Съюз,статистически !!! ГЕРБ наследиха 8,4 МЛРД. лева Резерв!!Сега са 4 Млрд??! Герб Увеличиха Дългът на БГ с около 2 Млрд ??! През 2012 ГЕРБ ще Увеличат дългът на България с още 4 Млрд. ГЕРБ похарчиха Готовите пари на страната,за магистрали(избират фирмите на Гербаджии да строят). Сега изстискват Народа като лимон, цинично и безкрупулно! ГЕРБ са Зло,което трябва да се Изкорени !

+1

боъко е добур премиер ,наъ- добря коъто булгаря е имала някога. хаиде да не го критикуваме 20 години брутални кражби не се оправят с лека рука.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За неграмотните чалгари е идол. Приличат си по интелект. Като гледам как пишеш, представям си как и колко четеш. Транслитерацията не е извинение за неграмотността ти.

и какво като имо оставка ..........То е ясно така ще почнат по да си гледат работата, а не даказват абе този материала му пречи на онзи чипа да си сменя. Е стига ама има някои абонирани какво толкова нали си имаш бизнес що се страхуваш-Ти българите не ги мисли те пак ще се управят ;)

НАПИШИ СИ ОСТАВКАТА И ПОТЕГЛЯИ КЪМ БАНКЯ ДА САДИШ КОМПИРИ И ДА ПАСЕШ ОВЦИ. Щ ГО ПРЕЖИВЕЯ

съмнявам се. Той ще го преживее щот има пари и може да сади картофи ама ти две ръце заврении в задника и без капка мозък ..много се съмнявам

По-добре Станишев отколкото този най-некачествен "мат`риал" на сегашния посланник на САЩ в България!

Не зная някой до сега да е разбирал. Вие, хора, луди ли сте или на луди се правите? България за пръв път, откакто съм жив, става държава. Тук приказват хора, които никога не са ходили в институция, които никога не са правили бизнес или които не помнят какво беше преди няколко години. Кризата ги е побъркала, паникьосани са, загубили са разума си. Но това, че е криза, не значи Бойко да не разбира какво прави. Аз лично виждам как всичко се променя към дисциплина и към отговорност. В блатото, в което живеехме, това не става за ден или два, особено по криза, каквато не е виждал светът от 70 и кусур години. Трябва да си съвсем безумен, че да не ти светне този факт. Недостигът на пари е перманентен в България, освен в периодите, когато са раздавани без капка отговорност. Така раздаваха при Жан, така бе и при Станишев. Да не го бях видял, да ми говорят обратното. Българинът е станал като циганин - реве за 50 лева и е способен да си изгори държавата, за да ги получи. Срамна лумпенизация, срамна низост. Вместо да се захване да изработи нещо на каква да е цена като пич, се лигави като разгонена мома. Я марш на работа на нивата, лентяи! Половината страна е в тръни вместо в жито.

Въпроса е ,нужно ли е дестабилиэация,малко ли беше катуница,това е пътя и вие го каэвате, да огледате превилегиите на военни полиция,и цивилни граждани ,които полэват теэи бонуси,партийни секретари на бкп, миньори ,и др които рано се персионират и получават големи пенсии,и както каэва Дянков макар и эакъснял, администрацията която работи в полициятя ,не редовите полицай,са250000 човека,и полицаите редови също 25000човека,с вдигане на годинитена61 эа жените эа пенсия,няма нищо да поличите освен по малко да вэемат да се осигуряват,но вие го имате опита,от момента в който вдигнахте минималната эаплата паралелно вдигнахте и осигуровката,поискоайте и вижте колко по малко хора са эапочнали да се осигуряват,това ще стане и с пенсиите,или от месец на месец по добре, а от година на година ще ставаме по эле ,като обеэверявате хората ,ЕС ни гледа и има доверие,пожела да оправим съдебна система корубция,престъпност,от там ще дойдат парите,хората ще се мотивират от реда и ще эаработят,другото е само сметки на лист,не эаработим ли няма ли свежи пари в държавата,Дянков може да си смята колкото иска,нейков си свърши работота като каэваше, трябва да се вдигнат годините эа пенсия веднага,подведе Дянков ,вчера по теливиэията каэва а бе трябва да не се вдигат годините, да се видят всички сегменти фактори в системата като боноси ранно пенсиэониране,тежък труд,и така нататък,да се огледат и тогава да се вэема решение,дано не послушате Дянков а ЕС.

Къде са социолозите? Тю-тю, като има лоши новини за Царя-Тиква , изчезват. От скришно място знам, поне три агенции са правили проучване и резултата е потресающи над 75% са срущу Царя- Тиква.

На последните избори гласуваха половината от глас имащите. ГЕРБ спечели с около 50 % от гласувалите! Значи 75% от гласоподавателите не искат да ги управлява ГЕРБ! И това, при положение, че приемем изборите за абсолютно честни (хммм)!

По - глупава сметка от твоята не бих си помислил, че съществува. Аз не съм гласувал, но как така ще определяш моя непуснат глас дали е против някого.

Тикво вън от България. Потрисам се като те видя. Прочети ако не си забравил как става тая работа: 13 юни 2010 19:00 Половината от инвалидните пенсии са фалшиви, твърди Тотю Младенов Днес 29.11.2011 10:56 Почти половината от пенсиониралите се тази година хора са с инвалидна пенсия-каза Дянков. Какво направихте по този въпрос за една година бе уроди нещастни. Сега искате да вдигате възрастта на такива като мене по болни от лъжливите инвалиди.Имам високо кръвно, диабет, Рейно и трябва да се влача на работа до 61 години, за да давате пенсии на измамниците. Ква стана тя болен - здрав носи. Само аз имам четирима познати с купени инвалидни пенсии, че са нагли и не го крият.

ми ходи реви на тях кво ревеш тука, или и теб да уредят или да се засрамят и да ги върнат ;-) Що си траеш като знаеш , кво чакаш и ти да намажеш ли?

Ами какво чакаш!

горкият мъчи се по цял ден само за мъки е роден

Че ти не си направил и 1 % от това което направи Станишев за хората.Проблема на предишните беше че крадяха ,но не бяха некадърни като тебе.

Да, и 1% золум, колкото Станишев не е направил. Само си спомням изродите от БСП как повтаряха по телевизията, че в България няма криза и при влошени показатели на икономиката харчеха предизборно по 200 милиона на седмица за каквото ти дойде на ума. Това са престъпници, които подведоха страната ни и я забиха в тинята. Знам, че посредственият ниско образован при комунизма българин няма как да го осъзнае. Просто няма как... То това е проблемът, поради който сме на такова дередже я!

Малко данни от отчетите на министерството на Дянков: м.9,2009 г. - дефицит за месеца - 73,6 млн лв, фискален резерв - 7, 6914 млрд; (съгласуван между Дянков и Орешарски под взоркия поглед на ББ) м.5.2011 - деф.м. - 597,5 млн лв, фискален резерв - 5.2 млрд; м. 10.2011 - деф. м. - 842 млн лв, фискален резерв - 5,3 млрд лв; Минимален фискален резерв за бюджет 2011 г. - 4,5 млрд лева. В двата месеца за 2011 г. - без да търсим % на увеличение, намаление, натрупан дефицит и т.н., извадете месечния дефицит от валутния резерв и го сравнете с минималния. През м. май още не знаехме кой ще е кандидата на ГЕРБ за президент!!

Боко тръгвай, още ли си тука>

Страната ни върви към КАТАСТРОФА, въпреки че дебелооки и прости политици не могат да го забележат. За 2 години беше ликвидиран малкия и среден бизнес в почти всички сфери на икономиката, благодарение на ЛОШИ ПОЛИТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ и в много случаи - НЕПРАВЕНЕ НА НИЩО, поради непознаване на нещата, непукизъм и некадърност!! Това са ПОЛИТИЧЕСКИ ГРЕШКИ, а не световна икономическа обстановка!!! От това следват няколко неща: НЯМА БИЗНЕС - НЯМА ДАНЪЦИ - НЯМА РАБОТА - НЯМА ЗАПЛАТИ ... и ВСИЧКИ ДРУЖНО ПОТЪВАМЕ!.. Е мерси за управлението господа.. БРАВО!

Ще фалшифицира и следващите избори.

споко недей ни обезсърчава от нас зависи да не бъдат фалшифицирани следващите избори ,но за целта да се изисква поне основно образование за гласуване тогава циганите няма да участват и няма да има кой да си продава задника за 50-100 лв

Ето това е демокрацията в България. Изберете мен, за да не идва другия. Избор и чудо!

Не искаме да идва Станишев, искаме само и ти, и Станишев и останалите да отидете там където ви е мястото ...........

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА БОРИСОВ Е, ЧЕ ДОПУСНА ДА СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ С ПАРТИЯТА ГЕРБ ЧАНТУРИ И КЛАТИКУРИ, А БАЧКУРИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ БЕЗ РАБОТА И БЕЗ ПАРИ.

Тоя е решил да си ходи защото вижда , че не му остава много да управлява и е разкрит контрабандист!

ДОКАРАЙТЕ СПЕШНО ИВАН КОСТОВ ДА ИЗВАДИ ДЪРЖАВАТА ОТ ДУПКАТА.ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОМПЕТЕНТЕН И МОЖЕЩ .ПРИЗНАЙТЕ СИ НАЙ-ПОСЛЕ И СТИГА СТЕ СЕ УЧИЛИ НА ИКОНОМИКА НА НАШ ГРЪБ.

костов му сърбахме попарата с ремедетата и разни други източвания на държавата в джобовете на близки и съратници червеногъзести. не , мерси!

СОФИЯНСКИ БЕШЕ ПРЕДИ НЕГО, АКО СЕ СЕЩАШ!

софиянски дра софия, а костов цяла българия, ама сигурно си софианче и за такива като теб освен софия другото не е българи жaлко

Простакел Уно, за дневно напикаване...от смях.

ДА ДОЙДЕ СТАНИШЕВ! ДА НЕ Е ТАЛАСЪМ БЕ! ТИ СИ ТАКЪВ ИДИОТ!

Г-н Министър-председателю,не слагай знак за равенство между комунистите Жан и Сергей от една страна и Иван Костов от друга! При Костов нещата бяха потръгнали в правилна посока.Глупавият и поддаващ се на манипулации народ сам си вкара таралежа в гащите.

при Костофф нещата бяха тръгнали в правилната посока за рестип.тките, крадците и чуждите монополисти. Народът му даде оценката. Следващият път ще гледа парламента през решетки.

"Народът му даде оценката".Да ,доказва се заключението,че е манипулиран и успешно излъган от мошеника Симеон Сакскобурготски.

при Костов бях с пари при Станишев не се боях да остана без работа а при Бобо нямам нито едното нито другото

А, не!!! България е вече тясна за Сергей Дмитриевич. Той е вече шеф-европеец. Европа ще ръководи. Ние тука комбайни, трактори си имаме ще се забавляваме до Коледа.

ВРЕМЕ Е ДА СИ ГИ СЪРБАШ, А ЗА МЕН Е ЛИЧНО.НЕ МИ ОСТАВИ ИЗБОР А АЗ ДАЛИ ЩЕ ТИ ОСТАВЯ...

а ти напред с рогата всичко накуп не става така.

Айде бе Рапон, откога чакаме да останеш без маймуняците от НСО. Хвърляй оставката, пък после ще му мислим кой кум, кой сват.....

боже сакън не си отивай кой ще ни строи магистрали и ще реже лентички ама ние асфалт не ядем затова довиждане омитай се крушите

Гадна, мързелива, червеникава сган - ненаядохте се бе!!!!!

Не обиждай най-великия от великите - Боко Бабаита и личната му партия, че всичко се вижда и чува. Послеее...

Какво направи ти бе направо ще ме разплачеш.Къде отиваш ,моля те остани няма кой да те замести ,кой друг ще ни предложи такъв хубав живот който вече 2г.живеем.Направо сме в рая благодарение на Вас Ваше Величество Бойко Мутрата.