Бойко Борисов прие поканата за среща от Румен Радев

Премиерът очаква двамата да дискутират четиригодишната визия на ГЕРБ за управление на кабинета, както и доклада на Еврокомисията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си помисля, че сега можеше да е Цецка и си поглеждам портфейла - щяхме да имаме още по високи данъци, още по-високи цени на всички стоки и услуги регулирани от държавата, още по-малко здравеопазване и лекарства, но също така и трети пол (все пак президент цецка). Сега поне има един човек в тая 113 по свобода на словото държава, който може да попита правителството на бухалките - какво ще правите и какви да ви ценностите. Не, че има някакво значение - все пак WC БЕШЕ вице-премиер по демографските проблеми, а работата му се състоеше в спиране на музиката и гасене на лампите в слънчака.

ОТ ДИРА: "Радев готов да разговаря с Борисов, но за КОРУПЦИЯТА" БОРИСОВ ПЪК "очаква двамата да дискутират четиригодишната ВИЗИЯ НА ГЕРБ за управление на кабинета, както и доклада на Еврокомисията" ТА ЗА КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЕДЯНКАТА за КОРУПЦИЯТА или за 4-РИ ГОДИШНАТА ВИЗИЯ ?! Има ли смисъл изобщо да се срещате!! ОТСТРАНЯВАНЕТО на управляващата ни ОПГ в чиито ръце е и СЪД и ПРОКУРАТУРА , може да стане само по един начин. ПИНОЧЕТ Е ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР КАК СЕ ПОДХОЖДА В ТАКИВА СЛУЧАИ. През тези 30 години "ПРЕХОД" КЪМ НИЩОТО, българската армия не показа нищо с което да заслужи авторитета какъвто имат колегите им от ТУРЦИЯ и ГЪРЦИЯ! ВРЕМЕ Е РАДЕВ ДА ПОКАЖЕШ НЕ САМО КОРЕМНИ НАБИРАНИЯ, НО И ТОВА, ЧЕ ТИ СИ ВОДАЧА НА НАЦИЯТА! Всъщност нацията не може да има ДВАМА ВОДАЧИ - или ТИ РАДЕВ , или МУТРАТА!!

ОТ ДИРА: "Радев готов да разговаря с Борисов, но за КОРУПЦИЯТА" БОРИСОВ ПЪК "очаква двамата да дискутират четиригодишната ВИЗИЯ НА ГЕРБ за управление на кабинета, както и доклада на Еврокомисията" ТА ЗА КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЕДЯНКАТА за КОРУПЦИЯТА или за 4-РИ ГОДИШНАТА ВИЗИЯ ?! Има ли смисъл изобщо да се срещате!! ОТСТРАНЯВАНЕТО на управляващата ни ОПГ в чиито ръце е и СЪД и ПРОКУРАТУРА , може да стане само по един начин. ПИНОЧЕТ Е ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР КАК СЕ ПОДХОЖДА В ТАКИВА СЛУЧАИ. През тези 30 години "ПРЕХОД" КЪМ НИЩОТО, българската армия не показа нищо с което да заслужи авторитета какъвто имат колегите им от ТУРЦИЯ и ГЪРЦИЯ! ВРЕМЕ Е РАДЕВ ДА ПОКАЖЕШ НЕ САМО КОРЕМНИ НАБИРАНИЯ, НО И ТОВА, ЧЕ ТИ СИ ВОДАЧА НА НАЦИЯТА! Всъщност нацията не може да има ДВАМА ВОДАЧИ - или ТИ РАДЕВ , или МУТРАТА!!

Всеки нормален човек иска институциите в България да водят диалог и да се изслушват, за да се случват нещата и страната да върви напред. Лично на мен много ми се иска двамата да проведат диалог, който да има положителен резултат. Не вярвам обаче, че това може да се случи. По две причини. 1. Парламентът прие всички закони на които Президентът Радев наложи вето, без да промени нищо по тях. Това се нарича "да обичаш на инат". Мотивите на Президента изобщо не бяха разглеждани, съображенията му бяха игнорирани. Нула чуваемост! Действа се на принципа: "Така сме решили, така ще направим, твоите възражения не ни интересуват! Гледай си работата"! И след всичко това, дайте да проведем диалог. Как да стане?! 2. Президента Радев говори за ниски доходи и пенсии, за корупция и престъпност, за демографска криза. Все за неща, които всички виждаме. Според управляващите обаче, такива проблеми просто няма! Корупция няма! Тя е във въображението на Президента. С доходи и пенсии всичко е наред, а икономиката бележи непрекъснат ръст! ЗА ДА СЕ ОБСЪЖДАТ ПРОБЛЕМИ, ТРЯБВА И ДВЕТЕ СТРАНИ ДА ПРИЗНАЯТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ! Според управляващите всичко е цветя и рози. Такива проблеми няма, циганска престъпност също няма! Как да се води диалог при това положение?!

ИЛЮЗИЯ Е ДА МИСЛИШ , ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ДВЕ МЕЧКИ В ЕДНА БЪРЛОГА ! Или РАДЕВ или МУТРАТА. Ти определи ли се на чия страна си в тази битка?!

Надявам се да е самичък при обясненията си а не както преди изборите ОТКАЗА дебат с Нинова един срещу друг а искаше кохортата му да е около него.. Срещата трябва да е на живо иначе се приема за пунта мара..

Какви 4 години Боко ? Ти си тръгваш , поведението ти е удавник за сламка :) ама ти наистина ли си се представяш с НСО още 4 години ? Глупав си, но за сметка на това си НАГЪЛ :) всичко най-добро , успех !

Колко % тикви има в тая държава, след като знаем колко са дебилите. Следователно колко хора ще намерим които поддържат президента в тези сайтове. Защо не можем да уважим по достойните от нас? Язък!!!

Какви доклади на ЕС комисия какви пет лева? Вижте доклада на ФИФА защо България не става за място на което да се проведе първенството - това е истинският доклад!!! Доклади на разни комисийки които не трябва да залагат на България са нищо повече от дезинформация. Ако искаш истината, виж какво ти казват когато ги питаш да заложат на тебе!

ФИФА също са големи уроди. Това , че не ставаме за домакини на Световно е ясно и на първолаците, очевидно е, нали разбираш, ако живееш в България ? Те взеха едни милиони за Катар, не ги мисли, по сметки на дъщерите и внуците. Въпросът е Генерален - става ли тук за живот или не ? Това е, какво Световно , то 1994 няма да се върне, бъди сигурен, хората в момента няма какво да ядат, разберете го това !

Корупция има в целия свят, не само у нас ! Относно управлението, не беше по-добре преди Борисов. Самите ние трябва да подобрим живота си, а не да чакаме на държавата. Който е образован, работи съвестно и умее да реализира идеи си живее добре. А другите мрънкат и все някой друг им е виновен. Оставка, избори, тежка зима - това ли искат ? На думи е много лесно да се обвинява, но да се поеме отговорност и да изпълняваш на всеки изискванията, не е толкова просто. Преди изборите всички от ОП обещаваха какво ли не, но сега като са във властта видяха, че не е лесно.

Драга ми Роси, защо не си подобри живота преди управлението на Б.Борисов.Та самата ти казваш, че тогава не е било по-добре?Много сериозно ти куца мисленето мила моя.

Какво има да се дискутира по този доклад от Еврокомисията? Все едно да се дискутира изказването от Евксиноград, че едва ли не ББ е най- рутинираният политик на света....Какво четиригодишна визия на ГЕРБ, какви пет лева? Тоест Радев подкрепя ГЕРБ да продължат с тяхната политика, а протестите на хората кучетата ги яли. И ББ се е съгласил защото е хитър селянин, който като е чул четиригодишна визия му е станало ясно, че ще са подкрепени да добутат периода. Някой ще нагази лука в тази игра.

Ми няма протести на "хората", има там едни 500 човека дето се разхождата, пилят гуми, блкоират магистрала-две и си мислят че правят революция. Ще им мине, не се коси. А ББ ще добута 4-те години, щото така е решено. Не сме ние с теб дето ще определим дали да стане или не.

Днес пред Парламента се бяха събрали онези българските "лондончани", водени септември, юни и всеки път, когато получи поръчка от един чалгар, собственик на лондонската чалга-кръчма "Див петел" и в. "БудилникЪ". Агитират анархийно управление чрез референдуми:)))

Моля не наричайте протестите на хората за бъгавата система в държавата, та дори и цяла Европа, революция. Никой не е тръгнал с оръжие да трепи другите както става при революцийте. Но хората протестират против системата като цяло защото тя е направила живота на много хора, много по- лош отпреди 1989. Нахалството на това правителство пълно с простаци, егоисти и продажници преминава границата на благоприличие.

Няма къде да ходи Радев, освен да подкрепя правителството в парламентарна република. Иначе, ще бъде обвинен в противоконституционност и подбудителството към преврат.

ТЪП си със всичка сила )

Страх Лозе пази ! Борисов вижда че губи поста си и скоро ще го изхвърлят като мръсно коте от Премиерския стол е готов под влака София -Бургас да се хвърли ! Типично за психически болните от Нарцизам потенциални Лъжци ! Време е за смяна и нови Протести докато не падне това Анти- Българско Правителство на Тримата Шишовци !

Гоше, иди пей "Пролетта на рамоте ми кацна, скоро е Гергьовден" с бате си Слави. Маани ги тия политики, не са за теб.

Защо физиономията на Радев излъчва злоба и лукавост.

На Визия тези двамата са "като две капки вода". И все пак си личи, кой е по дълго в управлението.

Нека си припомним комунистическо - турските управления от прехода През 1991 г. нямаше буквално какво да ядем - магазините бяха напълно празни, а хляб се купуваше с купони ! 1996-1997 другарите фалираха 8 банки и за няма и месец се превърнаха в кредитни милионера. Хиперинглоацията, която предизвикаха срина пенсиите до 15 долара. През 2007-09 годиниа заради тези крадци, България загуби 3 милиарда ерро от европейски програми. Лесно можем да си спомним, че последният път когато бяха на власт фалираха КТБ и откраднаха 4.5 милиарда лева. Сега се е посъбрал малко излишък и алчните криминални престъпници пак искат властта. От нас зависи дали ще им я дадем !

Пръдло, това го печаташ за 3ти път! Тъпка!;))

На дебили като теб трябва да им се повтаря...

Бойко да попита радев следните въпроси : 1 Плаща ли руското посолство на румбата ? 2 Взимал ли е радев пари за да лобира така яростно за Грипен ? 3 Какво е обещало ДПС на радев ако успее да бутне правителството ?u

Днес чух, че една пенсионерка събрала 30 000 подписа за вдигане на пенсиите и другарката Нинова веднага и обещала да съберат 300 000 подписа за тази кауза и да ги внесат в Парламента с искане за референдум по въпроса. Дотук - добре, но референдуми за заплати, пенсии и данъци не се правят. А сега, де?

Това за 300000 на женският пазар ли го чу или на Козяк?

Радев задал въпрос: - Какво е корупция? Нинова: - Далавера, в която ти не участваш... за сега.

А,аз мога ли да поканя да ми дойде на гости Нежното Острие не Герб Десито Атанасова,да си упражним политиката?Обещавам да бъда много внимателен със нея.

Премиерът на държавата е на най-горното стъпало на управлението в момента и ако някой с някого иска да се среща ,да обсъжда корупция и благоденствието на народа, то другаря Радев ще трябва да поиска аудиенция при другаря Борисов. Такива са правилата на играта. Другаря Радев много рано взе да се изживява като президент на президентска република.

Тъй, тъй, како Маро - аудиенция е баш правилната дума, я!;) Така се прави, когато искаш среща с Премиери, които "три папи са ги галилИ по главата";)

така е когато кралицата му е гръб :))

Ъ.. кралицата... ма к'во тук значи някаква кралица?;) - насреща ѝ стоят три!!! папи и един равин;) Само главният мюфтия не се е включил още в главопогалването, ама ще участва...след държавното финансиране на вероизповеданията;)

Идат избори. Ще гласувам за този, който обещае безплатно образование, безплатно здравеопазване, без циганска престъпност, всички корумпирани политици в затвора, мафиотите също, водата, кубика да е 2 стотинки, бензина 30 стотинки, да има работа за всички, армията да е поне 200 000 човека, до зъби въоръжена. Всъщност да върне живота през 80- те.

Явно в държавите "откъснали се далече напред" и там така гласуват. хахаха

Значи пак ще гласуваш за лъжец.

Лъжкиня!!!!

Не разбрах набор 1865 ли си? Щото манталитетът ти е все едно си набор 2015!

Като се абстрахирам от нЕкои Ваши искания които звучат малко подигравателно (армия 200000 и живота през 80-те), и аз съм ЗА...!!! Дааа...!!!

Безплатно е само сиренцето в капана за мишки! А преди 80-те научиха мързеливият да не работи, но да получава според потребностите... с тарикатлък, шуробаджанащина, ДС доносничество, партийна кариера. Всичките тези и техните наследници сега доразвиха тези порочни партийни тезиси и най-пагубното е, че не уважават умните и кадърните, които бягат зад граница или стават вътрешни емигранти у нас вместо да водят нацията към прогрес.

Те всич ки обещавт всичко и накрая-нищо

ГЕРБ-3 ще разследва ГЕРБ-1 и ГЕРБ-2.

Абсолютно реализуемо е даже;) Днес Гешев се похвали, че имало "ефективна условна присъда"?!;)) на бивш зам. министър - все ще намерят някой бивш от ББ1 и 2, който не е в ББ3, който да осъдят толкова тежко;))))))))

извинявам се, ...когото да осъдят...

Трайчо Трайков?

Президента не е бил член на БКП. Не е бил рекетьор в трибуквени групировки. Говори свободно англииски и руски. Няма данни щата да му е купувала 5-6апартамента. При изявленията си не ползва листчета, които някой му е написал. Ха, сега сравнете със пишман опонентите му крадливи

Нали все хвалите времето преди 89г, защо се обиждате на комунисти?

Визия и закон!? Тези неща не са понятни за физкултурници и пожарникари.

Комисията по корупция разпитва депутат: - Уверен ли сте, че къщата, вилата, петте коли и шестте апартамента в центъра, са купени с честно заработени пари? - А с какви други? - На нас ни се струва, че всичко това е купено с парите на народа. - Да бе, че откъде пък народа ще има такива пари?

Олеееееее, тук се е напълнило с ГЕРБЕРО-МУТРАФОНИ.Сврели сте се като мишоци по дупките и с пяна на уста плюете ли плюете човека избран от над 2 милиона българи.Като сте толкова смели излезте на контра-протест де.Ама не ви стиска щото ще бъдете пометени от цунамито наречено НАРОДЕН ГНЯФ.

Оф, глупендер ти дори не знаеш къде се намираш :(

2.5 милиона пенсионера и 1.5 милиона циганина. Даже не всички фенове на БСП са гласували за него! Какво ми се хвалиш?!

А за твоите ГЕРБЕРО-КОМУНДЕТА кои са гласували?Нали знаеш, че любимият ти вожд е бил личен ПЪДАР на ТОДОР ЖИВКОВ а на Цвъки баща му шофьор в ДС а?Явно сте мноооооого зле след като избирате ПЪДАРЯ да ви води за носа.

Хей, ,"патриота",доста си неграмотен след като пишеш "гняФ" с Ф вместо с В. и

Някой да каже какво са откраднали Цоцо и Боцо. Само това слушам и като попитам комуноидите се почесват по дървените глави. И след като говорят за кражби да кажат защо подкрепят Нинова, която приватизира и окраде парите в Техноимпекс, харизаха Пловдивският панаир заедно с Овачаров на Гергов, защо Станишев уволни Нинова за корупция и източване на Българтабак когато беше шеф там.

Ами видното за Боко е къщата на ГЕРБ само за 80 милиона, както и островчето в Гърция/Милен Цветков беше свален от екран щото беше поканил гръцки бизнесмен и адвокат да разяснят сделката/ а за Цецо учудвам се що ли му викат ШЕСТАКА, както и колко ли струва една китна виличка в Средногорието?

Ето за това ви говоря. Прост народ слаба държава!!!

на този продажен простак!

да се срещаш с него!

Ако Радев е простак Тинвуний Простий е простак на ента степен.

Кой бе, народе те излъга, че пожарникар и военен могат да ръководят добре държава в 21 век?! Да знаете, тези, които са ви излъгали за това са виновните за лошото положение! А и това, че сте тъпи де :)))

Ще трябва да си късаме опашката вече,че отвсякъде ни натискат за корупцията.Какво зимахме взехме всеки да се спасява по единично.

Другарю, недей така се изказва плоско. Много добре знаеш кой е шампион в корупционните дела. А що се отнася до "поканата" на Президента то тя беше покана с половин уста след като Бойко го притисна до стената с интервюто си по БТВ.

Бойко да попита радев следните въпроси : 1 Плаща ли руското посолство на румбата ? 2 Взимал ли е радев пари за да лобира така яростно за Грипен ? 3 Какво е обещало ДПС на радев ако успее да бутне правителството ?u

Доста сте глупав...

Така като ги гледам един до друг, другаря Радев има много по-голяма визуална прилика с другаря Тодор Живков от Баце. Нека другаря Иван Червенков, който се изживява като кОлтурно-масовик при другарите, да му направи необходимия фото-шоп.

Някой да каже какво са откраднали Цоцо и Боцо. Само това слушам и като попитам комуноидите се почесват по дървените глави. И след като говорят за кражби да кажат защо подкрепят Нинова, която приватизира и окраде парите в Техноимпекс, харизаха Пловдивският панаир заедно с Овачаров на Гергов, защо Станишев уволни Нинова за корупция и източване на Българтабак когато беше шеф там.

всичко е на роднините и тъщите

Комуноидите ги търси в ръководството на любимата ти партия - ГЕРБ - еднокнижния, гуменката, майката на нацията и т.н.! Не знам за другите пишещи тук, но аз никога не съм бил, не съм и не смятам да бъда член на никаква политическа партия....

Нека някой да отговори какво предпочитат българите : 15 лева данък на 15 годишния Голф и 524 лева средна заплата (БСП) , или 45 лева данък и 1110 лева средна заплата (ГЕРБ) ?

Отворко, бруто или нето е заплатата?

Днес в руската преса се разисква протеста на българи в Хисаря относно лекуването там с български държавни средства на убийци от украинския фашистки отряд Айдар, участвали в убийства на граждаското руско население в Донбас. Може да я прочетеш на Интернет: «Для наших детей денег нет, а для украинских убийц — есть»: болгары протестуют против лечения бойцов «Айдара» Заглавието е красноречиво - за българските болни деца Властта отказа да дава пари, но за украински фашисти такива държавни средства (от джоба на българския данъкоплатец) се дават още от 2014 година? Между другото, Порошенко лично разкарваше Борисов с колата си по Киев при неговото предишно посещение там... приятелството им било по линия на НАТО (като всеки знае, че Украйна нама официални граници в ООН, защото има неуредени териториални спорове с всички свои съседи и това е непреодолима официална пречка Украйна да влезе някога в НАТО)....

Нинова и Радев се срещнали.. Пак ли в офиса на Гергов...

Че к'во му е на офиса на Гергов ?;)) - щом и главния прокурор ходи там, значи всичко е ОК, нали?;)

Радев не е ходил в офиса на Гергов, но и бат Бойко и кака Корнелия са ходили и то неведнъж.

Преди 10 години уж беше възхода на България при Тройната ламя . Цените на горивата бяха същите , на храните даже по-скъпи , а доходите бяха два пъти по-малки . Цени и доходи който желае , може да ги проверява в Гуглето ! Тоест при Борисов народа се е замогнал двойно ! Само дето на разни червени олигарси им секна бизнеса !

Ти сериозно ли мислиш, че никой не си спомня какви бяха цените и доходите 2005 - 2009? Колко струваше хляба тогава и колко сега?

даже и бат'Боко спести няколко милиарда

Само един въпрос имам към теб? Като е толкова добре при Борисов що на Терминал 2 е толкова голяма опашката и на Калотина също?

Не се заяждам с теб. Просто малко статистика, която ВСЕКИ ИДИОТ може сам да провери, ако не противоречи на опорните му точки: От две години трендът на напусналите България се обърна в обратна посока. В момента повече българи се завръщат от колкото напускат. Прирастът обаче остава за сега отрицателен, защото средната възраст в страната е доста висока и увеличения брой завърнали се не покрива дефицитът получен от разликата на починали - родени. Истината е, че трябва да правите деца, вместо да умнеете по форумите с тъпотиите си!

А на нечервените процъвтя!

Хуваво, желая ви успех с визията. За мен, към момента няма промяна. Системата за контрол и подчинение си работи.

Бойко да попита радев следните въпроси : 1 Плаща ли руското посолство на румбата ? 2 Взимал ли е радев пари за да лобира така яростно за Грипен ? 3 Какво е обещало ДПС на радев ако успее да бутне правителството ?

Нека си припомним комунистическо - турските управления от прехода През 1991 г. нямаше буквално какво да ядем - магазините бяха напълно празни, а хляб се купуваше с купони ! 1996-1997 другарите фалираха 8 банки и за няма и месец се превърнаха в кредитни милионера. Хиперинглоацията, която предизвикаха срина пенсиите до 15 долара. През 2007-09 годиниа заради тези крадци, България загуби 3 милиарда ерро от европейски програми. Лесно можем да си спомним, че последният път когато бяха на власт фалираха КТБ и откраднаха 4.5 милиарда лева. Сега се е посъбрал малко излишък и алчните криминални престъпници пак искат властта. От нас зависи дали ще им я дадем !

Единият е образован , а другият не е ! Кой е другият ?

Когато за Боко Тъпото гласуват над 2 млн. българи, тогава може да кажете че е надминал по популярност Радев. Тъпото е в залеза на кариерата си, и през следващите няколко месеца гръмко ще се сгромоляса в нищото.

и свети от време .на време за да си оправдае заплатата от 1100

Научи се да пишеш първо, па тогава се изхвърляй форумно. Тъпото не е бил на лост и никога няма да бъде, защото тези 150 кг-ви телеса нямат вдигане.

След като червените подариха предприятията на червените олигарски - Гергов, Баневи, Техноимпексова, как няма да станем блато, в което жабока Гумен се опитва да вдигне самолета.

Повтарянето на едни и същи цецовицове, не дава шанс да поумнееш, потърси нещо ново!

Преди Бойко държавата беше цъфнала и вързала. Бяхме No.1 в Източна Европа и дойде лошия Бойко и България стана последна в Европа. И защо щом е толкова лош Бойко, все е избран червени тролчета?

Явно си поредният герберастки глупак, който си мисли, че Боко тъпото е бол избиран някога. Тъпото винаги взема властта след купуване на гласове и манипулиране на изборните резултати. От 2009г. демокрацията в БГ е мираж.

.... но какво направи твоя еднокнижен Бойко за да не сме последни.... за има/няма 10 г.? Нищо! Дори станахме, ако има такава дума..... още по-най-последни.... Т.е. изоставаме още повече, вместо да догонваме тези преди нас, а същия "умник" ни "плашаше" преди години да не станем "зле", като гърците....

Едва ли президента се съмнява, че вместо да дава отговори за изоставане на качеството на живот на българите, за липсата на инвестиции, за корупцията и др. ясни на всички и видими неща, еднокнижния ще му представи разни диаграми, статистики и доклади за "успехите" на правителството и "напредъка" в развитието на България, като ще наблегне и на това, че като иде в Европата всеки път "началниците" го потупват по рамото, галят по главата и хвалят за "стабилността" ни....

Викате друго е Путин да те потупва по рамото и да те хвали!

... не знам Путин да е потупвал някой българин по рамото, а същия едва ли знае и името на нашия президент, както и на предишните.... Но със сигурност еднокнижния му се помазни, като подари на Путин кученце.... Щото не се знае утре кой ще му е "началник"!?

на колене с Деса...

За последните 10 години чуждите инвестиции в България са паднали над ДВАДЕСЕТ ПЪТИ.... Какво ще отчита Баце? Че през тази година за пръв път БЪЛГАРСКИТЕ инвестиции в чужбина са повече от чуждите в България... Че реален ЧУЖД инвеститор N 1 са БЪЛГАРИТЕу емигрирали в чужбина, а не отчитания от правителството безработен кипърец Георгиус Георгиу.. Който е N 1 длъжник на ПИБ, щото всите му инвестиции в България са с кредити от ПИБ.. С това ли ще се хвали?

Радев да конкретизира - кои стани в Източна Европа в момента са по-добре от нас и кога сме били преди тази държава. Всичко друго са празни популистки приказки как сме най-бедни, как младите напускали, как сме най-корумпирани, как сме затънали в блато и т.н приказките на Нинова да манипулира простолюдието!

Гражданино! Президрнтът изтъква факти. Всичко е вярно и точно заради това има протести. Аз се срамувам от последните ни места в ЕС, но ти явно не четеш.

Вече сме на де що има последно място сред страните от ЕС.. Е - да не е без хич, имаме и две първи места... По корупция и смъртност на населението.. Вече дори и ООН ни хвали - първи сме в класацията за НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА.. Туй ако не е за гордост, кое ще е друго..

Обичаш точните неща, ами тогава ти кажи кои са по-зле от нас или по-точно от бившия соцблок, които са в ЕС?

Колко уличен е стила на говорене на президента и колко голяма му е лиспата на усет за проблемите, на разбиране .....Такива бяха на повечето полтици до сега ...Радев не е изключението :"Аз съм готов да приема Борисов, да ми представи визията за справяне с корупцията по високите етажи на властта, прекратяване на катастрофалния срив на инвестициите и догонването на държавите от Централна и Източна Европа, които се откъснаха икономически далеч преди нас", каза по-рано президентът.

Нъл ЕК ни замери с докладче, че ний корупцията сме я оправили.. За N+1 ви път отвяхме Румънията... И тоз "успех" още от 2012-та кат го направихме - тогава ЕК ни замери с цели ДВА доклада за една година, все сме си пред нея.. А кат са събудим - одеалото на пода, прозореца отворен, МАГНОЛИЯТА са клати и прай течение у хола..

Тиквун да земе и той да си провери програмата да не се окаже, че нема нищо изпълнено след две години "управление".

Дира,стига сте трили. Ако тирете опроките на троловете ок,но вие триете нормални хора,а навън има още ,които мислят като тях,защото са обикновени хора. Опорките остават,а те нямат подкерпа,а триете реалното мнение на хората. Много тъпо,защото общественото мнение е живо,има го,и не можеш да го премахнеш като изтриеш от тъпия си форум. Просто форума ви престава да отразява реалността,и това е лошо за вас,не за нас..

Нямах съмнение, че Радев е злобно и непочтено същество, но още повече се убедих когато видях как баща му блъска човек и дори не слиза да види какво става. Вместо това сигурно звъни на сина си и след малко идва някой си техен човек да покрие случая. Какъвто бащата такъв и сина!!!

Тези комуноидните шизофреници които слагат минуси да кажат с кое от това не са съгласни!!

Точно от твоя пост лъха злоба! Случаят с бащата отдавна го решиха и човекът плати глоба, макар другият сам да си беше виновен. Но нали трябва да злобеем срещу президента, че рейтингът му е опасно висок.