Борисов нареди да се реши въпроса с добива на газ в Добруджа

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров обсъдиха резултатите от провелия се референдум в общината по въпроса за добив на газ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди да се реши въпроса с добива на газ в Добруджа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не се мота и бави,да нареди и българска криптовалута да издаваме,ето путин вече го прави! криптовалутата е чудесен начин за изпиране безконтролно на парите от преходът,другите диктатори отдавна използват технологииите на криптовалутите,добивът на газ не е сигурен бизнес ,я го има ,я го няма,а ако го има само местните му феодали(под котрола на държaвните) ще се възползват!

И рече Господ да бъде...

ти страхливецо подари южен поток на Ердоган и сега си готвиш да съсипеш житницата на България,защото твоите началници с евроатлантическите цености те прецакаха,за затвора си страхливецо,за затвора....

Tози крадец свърши с 50 000 000 милиона пропиляни за търсене на нефт в черно море Bзе си комисионните а сега търси шистов газ за да отвлече вниманието на народа от задаващата се правителствена криза Cега е момента тези доностници наречени патриоти да бутнат правителството и им гарантирам двоен процент спрямо миналата година на изборите

наказателна отговорност на разпространителите на явни лъжи и слухове, които целят дестабилизиране на страната и нанасянето на икономически и други щети !!! ПРОУЧВАНЕТО ЗА КОНВЕНЦИОНАЛЕН НЕФТ И ГАЗ, А НЕ ЗА ШИСТОВ ! СТО ПЪТИ БЕШЕ ОБЯСНЕНО ПО ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ, НО РАШОФИЛИСТИЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ЛЪЖИТЕ СИ ???

Тъпото копеле, Бою Симитлията---даже не може да си формулира заповедта!:)))))))) ..."...нареди да се реши въпроса....":)))))-- човека каза ---,,, ще видим,,,!:))))))

Щом е наредил ,значи ще се добива газ........

Боко е руско мекере и подлога -ще козирува на ушанките.Как ние в БГ ще имаме собствен добив на газ??? Без да ни позволят ушанките.Жалки ,руски подлоги и копейкаджии,

. .заслепен идиот

Въпроса е решен На местен референдум близо 97% са против

Мутрата не може да заповяда на народа. Народът в Добруджа каза на рафарандума НЕ на мутренските мераци за добив на газ.

.

Наскоро в предаване на Цв.Ризова,Делян Добрев съобщи,че като министър се запознал с всички проучвания за издирване на газ и нефт на територията на НР България от които е разбрал че в района на Добруджа НЯМА залежи от тези ресурси.Факт който не е известен само на боко Балкански,тъй като след възкачването Му на трона,не може да няма.А ако няма,... ...ще има,или най-малкото ще ПРОУЧИМ или ще направим местен референдум и най-Демократично ще НАРЕДЯ въпроса да бъде решен.И тогава се явявам в БЯЛО.Да се слави името МИ.Хляб и зрелища.Смях,смях голям смях.Остава да разберем КОЙ ще се смее последен!!!

Борисов нареди да се реши въпроса с добива на газ в Добруджа- не така де! Човека казал- обяснете на дебилите, че всичките в Добруджата ще ги взема на работа- ще копат дупки за тръбите, ще посторим нов завод за тръби, ще направим нови пътища за да се минава към тръбите по-лесно /т.е. няколко милиона добруджанци пет години ще строят пътища и ще получават заплата по 3 иляди евро/, тия всичките бурсуци трябва да ги храня- значи добруджани ще построят нови съвременни заводи за брашно, и да не забравя- брашното се произвежда на добруджанското поле /и на това поприще още 2-3 милиона добруджанци ще копат и сеят поне пет години жито/, като изкопат газ- първо ще газифицирам техните коли да се двежат екологически чисто /айде оправихме екологията за 50 години напред/, ще трябват много лекари и сестри да лекуват тези дето си удрят кутретата с лопатите и кирките /ще внесем значи нови докторя от африка- 100-200 иляди/- да ама нали трябва да им построя и съвременни поликлиники- това са лекарства, нови томографи и съвременна диагностика- ей ги още 5 милиарда ще усвоим; ами тая публика къде ще живее- ще им направя едни 112 етажни небостъргачи- айде и Лилито се уреди за саниране за още 2 милиарда; ми от много работа- те ще се изкривят- айде ще оправя и туризма- всичките добруджани на морето да се осоляват и събират тен- айде оправих и морската красавица; ми като идат на морето- то ще трябват нови проверки- айде работа за вицето.

Абе, ей ще Ви пребия от работа- само заварчици за тръбите ми трябват над 1000 висококвалифицирани- това са курсове за ограмотяване по цяла България, това са конференции, колоквиуми, семинари в хотели- айде намерих работа на още 2 млн. висококвалифицирани дебила; ми като опре да намерим газа- ми то са хъбове и хъбчета, то са отклонения за Украйна / и на Русия ще продадем някой милионче газ/; започват да прииждат хиляди танкери да ги пълня- ей ти нови пристанища и терминали /митничарите ще са мои хора- да Ви кажа още отсега/! Стягайте се добруджани! Ще го ядете дебелия дебело и продължително! Както казва пирона за своята работа- за да пробиваш, трябва някой да те чука отзад.......!

ЗАЩО НЕ МИ ПУСКАТА КОМЕНТАРА ?!?! НАЛИ УЖ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА??

ЗАЩОТО ПОСЛУШКО Е НАРЕДИЛ ДА СЕ ДОБИВА ГАЗ, А НА ДОБРУДЖА -МАЙНАТА Й!!!!

Добивът на собствен газ означава край на зависимостта от Русия, по-ниски цени и растеж на икономиката. Става въпрос за конвенционален газ, който и досега се добиваше и не замърсява природата. Руснаците, петата колона и рубладжиите са мобилизирани, за да работят за руските интереси и данък Русия.

Добивът на шистов газ означава използване на токсични химикали (около 600 вида, като за една операция между 80 и 330 т) и изпускане на вредни елементи в почвата, както и в под- и над почвените води на региона. Tрайни негативни последици за регионалната екосистема, както и до тежки последствия за земеделската продукция в региона.

Ни са ли наеди ва, цървул?!

въпросът-КОЙ ФИНАНСИРА НЕНУЖНИЯ РЕФЕРЕНДУМ?

Газпром и руското посолство.

"глас народен глас божи". няма нищо за решаване

Пожарникаря е наредил защото селяндура Сашко Дончев му гарантирал въпросните комисионни. Това не го ли разбрахте??? Тъп продажник!!!

Много се горещите! Човекът Ви каза "Да се реши въпросът"! Да Ви е казвал в чия полза "ще се реши въпроса"? Не е! Да ви е рекъл, че "Ще се добива" или "Няма да се добива"? Нищо такова няма! Сега ще се избират оценители....Може да изберат мен или вас, нали? Можем да оценим с "Да" или "Не". Аз ще гласувам по съвест, ако...... не ми определят.....подходяща за амбициите ми концесия. :) Дали ще се добива газ в Добруджа- не зная. Вие, как мислите? :)

Референдумите не са ли най висшата форма на волеизявление? По този въпрос Има проведен законен референдум. Какво означава, че някой си казва " да се реши въпроса" . Май означава, че този някой, в случая е Бойко, е взел едни пари.

Добив на Шистов газ в България означава ОТРЯВЯНЕ на Природата, а от там и на хората... Нека всякакви ИЗМАМНИЧЕСКИ фирми за Шистов газ, а също и мобилни оператори и ВиК фирми( за водата, които слагат Отровни тръби от азбесто- бетон), НЕКА тия фирми ФАЛИРАТ и умират. Важното е да НАРАСТВА населението на България... Земята трябва да се ползва за- 2) развъждане на Плодове, Зеленчуци, Пшеница( за хляб), 2) Отглеждане на животни( за месо, мляко, яйца), 3) Садене нна дървета ( за Отопление с печки на дърва и Пречистване на Въздуха от газовете от коли), 4) Прехранване на животните( паша), 5) Строеж на къщи за Нови българи... На чужденци НИКОГА не трябва да се ПРОДАВА земя. Земя се взима само с ВОЙНА.

Не вервам да не си видел това дето е по-долу написано-за ЗАБРАНАТА ЗА ПРОУЧВАНЕТО.И след това пак ми обясни за отравянето на природата. А рускиййй "доброжелателю"

Неграмотен руски полуидиот, изобщо не става въпрос за шистов газ.

Ти може да си само руснак или рубладжия. Боклук и половина.

А някой твърдеше, че дебилите били само 88%!

Не искат добив на газ,никакъв.Не искат лифт в Банско,не искат добив на злато.Най-бедните в Европа!!Младите напускат "чистата"ни природа,а старите гласуват с "не"всеки опит за промяна.......няма надежда,уви!

Добре де , ама тоя нареждащият чукундур да беше отишъл преди референдума да убеди с мотиви , факти , данни , примери и каквото щеш още , хората.

Има ли шистов газ в БГ.Никой не знае. И що така?Ми щотУ преди време решиха ДА ЗАБРАНАТ ПРОУЧВАНЕТО ИМА ЛИ НЕМА ЛИ.По указание на "освободителите".А САМО ЗА ПРОУЧВАНЕТО- КЪДЕ КВО ИМА- требват 5 ПЕТ години.Ако утре открият способ за безвредно добиване(ако сегашните способи са вредни) на шисти тогава кви ше ги дъвчем.Ми ше чекаме 5 ПЕТ години да видим дали "тука има ,тука нема".И кво ?Ми още 5 ПЕТ години ше служим на ВЕРНО на еврейска русия,за да ни дои.Помните ли кво плащахме на "скъпите освободители" преди 10 или 15г за газта-по 530 ПЕТСТОТИН и ТРИЙСЕ евра за 1000 куб метра.По договора на румен говедаров,извинете овчаров(ама нали знаете че еврейските подлоги в БГ са все овчари, кравари, свинари и за това все се бъркам с имената им).А немско дето са на 1500км по-далеч плащаше по 360 евренца.Сега вденахте ли или пак ше се правите на луди а еврейски подлоги

Това с забраната за ПРОУЧВАНЕТО за шисти, ше доде ден когато забранителите ше требва да плащат и то със задниците си.Що ли.Ми представете си утре падне тавана.И нема газ.От никъде.И тогава кво правим.Не знаем "тука има ли тука нема ли" и легаме да мрем.ЩотУУУ,без енергия нема живот.Е ше има най чистата природа,най-чистата вода,САМО ДЕТО НАС НЕМА ДА НИ ИМА. Разбрахте ли бе дебили.Ше сме изпукали щотУ ше се изпълнили заповедите на "освободителите" ДА НЕ ЗНАЕМ КВО ИМА И КВО НЕМА.

Верно.Я съм дебил, ама като те чета разбирам,че в сравнение с теб съм гений.Нема начин да си се родил толкова тъп.Явно специално си се учил.

На някои болни мозъци все еврейска Русия им пречи, а еврейските щати им помагат. И направо си им личи!

На някои болни мозъци все еврейска Русия им пречи, а еврейските щати им помагат. И направо си им личи!

Ама какво значи да се реши проблема ? Ние казахме НЕ! И не защото сме бивши или настоящи комунисти! А защото не искаме да се трови още повече земята,която ни е хранила и храни! И храни не само нас, а и голяма част от населението на България! И нашето НЕ е в интерес и на ония, които ни плюят и наричат с обидни думи! решението е намерено! Хората казаха НЕ!И знаят защо го казаха!

Каке,кво ше кажеш да ти дода утре у вас и да ти кажа да се разкараш от къщата ти.Нищо че не моа.И ти така казваш за нещо дето не е твое.А како,утре ти идвам у къщи и те гона от вас щото така ми харесва.И нали се сещаш че нема да дода с голи ръце.Надявам се си разбрала кво те питам въпреки ужасния ми правопис.

Ти първо оправи хаоса в омая къща, дето ти е на раменете, че това, дето си написал никой не го разбира. Дано поне ти да си го разбираш! Аз имам земя, макар и не там, дето е била на дядовците ми от векове, ха ела, де! Ама си обуй дебели гащи!

Това ми напомня на детцките градини в София.Никакъв натиск и притискане от страна на Борисов за газа.Борисов е на всякъде където има проблем.Екипа е много слаб.Много приказки и то все фалшиви.Време е за промяна в целия екип.

Как населението на генерал тошево решава ДА НЕ СЕ ДОБИВА НЕЩО КОЕТО НЕ Е НЕГОВО.

Ако имам 1 декар земя в генерал тошево и реша да докарам оборудване за добив на нефт тогава какво правим

Чии са фирмите които обработват земите в добруджа.Ше се изненадате ли ако ви кажа ЧЕ СА НА МЕСТНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА ОТ ПРЕДИ 89Г.Ама не само само на хартия,като за пред дебили а наистина.

Това население живее там и го касае пряко, ако не си разбрал. А за правописа ти, ще говорим друг път.

Рускиййййй,що не се шибаш с моа правопис.Правописа е за "умници" като теб.И не ме интересува кой къде живее.И кво го касае също не ми дреме.Аз не искам да еврейската русия да ми взима парите.Сега вдена ли за кво става дума или още ше ми се правиш на правописник.

само родоотстъпник ще разреши да се добива. Той за пари вече е продал и народа и държава!!!

Ушанке, от километри си личиш.

В Бургас, само с няколко % разлика и спряха тръбопровода за Гърция. Където живи пари щяха да влизат в хазната. Тогава всички ръкопляскаха - волята на народа е закон. А сега търсим решение. Комисионните са голям %, а и вече ги е взел. Търсим решение , а?

Да се включат в ТП и да мирясат. По-евтино ще им излезе.

Тоя Тупан не знае ле че въпроса е решен ! Хората казаха НЕ !

Очевидно за него не е решен и не го устройва по известни причини , които защо да ги премълчавам , но всъщност са обществено известни. Капка по капка прави вир , а милиони подир милиони правят милиарди , а Баци много обича тъкмо тези порядъци.

това не са хората , а дебилите.

Тиквата е взел солиден рушвет от краварите, и сега трябва да си изпълни обещанието, че ще разреши добива на шистов газ от американски фирми. По скоро ще пренебрегне мнението на хората от общината, отколкото до се противопостави на хората от Козяк.

Искането е за конвенционален газ, и е от руско-български фирми. първо се информирайте, пък после се идказвайте

А сега кмете ти да видиш ''Този референдум не е референдум'' и утре сутринта ти не требе котлон , направо на главата си вари кафето.

Боби наредил министрите да намерят спешно решение, сиреч колективната без( отговорност ) на слънце, а той на сянка - хахахахх

Отмина пиар акция Пирин,нова такава под името Шистов газ.След като предизборно Борисов ,,откри"газ и нефт по Черноморският шелф ,за да напълни виртуалното хъбче Балкан му трябва и шистов газ.Накрая Ердоган ще му достави руска газ през Гърция от Турски поток.,,Велик" е Борисов ,велики са и простотиите му.я

в иран има платени протести ,а у нас платени НЕпротести.

Горкия европредседател! Все в спешен порядък му се налага да работи. Съвсем се стопи.

когато се добива нещо в Бг, "народа" само жално гледа как разни боклуци си пълнят офшорките.а сега дори ще изгонят и живеещите в региона на добива.егати хайдуците крадливи и продажни ,които е хранила тази територия !

Кво грачите като вдовици бе нещастници.Тези едри земевладелци дето обработват по 100 000 дка. земя какво ви дават?Те вече им омръзна да карат комбайни та си купуват с Ваште парици Бентлита и самолети да ходят на Малдивите.Най голямата дестинация на българина била Малдиви.Вие нещастни драскачи въобще сънували ли сте къде се намира това.Защо си продадохте земята а не я обработвахте? Сега кои интереси защитавате?На 101 % сте "Дебили" в пряк смисъл.По колко стотинки Ви дават на писание по форумите?Докато има такива като Вас нито един млад човек няма да остане тука.Няма от къде да Ви дават и пикливете пенсии!

Това ли е опорната точка за да се гътнат резултатите от референдума. Природата , водите не са на латифундистите , нали?

Дават по 80 до 100 лева рента на декар.Хайде завиждай .И нека да ходят където си искат.Виж във вътрешността на страната какви ренти се дават и тогава пиши.

Края на Борисов - 3

очаквайте го пак за 4

Първо в Добрич вдигнаха водата 2016-та ,сега и във Варна после.И така в цяла България.

мътна и горяща с огън вода с този шистов газ, ще стоите жадни и няма да има никакви туристи при вас.

Във Варна и Добрич редовно нямаме вода,стоим си жадни и некъпани редовно !

Добив на Шистов газ в България означава ОТРЯВЯНЕ на Природата, а от там и на хората... Нека всякакви ИЗМАМНИЧЕСКИ фирми за Шистов газ, а също и мобилни оператори и ВиК фирми( за водата, които слагат Отровни тръби от азбесто- бетон), НЕКА тия фирми ФАЛИРАТ и умират. Важното е да НАРАСТВА населението на България... Земята трябва да се ползва за- 2) развъждане на Плодове, Зеленчуци, Пшеница( за хляб), 2) Отглеждане на животни( за месо, мляко, яйца), 3) Садене нна дървета ( за Отопление с печки на дърва и Пречистване на Въздуха от газовете от коли), 4) Прехранване на животните( паша), 5) Строеж на къщи за Нови българи... На чужденци НИКОГА не трябва да се ПРОДАВА земя. Земя се взима само с ВОЙНА.

само на запад..тук се храним само с еко храни.

СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ОБЩЕНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО СА ВИНОВНИ, ЧЕ СА ГО ПРИЕЛИ! НА ТАКЪВ МУ ТРЯБВА БОЙ, БОЙ, БОЙ С КАМЪНИ, ДОКАТО НАПУСНЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА! БИЛ НАРЕДИЛ ТОЙ, КАТО КАК, КАТО КАКЪВ? В ОБЩИНАТА СУВЕРЕНА СА ХОРАТА ЖЕВЕЕЩИ В СЪЩАТА, А НЕ МУТРИ-РЪФЛЯЦИ, КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ ЗАКОНИТЕ И НЕ ЗНАЕТ ЩО Е РЕФЕРЕНДУМ!

С гол референдум деца не се гледат

Този банкянски търтей,който се разпорежда с всичко и всички. Обсеби цялата власт и се има за господ. Кога най- после ще бъде поставен,където му е мястото? Тююю.. Болезнен цирей на българският народ...

ChatGPT

Борисов нареди да се реши въпроса с добива на газ в Добруджа ------------------------------------------------- Шефа им рече "айде, бе! Пари нема, действайте"

ТАМ ГАЗ НЯМА ТОВА Е БАЛОН КАКЪВ ДОБИВ ТАМ НЯМА ГАЗ НЯМА ЗАПАСИ НЕЩАСТНА СТРАНА

как е хванал кмета за гушата....референдумът е решен в полза на тиквата.

Ко стаа сега?Нещо не се връзват нещата?В България току тъй печеливш бизнес със полезни изкопаеми ,нефт и газ се прови само от руски фирми!Българите са само за парлама!Обаче пък от друга страна Нинова която е ачик ачик руска мекеренкиня ходи там да протестира срещу фирмата която иска да добива газ или нефт! Знае се още от живково време,че руснаците няма да ни позволят да извличаме нефт и газ и да сме независими от тях!От друга страна няма да позволят и на България,български фирми или чуждестранни гиганти да извличат нефт и газ и да делят с Българското правителство,а не с руския ,,бизнис,,? Объркан съм другари!Хвърлете две тра плюнки по България,ЕС Амарика или Бойко за да се ориентирам!

Явно някой е взел пари напред... и сега трябва да се спасява положението...

Кой бе? В БГ няма корупция! Виж само колко са осъдени...нула!

Точно за това има най-много , нито един не е възпрян. Всички продължават да си действат плюс някой нов включил се.

БОРИСОВ, ТИ ПОМАЩНО УЧИЛИЩЕ ЛИ СИ ЗАВЪЪРШИЛ, ТА НАРЕЖДАШ, ВЪПРЕКИ РЕФЕРЕНДУМАСЪСТОЯЛ СЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО? ТИ НАД ЗАКОНА ЛИ СИ БЕ ,ГОВЕДО? КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА СЕ МИСЛИШ, ЧЕ СИ НАД ЗАКОНА, УРОД

ма мола ви съ.. не сме в обор, нито в партийния отбор..се пак и извън родинете има българи, които четат и ползват насоките..

Аз мисля,че въпросът е решен от хората - не са съгласни 97%! ББ трябва да нареди не да се реши,а да се изпълнява волята на народа,изразена на Референдума. Имам чувството,че този кмет е притеснен,за съжаление!

требва да е на ски..Закъса го Борисов с министри. Ми то така можем да минем и без мин. съвет.