Радев: Борисов грубо манипулира

Президентът Румен Радев атакува остро премиера Бойко Борисов заради това, че свърза началника на кабинета му Иво Христов с депутата от ДПС Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Борисов грубо манипулира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aко Pадев беше водещ на българското правителство вместо борисов ,това щеше да стане катастрофа за българотурските взаимоотношения . Mного ясно личи антитурските мисли на Pадев, които са незаконни и далече от реалността на регионалната политическа конюнктура.

всъщност, радев няма никакви мисли в главата си-нито антитурски ,нито европейски, нито БЪЛГАРСКИ мисли! единствените му "мисли" са за матушка русь, но какво да очакваш от марионетката на решетников?! като всеки посредствен човек, той си въобрази, че антигербаджийския вот е лично за неговата семпла персона и за русофилските му дивотии. и още четири години ще има да се убеждаваме в това, за съжаление!

и тоя е един всенароден президентин, колкото аз съм жан-пол белмондо! демек-реално никакъв президентин не, а подставена марионетка на една партия и на една чужда и недобронамерена към нас азиатска държава.

Тва комунистите верно са най-простите хора. Поне некво мислещо същество да беха избрали, а те тоя слабоумен фатмак. Ма такива са инструкциите на мацква.......маломници, за да слушкат.

За такива като Снежана Ботушарова, Иван Костов, Бойко Борисов и т.н. ли говориш?

турят,си остава-ТЪПАК!

Това нещо Румен Десин е най-бледото подобие на президент което сме имали!! Дори Гоце Щлема беше по-голям патриот от фатмака! Абе селяк прост ти вече не разбра ли че си Президент на България а не говорител на рашисткото посолство или на Посрано 20 ????

Искам и ще запея с пълен глас: МАРШ МАРШ, С ГЕНЕРАЛА НАШ, ДА СВАЛИМЕ ХУНТАТА ОТ ВЛАС! Една песионерка в Гладна кома*

по 500 лева,за изборите,а той им дава...разходки с крантата Деса-простакеса!

Баба ти е простакеса, внучка партизанска ! А дедото на Бойко, са убили, фронтоваците! Скрил се в царевичака и приклекнал като куче Дъртия глиган, който се задирял, по женичките! като В царевичака!

Много е важно да се разбере, че между Бойко Борисов и разните там "десни проекти," п-и мрежи" и други подобни третополови субекти, всъщност няма абсолютно никаква разлика, те са само различните лица на едно цяло - американската пета колона в България...

Г-н Радев,никога с политика не съм се занимавал,но ми се струва че не бих направил нито един гаф,какъвто всички вие правите/политиците,наричам ви така условно/.Как така ,ако човек няма шофьорска книжка не можседа кара кола,а може да бъде президент безда е ходел затова на училище? ДА ВИ ИМАМ САМОЧУВСТВИЕТО НА ВСИЧКИ...

Ами изглежда, че е доста просто: ако човек няма шофьорска книжка не може да кара кола, защото там има правилник, който трябва безпрекословно да се спазва. Докато за президент, премиер, магистрат явно нищо не е задължително да се спазва. Да управляваш държава се оказва много по-просто, отколкото да управляваш кола.

Не отрича че му пишат речите,просто само защитава писараси че няма общо със онази свиня.

Да прочете конвенцията на английски или френски, това са двата езика, на които тази конвенция има достоверен правен смисъл... Тоя ме разби ! Всички български преводачи на конвенцията моментално да си скъсат дипломите. Казах! Кой си ти бе Радев.Какъв пост заемаш. Какви правомощия имаш. Какво зависи от теб. Ще си останеш в историята като президента-хипопотам. Нищо не зависи от него, но ето такава голяма уста отваря.

И НЕКАДЪРЕН ТЪРТИЙ, КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ПАРВЕНЮ, ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА КОМУНОИДНАТА ТЪРТИЕВА СГАН, НО В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ОЧАКВАМ ДА ЯДЕ РИТНИЦИ ПО КРИВАТА МУСОРА. ТАКЪВ БОКЛУК НЕ Е ИМАЛО ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА.

Абе Радев, това за критиките към Борисов добре, АМА КАК МОЖЕ ДА ПОКАНИШ ПУТКИН В БЪЛГАРИЯ, БЕ МЕКЕРЕ ТАКОВА! Случайно да си чувал, че сме били под половинвековно робство на тези и още не може да се освестиме и не сме излези напълно от него! Няма ли кой да разкаже на този летец новата и най-новата българска история и защо сме на това дередже и последни в Европа и как се разграбиха и изпариха от България и българите активи и пари на около 120 милиарда долара през последните 30 години!

ти остави путин ами този фатмак покани и осъдения сериен изнасилвач бил Клинтън в България на разноски на бедната държава

Бой по манерката господин Радев! На тези дето те плюват, че си руски послушко не им се връзват герберските номера.... не може да си натовски генерал и в същото време да си русофил.... това да не е като да си пожарникарски генерал? Ай си ... бе ватници, хубаво е с такъв президент.

Я ,Тодар Живков

И малките деца вече знаят че най-големите манипулатори са комунистическите мърши. И този селянин като червена подлога-също.

И аз помня един човек,дето се разнасяше с едно кожено пардесю,казвайки на журналистите да го чакат на мястото на събитието,то ще се случи даже и да е закъснял.Помня го това време,ама кой да ми повярва ,че е било не толова отдавна и че същият човек даже,и е министър председател на една държава,която е дала писменност на вси славяни.Добре ,че онези старите българи са били умни

Пак изпадаме в глурава ситуация и то по въпроси от външната политика. От една страна Борисов раболипничи и се моли на колене за Шенген, а от друга здравият разум на западните политици казва:не сте още за тук.Животът на нашите граждани може да се окаже застрашен. Мисля, че Президентът ни стои по достойно, поне не се моли на никого. На мен това ми харесва.

Най- лошия президент - злоба и завист му е девиза. Само ходят с Деса по държавите с държавни пари без да извоюват нищо за държавата. Съжалявам,че гласувах за него

Поздравяват се,целуват се като на парти,но Президента аванта не пуска!

По голям дженк от това нищожество Радев е само жена му - авиационната метреса Деса...!!!!!! Това е положението... Да бе видял днес как всички ръководители на ЕС и Турция поздравяваха Борисов - но той е дебил от тези на червения дебил Иво Христов и те са невменяеми...

Играта много загрубя...Срамота ! Дай ми куклата, вземи си парцалите...

Най после след 27 години лъжливи и продажни политици има един- сегашния президент Радев, на когото вярвам и уважавам/особено на фона на предишния "прецедент"! Затова го плюят казионните медии! Но няма да му е лесно -сегашното статукво е като бетонна стена!

Борисов неграмотно и дебелашки манипулира. Това не е селската кръчма в Хераково или Бистришката футболна агитка, това е България и тук живеят интелигентни хора, които могат да различат бяло от черно.

пресечена нула

В нашите географски ширини никой не е свикнал да му се прави забележка или да бъде коригиран. Особено това се отнася до власт имащи кто ББ. Сега си намери майстора и квичи ли квичи. кани си Ердоган сякаш той е държавен глава. И на ум не му е дошло, че кара през просото. Взе се вече много на тежко и си позволява какво ли не. Много добре му постави задачи Радев, а именно: ненамеса на Турция в нашите вътрешни работи - ненамеса в нашия изборен процес, - ненамеса в духовния живот на нашите български мюсюлмани - за компенсация на тракийските бежанци

Г- н Радев все по-вече се очертава като един обидчив и заядлив човек. Не дай Боже да блъснеш без да искаш такъв човек на улицата или да го настъпиш неволно в трамвая. Президентът трябва да е по-широко скроен, да е разумно прагматичен и уважителен, но не и дребнав. Скандалното поведение трябва да е табу. "За почест" би могъл да очаква в армията, "Ваше височество" с поклони върви пък само за монархията. При нас, щом като сме демократична република, да спазваме равенството, езика и нравите на демоса. Да, г- н Президент, постът задължава.

Това е ограничен и тесногръд човек, те овенните толкова могат!!

борисов е свикнал никои да не му противоречи и там е работата, на бб му е добре с жените наоколо и каквото каже и както го каже и колкото открадне опа, ами така де; интересно е крастосването на шпаги между пожарникар и военен; - прекрасната ни територия трябва все някои ден да заработи за народа

Премиера Борисов и четене на английски и/или френски???

Айде и ти сега поручик не се будалкай, не си ли спомняш, че като беше у нас господин Маркон, госин Борисов се обърна към него с.... парлеву франсе! Искаше само да препита Маркон как е с френския.

80% от форума е пълен с обиди по адрес на Премиера от всякакво естество, а като напишеш за Президента, че е плешив клепоух фатмак, което е факт, коментара се трие, защото сме накърнявали доброто име - "справедливо" е!!!???

Получаваш ли оргазъм като пишеш името Му или само припикваш?

Фатмака ако не се обажда май ще спечели повече. Да си обикаля там по света с Деса-Стюардеса

Г-н Радев нищо ново не казваш.На Борисов му е в кръвта да лъже ,манипулира и замазва.Това е известно,както на симпатизантите така и на противниците му.Президент Радев ,българина обича да го лъжат и да му обещават светло бъдеще.Това го подържа лъжливо ,докато не го опари лично.Затова в България гражданското общество и профсъюзи са мижава работа.Силно е гражданското общество и многолюдно само когато му плащат по 50лв.на протест или го извозят с бусове от провинцията.Така се случи с правителството на Орешарски свалено с парите на ГЕРБ и с техният човек Местан.Протестите почнаха месец след избирането на Орешарски и бяха непрекъснато до свалянето .

Радьооооо, смешен си бре!! Как пък войта куха тиква не увря, да ти се не знае. Те хората правилно думат, че под фуражка акъл не вирее умен военен и зелен кон няма, ама аз не слушах и гласувах за теб киртако грозен!!!

Троловете на БСП и селския президент много ЯКО са работили от вчера насам. Заработили са повече от средна заплата. Тяхно място за изява е "Дир.бг"

я раздуй нещо за селския мин. пред.

Радев е само въздух, даже не е под налягане. Сам не може да върже две приказки. По-ограничен и посредствен човечец не сме имали за президент. Когато и де се изяви, все скандали прави. С Ватикана, с Евросъвета, с лъжите си още по време на предизборната си кампания. Господина се изявява като командир на рота, а не като президент. Плевньо беше смешник, а този е просто жалък селяндур. Типичен фатмак, даже не прилича на летец.

Тая фуражка и за чеп на бъчва не става! Не стига че никой в Европа не го признава за личност,ами седнал да се мери с Борисов! А бе,прецедентче,а бе фатмак жалък,не се навирай в краката на коня ,бе! Сянката на Борисов е толкова тежка,че ти не се виждаш ,бе!

а, другата фуражка (ББ) от Симеоновската (магнаурската) школа на МВР, става ли въобще и за чеп?

:) Докато не се разкарат тези направили преврата на Тодор Жвиков и притурките им... няма да се оправим. Те са спецове по превратите .... затова Нинова и Иво Христовци се борят упорито да правят преврати ....

първия - сигурността на страната. Застрашена от този излишен сблъсък между двамата Големи и тези немислещи форумци. и то пред света?!напрежението се засилва така и за вътрешния мир Здравеопазване . застрашено ! Ако има мир и здраве с всичко останало ще се справим.В интерес на народа и България е. Икономика,образование и правосъдие ще са резултат от първите два приоритета. да мислим и действаме разумно !!!

Кой те лъже ,че те харесва със злобата ти?Измислен презцидент

До сега поне Президента Радев нито е говорил празни приказки, нито си е изпускал нервите. Ако може да подкрепи това, което казва, значи на Борисов и Пеевски им е дошло времето, а покрай тях и ...о, радост, почетния преЦедател е наред. Той е създателя и на двамата, редно е да попадне между тях сега. Представете си само политиката в България без тия тримата, дето нито стъпват в Парламента, никой някъде ги е виждал напоследък.

"Ако може да подкрепи това, което казва," Ако можеше да го е направил ............ и той и ББ се държат така, че да ни е срам от тях! Само голи твърдения ... ББ поне си призна че е сгрешил .....

Борисов грубо манипулира, Радев манипулира нежно! В резултат Радев лапа кифтетата, избирателите му лапат ...я!

БРАВО,ГЕНЕРАЛЕ. ТОВА,КОЕТО КАЗА Е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН И ВСИЧКИ ГОЗНАЕМ. ВЧЕРА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТТЕ НАРЕЧЕ ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК , ДНЕС ТЕ ПЛЮЕ. ТАКЪВ Е ТОЙ-УПОТРЕБЯВА И ИЗХВЪРЛЯ. НЕ СЕ ДАВАЙ,ТОЙ Е ПРОСТО ЕДНА ТИКВА

Радев,молим те увеличи пенсиите на нас бедните пенсионери поне до 500 лева,както беше обещал когато те избирахме.Защо никога досега не заложи името си за това.Измираме...

Рачо осмокрачо си подаде щипките..

Е какво да очакваш от Винетъ, той е от старата школа! Бай Тошо и останалите около него. Можеха да ни убедят, че сме били Бразилия на Световно по футбол или че нашенските компютри са по-добри от IBM, a също и че от София по-убаво нема!

Ма сички ревете за Бай.тошовото време, а забравяне кои спретнаха мнимия преврат......

г-н Президен вие сте като знамето и герба на България ! Представете си че вашите въпроси се изпишат върху българското знаме!

Естествено че г-н Радев е прав аргументите му са логични.,

Фатмака задава въпроси на бат,Бойко. А защо не отговори на следните въпроси: 1. Познава ли лицето Решетников и откога/защото Решетников има мнение за него/ 2.След като хората сбъркаха и го избраха колко пъти се е отчитал на Решетников. 3.Ако фатмака не познава Решетников/а Решетников го познава/ означава че или са го сложили за пета колона или са имали напредвид това/болшевиките/ Това е национално предателсво и подлежи на разтрел.