Съдът оневини Бареков, че нарекъл Борисов ”тъп”

Софийският районен съд обяви за невинен лидера на ББЦ Николай Бареков по делото за обида, което Бойко Борисов заведе срещу него, защото го нарекъл "тъп".

Обратно в новината

Коментари - Съдът оневини Бареков, че нарекъл Борисов ”тъп” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тъп си бе Бобко,ето,че и съдът го призна

'Съдът оневини Бареков, че нарекъл Борисов тъп' Тоест Борисов е признат за тъп със съдебно решение...

Е ,след като и съда е признал ,че е тъп... Аз какво да кажа? :-)

няма такава държава - то това е нищо ами жена която работи в банка и ражда и в деня на раждането я уволняват- кажете това какво е. а то бареков че е тъп тъп си е ама някой му плаща

Дааа... след като Дудука свърши работа на Доган, сега си получава хонорара.

Хе,хе как да го осъдят като е казал истината !

Гениално нов начин за пране на пари съдете се и си плащайте един на друг плюс разноские за адвокати и съдии

Ами да си беше завел делото като клевета.

Hahahahahah..eeeee....da ti takowam i sada da ti takowam... :))))

Ха,че къде е сензацията тук?Бареков не се зарадвал,че не е виновен!!!Що бе?Защото предстои раздаването на "кокалите" в Народното събрание!И затова адвокатите уточняват значението на думата"тъп".Бареков е казал,че Б.Б.не е остър, т.е.той е закръглен!Спомнете си Гошо Тъпото.Съдията обаче се застрахова,че да наречеш някой дебел,си е обида отвсякъде.Ако си там,разбира се.

Ако до 2-3 дни Висшият Съдебен Съвет не предприеме действия срещу това 'неинтелигентно" решение и този нагъл съдия не е подобаващо наказан, то ...

Не съм фен на Боко, нито на Дуко, не съм гледал и предаването, но ако има обида, значи има. Какво значи, че щом не си я чул лично, значи не е пряка? Лудост! И двамата палячовци си позволяват да обиждат наред, ние сме си виновни, обаче.

Какво си теле, какво телце имаш Забравих темата, охх, шътъ испапкам Само дъ тъ гепна..., ОБАЧЕ, шъго... амна Дуко Дудуко

Ммм, е сега си разплитам чорапите! Това е знак, че много ми писна от простотии! Прочетете, моля приказката"За кого пеело пилето" и се посмейте за здраве!

Каква прекрасна еманация на Българският дух и бит!

За пореден път!!!! Да е жива издрава Българската независима СЪДЕБНА СИСТЕмА во главе с Глания Прокурор и Г-на Сарафов!!! ЧеститоБулгаристанци!!!! В тази държава няма НИКОГА да има ПРАВОСЪДИЕ! жалко за народа!

Е щом след разговора в Банкя пак си го избраха , макар да стана ясно, кой кого е назначил и един градски прокурор си подаде оставката на следващия ден заради фразата Ти си избра Цацаров ... заслужаваме си всичко. Тези, които поставят въпроса за реформи в съдебната система ги оплюват и им се подиграват, а без съдебна система няма смисъл от всякакви други реформи в здравеопазване, образование, обществени поръчки и т.н народа не разра, че ДЕМОКРАЦИЯТА е ЗАКОНИ ЗА ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!

Кой и как?Кажи кого да изберем.Впрочем,аз съм убеден че има не един и двама годни.Но и на тия избори избрахме пак същите-Пеевски,Лъчезар Иванов,Йордан Цонев и цялата червена върхушка.Промяната зависи от тях,а те НИКОГА няма да я направят!

Съдията е приел, че ген. Бойко Борисов е "тъп", за да се произнесе така! А, че ген.Бойко Борисов е такъв, какъвто го е нарекъл кумецът му Бареков, няма съмнение! Ето един пример: От 2001 год. лицето Бойко борисов се подвизава в висшата държавна администрация и политика. Това са близо 14 години! При крещяща необходимост да знае английски език, за да не се чувства като глухоням при международни контакти, които за неговият ранг са неизбежни, той толкова години не може да научи един прост език, които половината свят в т.ч. и българите говорят свободно! Може би, не е тъп, а е дори вдлъбнат, чак!

Теко

Колко експедитивна и безпристрастна е БГ Темида! Как бързо решава проблемите! А това, че някой прибрал някой и друг милион ДДС или направил мушийка и ощетил Държавата и народонаселението, това обикновенно го бавим с години докато загуби давност.

Съдията е спазил буквата на закона и така и трябва. А иначе, случаят има и забавни страни. Очевидно, Бочко е заобиколен от "видни" специалисти прависти, които не познават законите или не смеят да мукажат, че искът му е обречен. Цялата история напомня за един забавен експеримент. Можете да го проведете и вие. На оживено място викнете силно "Ей, к...рво!" И пребройте бързо, колко жени ще се обърнат, защото сами се смятат за такива.

Ако това е буквата на закона, означава , че трябва да се промени самият закон.Закон, в който няма морални норми не е закон.

Иначе, записа в присъдата си съдия Василев, няма спор, че думата "тъп" е обидна, но само ако тъжителят е чул лично подсъдимият да я изрича Значи ако убитият не е чул лично , че ще го убият, просто не е убит. Бъйгарската съдебна система трябва да бъде незабавно "разрушена", на сегашните съдии и прокурори да им се отнеме завинаги правото да практикуват като такива и да се изгради модерно европейско правосъдие.

това е добре. Е, ние така или иначе си го наричаме тъп. И анонимно в сайтове и публично в сайтове и на улицата и между непознати. това че съдът реши че е ТЪП е добра новина.

От решението на съда може да се направи извод, че всеки може да обижда когото си иска, стига в този момент той да не е в България или пред телевизора! Е гати държавата :))

не може всеки, а който има право. А Бареков имаше близки отношения с тиквата затова му вярваме че го познава и зае че е ТЪП.

Уж сте братя, а пък за салама се карате. Хайде - и дватамата сте тъпи, от мене да мине.

Значи Борисов вече официално е обявен за тъп, със съдебно решение

Истината е, че наистина Боко тиквата е ТЪП, а Барека е КАПУТ!

Този в ляво е най-тъпият генерал, а пък този- у десно е най-тъпият телевизонен водещ. Знам и други тъпи. Най-тъпият хидроинженер, най- тъпият фузкултурник, най- тъпият комунистически онбашия, най- тъпият цар от Мадрид....Тия, тъпите, с лопата да ги ринеш....

Сега ще съдя всички за издаване на държавна и евроатлантическа тайна!

Добре е сега адв. Марковски да се спаси някъде, докато мине гневът Бойков... Тая работа със съдебната тъпота го удря в най-милото му - в честолюбието му.

браво на Съдията! точен е! колкото до изречените думи, те са потвърждение, че и спрелите часовници показват два пъти точно време

Дудука как така се натиска за коалиция с тъпи хора? Много просто -или за пари или от тъпота. Тъпият пък е готов да го подкрепят капути...

Браво на Българския съд - няма втори като него под слънцето! Любопитна съм какво ще кажат всичките умни тикви, дето грачат хорово колко е тъп Борисов, ако те бяха страна по дело и Българския съд трябва да се произнесе?!!

А, ти асоциираш ли се с него?

.....прави са.......то инак аз и и всичките ми колеги ще ме в съда всеки месец защото сме обсъждали новата колежка.....ха ха

Стига сте спорили!След като съда е преценил че не е обида, излиза че капута е казал истината.Той защо не заведе дело като Борисов го нарече капут.Значи е съгласен.

Мило ми герберасчерче твоите родители генетично са те обременили с милиционерско тъпоумие

И баща ти ли страда от това?

Чети внимателно какво съм написал.

Щом вече Борисов е сертифицирано тъп със съдебно решение, а е лидер на ГЕРБ, какви тогава са всички останали от тази партия?

Тъпи по презумпция.

Браво на съдията! Много адекватна спрямо ищеца присъда! Би трябвало казусът да влезе в учебника по НП

Хора, и сега ако осъдят някой нормален човек за обида съдията на това дело трябва да си върне дипломата. И сега кво, излизам на улицата и почвам да си плещя каквото си искам срещу когото си поискам, нали те не ме чуват, нямам проблем никакъв. Не е лошо това да го знаят и полицаите, все пак да не ме окошарят.

*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име Всъщност, нямате право, защото нито Бареков, нито Доган четат коментарите и според закона мога да си псувам колкото си искам. Така че или докажете, че Бареков и Доган могат да четат или престанете с тази цензура. ПрецеденТЪТ вече е създаден и всички трябва да се съобразите с това!

Боко тиквата е тъп, прост и дебилен

Доказано тъпият сега ще трябва да плати и разноските за експертизи по делото, доказващи тъпотата му.

Моралът - или на какво ни учи НК :( ЧЛ.146 ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС - " Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго В НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ...... Ругайте и псувайте ближния си само зад гърба му :))))))

ГЕРБ да подкрепят своя лидер и да признаят, че всички са тъпаци

Няма може да спи ся мутрата. Като казах мутра се сетих, че умна такава няма, всичките са яки и прости. Съда много бавно работи!

тъпанарска история

Абе, има ли тъп БИК? (така е наречен от немската преса)

Боли ме ташака какъв е лицето Бойко Методиев Борисов. Знам само , че не искам той и неговата шайка да заемат висши ръководни постове в държавата. Не искаме пребоядисани комунисти, червени до мозъка на костите си, бивши агенти, каратисти, кадри на МВР да дърпат конците и да краднат яко от народната пара и после да викат- Ми то няма бе, пари, то криза световна бе... Дрън-дрън- криза! Няма криза, има мнооого пари държавата, ама е такива като тоя си тъпчат гушите.

Браво - като от устата на Станишев продиктувано :)

Ако напиша, че съдията е "тъп", това обида ли е, ако той не го е прочел? Защото по принцип ли е тъп, или само в случая е тъп? Такова "тъпо" решение може само един "тъп" човек да каже.

И защо го прехвърляте на съдията? Ако законът е написан така, съдията няма къде да мърда. А че съдиите носят от 10 кладенци вода за да си заслужат "мотивацията", е друга тема.

Един го осъдили за побой над жена си и съдията му обяснил.: Козата имаш право да биеш а жената да......е.. беш. Сега разбра ли? Онзи рекъл "разбрах ама като изляза от пандиза теб какво да те правя другарю съдия? Да бия или да...е.....?

Рапоня освен, че е тъп, е и доста нагъл на моменти! Обиждаше хората в национален ефир, но това изобщо не го бъркаше. Кухо парче!

Доказано тъп

Спомням си, че бай Боко каза веднъж: "Аз съм прост и вие сте прости. Затова се разбираме." Не знам, ама това си е самопризнание. Няма нужда от други доказателства.

Ами значи Борисов е тъп! Каквото толкова се обсъжда!